FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Djokanovic mora da ide i to mi svi znamo. on je imao fini ponuda iz Italije, Njemacke, Belgije. ali klub nije dao da ide.
belosevic23 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:49Dobar igrač ali nema šanse da dođe, Gorica daje veće plate igračima nego mi. On može uvijek klub u HNL naćiumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 18:10Aleksandar Jovičić raskinuo ugovor sa Goricom. Valjao bi nam.
Potpisao danas za Kisvarda ( tamo je isto Mesanovic)
Nju bog neće moći istjerati iz kluba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nek nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a, evo vam SFK, Dalara i Mirva!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Još će mo mi padati sve su prigode
Saraj’vo Horde Zla tastatura huligan. 

-
- Kontakt:

Fuj koliko uhljeba na jednom mjestu. Odvratno. Ayla kabadahija prelazi sve granice sa ovim “prcanjem”.
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 18 nov 2022, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ima li neko od starije raje, 2-3 lika da odu na tribinu i da otmu ovoj grupici narkomana trans Hordi da ne sramote to ime.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
gledaj ceremonije
ne mogu da se smijem ni od muke
boli njih qurko kad im ne mozemo nista
a nasem najboljem igracu uz Andreja nisu ni cestitali rodjendan
ne mogu da se smijem ni od muke
boli njih qurko kad im ne mozemo nista
a nasem najboljem igracu uz Andreja nisu ni cestitali rodjendan
- egocentrik
- Kontakt:
@andol hajde ti licno naruzi grupicu narkomana sigurno znas gdje se mozes pojaviti svaka tvoja kritika ce biti uvazena
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- egocentrik
- Kontakt:
druga su vremena da ne kazem nesto vise, zene iz korijena naseg kluba moze odstraniti samo mirvic i niko drugi. Fasovat krivicnu javno se lincovati zbog ovih zena ne vrijedi a nije ni moguce, druga su vremena
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Joj šta rade od kluba, ne mogu da vjerujem svojim očima. Na ovoj slici siguran sam ima likova koji nemaju veze sa klubom, Ajlini jarani i jaranice ušli u trening centar. Ovaj osmijeh Emira Obuce je šlag na tortu, ja bi poslije Slobode u Banovićima poderao licencu, bilo bi me sramota gradom prošetati.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 19:15
Fuj koliko uhljeba na jednom mjestu. Odvratno. Ayla kabadahija prelazi sve granice sa ovim “prcanjem”.
Jos je nehljebi brane. Ka'e nemoj joj psovat...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne moze poderati licencu kad je i nemaLucas je napisao/la: ↑18 nov 2022, 20:29Joj šta rade od kluba, ne mogu da vjerujem svojim očima. Na ovoj slici siguran sam ima likova koji nemaju veze sa klubom, Ajlini jarani i jaranice ušli u trening centar. Ovaj osmijeh Emira Obuce je šlag na tortu, ja bi poslije Slobode u Banovićima poderao licencu, bilo bi me sramota gradom prošetati.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 19:15
Tacno covjek pozeli da ovi svi dignu ruke od nas i da se vrati klub gradskoj raji i navijacima pa makar se za opstanak borili, boli njih **** sto nikad gore izgledali nismo ono rodjendane slavi po instagramu i jos ove lezbace uhljebljene u prvom redu mi klub predstavljaju 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Gledaj Hadžića i face, sve u sebi govori joj šta mene snađe.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Vidjet cemo hoce li slavljenicku atmosferu i festu kao da u najmanju ruku bjezimo drugom 10 bodova uspjeti prenijeti na teren u nedelju protiv oslabljene 10-plasirane ekipe na tabeli.
Joj brukanja iz dana u dan, pa sta smo mi zgrijesili ovoliko...Tacno mi je zao par momaka sa slike koji se trude i kojima je stalo do karijere i rezultata kluba a takvi je vrlo malo.Dobro je,jos 90 min predeveramo i rahat 3.5 mjeseca
Joj brukanja iz dana u dan, pa sta smo mi zgrijesili ovoliko...Tacno mi je zao par momaka sa slike koji se trude i kojima je stalo do karijere i rezultata kluba a takvi je vrlo malo.Dobro je,jos 90 min predeveramo i rahat 3.5 mjeseca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakve veze ona ima sa igrama naših pičhića ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2022, 20:56Vidjet cemo hoce li slavljenicku atmosferu i festu kao da u najmanju ruku bjezimo drugom 10 bodova uspjeti prenijeti na teren u nedelju protiv oslabljene 10-plasirane ekipe na tabeli.
Nema veze sa igrama, ali kada si direktor najveceg kluba u drzavi, kada imas makar malo emocija za isti za sta ona i ove oko nje naravno nemaju, nikad ti u zivotu ne bi palo na pamet da u ovoj ovakvoj krizi rezultata sa ovakvim parama zajebajes navijace sa kao iznenadjenjem rodjendanskim u kampu, **** li joj rodjendan mater glupu.fks74 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 21:02Kakve veze ona ima sa igrama naših pičhića ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2022, 20:56Vidjet cemo hoce li slavljenicku atmosferu i festu kao da u najmanju ruku bjezimo drugom 10 bodova uspjeti prenijeti na teren u nedelju protiv oslabljene 10-plasirane ekipe na tabeli.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 18 nov 2022, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, BijeliBordo1946, boki86, broj6, bvsic, Cwirek, EastMadness, ErosViverosViv, GradKamena2, Hajdeee, Haksss, meecko, mnon46, MSOZ101, N3R3D, NazorUso, NebeskaSila96, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Rajvosa4ever, sekac, skoJaa, Tarapi, Vanja8, vedinjo98, voltron30 i 367 gostiju.