tenpenny je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:29
hababb je napisao/la: ↑02 mar 2021, 16:03
tenpenny je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:08
Al nas je **** hadzija sa pojacanjima opasno,narocito ce se to osjetiti na ovim zutim kartonima.Za milija i dupovca mi nemamo alternativu(u kakvom je stanju adukor to niko ne zna).Dalje ljevo krilo nam je nepostojece koga god ubacili.Alternative za pejovica i djokanovica isto tako nemamo.
Vidim svi se bune juce radi izmjena ali Vinko i sam zna da ti igraci koji bi usli ne bi mogli nista puno promjeniti jer nemaju taj kvalitet.Jako los prelazni rok uradjen.Bez Rahme i Tatara dosta smo slabiji ali ja mislim da ce i ovo biti dosta za titule.Za Europu nadam se boljim pojcanjima i odlazku nekih igraca koji nisu kvalitet za sarajevo.
Ne lazi! Imamo plus devet i hadzija zna sta radi. Najbolji sportski direktor u istoriji. Samo bi da pljujete
Ne lazem i vala nesto ni ne pljujem.Iznosim svoje misljenje valjda na to ovdje svi imamo pravo,i nisam jedini koji to misli.Inace da nam nisu rezultati takvi kao sto jesu je bali bi vi hadziji i upravi sve na kamaru.
Ne mozes tako razmisljati. Tebi kao da je klub iznad naseg najboljeg SD-a. Imamo +9 i sve ostalo je nebitno. Nek ugasi klub ako to hoce, zasluzio je da radi sta mu qurcu cejf.
Takvi kao ti bi nas sad ubjedili da nismo duploo jaci nego prosle godine i da umjesto potpuno nebitnih igraca poput Ahmetovica, Serbecica, Tatara i Rahmanovica, nas hadzija nije doveo cmiljanica i kanurica pa kao slag na tortu, nakon samo 7-8 mjeseci potrage za spicem, doveo husarinog Mesanovica. Pa covjek je uspio vratiti potpuno odmornog adukora koji preko godinu dana nije ni dodirnuo loptu. Frajer znaci puca od snage. Pa znas li koliko ce malom Dizdarevicu znaciti sto ce sezonu presjediti na klupi i tribini fk mladost? Njegov talenat mu nista nebi znacio bez tog odmora u kaknju.
Doveo je nas sd Vinku na svaku poziciju po najmanje 2-3 odlicna igraca. Toliko ga je bacio na slatke muke da Vinko za 90 minuta razbijanja mozga nije mogao odluciti koja rezerva je bolja i nije imao srca da pravi izmjene jer mu nisu dozvolili da uvede sve zvijede koje mu je doveo nas hadzija. Ima toga jos koliko hoces ali necu te vise peglati.