FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

Edberg23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Edberg23 » 10 avg 2022, 23:47

Daj Hamzu u vrh napada par utakmica, ako ne bude fajde zakuj ga za klupu i kraj priče. Nista ne dobivamo mijenjanjem pozicija igračima. Puna podrška Fedji i igračima, večeras jednostavno nije išlo, a i nismo imali mogućnost da ide, od dobre odbrane sve kreće u ovim težim utakmicama. Ne znam jeste li primjetili onih par šprintova Drobarova, momak i dalje ima problema sa nogom. Protiv Sloge i Posušja je išlo, jer imaš slobode malo preskakati igru, ali kod iole kvalitetnih ekipa bez pravih odbrambrenih igrača koji će iznijeti malo loptu neće ići ovo sa Djokanovićem i nedovoljno oporavljenim Drobarovom.
Da sam bliže srednjoj Bosni, svaku utakmicu bih išao, i na izlasku sa Bilinog večeras bih razmišljao kako otići u nedjelju u Kakanj, zato budite zahvalni Bogu što imate mogućnost gledati uživo najvoljeniji klub i zato svi u Kakanj, dajte podršku momcima, ova ekipa vrijedi.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2022, 23:48

laudrop je napisao/la:
10 avg 2022, 23:39
amypitar je napisao/la:
10 avg 2022, 23:23
SasaKajkut je napisao/la:
10 avg 2022, 22:56
Šta je bilo ovo na kraju neke tuce,znal ko sta ?

Ja sad iz Zenice posle utakmice setao gradom niko me ruzno nije pogledao.
Ma maloumnici pametuju. Prije utakmice na nekoliko sati svi ste sjedili po kafićima u gradu i pored stadiona i niko vam ništa nije uradio. Navijačkih nekih prepucavanja će uvijek biti. I vaši najvaterniji navijači su došli u grupicama u Zenicu i tražili neki belaj a naši su možda odgovorili, što je sitno svakako bilo.

Pravi navijači koji su normalno došli pogledati utakmicu su se osjećali kao kod kuće i to će svi potvrditi koji su došli na zapadnu tribinu i prije utakmice popili piće oko stadiona ili u gradu. Niko nikog nije ružno pogledao.

Više belaja biste imali na Grbavici koja vam je stadion nudila za 3x veći iznos nego Čelik. J3b.... vas Grbavica.

Pravoj sarajevskoj radi bujrum za 14 dana na utakmici protiv Slobode!
Nas trojica setali gradom, preko puta zapadne tribine kafu pilli. Kilometar od stadiona parkirali auto u koloni setali niko nam nije rijec ruznu rekao.
Zato me i sokiralo ,jer je puno djece i zena bilo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 avg 2022, 23:48

Propusti Fedjini

Nije gledao katapult posle jucesnjeg treninga

Jovic ga je navukao da analizira samo utakmicu protiv slobode (fedja izjavio da ce tu utakmicu samo analizirat)

Kondicioni trener slabo osvjezio odmorio ekipu

Jer

Da je krenuo sa kobiljarom ikicem ahmetom igrali katapult je to govorio i da je dzafic igra umjesto suljica, u prvih 11 igra bi bila mnogo bolja,

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 10 avg 2022, 23:49

Prvi gol: Problem nedostatka visine, Đokanovicu bježi igrač, sjajno izveden prekid, tri igrača su bila spremna da zabiju ovo, uigrano mi loše branimi prekid opet. U BL nas vile pronosale na prekidima.

Drugi gol: Visoko stojimo sve vrijeme, promaha nazad. Tomašević glup faul, ne diraj ga u 16 nikako. Feđa je mogo nešto mijenjat kad je vidio da ne igra Smajlagic u vrhu nego ovaj Mane.

Treći gol: Desi se svakom, dekoncentrisan ulazak u drugo poluvrijeme.

Četvrti i peti go raspad sistema. Protiv jačih ekipa mora Đokanović igrat s Cirjakom u sredini. Kako god frustrirani sad bili bolje je to izgledalo u prvom sa Suljicem/Dalom/Dzaficem. Kobiljar pokazao starog i nažalost pravog sebe. Hamza nerealno šta fula, definitivno bi trebao past u drugi plan i on. Nardin realno preloš večeras. Haman da je njegov domet da prisloni iz peterca i eventualno dobije neki skok sa stoperima.
Samo naprijed Saraj'vo!

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 10 avg 2022, 23:50

1. Nikad više ne smijemo igrati u ovom ogavnom gradu sa najogavnijim i najmaloumnijim stanovništvom.

2. Šahinović mora na gol, Dizdarević je haos.

3. Samo da izvučemo pouku i dobro izanaliziramo ovaj poraz i sve je ok.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 10 avg 2022, 23:51

Bgm i Dizdarevicu je vrijeme za klupe.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 10 avg 2022, 23:52

GalileoGalilei je napisao/la:
10 avg 2022, 23:40
Hajde molim vas samo mi elaborirajte kako vi vidite da je Tuzla fizički spremnija od nas? Hajde evo molim vas, može i u PP. Muka mi je više iz sezone u sezonu nakon nekog kiksa čitati kako smo nespremni i kako je protivnik spremniji. Kad odigraš loše i kad te protivnik poklopi kao što je Tuzla nas večeras, to ne mora automatski značiti da smo mi nespremni, odnosno da su oni spremniji.

Kako možete lupati gluposti svaki put sunce vam poljubim.. Jednostavno, preloše smo odigrali. Slabo pripremljeno od strane Dudića, Jović ga je nadigrao. Ljudi uboli taktiku, sašili nas da valja i svaka im čast. Kakve sramote i tjeranja, ovo je samo jedna dobra šamarčina u pravi čas, jer smo se puno uzdigli. Što kaže @napoleon, raja mašta o prodaji ebenog Dala za par miliona, halooooo.. :crazy:
Stoposto brate. U subotu bili prespremni, večeras nespremni.
Samo naprijed Saraj'vo!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 avg 2022, 23:53

Dzafic najbolje igra iza napadača. Ali njega stavlja prvo kao lijevo krilo,pa iducu tekmu kao napadača i danas kao desno krilo. Sto ? Zar je toliko Dal nedodirljiv. Stavi dzafica na njegovu prirodnu poziciju pa CES vidjeti razlike. Hamza moze samo kao napadač igrati. Ovo ostalo je kriminal.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 avg 2022, 23:54

Vama je Suljic igrac manje na krilu jer covjek nece da trci,mrcvari loptu bespotrebno a sto naravno iskoriste protivnicke ekipe da se postave u odbrani.
Kapic ne moze biti ozbiljan igrac jer je trom,njegovi pasovi su netacni,mnogo melja loptu i nema igre na prvu.
Vasi igraci su stajali jako daleko od protivnickih kada se vi branite dok je Tuzla radila bas suprotno od toga,odmah su napadali na igraca i nisu im dali da razmisljaju kome da dodaju.
Golman je opet prica za sebe,nizak,linijski,slaba komunikacija sa zadnjom linijom iako se to može pripisati ne uigranosti.
Tuzla je veceras utakmicu dobila na presing i pojeli su vas na sredini terena i koliko god vasi igraci bili fizički pripremljeni nakon 70 minuta mnogi nisu mogli vise disati pogotovo Cirjak i Kapic.
Sarajevo je razocaralo ali svaka čast na podršci citavu utakmicu i veliki pozdrav iz Zenice.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 10 avg 2022, 23:55

Al ovaj garo sto ga je Jovic doveo iz Afrike... Klasa za sebe.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 avg 2022, 23:56

Ovako nekako to izgleda sa NUrdinom.

slika

Isti qrac kao i Bagaric, potpuno isti. Mlitav, spor, nikakav.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 10 avg 2022, 23:56

Fakat u Zenici ne treba igrati vise. Ovi Zenicani satro govore dobrodosli ste , vi izazivate belaj. Garantujem vam jer sam i protiv Veleza vidio 20tak robijasa djecurlije poslije tekme da se grupisu i spremaju da napadnu. Veceras sam s trojicom jarana prosao pored parka iza Zapada poslije tekme opet njih 20tak u mraku sjede sapucu nesto cekaju vjerovatno da napadnu, doduse nas nisu , cekali su mozda neku drugu grupu. I sto posto je ovaj napad bio tu. Ali zlocin je igrati u Zenici. To treba da stane. Nismo dobrodosli. A i drotovi nisu u stanju da nadju dva covjeka da obidje oko stadion parkove . Uzas.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 avg 2022, 23:58

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
10 avg 2022, 23:55
Gdje je igrao prije. Strasan napadac
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 avg 2022, 23:59

Ti ne brini, ti ne brini :opaopa:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2022, 00:00

FCUM je napisao/la:
10 avg 2022, 23:58
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
10 avg 2022, 23:55
Gdje je igrao prije. Strasan napadac
Ima Jovic konekcije dobre, mogla bi Tuzla profitirati dobro ako klepe jos ponekog Nigera na preporuku.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 11 avg 2022, 00:00

Realno nije se imalo šta analizirat, Tuzla odigrala sa amaterima dvije utakmice, protiv prejake ekipe dvije i protiv Slobode na terenu gdje se nije mogao igrat fudbal. Plus su se neki igrači pojavili u zandjih 10-15 dana. Ja sam gledao 3 od ovih 5 utakmica i nisam vidio ni fragmente ove igre od večeras, ni presing u koji su nam izašli, ni ovaj trkački dobar vezni red, ni ove brutalne kontranapade.

Mićo Kuzmanović koji na postavljenu odbranu može vrlo malo kad mu ostaviš ovoliko prostora ispadne Mbappe.
Samo naprijed Saraj'vo!

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 11 avg 2022, 00:05

Nas treba da zabrine to sto opet nemamo trenera koji ce kad ne ide, mjenjati taktiku prvo pa onda igrace.
Opet isto, igrac za igraca, taktika ista, kad te procitaju, mozes pjevati borbene.

Jedan je MEHO KODRO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 avg 2022, 00:05

Hahahaha ali najjaca situacija Smajlagic krenuo da slavi gol,sjetio se da je zabio nama i u sekundi promjeni izraz lica :rol: :rol:

S obzirom da je otjeran bez jednog nastupa svaka cast momku sto nije slavio :salut: :salut: Definitivno je mogao namjerno u inat kao neki
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 avg 2022, 00:06

nakon ovog vidjenog nocas, sarajevu hitno treba 2 stopera kvalitetna, jedan dobar srednji i jedan extra napadac....mislio sam da sarajevo moze vec sad poceti slaviti titulu ali ovo veceras me demantovalo zestoko.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 avg 2022, 00:07

Ovo nije do fizike ni nezalaganja, izgubili smo utakmicu takticki, ljudi nas pojeli mi se raspali. Fedja je to imao i u Velezu nakon dobre igre padne u eugoriju pa dobije po ušima. Sjecam se protiv zelje na grbavici u naletu velez napadne, presing kad ono 3-0, ispuhaše. Pa u europi prodju Aek šišanje na celavo euforija, švedi ih spuste na grbavici 4-1. I sad ovo prica o rekordu, edukuje novinare a 3 kola na našoj klupi. Podrška Fedji al spusti loptu i polahko, još puno rada i iskustva treba.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], JavierBosnia, riki46, skoJaa i 29 gostiju.