Nisam pametan nikako što se tiče ove dvojice. Gore sam dao glas Klafuriću, ali nisam nešto sto posto siguran da je pravi izbor. Iskreno, ni jedan ni drugi mi ne djeluju nešto aman zaman, doslovno lutrija. Vasoski mlad i perspektivan, ima finih uspjeha. Klafurić veoma dobar CV za naše prilike, ali ne baš toliko impresivne epizode koliko sam mogao upratiti. S druge strane, radio je u Dinamu, sigurno da ima znanja.
Ko god da bude, nek mu je s srećom. Da nešto više može reći bilo ko od nas, ne može. Da sam nešto pretjerano oduševljen, nisam, ali vjerujem u procjenu Kepčije i Mirvića.
Ja sam licno za Vasoskog. Po vecini parametara je bolji trener od Klafurica, ali to ovdje nista ne mora znaciti. Odbojno mi je to sto se nigdje nije zadrzao duze od par mjeseci. Kako god tjeracemo se nakon prvog kiksa. Treneri su ovdje svakako potrosna roba. Dajem novom treneru pola godine do otkaza.
Da Toplak ima zelju da bude trener, vrijedi pokušati. Samo je pitanje kako bi vodio ekipu koja pretenduje na najvise pozicije. Nije isto voditi davljenike s manjim ambicijama i neki veliki klub.
Suljic ima super odnos s Varesanovicem baš su dobri Mirza ga doveo iz Vogošće i gurnuo u prvi tim Sarajeva s 17 godina.
Da pratis Sarajevo kao sto pratis husru, znao bi da je Suljic doveden iz Butmira...
Decko je iz Srebrenice zivio u Vogošći, mozda je i došao iz Butmira to ne znam mislio sam da je iz Unisa. Znam da mu je Mirza dao nadimak šejtan, zbog driblinga.
Lupas gluposti, lik uopste nije iz Vogosce. U Osjeku zivio, isao u skolu na ilidzu, stari mu profesor fizike na ilidzi, buraz zivio i isao u skolu na ilidzu, trenutno ima nekoliko stanova u Vrtovi Riverine. Uglavnom, ne prosipaj se ko riza po tepsiji.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Da pratis Sarajevo kao sto pratis husru, znao bi da je Suljic doveden iz Butmira...
Decko je iz Srebrenice zivio u Vogošći, mozda je i došao iz Butmira to ne znam mislio sam da je iz Unisa. Znam da mu je Mirza dao nadimak šejtan, zbog driblinga.
Lupas gluposti, lik uopste nije iz Vogosce. U Osjeku zivio, isao u skolu na ilidzu, stari mu profesor fizike na ilidzi, buraz zivio i isao u skolu na ilidzu, trenutno ima nekoliko stanova u Vrtovi Riverine. Uglavnom, ne prosipaj se ko riza po tepsiji.
Ok, pogrijesio a i bilo je prije 10 tak godina . Sta sad ??
Vasoski je u srijedu doputovao u Sarajevo, a isti dan je nakon doručka s poznanicima iz bh. prijestolnice otišao i na sastanak s čelnicima Bordo kluba.
Nakon održanog sastanka kontaktirali smo Vasoskog koji je bio "zakopčan do grla", što je nekako i očekivano u ovakvim situacijama.
"Sve će se znati u narednih dan ili dva, imajte razumjevanja", poručio nam je Vasoski.
Vasoski je na sastanku razmijenio mišljenja s vodstvom Sarajevo. Upoznao se sa situacijom u klubu te iznio svoje planove.
Sada je nekadašnjem odličnom štoperu koji je u trenerskoj karijeri osim u Akademiji Pandev radio i u Vardaru preostalo da sačeka konačnu odluku.
Inače, osim imenovanja novog trenera u narednim danima se očekuje i predstavljanje nekolicine igrača, među kojim su Asmir Suljić i Nihad Mujakić.
Podsjećanja radi, prozivka FK Sarajevo je zakazana za 10. januar. Precizan plan priprema se očekuje nakon imenovanja novog trenera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma odma' otjerati makedonca,hem je defanzivac, hem zakopcan do grla...
Mi bolan trebamo samo trenere preko 70 godina dovoditi, ovi mladi ne zure miske imaju vremena... Kod nas moze proci samo neki koji je svjestan da mu je sat skoro otkucao.