FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Duša sve nagovijestila ali nisu je slušali. Staru ti yebem bezobraznu.
Nije dobio nego je sam dao otkaz i isti je prihvacen jer je preuzeo odgovornost, imas dug jer je ugovor raskinut prijevremeno + kazne finansijskezagorski je napisao/la: ↑25 maj 2021, 15:56Zasto je onda rumeni dobio nogu? I zasto zbog auta imamo dug prema poreznoj?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Nam insistirao na kapitalnim pojacanjima oni dovodili igrace sto ne bi ni u jednom klubu na balkanu bilo kapitalno pojacanje osim recimo Fanima .
I tim invalidima ste davali tolike plate i to naravno nije diretorica znala bla bla pa sta si znala mamu ti hebem kome prosipas te price flasu vode bez tebe ne mogu kupiti ,a sta je ona tamo predstavljala i pricala bog sami zna .
Bitno da se mecka uzela i okupala na Maldivima sa onim bot lezbacama to si znala ostalo nista ne znas ...
Nista te nece spasiti na sve si spremna ,ne bira sredstvo da poziciju koja joj omogucava predsjednicki zivot sacuva...
I tim invalidima ste davali tolike plate i to naravno nije diretorica znala bla bla pa sta si znala mamu ti hebem kome prosipas te price flasu vode bez tebe ne mogu kupiti ,a sta je ona tamo predstavljala i pricala bog sami zna .
Bitno da se mecka uzela i okupala na Maldivima sa onim bot lezbacama to si znala ostalo nista ne znas ...
Nista te nece spasiti na sve si spremna ,ne bira sredstvo da poziciju koja joj omogucava predsjednicki zivot sacuva...
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 25 maj 2021, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
- siroliver69
- Kontakt:
Gdje je celava ubleha?
Dogovara li?
Dogovara li?
Sad je tako da, mada rekose Kasum i ona, ne samo onazagorski je napisao/la: ↑25 maj 2021, 15:59Tako su pokusali da rade pa se nije pokazalo u praksi,desio se zbog toga slucaj Jahic i slucaj Hadzic i sad su ponovo na sistemu Sabrina-Nam. Ako si pratio obracanje Sabrina je to vrlo direktno rekla.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma jeste @zipe ali ta ostavka je samo ostavka, za koju se zna da neće biti prihvaćena SADA jer nije došla na vrijeme.Zip je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:39Zar nije podnosenje ostavke jedan vid odgovornosti koje je preuzela na sebe, da je ona odgovorna za stanje u klubu?obiteljskicovjek je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:34Slažem se sa napisanim, osjećam potrebu da se tebi i ostalima izvinim, zbog ružnog pisanja o direktorici, njenom spolu i ostalom. Ponese me yeb.Saban123 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 15:35Znaci, izgleda da se vraćamo nekom starom modelu, ko onda sa Husrefom
Afirmacija akademaca u prvi tim kao primarni fokus
Stadion sekundarni, i po meni to je najbolji put za nas kao klub, kao što reče Kasum imamo 5 ekipa koje su bile prvaci države a sad ne postoje. Politički projekti poput Borca i ove njihove titule su dugoročno neodrživi, doživjet će krah cim Dodik izgubi izbore (mada i to je trenutno pod upitnikom)
Trenutno smo sami protiv svih, Savez odbija sastanke, jedino imamo to udruženje sa Velezom i Mladosti i nada da će se još ekipa pridružiti.
Horde koliko god ružno u početku izgledao čin upadanja u tc, izvuklo je mnogo dobrog kao što je ova konferencija, nadam se da neće preći i pasti na priče naših "legendi" i mahale.
Ako dovedu adekvatnog trenera i SD-a, uz naravno da se ispuni sve obećano i sto je danas obilježeno, imaće moju punu podršku, do tad ljubi vas Saban smanjite komentare koje se odnose na mjesto rođenja Sabrine ili na njen spol![]()
No to ne umanjuje njenu odgovornost u proteklom periodu, ne samo njenu da se razumijemo.
Danas je valjda svima postalo jasno (nadam se i vlasniku) da je najslabija karika u lancu upravljanja.
Njeni nevješti pokušaji pranja i gubljenje tijekom cijele konferencije kao i to da nije priznala svoje greške (možda mi je promaklo) ogolili su je do kraja.
Ostavka, kao takva, to samo potvrđuje.
Puna podrška upravi u daljem radu i ostvarenju ciljeva.
Šabane, zdrav, živ i veseo bio, još 100 titula proslavio aBd.
Nemam ništa protiv te djevojke, naprotiv, mislim da je prerano i previsoko imenovana. Ne može ona brate sa kakanjskim, visočkim i lokalnim hoštaplerima i prevarantima na kraj izaći.
Zna ona engleski i verovatno je max educirana u sportskom menadžmentu al na bosanskom, jedan obični novinar je pošalje u klupu.
Napravila je prije novoizabrane uprave totalnu blokadu kako prema novinarima tako i prema navijačima.
Ne voli se dovoditi u prvi plan a mora na takvom radnom mjestu. Greška za greškom yeb.
Svakako mislim da je bivša nakon skupštine.
Dala otkaz kralju, sta ti je?bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:01Ma jasno je meni sve, najlakše reci Nam sve odlucuje i zavrsis pricu. Evo ovaj Kasum je tek došao pa je imao samo kritičnosti, Sabrina nikad, sve su drugi krivi a ona savršena.Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 15:56Ti fakat neces da cujes neke stvari, pa vise puta navela primjere gdje je Nam za jednu stvar a ona nijebordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 15:27Sabrina stalno potencira kako Nam odlucuje a nece da kaze da ona ustvari njemu servira sve to a on potvrdi. Garant je on iz Vijetnama nasao Hadzica i Marinovica pa ih postavio, jasno je ko dan da ona nameće ta riješenja al eto krije se s pricom Nam sve odlucuje.
Ko te je nacepio?
-
- Kontakt:
Niko sve u dure. Vamos Rajvosa.Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:11Dala otkaz kralju, sta ti je?bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:01Ma jasno je meni sve, najlakše reci Nam sve odlucuje i zavrsis pricu. Evo ovaj Kasum je tek došao pa je imao samo kritičnosti, Sabrina nikad, sve su drugi krivi a ona savršena.
Ko te je nacepio?
Nije istina da smo propustili nqjbolju sansu za grupnu fazu.
Najbolja sansa dolazi sljedece ljeto kada nam se brise 0 bodova iz sezone 16/17(mislim).
Ovo ljeto sto dalje otici u evropi, da bi sljedece godine osvajanjem titule imali sigurno nositeljstvo.
Imamo godinu dana da se spremimo. Dovoljno vremena za iskorak
Najbolja sansa dolazi sljedece ljeto kada nam se brise 0 bodova iz sezone 16/17(mislim).
Ovo ljeto sto dalje otici u evropi, da bi sljedece godine osvajanjem titule imali sigurno nositeljstvo.
Imamo godinu dana da se spremimo. Dovoljno vremena za iskorak
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Znaci ona nista se ne pita ,ukrasno cvijece glumi i prima platu u rangu predsjednika drzave i daje otkaze da do nje ne bi se doslo ,onda nam nije ni potrebno mjesto direktora kada svako moze sve raditi kako hoce a da ona nista ne zna.
Jednog igraca placati umjesto nje vise ce doprrinjeti.
Samo ne znam ko moze povjerovati u to da je ponudila ostavku ,laze kao pas .
Jednog igraca placati umjesto nje vise ce doprrinjeti.
Samo ne znam ko moze povjerovati u to da je ponudila ostavku ,laze kao pas .
Ovo me sve podsjeca na kone kad su otjerali Misimovica jer je htio napravit stabilan klub i ulagati u stadion, al navijaci ga otjerali jer nema TITULE, pa ga sada od gline prave i placu. I jelde trebamo se i mi okrenut njihovim putem pa da trohnemo ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Kasum je predsjednik upravnog odbora. A njega bira i postavlja skupština tj. Nam sa namjerom da upravlja u ime vlasnika. Pošto Nam želi da bude dublje "involviran" u sve ovo njega su do ovih dana obavještavali svi a od ovih dana samo direktorica. Po protokolu njega treba da obavještava samo Damir.Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:09Sad je tako da, mada rekose Kasum i ona, ne samo ona
Inače direktora bira upravni odbor tako da to ni po hijerarhiji nije "prvi čovjek do Nama" kako se to ovde pokušava (iz neznanja) oslikati. Upravni odbor je taj šef a direktora, ako pokušavamo da mu damo epitet neke važne face, u najboljem slučaju može biti prvi operativac.
I danas se moglo čuti da je direktorica ponudila ostavku ali je ostavka odbijena. Ko je odbio? Lično iz usta Damira Kasuma: Nam i on.
-
- Kontakt:
Najcudnije danas mi je bilo kad je Sabrina par puta kazala kako je najbolja sezona 18/19 kad smo duplu uzeli i kako je bila dobra suradnja s trenerom i kako su bili ponosni na to koliko su minuta imali akademci a uzela se dupla. Zasto se to mjenjalo ??
Dok su Nam i Tan tu ne vjerujem da može bit išta blizu toga, al nedao Bog ako oni odu, i dođu nas neke "legende" spašavat, e onda možemo i gore završit nego anamo oni
FK Sarajevo
Upravo to. Sabra i kad laze ne moze da se usaglasi sa Namom, on tvrdi da nije islo sve preko njega a ona tvrdi da SVE ide iskljucivo preko Nama.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:41On rece nije ucestovao u donosenju vaznih odluka ,poslije ona hladno rece da nista bez njega nije moglo se uraditi haha
Pogodite ko laze.
Da li je Nam izabrao Poturu i Bukovicu. Da li je on bas insistirao na Hadiji ili niko drugi. Najbolji SD Balkana - Hadzija.
Ako krenete sa lazima da mu se sve predlozi a da on bira - onda ko mu je predlozio ovo troje uopste ?
- Hordanjezla1987
- Kontakt: