Istog sam misljenja...
Sir Dragan Jovic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
NazorUso je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:10Da pratis Sarajevo kao sto pratis husru, znao bi da je Suljic doveden iz Butmira...bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:37Suljic ima super odnos s Varesanovicem baš su dobriMirza ga doveo iz Vogošće i gurnuo u prvi tim Sarajeva s 17 godina.
Lupas gluposti, lik uopste nije iz Vogosce. U Osjeku zivio, isao u skolu na ilidzu, stari mu profesor fizike na ilidzi, buraz zivio i isao u skolu na ilidzu, trenutno ima nekoliko stanova u Vrtovi Riverine. Uglavnom, ne prosipaj se ko riza po tepsiji.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:07Decko je iz Srebrenice zivio u Vogošći, mozda je i došao iz Butmira to ne znam mislio sam da je iz Unisa. Znam da mu je Mirza dao nadimak šejtan, zbog driblinga.NazorUso je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:10Da pratis Sarajevo kao sto pratis husru, znao bi da je Suljic doveden iz Butmira...bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:37Suljic ima super odnos s Varesanovicem baš su dobriMirza ga doveo iz Vogošće i gurnuo u prvi tim Sarajeva s 17 godina.
Ok, pogrijesio a i bilo je prije 10 tak godina . Sta sad ??Akta je napisao/la: ↑06 jan 2022, 08:17Lupas gluposti, lik uopste nije iz Vogosce. U Osjeku zivio, isao u skolu na ilidzu, stari mu profesor fizike na ilidzi, buraz zivio i isao u skolu na ilidzu, trenutno ima nekoliko stanova u Vrtovi Riverine. Uglavnom, ne prosipaj se ko riza po tepsiji.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:07Decko je iz Srebrenice zivio u Vogošći, mozda je i došao iz Butmira to ne znam mislio sam da je iz Unisa. Znam da mu je Mirza dao nadimak šejtan, zbog driblinga.
Ma ne mora ni ugovor potpisat a kamol zajebat vec su mu ebali znanjenapoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:14Makedonac, cisto iz razloga da ga zovemo Ajvar boy ako zayebe u startu.![]()
keli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:20Ma ne mora ni ugovor potpisat a kamol zajebat vec su mu ebali znanjenapoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:14Makedonac, cisto iz razloga da ga zovemo Ajvar boy ako zayebe u startu.![]()
![]()
prevencija
![]()
napoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:22keli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:20Ma ne mora ni ugovor potpisat a kamol zajebat vec su mu ebali znanjenapoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:14Makedonac, cisto iz razloga da ga zovemo Ajvar boy ako zayebe u startu.![]()
![]()
prevencija
![]()
Djuro - forumasi/navijaci FKS
Nihad - makedonac
Prvo samar, onda obrazlozenje![]()
![]()
![]()
Mi bolan trebamo samo trenere preko 70 godina dovoditi, ovi mladi ne zure miske imaju vremena... Kod nas moze proci samo neki koji je svjestan da mu je sat skoro otkucao.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Burberry46, Dave, dlakavijazavac, Hajdeee, johntravolta123, kontra, ledesma, N3R3D, napoleon72, roccosiffredi, Serha, Tarapi, ŠTA_JE i 94 gosta.