FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam malko stariji (malko, al' uqurcu), pa i pamtim malo duže. Ali koliko god da sam stariji, nikad nisam znao, niti me bolio qurko kako se zovu uposlenici kluba. Imena, rođendane, brojeve ličnih karti uposlenika u klubu, počeo sam saznavati registracijom na ovom pdf-u.
Sjećam se ja i Željka Pustivuka i Antala Puhalaka i Daneta Kuprešanina i Azrudina Valentića i grčevitih borbi za opstanak... pa se opet ne mogu sjetiti niti jednog imena iz kluba. A i zašto bih?!? Ja sam navijač, volim klub i navijam za njega. Da me neko pita zašto, ne bih znao. Takva je ljubav. Nikada u WC-u nisam napisao FCS, Horde zla i slično, baš zbog ljubavi poštovanja prema klubu, jer mojoj ljubavi nije mjesto u javnim halama, pišaonama itd. I danas me jednako živo libo racku ko je uposlenik, kako se zove i s kim se prči.
Ako volim klub, volim i njegove strukture. Ako volim svoju djecu, ne mogu ne voliti njihovu mater, bio ili ne bio sa njom.
Navodno se brinete zbog situacije u klubu, a komentaršete Pecijevu curu. Pa šta vas boli hurko ko mu je treba?!?
Moje, kao navijača, jest da odem na utakmicu i dam podršku klubu i kad igra dobro i kad igra loše. Kakve veze ima samnom to što neko slavi rođendan?!? Pa rođendani i jesu za slavlje. Evo idu Dan državnosti i Nova Godina, pa će nekad i moj rođendan. I šta sad?! Ja to ne bih trebao slaviti zato što loše igramo?!
Kao, nećemo mahalu u klubu, a na dnevnoj bazi se ispiru usta osobama za čije postojanje mi ne bi trebali ni znati, a ne šta jedu, gdje hodaju, s kim se fataju, šta pričaju... I zašto onda vi i po čemu mislite da ste bolji kad im poklanjate toliku pažnju?!?
Stvar je vrlo jednostavna: Kakav narod - takva vlast!!
Kad vi budete bolji i strukture će biti bolje. Ne padaju uposlenici kluba s Marsa. Sve su to naše komšije, poznanici, prijatelji, rođaci - mi!
Ali, opet, drobiti nekome kome su grandovi, farme, talenti ubjedljivo najgledanije emisije, a dobitak na kladionici vrhunac intelektualnog i socijalnog angažmana, iluzorno je samo po sebi.
Tetke sa 'ladnim trajnama, ocam'...
Sjećam se ja i Željka Pustivuka i Antala Puhalaka i Daneta Kuprešanina i Azrudina Valentića i grčevitih borbi za opstanak... pa se opet ne mogu sjetiti niti jednog imena iz kluba. A i zašto bih?!? Ja sam navijač, volim klub i navijam za njega. Da me neko pita zašto, ne bih znao. Takva je ljubav. Nikada u WC-u nisam napisao FCS, Horde zla i slično, baš zbog ljubavi poštovanja prema klubu, jer mojoj ljubavi nije mjesto u javnim halama, pišaonama itd. I danas me jednako živo libo racku ko je uposlenik, kako se zove i s kim se prči.
Ako volim klub, volim i njegove strukture. Ako volim svoju djecu, ne mogu ne voliti njihovu mater, bio ili ne bio sa njom.
Navodno se brinete zbog situacije u klubu, a komentaršete Pecijevu curu. Pa šta vas boli hurko ko mu je treba?!?
Moje, kao navijača, jest da odem na utakmicu i dam podršku klubu i kad igra dobro i kad igra loše. Kakve veze ima samnom to što neko slavi rođendan?!? Pa rođendani i jesu za slavlje. Evo idu Dan državnosti i Nova Godina, pa će nekad i moj rođendan. I šta sad?! Ja to ne bih trebao slaviti zato što loše igramo?!
Kao, nećemo mahalu u klubu, a na dnevnoj bazi se ispiru usta osobama za čije postojanje mi ne bi trebali ni znati, a ne šta jedu, gdje hodaju, s kim se fataju, šta pričaju... I zašto onda vi i po čemu mislite da ste bolji kad im poklanjate toliku pažnju?!?
Kad vi budete bolji i strukture će biti bolje. Ne padaju uposlenici kluba s Marsa. Sve su to naše komšije, poznanici, prijatelji, rođaci - mi!
Ali, opet, drobiti nekome kome su grandovi, farme, talenti ubjedljivo najgledanije emisije, a dobitak na kladionici vrhunac intelektualnog i socijalnog angažmana, iluzorno je samo po sebi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 nov 2022, 17:00Ja sam malko stariji (malko, al' uqurcu), pa i pamtim malo duže. Ali koliko god da sam stariji, nikad nisam znao, niti me bolio qurko kako se zovu uposlenici kluba. Imena, rođendane, brojeve ličnih karti uposlenika u klubu, počeo sam saznavati registracijom na ovom pdf-u.

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hebem li im porijeklo, šta nam od kluba uradiše
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ovaj Boban u Posušju dobar napadač
-
- Kontakt:
Nemoj legendo ni odgovarati momku ako ces koristit takav nacin, mora da je u pravu cim se palis ko' kutnjak...nokee je napisao/la: ↑19 nov 2022, 16:30Uletim ti, znas kome..Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:37Hajde @nokee uleti da im objasnis kakva je situacija,evo ja listam zadnje 3-4 stranice ljudi samo nezadovoljstvo iskazuju,sta li je u pitanju?haman sve ludo samo ti pametan![]()
Nadji gdje ja kazem i pisem da je sve med i mlijeko... Mazlume! Ne znas da citas to je tvoj problem..
Otici ce brzo i ove zenturace, garantujem vam

Neki od nasih golmana da napravi sto je ovaj degenerik na sadaka areni, neko bi uletio i pucao mu u koljena

Teško do evrope ove godine. Široki nam bježi bas fino a tu je borac za kojeg sve znamo.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma seljadiiju i ne uzimam za ozbiljno
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Tesko i ne zasluzujemo sa ovim igracima, i dosadasnjim zalaganjem nasih curica na terenu pametnom dosta, do nekog boljeg vremena ..... 

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
joj da je sutra nekako bodana čvaknuti,a možda bi i mogli po ovim lokvama
VVVBK
VVVBK
Ne da se Listica
Ivica Barbarić je Otto Rechagel za dva konja i ublehaša kakvi su Emir Obuca i Feđa Dudic. Nadam se da ce nas Obuca skroz napustiti, nakon što odradi sutrašnju utakmicu, također se nadam da ce novi trener dovesti sve odreda svoje ljude u stručni štab.
Grcevita borba za 4-o mjesto, mozda trece, steta, moglo je bolje bar malo
Strah me i pomisliti kako ce nam proteci naredna tri mjeseca, ako sutra ne pobjedimo.Dadox je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:34Grcevita borba za 4-o mjesto, mozda trece, steta, moglo je bolje bar malo
što te strah buraz? otjerat ćemo 10 igrača, dovest novih 10, novog trenera i onda na ljeto isto
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ma brate Zrinjski i Borac ce zauzeti prva dva mjesta.To je 100% sigurno i s tim se moramo pomirit.Siroki igra bolje od nas,jbg ljudi su hit sezone i tesko je ocekivati neki drastican pad forme na proljece.Ganjat se sa njima za to trece mjesto,ako nista moramo biti 4.i za nadati se da neko iz top 3 osvoji kup.Prerano smo zbog gluposti sjebali sezonuDadox je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:34Grcevita borba za 4-o mjesto, mozda trece, steta, moglo je bolje bar malo
Sutra blato do koljena i rezultat 1:1,a valjala bi nam 3 boda pravo...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 nov 2022, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Isto ko i u slučaju pobjede. Doći će neki trener gdje se svuda zadrži pola godine. 2 pojačanja u rangu Kerima Palića i melji rajvo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
@NajvecaRadost Prerano smo zbog konjine Dudića sjebali sezonu, reko da te ispravim.
Zayebana situacijaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:44Ma brate Zrinjski i Borac ce zauzeti prva dva mjesta.To je 100% sigurno i s tim se moramo pomirit.Siroki igra bolje od nas,jbg ljudi su hit sezone i tesko je ocekivati neki drastican pad forme na proljece.Ganjat se sa njima za to trece mjesto,ako nista moramo biti 4.i za nadati se da neko iz top 3 osvoji kup.Prerano smo zbog gluposti sjebali sezonu
Sutra blato do koljena i rezultat 1:1,a valjala bi nam 3 boda pravo...
Joj jedva cekam #NewEra
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, feniksptica, mnon46, nedimmmm1337, Serha, vedinjo98, zagorski i 50 gostiju.