FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
77
34%

Ukupno glasova: 224

Unknown11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown11 » 19 nov 2022, 17:00

Ja sam malko stariji (malko, al' uqurcu), pa i pamtim malo duže. Ali koliko god da sam stariji, nikad nisam znao, niti me bolio qurko kako se zovu uposlenici kluba. Imena, rođendane, brojeve ličnih karti uposlenika u klubu, počeo sam saznavati registracijom na ovom pdf-u.
Sjećam se ja i Željka Pustivuka i Antala Puhalaka i Daneta Kuprešanina i Azrudina Valentića i grčevitih borbi za opstanak... pa se opet ne mogu sjetiti niti jednog imena iz kluba. A i zašto bih?!? Ja sam navijač, volim klub i navijam za njega. Da me neko pita zašto, ne bih znao. Takva je ljubav. Nikada u WC-u nisam napisao FCS, Horde zla i slično, baš zbog ljubavi poštovanja prema klubu, jer mojoj ljubavi nije mjesto u javnim halama, pišaonama itd. I danas me jednako živo libo racku ko je uposlenik, kako se zove i s kim se prči.
Ako volim klub, volim i njegove strukture. Ako volim svoju djecu, ne mogu ne voliti njihovu mater, bio ili ne bio sa njom.
Navodno se brinete zbog situacije u klubu, a komentaršete Pecijevu curu. Pa šta vas boli hurko ko mu je treba?!?
Moje, kao navijača, jest da odem na utakmicu i dam podršku klubu i kad igra dobro i kad igra loše. Kakve veze ima samnom to što neko slavi rođendan?!? Pa rođendani i jesu za slavlje. Evo idu Dan državnosti i Nova Godina, pa će nekad i moj rođendan. I šta sad?! Ja to ne bih trebao slaviti zato što loše igramo?!
Kao, nećemo mahalu u klubu, a na dnevnoj bazi se ispiru usta osobama za čije postojanje mi ne bi trebali ni znati, a ne šta jedu, gdje hodaju, s kim se fataju, šta pričaju... I zašto onda vi i po čemu mislite da ste bolji kad im poklanjate toliku pažnju?!?
Stvar je vrlo jednostavna: Kakav narod - takva vlast!!
Kad vi budete bolji i strukture će biti bolje. Ne padaju uposlenici kluba s Marsa. Sve su to naše komšije, poznanici, prijatelji, rođaci - mi!
Ali, opet, drobiti nekome kome su grandovi, farme, talenti ubjedljivo najgledanije emisije, a dobitak na kladionici vrhunac intelektualnog i socijalnog angažmana, iluzorno je samo po sebi.
Tetke sa 'ladnim trajnama, ocam'...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 nov 2022, 17:13

VenamaHrabrih je napisao/la:
19 nov 2022, 17:00
Ja sam malko stariji (malko, al' uqurcu), pa i pamtim malo duže. Ali koliko god da sam stariji, nikad nisam znao, niti me bolio qurko kako se zovu uposlenici kluba. Imena, rođendane, brojeve ličnih karti uposlenika u klubu, počeo sam saznavati registracijom na ovom pdf-u.
Sjećam se ja i Željka Pustivuka i Antala Puhalaka i Daneta Kuprešanina i Azrudina Valentića i grčevitih borbi za opstanak... pa se opet ne mogu sjetiti niti jednog imena iz kluba. A i zašto bih?!? Ja sam navijač, volim klub i navijam za njega. Da me neko pita zašto, ne bih znao. Takva je ljubav. Nikada u WC-u nisam napisao FCS, Horde zla i slično, baš zbog ljubavi poštovanja prema klubu, jer mojoj ljubavi nije mjesto u javnim halama, pišaonama itd. I danas me jednako živo libo racku ko je uposlenik, kako se zove i s kim se prči.
Ako volim klub, volim i njegove strukture. Ako volim svoju djecu, ne mogu ne voliti njihovu mater, bio ili ne bio sa njom.
Navodno se brinete zbog situacije u klubu, a komentaršete Pecijevu curu. Pa šta vas boli hurko ko mu je treba?!?
Moje, kao navijača, jest da odem na utakmicu i dam podršku klubu i kad igra dobro i kad igra loše. Kakve veze ima samnom to što neko slavi rođendan?!? Pa rođendani i jesu za slavlje. Evo idu Dan državnosti i Nova Godina, pa će nekad i moj rođendan. I šta sad?! Ja to ne bih trebao slaviti zato što loše igramo?!
Kao, nećemo mahalu u klubu, a na dnevnoj bazi se ispiru usta osobama za čije postojanje mi ne bi trebali ni znati, a ne šta jedu, gdje hodaju, s kim se fataju, šta pričaju... I zašto onda vi i po čemu mislite da ste bolji kad im poklanjate toliku pažnju?!?
Stvar je vrlo jednostavna: Kakav narod - takva vlast!!
Kad vi budete bolji i strukture će biti bolje. Ne padaju uposlenici kluba s Marsa. Sve su to naše komšije, poznanici, prijatelji, rođaci - mi!
Ali, opet, drobiti nekome kome su grandovi, farme, talenti ubjedljivo najgledanije emisije, a dobitak na kladionici vrhunac intelektualnog i socijalnog angažmana, iluzorno je samo po sebi.
Tetke sa 'ladnim trajnama, ocam'...
:tokralju: :tokralju:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 19 nov 2022, 17:37

Hebem li im porijeklo, šta nam od kluba uradiše
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 nov 2022, 18:13

Ovaj Boban u Posušju dobar napadač

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 19 nov 2022, 18:17

nokee je napisao/la:
19 nov 2022, 16:30
Sanchez1987 je napisao/la:
19 nov 2022, 14:37
Hajde @nokee uleti da im objasnis kakva je situacija,evo ja listam zadnje 3-4 stranice ljudi samo nezadovoljstvo iskazuju,sta li je u pitanju?haman sve ludo samo ti pametan :rol:
Uletim ti, znas kome..

Nadji gdje ja kazem i pisem da je sve med i mlijeko... Mazlume! Ne znas da citas to je tvoj problem..
Nemoj legendo ni odgovarati momku ako ces koristit takav nacin, mora da je u pravu cim se palis ko' kutnjak...

Otici ce brzo i ove zenturace, garantujem vam ;)

Neki od nasih golmana da napravi sto je ovaj degenerik na sadaka areni, neko bi uletio i pucao mu u koljena :D

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 19 nov 2022, 18:34

Teško do evrope ove godine. Široki nam bježi bas fino a tu je borac za kojeg sve znamo.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 19 nov 2022, 18:52

FCUM je napisao/la:
19 nov 2022, 18:34
Teško do evrope ove godine. Široki nam bježi bas fino a tu je borac za kojeg sve znamo.
Bar nam je jedan današnji rezultat fino legao :rol: :rol:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 19 nov 2022, 18:56

Lucas je napisao/la:
19 nov 2022, 18:52
FCUM je napisao/la:
19 nov 2022, 18:34
Bar nam je jedan današnji rezultat fino legao :rol: :rol:
Ma seljadiiju i ne uzimam za ozbiljno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 19 nov 2022, 18:59

Tesko i ne zasluzujemo sa ovim igracima, i dosadasnjim zalaganjem nasih curica na terenu pametnom dosta, do nekog boljeg vremena ..... :kafa:
04.10.2009 !

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 nov 2022, 19:03

joj da je sutra nekako bodana čvaknuti,a možda bi i mogli po ovim lokvama

VVVBK

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 19 nov 2022, 19:10

Ne da se Listica

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 19 nov 2022, 19:27

Dadox je napisao/la:
19 nov 2022, 19:10
Ne da se Listica
Ivica Barbarić je Otto Rechagel za dva konja i ublehaša kakvi su Emir Obuca i Feđa Dudic. Nadam se da ce nas Obuca skroz napustiti, nakon što odradi sutrašnju utakmicu, također se nadam da ce novi trener dovesti sve odreda svoje ljude u stručni štab.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 19 nov 2022, 19:34

Lucas je napisao/la:
19 nov 2022, 19:27
Dadox je napisao/la:
Ne da se Listica
Ivica Barbarić je Otto Rechagel za dva konja i ublehaša kakvi su Emir Obuca i Feđa Dudic. Nadam se da ce nas Obuca skroz napustiti, nakon što odradi sutrašnju utakmicu, također se nadam da ce novi trener dovesti sve odreda svoje ljude u stručni štab.
Grcevita borba za 4-o mjesto, mozda trece, steta, moglo je bolje bar malo

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 19 nov 2022, 19:37

Dadox je napisao/la:
19 nov 2022, 19:34
Lucas je napisao/la:
Dadox je napisao/la:
Ne da se Listica
Strah me i pomisliti kako ce nam proteci naredna tri mjeseca, ako sutra ne pobjedimo.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 19 nov 2022, 19:41

Lucas je napisao/la:
19 nov 2022, 19:37
Dadox je napisao/la:
Lucas je napisao/la:

Strah me i pomisliti kako ce nam proteci naredna tri mjeseca, ako sutra ne pobjedimo.
što te strah buraz? otjerat ćemo 10 igrača, dovest novih 10, novog trenera i onda na ljeto isto
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 nov 2022, 19:44

Dadox je napisao/la:
Lucas je napisao/la:
Dadox je napisao/la:
Ne da se Listica
Ma brate Zrinjski i Borac ce zauzeti prva dva mjesta.To je 100% sigurno i s tim se moramo pomirit.Siroki igra bolje od nas,jbg ljudi su hit sezone i tesko je ocekivati neki drastican pad forme na proljece.Ganjat se sa njima za to trece mjesto,ako nista moramo biti 4.i za nadati se da neko iz top 3 osvoji kup.Prerano smo zbog gluposti sjebali sezonu

Sutra blato do koljena i rezultat 1:1,a valjala bi nam 3 boda pravo...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 nov 2022, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 nov 2022, 19:45

Lucas je napisao/la:
19 nov 2022, 19:37
Dadox je napisao/la:
Lucas je napisao/la:

Isto ko i u slučaju pobjede. Doći će neki trener gdje se svuda zadrži pola godine. 2 pojačanja u rangu Kerima Palića i melji rajvo :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 19 nov 2022, 19:49

@NajvecaRadost Prerano smo zbog konjine Dudića sjebali sezonu, reko da te ispravim.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 19 nov 2022, 19:50

NajvecaRadosti je napisao/la:
19 nov 2022, 19:44
Dadox je napisao/la:
Lucas je napisao/la:

Ma brate Zrinjski i Borac ce zauzeti prva dva mjesta.To je 100% sigurno i s tim se moramo pomirit.Siroki igra bolje od nas,jbg ljudi su hit sezone i tesko je ocekivati neki drastican pad forme na proljece.Ganjat se sa njima za to trece mjesto,ako nista moramo biti 4.i za nadati se da neko iz top 3 osvoji kup.Prerano smo zbog gluposti sjebali sezonu

Sutra blato do koljena i rezultat 1:1,a valjala bi nam 3 boda pravo...
Zayebana situacija 😁

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 nov 2022, 19:59

Joj jedva cekam #NewEra
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”