FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
e ovako,pazzini je hladnokrvni ubica,klasa od napadaca,santon je pokazao zasto kod nekoliko trenera nije uspio izboriti mjesto u prvom timu,krivje direktno za prvi pogodak a za drugi snosi dobar dio krivice i konacno je vreme da ga prestanemo smatrati nekom interovom i talijanskom nadom jer jasno je da on to nije i nikada nece bit stavise mislim da bi ga trebalo posuditi ili prodati,odbrana losa i ako to leonardo uskoro ne uigra necemo dobro proci,pazzini ima pravo nastupa u LP po novim pravilima jer je igrao samo kvalifikacije LP,zabrana bi vazila da je usao u grupnu fazu 

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
na ovo prvo heheh mislim daj ok je bio ali sad takve epitete treba pripisati etou a ne pazziniju ali hajd nek ti bude a za ovo drugo te moram razocarati jer je ista situacija sa cassanom ako je igrac igrao 3.predkolo to se smatra cl. tako da nema orava nastupa zao mi je .amell je napisao/la:e ovako,pazzini je hladnokrvni ubica,klasa od napadaca,santon je pokazao zasto kod nekoliko trenera nije uspio izboriti mjesto u prvom timu,krivje direktno za prvi pogodak a za drugi snosi dobar dio krivice i konacno je vreme da ga prestanemo smatrati nekom interovom i talijanskom nadom jer jasno je da on to nije i nikada nece bit stavise mislim da bi ga trebalo posuditi ili prodati,odbrana losa i ako to leonardo uskoro ne uigra necemo dobro proci,pazzini ima pravo nastupa u LP po novim pravilima jer je igrao samo kvalifikacije LP,zabrana bi vazila da je usao u grupnu fazu
Ranocchia je u jucerasnjoj tekmi pokazao da zasluzuje mjesto medu prvih 11...
iz tekme u tekmu me sve vise iznenaduje i podsjeca na materazija,,
lopta moze proci al igrac nece sigurno,,baca ih po terenu,,to moze proci u domacem prvenstvu al se bojim da ce u LP veoma lako dobit zuti ako ne i crveni,,,ne bira nacin da zaustavi protivnika,,inace,,extra je,,
interesuje me kad ce se snajder oporavit??
kakve su sanse da se samuel oporavi makar do marta - aprila??
i jel sta opasno sa cambiasom?? izgleda da je i on istegao misic
iz tekme u tekmu me sve vise iznenaduje i podsjeca na materazija,,
lopta moze proci al igrac nece sigurno,,baca ih po terenu,,to moze proci u domacem prvenstvu al se bojim da ce u LP veoma lako dobit zuti ako ne i crveni,,,ne bira nacin da zaustavi protivnika,,inace,,extra je,,
interesuje me kad ce se snajder oporavit??
kakve su sanse da se samuel oporavi makar do marta - aprila??
i jel sta opasno sa cambiasom?? izgleda da je i on istegao misic
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sneijder trenira sa ekipom,vrlo brzo ce na terenu,mozda vec iduci vikend protiv Rome,tesko ce sad u cetvrtak protiv Baria biti pozvan...
Samuel je izgubljen za ovu sezonu,ako se i vrati to moze bit samo kolo,dva pred kraj al jaaaako tesko...
za Cambia nema nikakvih informacija,juce je Leonardo izjavio da nije nista ozbiljno,protiv Baria bi trebo igrat.
i da,sa Cesenom su poceli pregovori oko Nagatoma,valjda se za njega Branca odlucio...
Samuel je izgubljen za ovu sezonu,ako se i vrati to moze bit samo kolo,dva pred kraj al jaaaako tesko...
za Cambia nema nikakvih informacija,juce je Leonardo izjavio da nije nista ozbiljno,protiv Baria bi trebo igrat.
i da,sa Cesenom su poceli pregovori oko Nagatoma,valjda se za njega Branca odlucio...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Jučer utakmica kao iz perioda kada je Inter vodio Manccini i D. Rossi je jučer imao blijed pogled kao Novelino.
Pazzini , debi iz snova . jučer je za 45 minuta odradio kao Pandev i Biabiany za dosadašnji tok sezone , i pokazao da je extra pojačanje .Kakav je samo bio skok kod drugog gola, nadvisio je odbranu Palerma barem za pola metra.Kharja sasvim dobar čak i odličan s obzirom da nije pošteno ni treninga odradio sa Interom i može poslužiti kao zamjena za postojeći kadar koji će se ubrzo oporaviti.
Ono što zabrinjava je to stalno primanje golova, jer je jučer odbrana nekolika puta ispadala smiješna.Santon, kako reče i sam Leonardo sinoć, ima neku blokadu u sebi i izgleda da nema vjeru u sebe.Jučer je bio solidan u napadu ali je par puta ispadao ( kao i cijela odbrana Intera ) u odbrani i što je najtužnije svi golovi i šanse Palerma su bili preko njegove strane ( u prvom poluvremenu ).Izgleda da mu fali kontinuitet igara i samo je pitanje da li mu se to može dati u ovakvoj situaciji kada i mala greška znači sve dalje od borbe za titulu.Ne treba ga sada napadati još više i nadam se da će Leonardo biti strpljiv s njim barem do kraja sezone a onda već šta bude.
I još jednom kapa dole Capitanu za još jednu vrhunsku predstavu jer je jučer opet po ko zna koji put odigrao maestralno.
I jučer je JC pokazao razliku između vrhunskog i dobrog golmana.
Pazzini , debi iz snova . jučer je za 45 minuta odradio kao Pandev i Biabiany za dosadašnji tok sezone , i pokazao da je extra pojačanje .Kakav je samo bio skok kod drugog gola, nadvisio je odbranu Palerma barem za pola metra.Kharja sasvim dobar čak i odličan s obzirom da nije pošteno ni treninga odradio sa Interom i može poslužiti kao zamjena za postojeći kadar koji će se ubrzo oporaviti.
Ono što zabrinjava je to stalno primanje golova, jer je jučer odbrana nekolika puta ispadala smiješna.Santon, kako reče i sam Leonardo sinoć, ima neku blokadu u sebi i izgleda da nema vjeru u sebe.Jučer je bio solidan u napadu ali je par puta ispadao ( kao i cijela odbrana Intera ) u odbrani i što je najtužnije svi golovi i šanse Palerma su bili preko njegove strane ( u prvom poluvremenu ).Izgleda da mu fali kontinuitet igara i samo je pitanje da li mu se to može dati u ovakvoj situaciji kada i mala greška znači sve dalje od borbe za titulu.Ne treba ga sada napadati još više i nadam se da će Leonardo biti strpljiv s njim barem do kraja sezone a onda već šta bude.
I još jednom kapa dole Capitanu za još jednu vrhunsku predstavu jer je jučer opet po ko zna koji put odigrao maestralno.
I jučer je JC pokazao razliku između vrhunskog i dobrog golmana.
Sretno Muntariju u Sunderlandu.
Više sam od njega očekivao i pamtiću ga po suzama nakon Madrida i po golu protiv Juventusa.
@Interista da cuore
govori li šta De Marco za lijevog beka ??
Više sam od njega očekivao i pamtiću ga po suzama nakon Madrida i po golu protiv Juventusa.
@Interista da cuore
govori li šta De Marco za lijevog beka ??
- Interista di cuore
- Kontakt:
@Mister No
pregovori sa Cesenom su u toku za Nagatoma...ako ko dodje to bi trebo bit on.nasi bi ga na posudbu sa opcijom ili obavezom otkupa...
evo zadnje vijesti : predstavnik Cesene je rekao da je transfer moguc,Santon na posudbu u Cesenu (al on ne bi u Cesenu
). njemu bi bilo najbolje da ode negdje na posudbu.
Motta ce bit pozvan za narednu prijateljsku utakmicu Italije !
pregovori sa Cesenom su u toku za Nagatoma...ako ko dodje to bi trebo bit on.nasi bi ga na posudbu sa opcijom ili obavezom otkupa...
evo zadnje vijesti : predstavnik Cesene je rekao da je transfer moguc,Santon na posudbu u Cesenu (al on ne bi u Cesenu

Motta ce bit pozvan za narednu prijateljsku utakmicu Italije !
Hvala Paciniju i Cezaru na 150 KM sto su mi donjeli na kladi
.
Sad procita izvjestaj sa utakmice i vidim da su me vile pronosale,..

Sad procita izvjestaj sa utakmice i vidim da su me vile pronosale,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Hladnokrvni ubica nije ni Pazzini ni Eto, nego poznati sudac koji vam inace ide na ruku, kad vam nista ne ide od ruke. kad ne moze igrom i kvalitetom moze lopovskim poslom po staroj praksi Merdaazzura zvanih Shinter.
propo vam klub
zelim vam od srca !
propo vam klub

MENI MOJE, A VAMA VASE
Kakav car čoveče!! Odakle li samo izlaze ovakvi pa nam predočavaju što samo oni vide...F.G.R. HARMANI je napisao/la:Hladnokrvni ubica nije ni Pazzini ni Eto, nego poznati sudac koji vam inace ide na ruku, kad vam nista ne ide od ruke. kad ne moze igrom i kvalitetom moze lopovskim poslom po staroj praksi Merdaazzura zvanih Shinter.
propo vam klubzelim vam od srca !
Inače, dolazak Nagatoma ili Criscita znači i odlazak Santona ( jer ga ovi traže kao dio dogovora ).Ne znam šta bih napisao, možda mu i treba igara u kontinuitetu. Nisam optimist za njegovu budućnost, bojim se da ,ova eventualna pozajmica ili šta već, ne okrene njegovu karijeru u totalno pogrešnom pravcu.
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 31 jan 2011, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ne trebas se obazirat na ovakve,napiso ja sta je htio i cao
ne znam ja Santona gotivim,al jednostavno mu ne ide,mozda bi ga ta posudba vratila u zivot,a mozda i okrenula njegovu karijeru u pogresnom smijeru kako ti kazes...
i Parma bi ga na posudbu.

ne znam ja Santona gotivim,al jednostavno mu ne ide,mozda bi ga ta posudba vratila u zivot,a mozda i okrenula njegovu karijeru u pogresnom smijeru kako ti kazes...
i Parma bi ga na posudbu.
Jasno mi je da ga ne ide no nije imao šanse u kontinuitetu da igra u zadnje dvije godine a i forsira ga se stalno na lijevom beku a to nije njegova pozicija.
Još je njemu tek 20, ima za njega nade , ako je pozajmica ok ali nešto drugo ni pod razno.
Još je njemu tek 20, ima za njega nade , ako je pozajmica ok ali nešto drugo ni pod razno.
- Interista di cuore
- Kontakt:
o pozajmici se prica...njega je povreda od prosle sezone dosta unazadila,nadam se da ce se vratit nekad u formu,jer ja sam ubijedjen da on moze bit veliki igrac.
doveli smo novog Maicona (
) Serrano 93 godiste...
Nwankwo Obiorah blizu posdube u Parmu.
doveli smo novog Maicona (

Nwankwo Obiorah blizu posdube u Parmu.
Evo čujem da ste potpisali Nagatoma?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Interista di cuore
- Kontakt:
nije jos nista sigurno,dogovor je postignut,ceka se da se rijese neki birokratski problemi oko Nagatomovog transfera u Cesenu (tek su ga neki dan otkupili ),pa da se to zavrsi...
Santon i Mariga na posudbu + nesto para...skup japanac brate dragi.
- schweinsteiger
- Kontakt:
što će on na posudbu???,stanković povrijeđen,sneider tek oporavljen,motta je uvijek na ledu - ko će igrati???Interista di cuore je napisao/la:nije jos nista sigurno,dogovor je postignut,ceka se da se rijese neki birokratski problemi oko Nagatomovog transfera u Cesenu (tek su ga neki dan otkupili ),pa da se to zavrsi...
Neznam kakav li je ovaj japanac,on bi trebao biti zamjena onom ragbijašu.
- Interista di cuore
- Kontakt:
odbioo ih je Mariga (na nasu srecu),pa ce biti samo pozajmica Santona + pare...trebalo bi ubrzo bit zvanicno (a i mora jer do 19 traje ovaj prelazni rok )...
Ja sam Nagatoma tek poceo gledati sada na ovome AKN.Brate ono sto sam video je fenomenalno,moze igrati oba beka,ali sa svojom brzinom i tehnikom lagano moze igrati i krilo.Ja sam stvarno prijatno iznenadjen njegovom igrom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ono što sam ja vidio jeste da lik ima kondicije haman kao maicon,da je brz ko metak i da ima poprilično dobar centaršut,igra glavom,snaga u duelu pa i dribling mu nisu jača strana ali on je ipak bek i ukoliko dobije malo mašte u igri mogao bi nam valjat.
Branca radi dobre stvari,šalje santona koji je u nikakvoj formi jer nema utakmica dovodi japanca relativno mladog koji je u top formi poslije AKN-a.
Branca radi dobre stvari,šalje santona koji je u nikakvoj formi jer nema utakmica dovodi japanca relativno mladog koji je u top formi poslije AKN-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.