FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
31
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 159

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 08 feb 2022, 13:04

vedinjo98 je napisao/la:
08 feb 2022, 12:49
Jos on i dosta za ovaj prijelazni rok.
Da ga šerujemo :opaopa:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 feb 2022, 13:07

napoleon72 je napisao/la:
08 feb 2022, 12:21
Ono kad bez SDa odradis bolji prelazni rok nego zadnja tri SDa zajedno. :opaopa:
Kepčija je SD očigledno, samo što iz nekog razloga ne žele ozvaničiti funkciju :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 feb 2022, 13:12

ElCartel11 je napisao/la:
Mirvic je onaj vlasnik kakvog smo svi željeli. Da nece samo obecavati i davati mrvice, vec da ce raditi i graditi ekipu iz temelja. Za 6 mjeseci je lik napravio red u klubu.
Ima tu još dosta posla ali je na dobrom putu. Neće ni on davati milione u rupu bez dna i moramo nastaviti prodavati igrače te dogurati što dalje u Europi radi koeficijenta i novca. Ako doguramo do 3. pretkola KL ove sezone imat ćemo najveći koeficijent u historiji - 9000.
Tu su i navijači koji plaćaju karte, članarine, fan shop itd. Sada je pokrio dugove koje smo mi imali i neće više, radit će se planski i trošit će se onoliko koliko zaradimo a ne da idemo u minus po 4 miliona godišnje. Ismir i Hajrudin su baš ''naružili'' prošlu upravu te Cioffija. Hajde za upravu smo mi dobronamjerni vidjeli ali nismo znali za Italijana, mi kontali on dobro radi a horor ostavio iza sebe. Nema licencu, sve odluke donosio mimo statuta kluba, nije odgovarao na pozive upravnog odbora i nije im podnosio izvještaj, vodio našu djecu na probe po Italiji i Hrvatskoj.. uglavnom fuj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 08 feb 2022, 13:23

MortemHz je napisao/la:
08 feb 2022, 13:12
Mirvic je onaj vlasnik kakvog smo svi željeli. Da nece samo obecavati i davati mrvice, vec da ce raditi i graditi ekipu iz temelja. Za 6 mjeseci je lik napravio red u klubu.
Ima tu još dosta posla ali je na dobrom putu. Neće ni on davati milione u rupu bez dna i moramo nastaviti prodavati igrače te dogurati što dalje u Europi radi koeficijenta i novca. Ako doguramo do 3. pretkola KL ove sezone imat ćemo najveći koeficijent u historiji - 9000.
Tu su i navijači koji plaćaju karte, članarine, fan shop itd. Sada je pokrio dugove koje smo mi imali i neće više, radit će se planski i trošit će se onoliko koliko zaradimo a ne da idemo u minus po 4 miliona godišnje. Ismir i Hajrudin su baš ''naružili'' prošlu upravu te Cioffija. Hajde za upravu smo mi dobronamjerni vidjeli ali nismo znali za Italijana, mi kontali on dobro radi a horor ostavio iza sebe. Nema licencu, sve odluke donosio mimo statuta kluba, nije odgovarao na pozive upravnog odbora i nije im podnosio izvještaj, vodio našu djecu na probe po Italiji i Hrvatskoj.. uglavnom fuj.
Ako Bog da još da vrate školu fudbala i da djeca koja vole i navijaju za klub, ne moraju ići u neke druge škole fudbala i nižerazredne klubove.
Fuj šta je uradio. :kuknjava:

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 08 feb 2022, 13:26

isko1807 je napisao/la:
08 feb 2022, 09:03
NisamInSajder je napisao/la:
08 feb 2022, 08:48
ado-hz je napisao/la:
07 feb 2022, 23:57
Dinamo je tako dogovorio Bočkaja iz Osijeka. Covjek igrao za Osijek i trpao a ovi potpisali predugovor sa njim i dosao momak cim mu je istekao ugovor.
Ja bi ga sad dogovorio na ljeto da dodje dzaba u inat i jos na ljeto vratio i Salcina pa nek se yebu.
Nije tako bilo, Dinamo je pregovarao sa Osijekom.
Igrac ima pravo pregovarat i dogovarat se sa drugim klubovima ako ima jos 6mjeseci, obavezan je samo da javi svom klubu koji se u tom pitanju nista ne pita.
Da to se može, Bosmanovo pravilo. Klub se i ne mora obavještavati o pregovorima. Ali, govorim da Bočkaj na taj način nije prešao u Dinamo.

Maroon99 je napisao/la:
08 feb 2022, 09:09
NisamInSajder je napisao/la:
08 feb 2022, 08:48
ado-hz je napisao/la:
07 feb 2022, 23:57
Dinamo je tako dogovorio Bočkaja iz Osijeka. Covjek igrao za Osijek i trpao a ovi potpisali predugovor sa njim i dosao momak cim mu je istekao ugovor.
Ja bi ga sad dogovorio na ljeto da dodje dzaba u inat i jos na ljeto vratio i Salcina pa nek se yebu.
Nije tako bilo, Dinamo je pregovarao sa Osijekom.
Predugovor a momka platili 2.5 mil € :D :rol:
Upravo tako. Doduše pregovori su bili prebrzi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 feb 2022, 13:27

tacno tako ali sada navijaci stupaju . Treba da nas bude minimalno 5000 po utakmice, da ne pravimo kazne klubu i da smo uz klub kada odigramo 0-0 na kosevu. Treba vis e clanova se uclani i da ne bude psovki po istoku kada Pidro fuli loptu. Ako budemo civilizovani i budemo uz klub Mirvic nas moze dovesti i do grupne faze a mislim da moze i naci neke sponzore za stadion. Covjek je 100 % privrzen klubu ( nekad me i strah da mu posao tamo ne oslabi) koliko je zaludjen Sarajevom. Ovo je bukvalno zlatno doba sto se tice transfera i novca jer nikad nismo imali bolje igrace a ni vise novca. A ko da gledam prvi poraz ide " mrs Mirvicu u Ameriku "
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2022, 13:34

FCUM je napisao/la:
08 feb 2022, 13:27
tacno tako ali sada navijaci stupaju . Treba da nas bude minimalno 5000 po utakmice, da ne pravimo kazne klubu i da smo uz klub kada odigramo 0-0 na kosevu. Treba vis e clanova se uclani i da ne bude psovki po istoku kada Pidro fuli loptu. Ako budemo civilizovani i budemo uz klub Mirvic nas moze dovesti i do grupne faze a mislim da moze i naci neke sponzore za stadion. Covjek je 100 % privrzen klubu ( nekad me i strah da mu posao tamo ne oslabi) koliko je zaludjen Sarajevom. Ovo je bukvalno zlatno doba sto se tice transfera i novca jer nikad nismo imali bolje igrace a ni vise novca. A ko da gledam prvi poraz ide " mrs Mirvicu u Ameriku "
Pa to bi bilo dobro, da bude neki navijački kodeks, neka kultura na tribinama, da se ne ide ispod neke crte kad je vlastita ekipa u pitanju.
No, za to bi trebao imati neku vrstu navijačke policije, a to je već nešto što je teško izvodivo kad su tribine u pitanju.
Ne možeš ti analitičaru s istoka tek tako dogovoriti da svoje frustracije ne istresa na Pidri, da mu ne yebe sve živo i mrtvo.
Druga stvar, neke stvari bi se mogle riješiti i videonadzorom. Međutim, kod nas je problem što ne zaglaviš na doživotnoj zabrani zbog nekog ekcesa na stadionu, pa tako da dok to ne zaživi, na klupskom nivou ne možeš puno po tom pitanju.

Mirvić je ugodno iznenađenje. Ja sam konto još jedan daljinski investitor koji će se pojaviti jednom godišnje kad bude eventualno kakva proslava titule.
Međutim čovjek aktivno radi, sve se puši od konkretnih poteza.
Koševo Zapad

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 feb 2022, 13:35

ajde raja odakle njemu ovolike pare :D sta sve covjek radi tamo :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 feb 2022, 13:42

FCUM je napisao/la:
08 feb 2022, 13:35
Zaboravili na Tana , Mirvic - Tan dodje ovako …

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 08 feb 2022, 13:45

FCUM je napisao/la:
Co-Defend i Co-Protect. Medicinska oprema protiv širenja COVID-a u citavom MLS-u, NBA, WNBA, MLB...
Ukratko klasični biznismen, investitor sa odličnim poznantsvima koja mu kroz investicije donose novac.

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 08 feb 2022, 13:46

keli je napisao/la:
08 feb 2022, 10:58
mma_hz je napisao/la:
08 feb 2022, 10:46
Trako je po meni bas bas veliki potencijal a Lazic mi vala i nije nesto trenutno.Prije bi davao sansu Traki al et ima covjek koji bolje od mene zna i bolje od mene vidi....
Za Bodula da ulazi sa klupe a ima 13 milja je preglupo al bas.Mislim da on do ljeta i neka ide.Sretno mu i hvala za sve.
Izvini nemam fkt uvid nit znam plate nasih igraca, ali bodul je dosao u momentu kad smo bili u ogromnom qrcu proslo ljeto. Meni je nerealno da su mu dali tad platu 13 milja tako da vjerujem da je to netacna informacija. Tad nismo imali para da odemo na pripreme. Odigrali jednu prijateljsku i tako dalje.
Igrom slucaja, imam neku "mahalsku" kako je Bodul dosao u klub ljetos i ako je to tacno onda igra za dz ili jako malu platu :rol:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 feb 2022, 13:46

OsmaDolazi je napisao/la:
08 feb 2022, 13:45
FCUM je napisao/la:
Co-Defend i Co-Protect. Medicinska oprema protiv širenja COVID-a u citavom MLS-u, NBA, WNBA, MLB...
Ukratko klasični biznismen, investitor sa odličnim poznantsvima koja mu kroz investicije donose novac.
neka nama onda korone jos 20 godina :D

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 08 feb 2022, 13:53

koja su tri kmeljovca glasala za "ne" na anketi
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Ivano
Kontakt:

Post Postao/la Ivano » 08 feb 2022, 13:54

JVVVST je napisao/la:
08 feb 2022, 13:53
koja su tri kmeljovca glasala za "ne" na anketi
Jedan od njih je i @fks74 :crazy:
👑 TOM BRADY 👑

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 feb 2022, 13:59

Mirvic sigurno nema neki ogroman business u AMERICI. Sad dali ima vise manjih businessa to neznam, al bez obzira koliko bio bogat civjek bolje radi nego Tan i Nam koji su MILIJARDERI. Cinilomi se da su zalili i vise pazili da ne izgube u FK SARAJEVU 10 k km nego u cardifu 10 m funti, sve bilo cigancenje neko..

Mirvic nesmije nasjest na pricu o fanimu vec treba sa crncem fino..

Nouken
Ikanda
Adukor
Fanimo

Ni sa jednim crncom na zelenu granu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 feb 2022, 14:01

dao bi ja Fanimu jos jednu sansu jer je kvalitetan igrac. Ali neke uslove mu dati ili smanjenje plate ili nesta sl.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 08 feb 2022, 14:08

Treba mu dati **** na zapadu jos 1om. Ja mu ne bi dao da udje na stadion.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 08 feb 2022, 14:12

Kamuflazn je napisao/la:
08 feb 2022, 14:08
Pa kako ce na zapad ako ne smije uci na stadion?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 feb 2022, 14:21

spezial je napisao/la:
08 feb 2022, 14:12
Kamuflazn je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 feb 2022, 14:32

spezial je napisao/la:
08 feb 2022, 14:12
Kamuflazn je napisao/la:
:lol: :D :D :D :rol: :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, skoJaa i 46 gostiju.