Rannochia, Pazzini, Nagatomo, Kharja + ovi mladici, bravo Marco Branca !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
i jos se rijesili ovih specijalaca: Mancini (Atletico Mineiro), Biabiany (Sampdoria), Muntari (Sunderland), Rivas (Dnipro Dnipropetrovsk)Puma je napisao/la:Hajde Nagatomo !!!!!!![]()
![]()
Rannochia, Pazzini, Nagatomo, Kharja + ovi mladici, bravo Marco Branca !
znaci mali je otisao na posudbu, ovo kao da gledam da se vraca u Milano, ali u poznatiji klub (:Interista di cuore je napisao/la:Santon : " Nezadovoljan sam samim sobom,vec sinoc sam znao da se pregovara oko transfera,nisam bio ubijedjen oko odlaska u Cesenu,ali sada idem da igram.U junu se vracam u Inter ".
Bravo Bambino,nadam se da ce te ova 4 mjeseca vratit u zivot i da se na velika vrata vratis u Inter...
a bas mi je drago da je Yuto doso,mislim da bi mogo biti veliko pojacanje,a najbolje od svega sto bi Chivu sad trebo na klupu![]()
samo da se citiram od prije 2 dana, ovi u Interu ko da mene slusajuPuma je napisao/la: al kako Santon ispade kod golasteta stvarno, mozda je bolje za njega da ode negdje na posudbu, u neki stabilan klub, da stekne iskustvo
ne vjerujem da itko na ovom forumu bolje poznaje igre nagamota , u osnovi sve sto se zna je da je japanac dosao iz cesena , igra za repku , brz je i td ali sad njega staviti ispred chivua je itakako nerealno a to ce mo uskoro i vidjeti , ja bih volio da je nagamoto tip igraca koji ce biti puno bolji od chivua ali imam svoje sumnje prije svega je chivu je dobar zahvalan igrac koji obavlja strasno puno defanzivnih zadataka , sta ce se desiti ako i nagamoto i maicon krenu naprijed bez razmisljanja onda to mora pokriti zanetti a sad i cambi i nisam siguran da bi time bas nesto puno dobili , kako god bilo mislim da puno navijaca intera bez razloga napadaju chivua , i ja bih volio nekog beka tipa drugog maicona ali takvog nekog treba platiti 30 mil . nagamoto ce sigurno dobiti sansu pogotovo u situacijama kad se mora pokusati stici rezultat kao recimo sad protiv palerma ali de ce chivu biti prvi izbor leonardaInterista di cuore je napisao/la:Santon : " Nezadovoljan sam samim sobom,vec sinoc sam znao da se pregovara oko transfera,nisam bio ubijedjen oko odlaska u Cesenu,ali sada idem da igram.U junu se vracam u Inter ".
Bravo Bambino,nadam se da ce te ova 4 mjeseca vratit u zivot i da se na velika vrata vratis u Inter...
a bas mi je drago da je Yuto doso,mislim da bi mogo biti veliko pojacanje,a najbolje od svega sto bi Chivu sad trebo na klupu![]()
warden je napisao/la:pozzz interovci ,ja sam novi i takoder navijam za inter, a vidim da sve informacije dobijate iz prve ruke ...lol.. ,na kojoj stranici gledate te vijesti ..???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.