pa jendostavno kurcobolja,misle svi stigli u najgoru ligi i sad ce sa pola gasa nesto kao maloodigrati i onda pravac srpska liga ili hrvatska liga eventualno tuska ako te malo krene.Ili dodje ovdje da sanira povredu i ode,jer ga drugi ne bi potpisali pao bi na ljekarskomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 feb 2023, 13:26promijenili 9 igraca i dosli i oni i da ih qurac boli. Ne ide mi u glavu. Brate tebi se treba nesto reci da radis. Kako se ti osjecas u firmi neki nad**ani nadredjeni a veze nema. I pri tom nesto pametuje, gura na silu. Pa tek ce nam biti raspad sistema u narednim utakmicama ako se nesto ne promijeni.donDondon je napisao/la: ↑27 feb 2023, 13:23kakvi ba sistemi i igraci ,pa ovdje Bekric direktor kluba i najboji igrac kluba ahahahaha
Ahmeta mi poslali u pemziju covjek presudi zeljji
nas ucenik izbaci iz kupa,pobjego sa kontrolnog da bi nas izbacio
a vi se prepirete o sistemu o formacijama o igri,ovdje je dovljno imati zelju,volju i malo znanja,ovo sto mi gledamo je kurcobolja moj rodjak,teska kurcobolja
Pa ne mozes ti doci u FK Sarajevo i reci hajmo talit sina bez obzira na sve. Halo majstore, vrbanjusa pa nek zabije 25 golova i 15 asistencija u kantonalnoj ligi pa bujrum da ga talimo. A ni to ne moze on jer bi ga ljudi poslije posla raznijeli na terenu.
Onda imas trenera koji mislio svoje znanje skrivati iza pojacanja,pa nijedne takticke zamisli od pocetka tekme nije napravio,valjda je trener tu da vidi kad ne ide da nesto mijenja rotira,a mi prvo odigrali lose a drugo katastrofa.
Abrate na stranu Zrinja,Ti koji si igrao u 10 evropskih klubova primas cirka 8,9k mjesecno ili vise ,kakva ti komanda treba da budes bolji od treceligasa od amatera ljudi,vozaca,ucenika automehanicara,pa to da te probude u 3 ujutro i poslaju na stadion bez izmjena i trenera moras 3do poluvremena uvaliti ako vrijedis
uostalom ako direktora,predsjednika,upravni odmor,skupstinu zaboli za ovo,zaboli i mene,trolat cu malo,malo se smijati i cekati da prodje sezona pa ide nova rekonstrukcija