Tacno mi se nekad cini da ovdje pisu i navijaci Borca,Zrinjskog... evo zasto:
1. Ne vjerujem da je nekom ko je na forumu 1-2-je god.(dakle int.) problem 5KM. Ne kazem da nema takvih, ali ti nemaju pristup internetu i za njih imam empatiju, ne bi mi bio problem pogurati ih(ali onda fakticki nemaju mogucnost gledati). Mozda nije ok pricati, ali neki koji su mi trazili da ih poguram za clansku ili ulaznicu dolazili u markiranoj odjeci, pa i autima(a ja ni vozacke nemam

).
2. Kritikovati zenu kako je obucena, sta objavljuje na drs.mrezama je papanluk. Da je pokrivena bilo bi sto je pokrivena. Treba paziti da nam se poslije prve naredne DK(aBd 22/23) ne desi da dodje do kolapsa, a desavalo se. To da,ali nije tu Gosp.Nam, nego Gosp. Mirvic.
Kao penzioner i nisam bas solventan, ali snaci cu se za clansku i godisnju. Sumnjam da cu gledati 50% utakmica . Kao navijac smatram da kad stvari idu dobro treba pogurati Klub. Ne mislim pogurati Klub radi bilo kojeg uposlenika, nego radi Gosp. Mirvica koji spasi Klub od gasenja. Dvije god. sam s pravom bojkotovao(pare bih dao za uhljebe uposlenike i igrace), sada vidim svjetlo na kraju tunela i vidim 15-16 igraca iz Akademije na pripremama.
Radi Akademaca cu pusiti jednu cigaru manje

365x0,25= 90 KM, bit ce dovoljno.
Ko moze nek pogura Klub, ko ne moze pomoc ce mu Sjever garant.