FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 02 jul 2021, 11:04

kanarinac je napisao/la:
02 jul 2021, 10:24
Oremus,Susic,Pidro,Djokanovic,Fanimo hvala i vidimo se abd nekad kad bude sve ljepse
Znači 5 igrača nam dolazi :zviz: :zviz:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jul 2021, 11:05

obrijanopile je napisao/la:
02 jul 2021, 09:55
mma_hz je napisao/la:
02 jul 2021, 09:20
obrijanopile je napisao/la:
02 jul 2021, 09:12

Bravo majstore! Da je i meni da imam nekoga ko nesto zna, pa da i ja ovako kao ti napišem. Jos jednom, čestitam
Nije u tome poenta oko,ne moras biti ironican...samo ne treba ljude ismijavati bez potrebe ,a nisi upravu..
nesto slicno ovome sto ti sada radis.
Ja ne vidim tvoju potrebu za dokazivanjem. Super, napisao si i tačna informacija. Ti sad jos njima hoces da dokažeš. Kome? Imaš mali milion njih, koji jedva čekaju da napisu lošu informaciju. Imas onih koji možda znaju za to, a ismijavaju te jer imaju neki mali interes u klubu. Mi smo u toliko lošoj situaciji da je, vjeruj mi, upitno da ćemo moći nastaviti ligu. Je li sad treba i na tome likovati. Ovde su se podijelili za Husrefove i Sabrinine.
Malo je onih koji su realni i gledaju interes kluba.
Iskreno se nadam da se Husref(Runda i FGR) nikada više neće vratiti u klub, a isto se nadam da ce Sabrina i jedan dio uprave veoma brzo biti bivši.
Ja volim Sarajevo!!!
Svako onaj ko voli klub i radi u njegovom interesu imaće moju podrsku. Ovo što vi objavljujete to je trebao klub da radi, i pokazuje da smo mi stvarno mahalasko društvo.
Danas je, ako Bog da, prezentacija dresova imat ce i novinari priliku da postave prava pitanja. Naravno ako im bude dozvoljeno.
Obradovalo me malo ovo sto je netko napisao da je se i Tan uključio u pronalasku novog investitora.
Svi ovi koji neće da prihvate smanjenje plate i hoće da idu, neka idu I nije mi zao. Jedino bi mi bilo zao da ode ovaj Talijan iz Akademije. Jer se tačno vidi da covijek zna da radi posao.
100%
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jul 2021, 11:06

Nije da se nesto sad hvalim al sve sto sam pisao ispostavilo se tacnim. Pa i u vezi igraca ismijavali su me ovdje kad sam pisao Za Velkoskog, Hebiba i Ahmeta da su bitni za klub kao ljudi kako prave atmosferu. Ovdje se sprdali s tim Krste motivator, klaun itd. A momci sad kad je tesko i nema love pokazali pravo lice.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 jul 2021, 11:08

Kupite klub pa pišite negativne vijesti i brinite se o istom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Budala
Kontakt:

Post Postao/la Budala » 02 jul 2021, 11:09

slika
Pivo, tučnjava i nogomet!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jul 2021, 11:19

Ovo je bio napuhani balon koji je morao da pukne, preveliki zalogaj za ove nestrucne ljude u upravi, previše su zagrizli i udavili klub. Europsko Sarajevo, iskorak, stadion, kamp sve su htjeli a nista nisu uradili. Zašto ??
Zato sto su muljali, petljali, gurali pod tepih, S Koreja i sad je došlo na naplatu.
Pregrmit cemo mi i ovo, samo ne mogu svarit ove botove

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 jul 2021, 11:25

kanarinac je napisao/la:
Oremus,Susic,Pidro,Djokanovic,Fanimo hvala i vidimo se abd nekad kad bude sve ljepse
Super, znači svi ostaju.
Samo ne znam za šta hvala Pidri ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 jul 2021, 11:27

NajvecaRadosti je napisao/la:
02 jul 2021, 10:49
Sta je ovo,ja gledam na TM,ovaj Milsami ima samo 17 igraca?
Pa i mi smo tu negdje

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 jul 2021, 11:29

Budala je napisao/la:
30 jun 2021, 10:03

🤘
On je nas sve izmislio

Otvoriteoci
Kontakt:

Post Postao/la Otvoriteoci » 02 jul 2021, 11:31

Miljacka je napisao/la:
15 dec 2020, 01:19
Potpuno povjerenje u upravu, igrače, sš i sve ostalo što ima veze sa Sarajevom. Mislim da će ovo biti najopuštenija i najbolja zimska pauza za nas do sada.
Sarajevo je u sigurnim rukama i mi možemo samo da uživamo u svemu što se desilo i što će se dešavati u budućnosti.
Čak bi se preko pauze moglo posvetiti i nekim drugim stvarima, poput porodice, posla :urnebes:, otići opušteno na neki odmor bez misli kako ćemo i šta ćemo. :D :opaopa:

Volimo Sarajevo, oči nam se cakle! :ljepota:
Prije 7 mjeseci......

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 02 jul 2021, 11:36

Otvoriteoci je napisao/la:
02 jul 2021, 11:31
Miljacka je napisao/la:
Potpuno povjerenje u upravu, igrače, sš i sve ostalo što ima veze sa Sarajevom. Mislim da će ovo biti najopuštenija i najbolja zimska pauza za nas do sada.
Sarajevo je u sigurnim rukama i mi možemo samo da uživamo u svemu što se desilo i što će se dešavati u budućnosti.
Čak bi se preko pauze moglo posvetiti i nekim drugim stvarima, poput porodice, posla :urnebes:, otići opušteno na neki odmor bez misli kako ćemo i šta ćemo. :D :opaopa:

Prije 7 mjeseci......
Troll post ocigledno pa nema šta nismo pisali protivnicima i zaje.bavali ih pa smo opet znali da smo izgubili titulu nakon što nam je Zrinja svršio usta na koševu

Otvoriteoci
Kontakt:

Post Postao/la Otvoriteoci » 02 jul 2021, 11:45

90minut je napisao/la:
02 jul 2021, 11:36
Miljacka je napisao/la:

Prije 7 mjeseci......
Troll post ocigledno pa nema šta nismo pisali protivnicima i zaje.bavali ih pa smo opet znali da smo izgubili titulu nakon što nam je Zrinja svršio usta na koševu
Ma kakvi,da vidis postova tad,tacno mi neugodno.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 jul 2021, 11:46

kanarinac je napisao/la:
Pih, a mogli su Evropu igrati.
Koševo Zapad

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 02 jul 2021, 11:48

02 jul 2021, 11:45
90minut je napisao/la:
02 jul 2021, 11:36

Prije 7 mjeseci......
Ma kakvi,da vidis postova tad,tacno mi neugodno.
Ma sjecam se šta je pisao i na premijer ligi isto pisali su i drugu provocirali navijace zelje kakvi su kokuzi postavljali onaj gif gdje znoj kupi parama i slicno, kazem ti troll post.

Zna se vec dosta mjeseci da je ovaj zatvorio pipu vec tamo u 8 mjesecu prošle godine bilo je jasno da je to to.

Pa gledaj samo ove godine koliko je vlasnika skresalo budzet klubove prodavali i slicno.

Bilo je jasno.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2021, 11:54

Gledaj kad i danas ne objave nista za dresove :rol:
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jul 2021, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jul 2021, 11:55

bordobijeli je napisao/la:
02 jul 2021, 11:19
Ovo je bio napuhani balon koji je morao da pukne, preveliki zalogaj za ove nestrucne ljude u upravi, previše su zagrizli i udavili klub. Europsko Sarajevo, iskorak, stadion, kamp sve su htjeli a nista nisu uradili. Zašto ??
Zato sto su muljali, petljali, gurali pod tepih, S Koreja i sad je došlo na naplatu.
Ja mislim da ovo upravo sto si napisao jesi upravu al ovde ljudi u upravinisu krivi. Jer su 99% uslova ispostavali koje je NAM postavio pred njih.

Da je Nam nastavio ulagat u klub2-3m € godisnje jos bar 2-3 godine sigurno bi bi SARAJEVO bilo bh dinamo..

To sto Nam i co nisu ustanju da investiraju 2-3 m €godisnje 5godina to je njihova pogresna procjena.

Takodjer u svaki veci biznis moras stavit faktor taj da ce bit gresaka i promasaja..

Ako je korona uzrokivala da jedna corporacija od 16 m ilijardi dolara nije ustanju godisnje upumpat 2-3 m € i da mora da laze i zabaca ustragu kofu ganja stadion(20 m km u rekonstrukciju) o kofu dajemo posrsku direktorici sve ce bit drugacije bla bla pravi amaterizam i ako treba da krenemo ko celik nekjrenemo **** takvog investitora biznismena

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 02 jul 2021, 11:55

Testo je napisao/la:
02 jul 2021, 11:29
Budala je napisao/la:
30 jun 2021, 10:03

🤘
On je nas sve izmislio
Jest al u qurcu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2021, 11:56

Miljacka je napisao/la:

Prije 7 mjeseci......
Ali koja ja svrha ovog posta? Svi smo manje-više pisali ovo jer je stanje u klubu bili dobro ili makar se činilo tako radi 20 utakmica bez poraza i play-offa europa lige. Šta si ti postigao sa tim što citiraš nekoga poput Miljacke koji je među najkorektnijima forumašima, tebi je nešto kao neugodno?
Registrovao si se nedavno i mislim da je glupo od tebe što prozivaš ljude koji su jednostavno bili optimistični radi rezultata, svi smo bili.
Da si ovo pisao prije tih 7 mjeseci ne bi riječi rekao ali lako je biti general poslije bitke.
Ja sam prvi stavljao Cmiljanića u prvih 11 jer smo izgubili dva najbolja igrača na pauzi iako sam pisao da nam on nikad ne može biti pojačanje ili zamjena za nekog. Šta misliš jesam li ga stavljao u prvih 11 jer sam smatrao da je on zvijer ili zbog toga što sam ''morao''?
Napisao sam jednom forumašu jučer da nam Velkoski sad dođe k'o Marko Van Basten, misliš da je to radi toga što je on dobar igrač ili nešto drugo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jul 2021, 12:01

Pitar6785 je napisao/la:
02 jul 2021, 11:55
bordobijeli je napisao/la:
02 jul 2021, 11:19
Ja mislim da ovo upravo sto si napisao jesi upravu al ovde ljudi u upravinisu krivi. Jer su 99% uslova ispostavali koje je NAM postavio pred njih.

Da je Nam nastavio ulagat u klub2-3m € godisnje jos bar 2-3 godine sigurno bi bi SARAJEVO bilo bh dinamo..

To sto Nam i co nisu ustanju da investiraju 2-3 m €godisnje 5godina to je njihova pogresna procjena.

Takodjer u svaki veci biznis moras stavit faktor taj da ce bit gresaka i promasaja..

Ako je korona uzrokivala da jedna corporacija od 16 m ilijardi dolara nije ustanju godisnje upumpat 2-3 m € i da mora da laze i zabaca ustragu kofu ganja stadion(20 m km u rekonstrukciju) o kofu dajemo posrsku direktorici sve ce bit drugacije bla bla pravi amaterizam i ako treba da krenemo ko celik nekjrenemo **** takvog investitora biznismena
Jasno je da Nam nije ispoštovao al isto tako ova uprava laže navijace da je sve ok, prica o renoviranju stadiona, akademiji, napredku a onda se ispostavi da su ogromni problemi i da nema ni za plata.

Otvoriteoci
Kontakt:

Post Postao/la Otvoriteoci » 02 jul 2021, 12:02

MortemHz je napisao/la:
02 jul 2021, 11:56
Miljacka je napisao/la:

Prije 7 mjeseci......
Ali koja ja svrha ovog posta? Svi smo manje-više pisali ovo jer je stanje u klubu bili dobro ili makar se činilo tako radi 20 utakmica bez poraza i play-offa europa lige. Šta si ti postigao sa tim što citiraš nekoga poput Miljacke koji je među najkorektnijima forumašima, tebi je nešto kao neugodno?
Registrovao si se nedavno i mislim da je glupo od tebe što prozivaš ljude koji su jednostavno bili optimistični radi rezultata, svi smo bili.
Da si ovo pisao prije tih 7 mjeseci ne bi riječi rekao ali lako je biti general poslije bitke.
Ja sam prvi stavljao Cmiljanića u prvih 11 jer smo izgubili dva najbolja igrača na pauzi iako sam pisao da nam on nikad ne može biti pojačanje ili zamjena za nekog. Šta misliš jesam li ga stavljao u prvih 11 jer sam smatrao da je on zvijer ili zbog toga što sam ''morao''?
Napisao sam jednom forumašu jučer da nam Velkoski sad dođe k'o Marko Van Basten, misliš da je to radi toga što je on dobar igrač ili nešto drugo?
Ne prozivam brate nikoga,ja sam se potpuno isto nadao.
Samo kazem sta se sve izdesava u 7 mjeseci,tesko za svariti..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, mire971, misstianopenaldo, Oerde, Proximic, Velaxsa i 59 gostiju.