doveli smo novog Maicona (
Nwankwo Obiorah blizu posdube u Parmu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
što će on na posudbu???,stanković povrijeđen,sneider tek oporavljen,motta je uvijek na ledu - ko će igrati???Interista di cuore je napisao/la:nije jos nista sigurno,dogovor je postignut,ceka se da se rijese neki birokratski problemi oko Nagatomovog transfera u Cesenu (tek su ga neki dan otkupili ),pa da se to zavrsi...
Santon i Mariga na posudbu + nesto para...skup japanac brate dragi.
i jos se rijesili ovih specijalaca: Mancini (Atletico Mineiro), Biabiany (Sampdoria), Muntari (Sunderland), Rivas (Dnipro Dnipropetrovsk)Puma je napisao/la:Hajde Nagatomo !!!!!!![]()
![]()
Rannochia, Pazzini, Nagatomo, Kharja + ovi mladici, bravo Marco Branca !

znaci mali je otisao na posudbu, ovo kao da gledam da se vraca u Milano, ali u poznatiji klub (:Interista di cuore je napisao/la:Santon : " Nezadovoljan sam samim sobom,vec sinoc sam znao da se pregovara oko transfera,nisam bio ubijedjen oko odlaska u Cesenu,ali sada idem da igram.U junu se vracam u Inter ".
Bravo Bambino,nadam se da ce te ova 4 mjeseca vratit u zivot i da se na velika vrata vratis u Inter...
a bas mi je drago da je Yuto doso,mislim da bi mogo biti veliko pojacanje,a najbolje od svega sto bi Chivu sad trebo na klupu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.