Nedostajao si Miško, fakat.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
- plavousrcu
- Kontakt:
Fudbal je na prekretnici i ova desavanja oko Superlige imat ce negativan uticaj po nas sirotinju. Samo jos jednom se pokazuje da "nikom te ne damo" je supljiranje i da takvo razmisljanje odmaze klubu. Sve je u novcima, to moramo shvatiti. Ne igra niko za Zelju zato sto ga voli, nego zato sto ima neku platu. Kad nema plate nema ni zelje, bacanja na glavu.
Upravo to i govorim govorim. Svima puna usta Želje, prijedlogq, a zasukati rukave neće niko. EVO PRILIKE da napravite sistem i donesete nove ideje i sponzore. Onda se ne trebate brinuti hoćete li za đaba raditi.
Željo pred početak nastavka prvenstva (proljetni dio) je drugi odmah iza Sarajeva sa zaostatkom od 9 bodova. Bez obzira na toliki zaostatak naravno da su ambicije i nadanja pristutni.
I šta rade Pitari, od 7 utakmica imaju 4 poraza i jedan remi, hej četiri poraza u sedam utakmica. Još uz to dali svega dva gola. Čuj šampioni i u sedam utakmica dali 2 gola. I šta za posljedicu imamu. Pitari nam sada bježe 12 bodova.
I ko biva svi su krivi, pa eto možda je i Amar je malo kriv. Pa kako je ovo uspio a kreno sa druge pozicije.
I šta rade Pitari, od 7 utakmica imaju 4 poraza i jedan remi, hej četiri poraza u sedam utakmica. Još uz to dali svega dva gola. Čuj šampioni i u sedam utakmica dali 2 gola. I šta za posljedicu imamu. Pitari nam sada bježe 12 bodova.
I ko biva svi su krivi, pa eto možda je i Amar je malo kriv. Pa kako je ovo uspio a kreno sa druge pozicije.
Nikom te nedamo osim nekom ko ima 100 miliona da ulozi 30 u igrace osposobi prostore ulozi u akademiju 10 miliona plate da budu po igracu 100.000 milja i ostatak cemo mu oprostit znaci ostace mu jos 50 miliona.Halo bogat ima klub i.opet ostane bogat.Sta hoces vise.
Kolak odlican golman, drzi ekupu Krupe jos uvijek u zivotu, Borac ga hoce uzeti...sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:23Brkooo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 20:24Ma ja vec godinama pisem da Eric, Sinisa, Blazevic i velika vecina sadasnjih igraca(njih 97%)nemaju kvalitet za Zelju. Cudim se godinama kako oni zive od fudbala. Zaradjuju novac na osnovu ovoga, fakat treba biti majstor i za ovo varanje. Vece su ublehe i od onog Brazilca sto je citavu "fudbalsku karijeru" lazirao a potpisivao ugovore i sa najboljim klubovima u Brazilu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:32Ne mogu da vjerujem da je nas golman najgori prvi golman u ligi nevjerovatno. Najgori yebem i tebe Gušo usta glupa. Raspravljao sam se sa Brkom u prvom djelu oko Erića poslije BL mislio sam vadio nas je par tekmi nije toliko los kolko sam bio u krivi yebem li ti ericu mamicu usta odvratna gadna. Brko izvini.
Evo taj Eric, nije lik u Zvijezdi bio najbolji ili jedan od najboljih golmana u ligi pa da kazes ima kvalitet i potencijal hajde da ga dovedemo. Bio i tad i sad prosjecan golman koji nekad moze odbraniti nesto a nekad moze napraviti vise kardinalnih greski. Nikad ne znas na cemu si sa njim. Kjosevski je bio isti potpuno kao Eric. I ljudi misle da se sa takvim golmanima moze ici u borbu za trofeje. Isto vazi i za ostale pozicije..
I to sam se 100% slozio uvijek ali nesto nisam mislio da je Eric toliko los nakon one tuzle city a poslije me dobro demantovao. Ozbiljni golman je Kolak iz Krupe od njega 5 puta yebem li mu komplet familiju.
Baka pokazao da je veliki covjek prije svega, nije odma osuo paljbu po igracima kao sto bi mnogi to rekli... trudili su se svi ali nemamo mi neki kvalitet realno... ali mislim da cemo se osvetiti Olimpiku i razbiti ih na Grbavici...
Aferim momcino (znam da ovo volis procitati )Valter je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:10Željo pred početak nastavka prvenstva (proljetni dio) je drugi odmah iza Sarajeva sa zaostatkom od 9 bodova. Bez obzira na toliki zaostatak naravno da su ambicije i nadanja pristutni.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
losmi190 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 19:34Kolak odlican golman, drzi ekupu Krupe jos uvijek u zivotu, Borac ga hoce uzeti...sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:23Brkooo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 20:24
Ma ja vec godinama pisem da Eric, Sinisa, Blazevic i velika vecina sadasnjih igraca(njih 97%)nemaju kvalitet za Zelju. Cudim se godinama kako oni zive od fudbala. Zaradjuju novac na osnovu ovoga, fakat treba biti majstor i za ovo varanje. Vece su ublehe i od onog Brazilca sto je citavu "fudbalsku karijeru" lazirao a potpisivao ugovore i sa najboljim klubovima u Brazilu.
Evo taj Eric, nije lik u Zvijezdi bio najbolji ili jedan od najboljih golmana u ligi pa da kazes ima kvalitet i potencijal hajde da ga dovedemo. Bio i tad i sad prosjecan golman koji nekad moze odbraniti nesto a nekad moze napraviti vise kardinalnih greski. Nikad ne znas na cemu si sa njim. Kjosevski je bio isti potpuno kao Eric. I ljudi misle da se sa takvim golmanima moze ici u borbu za trofeje. Isto vazi i za ostale pozicije..
I to sam se 100% slozio uvijek ali nesto nisam mislio da je Eric toliko los nakon one tuzle city a poslije me dobro demantovao. Ozbiljni golman je Kolak iz Krupe od njega 5 puta yebem li mu komplet familiju.
Baka pokazao da je veliki covjek prije svega, nije odma osuo paljbu po igracima kao sto bi mnogi to rekli... trudili su se svi ali nemamo mi neki kvalitet realno... ali mislim da cemo se osvetiti Olimpiku i razbiti ih na Grbavici...
Kolak je za Erića Jordan Picford, ma dobar je Baka al po ovim pickicama treba samo paljbu. Ako im se ne igra nek ne igraju ko im **** mater. Pogotovo kapitenu koji me najvise razocarao.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Prolazim autom.pored pomocnog kada ekipa trenira .Zaustavim se da pogledam vedete kada tamo husref sa tuzlom trenira.
Jel onaj **** od golmana još u našoj ekipi?
Kakva rupetina, gnjida ružna
Kakva rupetina, gnjida ružna
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Samo da napomenem da smo još uvijek najseksipilnija ekipa!
Ja prvi opletem po sinisi a kad pogledas u ovoj ligi ne znam postoji li bolji bek u defanzivi od njega. On je meni ko onaj Azpilicueta, zivot dao da bude 3. stoper u 3 5 2.
Ovaj Ikic nije normalan. Svaku drugu suspendovan.Fudbaleri Željezničara za vikend igraju susret 27. kola Premijer lige BiH protiv Olimpika, a u ovom meču Željezničar će biti uskraćen za nastup Franeta Ikića, Ante Blažević i Sedada Subašića.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prvo se neke stvari moraju postaviti na svoje mjesto da bi se pisalo o bilo kojem igracu.
Ono osnovno je uzeti kvalitet nase lige i po tome pricati o kvalitetu igrac. Samo amater moze da misli da u ovoj ligi moze doci da igra bolji bek od Sinise.
Sarajevo je godinama u vrhu bh fudbala a njihovi bekovi su Hadzic i Pidro. Hoce neko da kaze da su bolji igraci od Sinise i Milicevica? Naravno da nisu. Samo sto kod nas navijaci zele neke igracine na bekovima da igraju za 5 hiljada maraka.
Azpilicueta

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!