Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Super League
Lyon prihvatio izgleda da udje u ligu, Juve najavio izlazak, Manchester ih podrzao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Simbolicno, njemacki i francuski igraci iz dvanaestorke protiv ostalih.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Sta kaze oduzet ce Ceferin dvanaestorki sve titule LP.The Super League clubs have decided to transfer their #UCL trophies over to the Super League. Real Madrid will start with 13 Super League championships.

- feniksptica
- Kontakt:
Shakhtar opstruiran od strane Reala.
Lahoz prvi udija koji napusta UEFU i sudi superligu
Lahoz prvi udija koji napusta UEFU i sudi superligu
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 19 apr 2021, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta liga ima konkretno tj koja joj je korist da izbaci ta tri kluba iz lige?
Ili si to napisao onako samo iz licne frustracije?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamisli osnivač i glavni zagovornik ove lige je Perez koji je prodavao imovinu Reala da vrati dugove.

Što bi rekao Epidaurus veliki biznismen i sposoban čovjek.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 apr 2021, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako objasnjavas da se protiv zle UEFE pobunilo 12 klubova ? Koliko je to u % ?? 00,1 % klubova a svim ostalim zla UEFA je u redu ??LlullSergio je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:53A priča vam je bezveze, baš.
Poštujem onog kome se ovo ne sviđa i ko neće ovo da prati. Moguće da će se i meno ovo sve ogaditi i da će spasti interesovanje za fudbal u dogledno vrijeme, ali nisam vidovita Džemila pa da znam na sta ce ovo tačno ispasti i na sta ce da lici kao ni niko od vas.
Uefa je ovo svijecom trazila svojim ponasanjem. Mislim da su slag na tortu bile ove reprezenativne pauze kojih su i pored pandemije naredali mali milion i dobrano utjecali na ovu COVID sezonu pa sad imamo situacija da Lewandovski radi faking Andore propusta cetvrtfinale Lige Prvaka i slicne gluposti. Na kraju dana niko od njih ne trazi da ukinu kvalifikacije,al' daj prebaci to sve u jedan prozor, mjesec dana na kraju ili početka sezone i lakse ce biti i klubovima i repkama, ali ne oni su sefovi.
Da ne pricam koliko su zajedno sa Fifom rigidne i konzervativne organizacije. Trebale su im godine i godine da uvedu je.bene izmjene radi povrijedjenog igraca, pa da dopuste veci broj izmjena, pa zuti/crveni karton, i pored ocitih zajebancija sa nepriznavanjem ociglednih golova trebalo im je vremena i vremena da se uvede goal line tehnologija. I tako su tjerali po svom, oštrili qrac na klubovima i igračima od kojih crpe milijarde i milijarde i gle čuda obilo im se o glavu. Ne vidim stvarno poentu uzdizati Čeferina i ostale štrebere i pravnike iz Nyona jer ti se ovaj potez 12-ke ne sviđa. UEFA je drk.ala najveće Europske klubove vec dugo vremena nekim svojim retardiranim potezima i oni sami su jedni od najvećih krivaca zasto im se ovo dešava.
Opet kažem razumijem ljude kojima se sami koncept ove lige ne sviđa, prije svega je stvar u toj zatvorenosti takmičenja za koju realno ima bojazan da napravi to sve nekako dosadnim, monotonim te da ubije nacionalne lige. Moje lično mišljenje i neke moje nade su da će u dogledno vrijeme napraviti više niova tih Superliga, pa ćeš imati SL2, SL3 gdje ćes više manje imati većinu ovih klubova koje danas imaš u najboljim Europskim takmičenjima. Naravno dogledno vrijeme smatram minimalno 5-10, pa i 20 godina, ne sljedecu godinu![]()
Normalno da bi propast bila da Europski navijači i ljudi iz Manchestera, Liverpoola, Londona, Madrida, Barcelone bojkotuju ovo, ali sumnjam da će se to desiti na kraju dana. Početne reakcije jesu negativne na prvu, ali računam da će se to dosta ljudi pokolebati i promijeniti stav. A i nekako sumnjam da jedan Perez pravi svemirski brod u Concha Espini da zjapi prazan. A koliko god bilo turista navijača danas na stadionima i dalje su velika manjina.
Opet to je nešto što niko od nas ne može da zna i bezveze lupetaju svi napamet.
Ovo o kauč navijačima je bas presmijesno. Koliko nas to ima da smo isli gledati utakmice ? **** me ako nas ima vise od 10. NA koga onda ciljate s tim glupim upisima.
I ne znam čemu ikakva podbadanja, brate idi gledaj šta ti je volja i šta te zanima. Mozda se meni, petom desetom isto ovo nece svidjeti i necu vise da pratim. Tebe opet kao nekog kome se ovo gadi više ovo ne treba da zanima i trebas da prestanes bilo sta sto ima veze sa ovim. Jbt ko da vam je neko u familiju dirnuo,a ne faking fudbal.
Niko ljudima ne moze zabraniti da osnivaju svoju ligu ,niti ko spori to !! Ali moraju istupiti iz UEFA i FIFA liga i takmicenja. Ne mogu jedno i drugo,niti ce im ko to dozvoliti. I kao sto lijepo Carragher rece : Klubovi ucesce u superligi zahvaljuju na tradiciji slave iz UEFA takmicenja ( Milan,Liverpool,Arsenal .itd ) ni to ne mogu,tradicija je vlasnistvo UEFE. Ne mogu ni nositi u ime gradova koje ne zastupaju. Gradovi im mogu zabraniti upotrebu imena u komercijalne svrhe i vec su i poveli pricu u tom smjeru.
Zovi se Red Mersey Side i igraj svoju ligu,niko to nikom ne brani ali kreces od nule i zaradi pare ako mozes,slobodno.
Ja i sva moja raja gledamo utakmice ( na stadionu ) od svoje 7-8e godine i skupili smo ih jako,jako puno. Znaci ima nas da nismo kauc navijaci. I fudbal nije faking,fudbal je nacin zivota. I to je razlog ovako zestoke i jedinstvene reakcije. Krmak Perez i njegovi debili su nam zbog svojih poganih para dirnuli u nas nacin zivota ,u evropske i ljudske vrijednosti na kojima smo odrastali i u koje vjerujemo. Ujedinili su Evropu vise od Merkelice.
Danas engleski fudbalski huligan,njemacki skinhead i Macron zagrljeni istu pricu pricaju !! Neprocjenjivo !!
feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:05Lyon prihvatio izgleda da udje u ligu, Juve najavio izlazak, Manchester ih podrzao

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja predlažem duplog Hernandeza kao jednog od novih sudija ove prćija lige. Po mogućnosti da redovno sudi El Clasico.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- feniksptica
- Kontakt:
Od sada ce biti Super Clasico.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:11Ja predlažem duplog Hernandeza kao jednog od novih sudija ove prćija lige. Po mogućnosti da redovno sudi El Clasico.

@igrajlopte 🐦
Nego, koliko sad Bayern ima osvojenih SL.

- Nerminovic
- Kontakt:
oj' koliko ce Bundesliga samo zaraditi na sve ovo
a vala i vrijeme je vise da raja pocinje pratiti najbolju ligu na svijetu, bit ce tu dosta novih viewers i fanova 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
U narednih 5-6 godina dok bude trajala ova neuspjela epizoda SL, Bayern će lagano da uzme nekih 5-6 titula UCL i time se približi Realu kad se ovi vrate nazad u UCL pod UEFA.om.
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 19 apr 2021, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Tako je, svi ce se okrenuti RB Leipzigu protiv Freiburga ili Mainza protiv HertheNerminovic je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:13oj' koliko ce Bundesliga samo zaraditi na sve ovoa vala i vrijeme je vise da raja pocinje pratiti najbolju ligu na svijetu, bit ce tu dosta novih viewers i fanova
![]()

@igrajlopte 🐦
- LlullSergio
- Kontakt:
Kojih 12 klubova, ti i slicni ko ti godinama trubite gdje god stignete da je UEFA mafijaška organizacija i da ubijaju fudbal. Dijelite te parole against modern football i slicne stvari i sad odjednom UEFA i FIFA su oličenje morala, poštenosti i pravednosti. Na to sam se referirao. Ti sine miješaš kruške i jabuke.Antikloc je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:10Kako objasnjavas da se protiv zle UEFE pobunilo 12 klubova ? Koliko je to u % ?? 00,1 % klubova a svim ostalim zla UEFA je u redu ??LlullSergio je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:53A priča vam je bezveze, baš.
Poštujem onog kome se ovo ne sviđa i ko neće ovo da prati. Moguće da će se i meno ovo sve ogaditi i da će spasti interesovanje za fudbal u dogledno vrijeme, ali nisam vidovita Džemila pa da znam na sta ce ovo tačno ispasti i na sta ce da lici kao ni niko od vas.
Uefa je ovo svijecom trazila svojim ponasanjem. Mislim da su slag na tortu bile ove reprezenativne pauze kojih su i pored pandemije naredali mali milion i dobrano utjecali na ovu COVID sezonu pa sad imamo situacija da Lewandovski radi faking Andore propusta cetvrtfinale Lige Prvaka i slicne gluposti. Na kraju dana niko od njih ne trazi da ukinu kvalifikacije,al' daj prebaci to sve u jedan prozor, mjesec dana na kraju ili početka sezone i lakse ce biti i klubovima i repkama, ali ne oni su sefovi.
Da ne pricam koliko su zajedno sa Fifom rigidne i konzervativne organizacije. Trebale su im godine i godine da uvedu je.bene izmjene radi povrijedjenog igraca, pa da dopuste veci broj izmjena, pa zuti/crveni karton, i pored ocitih zajebancija sa nepriznavanjem ociglednih golova trebalo im je vremena i vremena da se uvede goal line tehnologija. I tako su tjerali po svom, oštrili qrac na klubovima i igračima od kojih crpe milijarde i milijarde i gle čuda obilo im se o glavu. Ne vidim stvarno poentu uzdizati Čeferina i ostale štrebere i pravnike iz Nyona jer ti se ovaj potez 12-ke ne sviđa. UEFA je drk.ala najveće Europske klubove vec dugo vremena nekim svojim retardiranim potezima i oni sami su jedni od najvećih krivaca zasto im se ovo dešava.
Opet kažem razumijem ljude kojima se sami koncept ove lige ne sviđa, prije svega je stvar u toj zatvorenosti takmičenja za koju realno ima bojazan da napravi to sve nekako dosadnim, monotonim te da ubije nacionalne lige. Moje lično mišljenje i neke moje nade su da će u dogledno vrijeme napraviti više niova tih Superliga, pa ćeš imati SL2, SL3 gdje ćes više manje imati većinu ovih klubova koje danas imaš u najboljim Europskim takmičenjima. Naravno dogledno vrijeme smatram minimalno 5-10, pa i 20 godina, ne sljedecu godinu![]()
Normalno da bi propast bila da Europski navijači i ljudi iz Manchestera, Liverpoola, Londona, Madrida, Barcelone bojkotuju ovo, ali sumnjam da će se to desiti na kraju dana. Početne reakcije jesu negativne na prvu, ali računam da će se to dosta ljudi pokolebati i promijeniti stav. A i nekako sumnjam da jedan Perez pravi svemirski brod u Concha Espini da zjapi prazan. A koliko god bilo turista navijača danas na stadionima i dalje su velika manjina.
Opet to je nešto što niko od nas ne može da zna i bezveze lupetaju svi napamet.
Ovo o kauč navijačima je bas presmijesno. Koliko nas to ima da smo isli gledati utakmice ? **** me ako nas ima vise od 10. NA koga onda ciljate s tim glupim upisima.
I ne znam čemu ikakva podbadanja, brate idi gledaj šta ti je volja i šta te zanima. Mozda se meni, petom desetom isto ovo nece svidjeti i necu vise da pratim. Tebe opet kao nekog kome se ovo gadi više ovo ne treba da zanima i trebas da prestanes bilo sta sto ima veze sa ovim. Jbt ko da vam je neko u familiju dirnuo,a ne faking fudbal.
Niko ljudima ne moze zabraniti da osnivaju svoju ligu ,niti ko spori to !! Ali moraju istupiti iz UEFA i FIFA liga i takmicenja. Ne mogu jedno i drugo,niti ce im ko to dozvoliti. I kao sto lijepo Carragher rece : Klubovi ucesce u superligi zahvaljuju na tradiciji slave iz UEFA takmicenja ( Milan,Liverpool,Arsenal .itd ) ni to ne mogu,tradicija je vlasnistvo UEFE. Ne mogu ni nositi u ime gradova koje ne zastupaju. Gradovi im mogu zabraniti upotrebu imena u komercijalne svrhe i vec su i poveli pricu u tom smjeru.
Zovi se Red Mersey Side i igraj svoju ligu,niko to nikom ne brani ali kreces od nule i zaradi pare ako mozes,slobodno.
Ja i sva moja raja gledamo utakmice ( na stadionu ) od svoje 7-8e godine i skupili smo ih jako,jako puno. Znaci ima nas da nismo kauc navijaci. I fudbal nije faking,fudbal je nacin zivota. I to je razlog ovako zestoke i jedinstvene reakcije. Krmak Perez i njegovi debili su nam zbog svojih poganih para dirnuli u nas nacin zivota ,u evropske i ljudske vrijednosti na kojima smo odrastali i u koje vjerujemo. Ujedinili su Evropu vise od Merkelice.
Danas engleski fudbalski huligan,njemacki skinhead i Macron zagrljeni istu pricu pricaju !! Neprocjenjivo !!
Ti i tvoja raja pratite utakmice. Pa ko vam je zabranio da i dalje pratite i kako tebe iz Bosne molim te ovo dotiče

- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.