Da ga šerujemo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kepčija je SD očigledno, samo što iz nekog razloga ne žele ozvaničiti funkcijunapoleon72 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:21Ono kad bez SDa odradis bolji prelazni rok nego zadnja tri SDa zajedno.![]()
Ima tu još dosta posla ali je na dobrom putu. Neće ni on davati milione u rupu bez dna i moramo nastaviti prodavati igrače te dogurati što dalje u Europi radi koeficijenta i novca. Ako doguramo do 3. pretkola KL ove sezone imat ćemo najveći koeficijent u historiji - 9000.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:49Mirvic je onaj vlasnik kakvog smo svi željeli. Da nece samo obecavati i davati mrvice, vec da ce raditi i graditi ekipu iz temelja. Za 6 mjeseci je lik napravio red u klubu.
Ako Bog da još da vrate školu fudbala i da djeca koja vole i navijaju za klub, ne moraju ići u neke druge škole fudbala i nižerazredne klubove.MortemHz je napisao/la: ↑08 feb 2022, 13:12Ima tu još dosta posla ali je na dobrom putu. Neće ni on davati milione u rupu bez dna i moramo nastaviti prodavati igrače te dogurati što dalje u Europi radi koeficijenta i novca. Ako doguramo do 3. pretkola KL ove sezone imat ćemo najveći koeficijent u historiji - 9000.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:49Mirvic je onaj vlasnik kakvog smo svi željeli. Da nece samo obecavati i davati mrvice, vec da ce raditi i graditi ekipu iz temelja. Za 6 mjeseci je lik napravio red u klubu.
Tu su i navijači koji plaćaju karte, članarine, fan shop itd. Sada je pokrio dugove koje smo mi imali i neće više, radit će se planski i trošit će se onoliko koliko zaradimo a ne da idemo u minus po 4 miliona godišnje. Ismir i Hajrudin su baš ''naružili'' prošlu upravu te Cioffija. Hajde za upravu smo mi dobronamjerni vidjeli ali nismo znali za Italijana, mi kontali on dobro radi a horor ostavio iza sebe. Nema licencu, sve odluke donosio mimo statuta kluba, nije odgovarao na pozive upravnog odbora i nije im podnosio izvještaj, vodio našu djecu na probe po Italiji i Hrvatskoj.. uglavnom fuj.
Da to se može, Bosmanovo pravilo. Klub se i ne mora obavještavati o pregovorima. Ali, govorim da Bočkaj na taj način nije prešao u Dinamo.isko1807 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 09:03Igrac ima pravo pregovarat i dogovarat se sa drugim klubovima ako ima jos 6mjeseci, obavezan je samo da javi svom klubu koji se u tom pitanju nista ne pita.
Upravo tako. Doduše pregovori su bili prebrzi.Maroon99 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 09:09Predugovor a momka platili 2.5 mil €![]()
![]()
tacno tako ali sada navijaci stupaju . Treba da nas bude minimalno 5000 po utakmice, da ne pravimo kazne klubu i da smo uz klub kada odigramo 0-0 na kosevu. Treba vis e clanova se uclani i da ne bude psovki po istoku kada Pidro fuli loptu. Ako budemo civilizovani i budemo uz klub Mirvic nas moze dovesti i do grupne faze a mislim da moze i naci neke sponzore za stadion. Covjek je 100 % privrzen klubu ( nekad me i strah da mu posao tamo ne oslabi) koliko je zaludjen Sarajevom. Ovo je bukvalno zlatno doba sto se tice transfera i novca jer nikad nismo imali bolje igrace a ni vise novca. A ko da gledam prvi poraz ide " mrs Mirvicu u Ameriku "ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:49Mirvic je onaj vlasnik kakvog smo svi željeli. Da nece samo obecavati i davati mrvice, vec da ce raditi i graditi ekipu iz temelja. Za 6 mjeseci je lik napravio red u klubu.
Pa to bi bilo dobro, da bude neki navijački kodeks, neka kultura na tribinama, da se ne ide ispod neke crte kad je vlastita ekipa u pitanju.FCUM je napisao/la: ↑08 feb 2022, 13:27tacno tako ali sada navijaci stupaju . Treba da nas bude minimalno 5000 po utakmice, da ne pravimo kazne klubu i da smo uz klub kada odigramo 0-0 na kosevu. Treba vis e clanova se uclani i da ne bude psovki po istoku kada Pidro fuli loptu. Ako budemo civilizovani i budemo uz klub Mirvic nas moze dovesti i do grupne faze a mislim da moze i naci neke sponzore za stadion. Covjek je 100 % privrzen klubu ( nekad me i strah da mu posao tamo ne oslabi) koliko je zaludjen Sarajevom. Ovo je bukvalno zlatno doba sto se tice transfera i novca jer nikad nismo imali bolje igrace a ni vise novca. A ko da gledam prvi poraz ide " mrs Mirvicu u Ameriku "ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:49Mirvic je onaj vlasnik kakvog smo svi željeli. Da nece samo obecavati i davati mrvice, vec da ce raditi i graditi ekipu iz temelja. Za 6 mjeseci je lik napravio red u klubu.
Co-Defend i Co-Protect. Medicinska oprema protiv širenja COVID-a u citavom MLS-u, NBA, WNBA, MLB...
Igrom slucaja, imam neku "mahalsku" kako je Bodul dosao u klub ljetos i ako je to tacno onda igra za dz ili jako malu platukeli je napisao/la: ↑08 feb 2022, 10:58Izvini nemam fkt uvid nit znam plate nasih igraca, ali bodul je dosao u momentu kad smo bili u ogromnom qrcu proslo ljeto. Meni je nerealno da su mu dali tad platu 13 milja tako da vjerujem da je to netacna informacija. Tad nismo imali para da odemo na pripreme. Odigrali jednu prijateljsku i tako dalje.mma_hz je napisao/la: ↑08 feb 2022, 10:46Trako je po meni bas bas veliki potencijal a Lazic mi vala i nije nesto trenutno.Prije bi davao sansu Traki al et ima covjek koji bolje od mene zna i bolje od mene vidi....
Za Bodula da ulazi sa klupe a ima 13 milja je preglupo al bas.Mislim da on do ljeta i neka ide.Sretno mu i hvala za sve.
neka nama onda korone jos 20 godinaOsmaDolazi je napisao/la: ↑08 feb 2022, 13:45Co-Defend i Co-Protect. Medicinska oprema protiv širenja COVID-a u citavom MLS-u, NBA, WNBA, MLB...
Ukratko klasični biznismen, investitor sa odličnim poznantsvima koja mu kroz investicije donose novac.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Konzerva, Vanja8, Varijantas8 i 47 gostiju.