Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

90minut
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la 90minut » 14 mar 2021, 01:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 mar 2021, 15:56
let3 je napisao/la:
11 mar 2021, 15:41
avenija je napisao/la:
11 mar 2021, 15:32

2 godine smo ispred vas, pratite sta vas slijedi.

Mi dok budemo u Federaciji vi krecete od kantona.

Ako nadjete 1,5 mil za licencu e onda aferim.

Ovako nemate 20 000 KM Albi da platite.
Željo kao najveci klub u državi ce se iscupati iz ove krize, te igrati Evropu i ove sezone.
:urnebes: :urnebes: :rol:
Ne znam sto mu se smijes eto vidjeces na kraju da ce završiti drugi.

Moram priznati cudno mi je ovo sve prvenstveno od manijaka da se nama ovo dešava upali bi na trening sigurno.

M0starskiRambo
Kontakt:

Post Postao/la M0starskiRambo » 14 mar 2021, 02:29

:yawn:
Baader je napisao/la:
13 mar 2021, 23:52
killafrommanilla je napisao/la:
13 mar 2021, 23:49
Ja isprozivam Marinovica, oni odmah oo Vrapcicima, selu, naselju i slicnim glupostima kojima su skloni. Znaci, boli istina.

Evo tmhzn1 kako li vec, on bi zicegu dao da se neko nasmije na foru o kuriru i selu.
Kakva ti je ova fora da neko u Mostaru govori nOS, poštOn, nOčin :rol: :tokralju:

Je li moguće da postoje likovi koji pišu ove gluposti? :rol: :tokralju:
To ti je odraz kulture u Saraylabadu. Poznato je da se SDA gloovonje ne znaju ponašati na civilizovan način. Vjerovatno je smog ostavio mutantski trag u njihovim mozgovima. :opaopa:
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 mar 2021, 02:33

Jel ovo onaj mostarski rambo sto komentariše po klixu poceo je da piše kao bulevar hahahahah

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 mar 2021, 02:38

'ebote kako listam temu i citam tek vidim da i jesu manijaci upali na trening.

TexVikler
Kontakt:

Post Postao/la TexVikler » 14 mar 2021, 03:23

90minut je napisao/la:
14 mar 2021, 02:38
'ebote kako listam temu i citam tek vidim da i jesu manijaci upali na trening.
Pa njima je plata redovna i treba da treniraju sa igracima.

TexVikler
Kontakt:

Post Postao/la TexVikler » 14 mar 2021, 04:01

A cuj mostarski rambo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: '

slika

slika

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 14 mar 2021, 05:29

90minut je napisao/la:
14 mar 2021, 01:54
redbull93 je napisao/la:
11 mar 2021, 14:25
Odgovorno tvrdim da u zadnjih 20 godina ni jedna navijacka grupa nije imala vecu borbu protiv lesinara i politike u drzavi od Robijasa.

Ko je imalo upucen zna o cemu pricam. Svaki klub ima svoje lesinare, to svi znamo, ali najvecu borbu smo mi vodili. Jedina nasa greska je bila sto smo popustili i pustili turicna u klub, jest da je bilo i tu ucjena, ali nema veze, placamo cijenu toga i borimo se dalje.

Sto je zalosno i dan danas borbe sa politikom se vode, ali izaci cemo jaci iz ovoga to je sigurno.
Imali smo mi iste probleme 11-12 godina unazad i izborili ste protiv njih nakon toga osnovali bordo prijatelje koji su doveli Tana u klub i od tad Sarajevu ide kako ide nadam se da može i Celik nesto slicno uraditi.
Imali probleme jeste, ali neuporediva je ta situacija s ovom našom.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 mar 2021, 05:40

Isti k.urac drugo pakovanje cak smo napravili i više duga nego vi u to sam poprilicno siguran, igraci nam jeli viršle.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 mar 2021, 06:22

https://www.klix.ba/sport/nogomet/velez ... /komentari

Evo ga mostarski rambo u komentarima svađa se s bulevarom, a kopira ga kad je u pitanju vrijeđanje sarajlija :urnebes:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 14 mar 2021, 06:31

90minut je napisao/la:
14 mar 2021, 05:40
Isti k.urac drugo pakovanje cak smo napravili i više duga nego vi u to sam poprilicno siguran, igraci nam jeli viršle.
Za dug ne bih rekao. Mislim da ni jedan klub u BiH nije ovako devastiran, uništen i zadužen.Mislim da smo Borac i mi tu negdje po toj veličini duga, ali znamo svi da je Borac politika spasila i vratila im il' im vraća faktički sva dugovanja. Evo recimo Velež, imali su velikih problema, ali dug im je bio baš mizeran u odnosu na recimo naš. Čini se oko 500k duga je kod njih bilo, što je zaista malo.

No na stranu to, ja govorim o intenzitetu i trajanju te borbe. Govorim o borbi neke grupe u ovom slučaju Robijaša za svoj klub. Evo recimo ova borba kod nas traje već 7-8 godina i nije stala još uvijek. Borba protiv politika, sistema, kriminala itd... Danas su ti isti Robijaši i simpatizeri na čelu kluba. Navijači potpomažu i finansiraju klub u ogromnoj mjeri, navijači/članovi su danas skupština kluba. Sami navijači su klub u konačnici spasili. Sada polako dolaze i ozbiljniji sponzori, te sve ide lijepim putem, bez obzira u kojoj ligi igrali, bitna je transparentnost te predanost u radu koju mi danas imamo u strukturama Čelika.
Definitivno, nikada Čelik više nije bio naš, kao što je to danas.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 mar 2021, 07:08

Convicts1988 je napisao/la:
14 mar 2021, 06:31
90minut je napisao/la:
14 mar 2021, 05:40
Za dug ne bih rekao. Mislim da ni jedan klub u BiH nije ovako devastiran, uništen i zadužen.Mislim da smo Borac i mi tu negdje po toj veličini duga, ali znamo svi da je Borac politika spasila i vratila im il' im vraća faktički sva dugovanja. Evo recimo Velež, imali su velikih problema, ali dug im je bio baš mizeran u odnosu na recimo naš. Čini se oko 500k duga je kod njih bilo, što je zaista malo.

No na stranu to, ja govorim o intenzitetu i trajanju te borbe. Govorim o borbi neke grupe u ovom slučaju Robijaša za svoj klub. Evo recimo ova borba kod nas traje već 7-8 godina i nije stala još uvijek. Borba protiv politika, sistema, kriminala itd... Danas su ti isti Robijaši i simpatizeri na čelu kluba. Navijači potpomažu i finansiraju klub u ogromnoj mjeri, navijači/članovi su danas skupština kluba. Sami navijači su klub u konačnici spasili. Sada polako dolaze i ozbiljniji sponzori, te sve ide lijepim putem, bez obzira u kojoj ligi igrali, bitna je transparentnost te predanost u radu koju mi danas imamo u strukturama Čelika.
Definitivno, nikada Čelik više nije bio naš, kao što je to danas.
Bruku miliona je dao Tan

TexVikler
Kontakt:

Post Postao/la TexVikler » 14 mar 2021, 07:13

90minut je napisao/la:
14 mar 2021, 06:22
https://www.klix.ba/sport/nogomet/velez ... /komentari

Evo ga mostarski rambo u komentarima svađa se s bulevarom, a kopira ga kad je u pitanju vrijeđanje sarajlija :urnebes:
Dje god se pojavi kHaos napravi

slika

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 mar 2021, 08:06

Pazi reda :rol:

slika

VelezovoDijete
Kontakt:

Post Postao/la VelezovoDijete » 14 mar 2021, 08:13

Kako pitari lako zaboravljaju ko ih je krpio i sastavljo nakon Lištice. I sve kontam, ajde forumski klaunovi, normalna raja i ne dolazi ovdje, a onda skontam da su šljegli u Šeher nosili tabut po centru glavnog grada jadne nam državice.

Žao mi je samo što ima i par klaunova na nađoj strani koji nas brukaju svaki dan, al ajde i u Mostar se svašta naselilo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 mar 2021, 08:22

VelezovoDijete je napisao/la:
14 mar 2021, 08:13
Kako pitari lako zaboravljaju ko ih je krpio i sastavljo nakon Lištice. I sve kontam, ajde forumski klaunovi, normalna raja i ne dolazi ovdje, a onda skontam da su šljegli u Šeher nosili tabut po centru glavnog grada jadne nam državice.

Žao mi je samo što ima i par klaunova na nađoj strani koji nas brukaju svaki dan, al ajde i u Mostar se svašta naselilo.
Nema potrebe da vezes ruke pitarima na ovoj temi podsjecanjem na taj cin koji nijedan pitar nece zaboraviti niti se vjerovatno dovoljno oduziti za zivota, ovdje ima par vasih likova koji se podjebaju i prcaju, i tako i dobiju nazad, to je sve normalno, zajebancija je dvosmijerna ulica...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 mar 2021, 08:23

Od svih debilčina koje pišu na ovoj temi ti si najveca ubjedljivo kakve veze imaju debili na ovoj temi s nama koji smo bili taj dan u Širokom?

Ponavljam opet ubjedljivo si ti najveca debilcina jer ako te ovi likovi raspucaju do te mjere da se pozivaš na dešavanja iz 2009 godine onda sta više da ti kaze covjek?

Najtuznije od svega je kako vecina najglasnijih ovdje i ne zivi u državi i ti si se takvim likovima obratio kao da su oni bili taj dan u Širokom.

Dabogda mi za lijeka trebalo ako ima jedan jedini navijac Sarajeva koji ide na domace utakmice i gostujuce i ne voli Velež znaci za lijeka, a svi ovi koji pogrdno pišu o istom su karine i nisu navijaci Sarajeva.

Naravno ima ih dosta ovdje koji se zaje.bavaju i provociraju jer su na forumu u pravom zivotu je to druga prica i ne dobacuju s tribina što bi ovdje.

Ne zaboravljaju pravi nikad i dan danas sam u kontaktu s deckom iz robijaša koji je dao krv za povrijeđene momke u Zenickoj bolnici.

VelezovoDijete
Kontakt:

Post Postao/la VelezovoDijete » 14 mar 2021, 09:03

E tako se trigeruje. Selam iz sela Vrabčiči

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 14 mar 2021, 09:30

Danas će u leglu ustašluka biti dosta drugačija utakmica u odnosu na dosadašnje. Nema "publike", nema fašističkih lobanjica i lobanja, od 7 do 77.
Biće fašizma, naravno, ali vjerovatno manje nego inače.
Sve u svemu, vrlo bitna utakmica za Sarajevo.

1. SARAJEVO
2. VELEŽ
3. SIMIN HAN

Klisu Kup i svi zadovoljni.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2021, 09:42

Ono izjednacava ljudsku potrebu da pomognes povrijedjenom sa prcanjem na forumu.

Kakav lik, definitivno bez konkurencije su kad je neinteligencija u pitanju.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 14 mar 2021, 09:45

sampras je napisao/la:
14 mar 2021, 09:30
Danas će u leglu ustašluka biti dosta drugačija utakmica u odnosu na dosadašnje. Nema "publike", nema fašističkih lobanjica i lobanja, od 7 do 77.
Biće fašizma, naravno, ali vjerovatno manje nego inače.
Sve u svemu, vrlo bitna utakmica za Sarajevo.

1. SARAJEVO
2. VELEŽ
3. SIMIN HAN

Klisu Kup i svi zadovoljni.
Nebu išlo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.