FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi bi mi to htjeli, ali da ne mastami previse.. to se nikada nece desiti. Okrenimo se nekim realnim opcijama
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko znam i on odlazi ubrzo. Doduše treba sačekati zvanično, uvijek se nešto može promjeniti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:31Vjerovatno su doveli prije ovog SD i da je on dovodio igrace. Sto se tice ekipe jos mi nije jasno sto Salcin zauzima mjesto nekom,cime je on zaduzio klib,lik je kao zena na beku veze sa zivotom nema. Rijesoti se ovih nekih vjecitih talenata i dati akademcima koji nisu imali sansu da se pokazu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Savze treba kao u Srbiji da uvede pravilo da hrvati i srbi nisu stranci,to bi bilo i logicno prije svega u nasoj drzavi al posto kod nas nema logike ostace kako jest
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bas apsurd. A samo kod nas imas tri konstitutivna naroda a stranci u svojoj zemlji ispadose.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:35Savze treba kao u Srbiji da uvede pravilo da hrvati i srbi nisu stranci,to bi bilo i logicno prije svega u nasoj drzavi al posto kod nas nema logike ostace kako jest
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100%, nikad nisam skontao što to nisu prije uradili a država ti komplet takvaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:36Bas apsurd. A samo kod nas imas tri konstitutivna naroda a stranci u svojoj zemlji ispadose.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:35Savze treba kao u Srbiji da uvede pravilo da hrvati i srbi nisu stranci,to bi bilo i logicno prije svega u nasoj drzavi al posto kod nas nema logike ostace kako jest

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
neki interes dusmana Bosne izgledaMortemHz je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:43100%, nikad nisam skontao što to nisu prije uradili a država ti komplet takvaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:36Bas apsurd. A samo kod nas imas tri konstitutivna naroda a stranci u svojoj zemlji ispadose.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:35Savze treba kao u Srbiji da uvede pravilo da hrvati i srbi nisu stranci,to bi bilo i logicno prije svega u nasoj drzavi al posto kod nas nema logike ostace kako jest![]()

- 1 9 4 6 -
Ja bih jedino jug ukininuo potpuno i na njegovom mjestu napravio parking, hotel, trzni centar, bilo sta. A kavez za gosyujuce navijace bih postavio na istoku do sjevera. Pa nek dodju.Torino je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:30Jedino rješenje da je ukinu, pođu polako beton izljevat za tribine.
Sve pohvale majstoreJavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:58Objavit cu veceras slike prijedloga za uredjenje atletske staze. Valjda se nece ljutiti ovi sto bi trebali da realizuju taj projekat, svakako su prvi dobili to. Kad se pojacanja znaju danima unaprijed moze i ovo
Direktorica je odusevljena, ovi u CSRu skepticni oko ugovora o najmu i daljih ulaganja pa cemo vidjeti sta ce se izganjati.
Stay tuned![]()

Odlican si sa sa ovim vakat je bio da neko to konacno iskoristi
90!
-
- Kontakt:
Pa zbog toga sam bas i napisao,svi se pozivaju na konstitutivnost,ravnopravnost bla bla i onda ti srbin i hrvat stranci al eto to je nasa nakaradna drzava. Tim pravilom bi rijesili problem stranaca. Hocemo u EU a nor hrvat ti stranac il recimo neko drugi sa EU pasosem,parodija smo u svakom pogledu,EU igraci,srbi,non EU,afrika itd svi su stranci hahha ja mislim da to nema nigdje osim u TurskojLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:36Bas apsurd. A samo kod nas imas tri konstitutivna naroda a stranci u svojoj zemlji ispadose.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:35Savze treba kao u Srbiji da uvede pravilo da hrvati i srbi nisu stranci,to bi bilo i logicno prije svega u nasoj drzavi al posto kod nas nema logike ostace kako jest
To bi ti bilo enormno gomilanje polovnjaka iz Srbije, prije svega, ali i iz Hrvatske.
Bolje da zadrze pravilo samo za njih da su stranci

Bolje da zadrze pravilo samo za njih da su stranci

- FKS -
Respect brateJavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:58Objavit cu veceras slike prijedloga za uredjenje atletske staze. Valjda se nece ljutiti ovi sto bi trebali da realizuju taj projekat, svakako su prvi dobili to. Kad se pojacanja znaju danima unaprijed moze i ovo
Direktorica je odusevljena, ovi u CSRu skepticni oko ugovora o najmu i daljih ulaganja pa cemo vidjeti sta ce se izganjati.
Stay tuned![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nek dovode oni leseve, mi cemo strance u punom smislu te rijeci

- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:56Pa zbog toga sam bas i napisao,svi se pozivaju na konstitutivnost,ravnopravnost bla bla i onda ti srbin i hrvat stranci al eto to je nasa nakaradna drzava. Tim pravilom bi rijesili problem stranaca. Hocemo u EU a nor hrvat ti stranac il recimo neko drugi sa EU pasosem,parodija smo u svakom pogledu,EU igraci,srbi,non EU,afrika itd svi su stranci hahha ja mislim da to nema nigdje osim u TurskojLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:36Bas apsurd. A samo kod nas imas tri konstitutivna naroda a stranci u svojoj zemlji ispadose.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:35Savze treba kao u Srbiji da uvede pravilo da hrvati i srbi nisu stranci,to bi bilo i logicno prije svega u nasoj drzavi al posto kod nas nema logike ostace kako jest
nema brate ljudi zeljnih poboljsanja.. gledaju samo da pedu uvale dje da je redovna, ako ima kakav regres i Bog te veselio.. zato smo dje jesmo
- 1 9 4 6 -
BravooJavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:11![]()
Zenu ne poznajem, prvi kontakt smo ostvarili preko ovoga, maksimalno profesionalno zena pristupila, ja sa druge strane ustupio svoju ideju i znanje, a naknada za sve to: 0 KM
Radim ja nekad nesto i zbog hobija, ljubavi, zabave, drustveno korisno u lokalnoj zajednici, podnosim inicijative u opcini, nacelniku, dajem sugestije i kritike. Sve dzabe, nemam ja nikakvih interesa tu. Zivio ti meni drugar![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka, mora se znati neki red.MortemHz je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:43100%, nikad nisam skontao što to nisu prije uradili a država ti komplet takvaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:36Bas apsurd. A samo kod nas imas tri konstitutivna naroda a stranci u svojoj zemlji ispadose.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:35Savze treba kao u Srbiji da uvede pravilo da hrvati i srbi nisu stranci,to bi bilo i logicno prije svega u nasoj drzavi al posto kod nas nema logike ostace kako jest![]()
Ako težimo EU dao bi zakon, da se igraci iz tih zemalja ne tretiraju kao stranci. Ili bi pustio kako jeste i povecao broj stranaca na 7-8. Pa jbt nismo mi Brazilci, da imaš na milione talenata koji vire iz svakog sela (kod njih favele).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Havijeru svaka čast!
Neko je spominjao Dabca a evo vidim i **** je objavio da bi mogao biti naš novi SD. De nek ga neko ako zna argumentovano nahvali i AKO MOŽE!
Neko je spominjao Dabca a evo vidim i **** je objavio da bi mogao biti naš novi SD. De nek ga neko ako zna argumentovano nahvali i AKO MOŽE!
Sada treba momke podržati i upravu.
Uprava je pokazala da su naučili lekciju od ljeta.
Došli (igrači koji znaju)kada pogledaš kompilacije i statistiku oni su top.Naravno nije ni igračima lako ni bilo prvi dio.
Ovi trenutačni igrači su u prednosti za razliku od prošlih sto su došli i otisli.Sada imaju težak zadatak.Novi tim

Došli (igrači koji znaju)kada pogledaš kompilacije i statistiku oni su top.Naravno nije ni igračima lako ni bilo prvi dio.
Ovi trenutačni igrači su u prednosti za razliku od prošlih sto su došli i otisli.Sada imaju težak zadatak.Novi tim
Na koga vas asocira ova zastavaAlii je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:59Sada treba momke podržati i upravu.
![]()