Hahah mi napadamo opstinu ne jer nas ne izdrzava svojim parama, ko vas, nego jer nas zajebava za svaku sitnicu. U tome je stvar. Ja znam da vama to, da nekog opstina zajebava oko svake sitnice, je mozda cudno jer ipak ste vi politicki klub, al tako jeLeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:07Stani, nije mi to jasno.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:47Pa dobro vidi ja ponovo kazem drago mi je da ste svjesni da ste klub sadake i opstine, da se time ponosite.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:45
Samo neka časte i trebaju.
Ja ne razumijem ovo pomaganje privatnog kluba, ali dobro, neka daju, bolje u Sarajevo negu u njihove guzice.
Općina Centar podržala FK Sarajevo s 200.000 KM, cifra bi mogla biti i veća
FK Sarajevo dobio 250.000 KM od Općine Centar
![]()
Jel vi napadate općinu jer vama ne pomažu onoliko koliko vi mislite da treba?! I stalno kritikujete odnos grada, države prema vama. Nije mi sad jasno jeste li to i vi klub sadake ili sam ja to nešto loše skonto?
Premijer liga BiH - aktuelno
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Imal' foto smotoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:01On voli Saraj'vo, pravi je Hordas, Mekic Nedim jedan je od nas!![]()
-
- Kontakt:
Aha. Nek si mi objasnio. HvalaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:11Hahah mi napadamo opstinu ne jer nas ne izdrzava svojim parama, ko vas, nego jer nas zajebava za svaku sitnicu. U tome je stvar. Ja znam da vama to, da nekog opstina zajebava oko svake sitnice, je mozda cudno jer ipak ste vi politicki klub, al tako jeLeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:07Stani, nije mi to jasno.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:47
Pa dobro vidi ja ponovo kazem drago mi je da ste svjesni da ste klub sadake i opstine, da se time ponosite.
![]()
Jel vi napadate općinu jer vama ne pomažu onoliko koliko vi mislite da treba?! I stalno kritikujete odnos grada, države prema vama. Nije mi sad jasno jeste li to i vi klub sadake ili sam ja to nešto loše skonto?
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:12Imal' foto smotoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:01On voli Saraj'vo, pravi je Hordas, Mekic Nedim jedan je od nas!![]()

Nema

Jesi li to i ti zaključio da sam prizivao Amoaha ovim postom? Hahahahahahahha
Duboko sam razočaran, pa bar ti imaš mozga za razliku od velike većine junfera ovdje.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Ferrante071
- Kontakt:
Pričao sam jučer sa ovim jaranom koji je išao u osnovnu školu sa Amoahom... Kaže da je Amoah željkanov manijak od djetinjstva. Kaže još da ga je Hadžija lomio da pređe u Sarajevo nema šta mu nije nudio ali Amoah je rekao da pored Rudara u BiH može samo igrati u željkanu.
Jbg ispušili smo foru džaba se sada pravdati, Amoah nas je odbio i to je tako.

Jbg ispušili smo foru džaba se sada pravdati, Amoah nas je odbio i to je tako.

Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Ajd sto smo Amoaha htjeli al eto i Santosa smo hahaha Jakirovic im fini kaze zelili smo neke igrace ali nemamo da platimo kao Sarajevo al konama nije jasni neka se tjese,od svih ovih pojacanja i slicno nase najvece pojacanje je Mirvicantisisoja1919 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:00Ne gotivim ni pitare ni zeljovce, al ovi zeljovci su stvarno nadmasili sve sa glupostima. Ja ne znam odakle oni crpe sve ove debilske izjave![]()
Smoto, ne piše se imal', nego ima l'.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:12Imal' foto smotoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:01On voli Saraj'vo, pravi je Hordas, Mekic Nedim jedan je od nas!![]()
Ono kad hoćeš da nekome dokažeš nešto, ali ti tvoj mali mozak to ne dozvoljava, pa otkrije koliki si glupan zapravo.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
I to jos malo pa necete imat sta sr.at,pogledaj skupstinu opstine Centar produzili rok da Mirvic preuzme Kosevo i neka sitna investicija pa pomrite od mukeLeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:28TETRAPAK je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:19Ne mozes biti stvarno toliko glup da fakat mislis da iznajmljivanje one rupe koja se raspada na 5 sati mjesecno kosta pola miliona godisnje? Ili mozes.
Nista od tih budalastina nismo mi dobili, nego CSR koji je sda, i koja je na stadionu oprala milione. Sve sto smo mi ulozili ili htjeli da ulozimo su htjeli da ide preko njihovih firmi, sto se nije i nece desiti nikada.
Ponovno bahaćenje. Čemu to?
Nazivati Koševo rupom, ruševinom. Ccc
I još biti nezahvalan na nižoj cijeni. Nije to fino.
Oni vama da ruknu milion za godinu, vi bi morali platiti jer nemate svoje. Zato zahvalan budi na ovoj pomoći, nije baš mala.
https://ibb.co/mhBV849IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:13Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:12Imal' foto smotoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:01
On voli Saraj'vo, pravi je Hordas, Mekic Nedim jedan je od nas!![]()
Nema![]()
Ne vjeruje i dalje

-
- Kontakt:
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:13Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:12Imal' foto smotoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:01
Nema![]()
Nedime*
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pardon do mene jelijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:53E kad već sve znaš, pitaj papka koliko je davao menadzeru keša na ruke.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:52Evo ovdje cu odgovoriti da ne pisem po vasoj temilijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:19
Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
Amoah nije taj Afrikanac kojeg je Hadzic najavio.To je jedan drugi momak takodjer iz Ghane i on potpisuje za koji dan
Kazem jos jednom,Amoaha mi uopste nismo kontaktirali sto je i Dudic neki dan potvrdio.Vi ste ludi ako mislite da bi izabrao vas prije nas.Cuj nije sve u parama hahahahhahaah
Jok bitnije je biti Sabljin vojnik i Zeljin ratnik.
Sad sam provjerio i ipak smo kontaktirali Amoaha.Imao je na stolu nasu ponudu(9000 KM)i vasu (713.20 KM)
Na nas poziv i ponudu on je samo odgovorio "Ja volim Zelju!",zahvalio se i kulturno odbio iz razloga sto je od malena odusveljen vasim mentalitetom i gospodskim potezima na terenu i van njega.Zeli biti dio toga.
Santos isto kontaktiran,mi ga zvali 7 puta,Zrinjski 3, Velez 1,Borac 2,Sloboda 3,Siroki Brijeg 1(Umalo da ga Wagner nagovori).Smorili ga svi,dosao Sablja prezentovao mu svoj plan,viziju igre i viziju buducnosti FK Zeljeznicar koja je veoma svijetla i perspektivna.Nije htio vise da cuje ni za sta drugo sem ZELJO
Svaka vam cast,uzeli ste nam iz ruku 2 odlicna pojacanja a mi dobili nakvog Ikica iz Listice i Dzafica iz Siminog Hana
Pujj..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Amoaha je Zeljo dog mnogo mnogo ranije samo se oteglo malo jer su srbijanci kupovali ove accra lionse i sada kad aje sve zavrseno sve je ok.Amoah je dobae igrac ali u Sarajevu bi tesko i do klupe sada dogurao.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- skullcrusher
- Kontakt:
Hahahahahahahaha pa šta očekekivati od plavih nego ovakve priče i izmišljanja ahahahahaahahah ...
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Kad Bender izbaci Muftica i Amoah Subasica koja ce vam 2 igraca u 21 igrati u prvih 11.
FK SARAJEVO.
HahahahahahahhahahaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:13Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:12Imal' foto smotoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:01
Nema![]()
Ugasi ga brat

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Meraak1921
- Kontakt:
guadalupe je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:17https://ibb.co/mhBV849
Ne vjeruje i dalje![]()
Znamo da je pitica al' tolki debil da ode na tekmu .. eto vam ga za djaba halal bilo, nikad mi se nije ni svidjao svakako, mozes pogledati sta sam pisao za njega ako ni ti ne vjerujes

Nema sta cudno, dosao momak da prati najveci klub, aferim decko 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Beća i Subaša vjerovatno.
Prije da će Amoah u napad.

Jer Sablja slijepo vjeruje Aci.
A i Beća ima sad razlog da Mekića pošalje na klupu

Po meni bi to bili Drina i Muftić. Amoah na krilo, Aco Kosorić na klupu.
Zadnja izmjena: LeonProfessional, dana/u 31 jul 2022, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Lokomotifa, Vanja8, Zeko87 i 37 gostiju.