Premijer liga BiH - aktuelno

Miljacka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Miljacka » 20 jun 2022, 13:14

dejavu je napisao/la:
20 jun 2022, 12:46
sve u svemu mislim da je Velez veci klub od fks.
Nija bola', evo vidiš. Ali to nije problem, oni su već dugo vremena naša filijala, oni stvore mi dovedemo :rol:
killafrommanilla je napisao/la:
19 jun 2022, 16:02
Evo činjenica: Sarajevo je veći klub od Veleža.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 13:14

opalaopala je napisao/la:
manijacikonjic87 je napisao/la:
20 jun 2022, 12:37
Mostarac1974 je napisao/la:
20 jun 2022, 12:23

Drug!Nemam namjeru ulaziti u raspravu ko je veći klub.Nisam od tih koji pati o tome.Ali iskreno neznam dali bi ti bilo bolno da ste kojim slučajem ostali bez GRBAVICE i da ste nastavili igrati na nekom trećem stadionu koji je u bivšoj Jugi bio stadion jedne fabrike na kojem su igrali ljudi amaterski fudbal.Što znači da je FK VELEŽ bukvalno ostao bez išta.Od svih materijalni uspomena i ostavljen i prepušten sam sebi da se bori za OPSTANAK i EGZISTENCIJU od ove iste države za koju su mnogi sinovi i kćeri dali svoje živote i dio sebe.Garantujem ti životom da smo imali infrastrukturu koju ste imali VI,SARAJEVO,ČELIK,SLOBODA taj omjer titula kojim se vi ponosite bio bi drugačiji a da nije bilo kao što sam naveo.JA sam taj koji voli sve patriotske klubove BiH i uvjek ću navijati kada igraju na međunarodnoj sceni.Neću govoriti o onima koji nas omalovažavaju i koji bi rado igrali za druge saveze.I zato ako ništa mozemo se postovati jer nije VELEŽ igrao nekoliko godina Federalnu ligu zbog tog što je nešto REALNO nego zato što je nešto silom izmjenjeno i volilo da bude ugašeno.Ali ako Bog da budućnost će pokazati o čemu govorim jer mi završavamo SVOJU ARENU ROĐENI i ostaje nam da ulažemo samo u igrački kadar.Lijep pozdrav za sve MANIJAKE i hvala vam na gostoprimstvu za Evropske utakmice Veleža.
napokon jedan normalan komentar.. nazalost bilo je sta je bilo to se ne moze prepraviti jer je proslo vrijeme.. pozdrav za tebe i sve normalne navijace veleza.. ovo sto malo seremo jeste zbog par tvojih koji vjerovatno nemaju ni 18 godina al se busaju nesto kao da ste real madrid.. svaka grupa ima takvih clanova ali ovi tvoji bas pretjeraju :urnebes:
stadion Grbavica ce uvijek sirom otvoriti svoja vrata za sve tako normalne ljude.. sretno i ove sezone u evropi a u ligi eto budite drugi odmah poslije nas :D :bih:
Šta ocekujes da će neko šutit na stalna podbadanja Zagora i kompanije , ušao sam sinoć i napisao do tad nisam pisao 7 - 10 dana al ljudi ne staju i svaki dan seru vise i vise dok ih ne spustiš na dno kao da su Real Madrid pa toliko seru a ustvari skroz druga priča . Ovo sto govoriš možeš lako provjerit . I kad puno seres lako se javit i prcat kad svak ima hiljadu mana . Dok su svi ulagali u ekipu i igrače , Velež je morao ulagati u gradju stadiona i tako zadnjih desetak godina , jer napravit stadiona za naše uslove je nemoguce pogotovo zadnjih godina kad se koja para počela i u ekipu odvajat i odma je vidljivi rezultat. Onog trenutka kad prestanu radovi na izgradnji stadiona i ulaganje u ekipu kao u 99% ostalih klubova onda ćemo moći govorit o jačini i titulama . Do tad je prioritet gradnja i završetak stadiona , kakvog takvog ali našeg .
Vi ste stvarno blago retardirani,zagor ce uvijek da uzvrati na vase pljuvanje i omalovazavanje naseg kluba,zagor nikad nije prvi poceo niti omalovazavao Velez, slobodno nadji gdje sam ja poceo,uvijek prvi pocnete i na to cu da odgovorim neka vam drugi cute ja sigurno necu. Niste samo nas podbadali nego i ostale timove daj napisi do juce kad sam zadnji put pisao prije koliko dana? Bukvalno uvijek prvi pocnete ali od sad cemo drugacije nek vam cuti ko je naucio livadici

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 20 jun 2022, 13:15

miki651 je napisao/la:
20 jun 2022, 13:06
Takozvana arena rođeni komplet je izgrađenja od prvog eksera do zadnje stolice državnim parama. Novci su stiigli od grada Mostara za prvu tribinu pa zatim direktno uredbom vlade federacije novac se usmjerio direktno u fk velež...I još kukaju malo im.
Da im vlada federacije direktno ne financira budžet po igrali bi ne ligu federacije nego kantonalnu ligu.
Al eto nek se tješe da su moćni. Tuga....
Jel tebe stid da se javiš na ovu temu ?
Vi koji ste uzurpirali stadion . Vi koji ste sve dobili na gotovo i pune račune .
Vi koji godinama niste marke uložili u taj isti stadion .
Vi koji ne znate kako izgleda gradnja reflektora , tribina , parkinga , pomoćnog terena , pristupa , prostorija . Vi koji pisani wc gradite zadnjih 20 godina i nikad para nemate i vazda ste u minusu , a hdz vam vodi klub .
I ti se nadjes javljat , pa imaš li stida i guzice kad obraza nemaš . Šljamu skutorski
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 20 jun 2022, 13:17

zagor1987 je napisao/la:
20 jun 2022, 13:14
20 jun 2022, 12:37

napokon jedan normalan komentar.. nazalost bilo je sta je bilo to se ne moze prepraviti jer je proslo vrijeme.. pozdrav za tebe i sve normalne navijace veleza.. ovo sto malo seremo jeste zbog par tvojih koji vjerovatno nemaju ni 18 godina al se busaju nesto kao da ste real madrid.. svaka grupa ima takvih clanova ali ovi tvoji bas pretjeraju :urnebes:
stadion Grbavica ce uvijek sirom otvoriti svoja vrata za sve tako normalne ljude.. sretno i ove sezone u evropi a u ligi eto budite drugi odmah poslije nas :D :bih:
Šta ocekujes da će neko šutit na stalna podbadanja Zagora i kompanije , ušao sam sinoć i napisao do tad nisam pisao 7 - 10 dana al ljudi ne staju i svaki dan seru vise i vise dok ih ne spustiš na dno kao da su Real Madrid pa toliko seru a ustvari skroz druga priča . Ovo sto govoriš možeš lako provjerit . I kad puno seres lako se javit i prcat kad svak ima hiljadu mana . Dok su svi ulagali u ekipu i igrače , Velež je morao ulagati u gradju stadiona i tako zadnjih desetak godina , jer napravit stadiona za naše uslove je nemoguce pogotovo zadnjih godina kad se koja para počela i u ekipu odvajat i odma je vidljivi rezultat. Onog trenutka kad prestanu radovi na izgradnji stadiona i ulaganje u ekipu kao u 99% ostalih klubova onda ćemo moći govorit o jačini i titulama . Do tad je prioritet gradnja i završetak stadiona , kakvog takvog ali našeg .
Vi ste stvarno blago retardirani,zagor ce uvijek da uzvrati na vase pljuvanje i omalovazavanje naseg kluba,zagor nikad nije prvi poceo niti omalovazavao Velez, slobodno nadji gdje sam ja poceo,uvijek prvi pocnete i na to cu da odgovorim neka vam drugi cute ja sigurno necu. Niste samo nas podbadali nego i ostale timove daj napisi do juce kad sam zadnji put pisao prije koliko dana? Bukvalno uvijek prvi pocnete ali od sad cemo drugacije nek vam cuti ko je naucio livadici

Ti koji živiš na forumu dokazuješ da si najveći retard . Pa dnevno po 50 postova objaviš bolesnice . Imaš li život van foruma , udjem i napišem samo radi tebe jer vidim da si teško bolestan . Tražiš da ti psujem majku , ali nije ona kriva što ima sina debila . Zaista žalim tu ženu kad je rodila takvo kopile , a ti nemoj cutat . Ko zna čiji si .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 13:18

elevenblues je napisao/la:
20 jun 2022, 12:53
Sve je ovo nama s neba palo, niko nista ulago nije, prirodno naraslo.
Imali smo poslije rata svi skoro iste polazne resurse, vama je grad dao novu zemlju i tribinu, igrali ste i premijer ligu, to sto ste pogresno radili ne znaci da su drugi povlasteni svo to vrijeme.

slika
Kome se ba pravdas izgleda samo oni svoje branili a mi smo gledali i klikera igrali 5 godina,to ti je pljuvanje i omalovazavanje njihovo konstantno,samo njih treba zalit oni su sve izgubili a mi smo uzivali 5 godina,pili kristal i jeli kavijar. Vjeruj mi da je srece da im udarite tarabu pa nek igraju u Sirokom ko ih hebe za boljeg nisu

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jun 2022, 13:19

Opala ruku pod ruku i idemo na paradu.
Jedan je život eto ti čekaš cijeli život a titule neima pa neima..
Zato na paradu pa ko koga ..pričaće se.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 13:20

Rodjeni81 je napisao/la:
20 jun 2022, 13:04
Imali smo poslije rata svi skoro iste polazne resurse, vama je grad dao novu zemlju i tribinu, igrali ste i premijer ligu, to sto ste pogresno radili ne znaci da su drugi povlasteni svo to vrijeme.

slika
Kako niste povlasteni, vrati vam politika dio grada i stadion. Neko je to sve platio na nekom drugom dijelu drzave.
je*ali ste sve onom pitaru kad je napiso za zrinju i stadion a sad ovakve nebuloze pisete.. boze sacuvaj sta sve covjek nece procitat.. :facepalm: :facepalm:
Mi smo Željini, Željo je naš !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 13:21

20 jun 2022, 13:17
zagor1987 je napisao/la:

Ti koji živiš na forumu dokazuješ da si najveći retard . Pa dnevno po 50 postova objaviš bolesnice . Imaš li život van foruma , udjem i napišem samo radi tebe jer vidim da si teško bolestan . Tražiš da ti psujem majku , ali nije ona kriva što ima sina debila . Zaista žalim tu ženu kad je rodila takvo kopile , a ti nemoj cutat . Ko zna čiji si .
Evo ovo vam je primjer vrapcickog seljaka,uvijek zavrsi sa najnizim uvredama kao sto sam rekao i prije. Nemam zivota,nemam posla zato imam tebe hahah ajde mozes ti i gore uvrede,prije si to bolje radio. P.S. mozes na forumu majke spominjat i kopilad i sl vrlo rado cu ti pruzit priliku uzivo jer nema svrhe spustat se na tvoj nivo

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 20 jun 2022, 13:23

miky_hz je napisao/la:
20 jun 2022, 12:19
Realno ova tema je otišla u k.urac onog trenutka kad je Velež usao opet u PL,iskreno i prije se raja kacila ali kvalitetnije prcanje je bilo ali na ovom nivou djetinjastom nije nikad.

Cast finoj raji ali bukvalno se tema raspala kad je Velež ušao u PL i njih par uletilo i pocelo sa nekakvom lošom pricom na koju se jos par ovih drugih uhvati ,prica koju mozeš godinama vodit a opet biti na pocetku dijaloga.
Vratit ce njih Amar u drugu ligu, aBd.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 20 jun 2022, 13:24

zagor1987 je napisao/la:
20 jun 2022, 13:21
zagor1987 je napisao/la:

Evo ovo vam je primjer vrapcickog seljaka,uvijek zavrsi sa najnizim uvredama kao sto sam rekao i prije. Nemam zivota,nemam posla zato imam tebe hahah ajde mozes ti i gore uvrede,prije si to bolje radio
Nema potrebe da ti ista vise govorim . Sam si sebi najveća kazna . Izvini neću vise , stvarno mi te zao . Kad budem dolazio na europske utakmice na grbavicu javi se da ti dadnem vitre od Bajrama .
Izivni drug eto javi se za mjesec dana , izvest ću te vani malo na sunce pa i da pogledaš neku europsku utakmicu , stvarno mi te zao . A i da vidiš najljepši stadion u državi , Grbavicu .
budi mi pozdravljen pa se čujemo par dana pred utakmicu , a dotad ti nastavi ono svoje blati i omalovažavaj a ja ću te opet izvest
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 13:28

20 jun 2022, 13:24
zagor1987 je napisao/la:

Evo ovo vam je primjer vrapcickog seljaka,uvijek zavrsi sa najnizim uvredama kao sto sam rekao i prije. Nemam zivota,nemam posla zato imam tebe hahah ajde mozes ti i gore uvrede,prije si to bolje radio
Nema potrebe da ti ista vise govorim . Sam si sebi najveća kazna . Izvini neću vise , stvarno mi te zao . Kad budem dolazio na europske utakmice na grbavicu javi se da ti dadnem vitre od Bajrama .
Izivni drug eto javi se za mjesec dana , izvest ću te vani malo na sunce pa i da pogledaš neku europsku utakmicu , stvarno mi te zao . A i da vidiš najljepši stadion u državi , Grbavicu
Dogovoreno javi se na pm kad budete igrali evropu da mi das vitre valjda budes musko jer si najzeznutiji lik ikad na forumu. Ti si vic svega mi hahah ja cu nastaviti da blatim a ti nastavi u svom finom,gospodskom,kulturnom tonu da vodis diskusije,od 20 postova 19 vrijedja ljude
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 20 jun 2022, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 13:28

stvarno mislim da ovu temu treba ugasiti jer neki bas ne znaju gdje je granica sa pojedinim izjavama.. ljudi dragi tu smo da se sprdamo ubijamo dosadu a ne u neka doba majke da spominjemo.. zalosno zbog kakve gluposti izvaljujete toliko goleme uvrede..

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 20 jun 2022, 13:28

LovacnaJelene je napisao/la:
20 jun 2022, 13:23
miky_hz je napisao/la:
20 jun 2022, 12:19
Realno ova tema je otišla u k.urac onog trenutka kad je Velež usao opet u PL,iskreno i prije se raja kacila ali kvalitetnije prcanje je bilo ali na ovom nivou djetinjastom nije nikad.

Cast finoj raji ali bukvalno se tema raspala kad je Velež ušao u PL i njih par uletilo i pocelo sa nekakvom lošom pricom na koju se jos par ovih drugih uhvati ,prica koju mozeš godinama vodit a opet biti na pocetku dijaloga.
Vratit ce njih Amar u drugu ligu, aBd.
Akobogda. Samo strpljenja :salut:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 20 jun 2022, 13:29

20 jun 2022, 13:20
Rodjeni81 je napisao/la:

slika
Kako niste povlasteni, vrati vam politika dio grada i stadion. Neko je to sve platio na nekom drugom dijelu drzave.
je*ali ste sve onom pitaru kad je napiso za zrinju i stadion a sad ovakve nebuloze pisete.. boze sacuvaj sta sve covjek nece procitat.. :facepalm: :facepalm:
Kakve nebuloze klosari, sprdate se sa nasim stadionom a svi znate sta je bilo. Svaka druga vam rijec vrapcicani. Klosari kad vam se odgovori istom mjerom pjenite.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 20 jun 2022, 13:30

zagor1987 je napisao/la:
20 jun 2022, 13:28
20 jun 2022, 13:24
zagor1987 je napisao/la:

Izivni drug eto javi se za mjesec dana , izvest ću te vani malo na sunce pa i da pogledaš neku europsku utakmicu , stvarno mi te zao . A i da vidiš najljepši stadion u državi , Grbavicu
Dogovoreno javi se na pm kad budete igrali evropu da mi das vitre valjda budes musko jer si najzeznutiji lik ikad na forumu
Može majstore nije problem nikakav pogledat ćemo zajedno utakmicu , a do tad ti nastavi dalje pljuvat i omalovazavat . Ja vise nemam zelje da se prepirem s tobom , a nadam se da ćemo se vidit i upoznat , i da zapjevamo koju na prelijepoj Grbavici.
Ziv i zdrav ti meni bio
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 20 jun 2022, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 jun 2022, 13:31

Treba nacionalistički počet, onda se tema gasi tek.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 13:32

Rodjeni81 je napisao/la:
20 jun 2022, 13:29
Rodjeni81 je napisao/la:

Kakve nebuloze klosari, sprdate se sa nasim stadionom a svi znate sta je bilo. Svaka druga vam rijec vrapcicani. Klosari kad vam se odgovori istom mjerom pjenite.
pa sta ste drugo nego vrapcicani ? jel igrate u vrapcicima ili u sirokom slucajno ? poenta cijele price jeste da smo svi mi prosli rat i razaranja.. nije se samo u mostaru ratovalo.. uvijek trazite neki razlog da vas covjek sazaljeva a kad vam se konkretno odgovori ne znate nista drugo nego vrijedjati.. mentalitet vam nije za dobre zajebancije uopste nego samo na nož.. jarane smiri strasti pozlit ce ti :bih:

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 13:34

mnon46 je napisao/la:
20 jun 2022, 13:31
Treba nacionalistički počet, onda se tema gasi tek.
hajmo malo o kupresu i pozivanju na ubistva dodikovih ptičica :urnebes:

SemirTuce
Kontakt:

Post Postao/la SemirTuce » 20 jun 2022, 13:35

Pišete gluposti

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 20 jun 2022, 13:41

20 jun 2022, 13:32
Rodjeni81 je napisao/la:
20 jun 2022, 13:29

pa sta ste drugo nego vrapcicani ? jel igrate u vrapcicima ili u sirokom slucajno ? poenta cijele price jeste da smo svi mi prosli rat i razaranja.. nije se samo u mostaru ratovalo.. uvijek trazite neki razlog da vas covjek sazaljeva a kad vam se konkretno odgovori ne znate nista drugo nego vrijedjati.. mentalitet vam nije za dobre zajebancije uopste nego samo na nož.. jarane smiri strasti pozlit ce ti :bih:
100%. Koliko je Velež izgubio stadion u ratu toliko je i Željo. Mi smo se na svoj možda vratili, ali svi dobro znamo šta je na Grbavici u ratu bilo i u kakvom je stanju stadion dočekao povratnike 96-te. I bilo je ko i vama hajmo sve nanovo. Deminiraj, obnovi zapaljeno i tako dalje. A najporažavajuće što sam pročitao ikad na ovom forumu je da je naša povlastica što nam je vraćen dio grada. Šta tebi bi u Mostaru bilo draže da je glavni grad podijeljen na dva dijela? :hmmmmm:
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rigoletto i 4 gosta.