Ako ne primi petardu od zrinje pokazo je da je bolji trener od Husrefa. Ipak ima krpica, nsuea, mehanovica itd...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 apr 2022, 17:14Pa nas su satrali onu prvu utakmicu na Koševu, pa smo poslije toga nekako dobili u Kupu, ali u najmrtvijoj utakmici ikad. Baš smo bili destruktivna ekipa, a oni su htjeli igrati.feniksptica je napisao/la: ↑02 apr 2022, 17:08Svi se hvataju zrinje. Zrinja kad nije izaso u Evropu s Jakirovicem je igrao isto lijep i odlican fudbal. Mi sad igramo goli qurac.SedrenikHz je napisao/la: ↑02 apr 2022, 17:03Jok odmah bi ono mjenjalo trenere..
Pusti ba do maja čovjeka i ako zasluzui ostavit ga, joj kako se čovjek iznervira na ovom forumu jos ramazan, tacno treba prestat ovo sve citat, kakve mi bogalj imamo za navijače fuj, idi se prijavi i budi trener. Dok je mirvic ne sekiram se, doći će to na svoje sad pod Vasoskim ili petim deaetim ali ce doci.
Ono mi zelju spominje na temi, Djokanivic kramoa postao.
Gledas onog zrinjsjog prosle godine nisu Evropu izbroili ostave jakirovica i samelju sve ove godine.
FUJ poganog naroda.
Igra uzas, Teren uzas, kazlagic bzs neznalice.
Dokaz sta Kapic znaci ovoj sredini
Što se Vasoskog tiče, sudit će mu dueli sa jačim ekipama. Zasad ovo nije toliko dobro, ali koliko je dobar trener vidjet ćemo u duelima sa Veležom, Zrinjskim i Tuzlom. Ako ne pokaže da je bolji trener od Feđe Dudića i Husrefa, onda je njegovo dovođenje bezvezan potez.
Ebo vas husref vise