FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

donDondon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la donDondon » 27 feb 2023, 16:17

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
27 feb 2023, 13:26
donDondon je napisao/la:
27 feb 2023, 13:23
kakvi ba sistemi i igraci ,pa ovdje Bekric direktor kluba i najboji igrac kluba ahahahaha
Ahmeta mi poslali u pemziju covjek presudi zeljji
nas ucenik izbaci iz kupa,pobjego sa kontrolnog da bi nas izbacio

a vi se prepirete o sistemu o formacijama o igri,ovdje je dovljno imati zelju,volju i malo znanja,ovo sto mi gledamo je kurcobolja moj rodjak,teska kurcobolja
promijenili 9 igraca i dosli i oni i da ih qurac boli. Ne ide mi u glavu. Brate tebi se treba nesto reci da radis. Kako se ti osjecas u firmi neki nad**ani nadredjeni a veze nema. I pri tom nesto pametuje, gura na silu. Pa tek ce nam biti raspad sistema u narednim utakmicama ako se nesto ne promijeni.

Pa ne mozes ti doci u FK Sarajevo i reci hajmo talit sina bez obzira na sve. Halo majstore, vrbanjusa pa nek zabije 25 golova i 15 asistencija u kantonalnoj ligi pa bujrum da ga talimo. A ni to ne moze on jer bi ga ljudi poslije posla raznijeli na terenu.
pa jendostavno kurcobolja,misle svi stigli u najgoru ligi i sad ce sa pola gasa nesto kao maloodigrati i onda pravac srpska liga ili hrvatska liga eventualno tuska ako te malo krene.Ili dodje ovdje da sanira povredu i ode,jer ga drugi ne bi potpisali pao bi na ljekarskom
Onda imas trenera koji mislio svoje znanje skrivati iza pojacanja,pa nijedne takticke zamisli od pocetka tekme nije napravio,valjda je trener tu da vidi kad ne ide da nesto mijenja rotira,a mi prvo odigrali lose a drugo katastrofa.

Abrate na stranu Zrinja,Ti koji si igrao u 10 evropskih klubova primas cirka 8,9k mjesecno ili vise ,kakva ti komanda treba da budes bolji od treceligasa od amatera ljudi,vozaca,ucenika automehanicara,pa to da te probude u 3 ujutro i poslaju na stadion bez izmjena i trenera moras 3do poluvremena uvaliti ako vrijedis
uostalom ako direktora,predsjednika,upravni odmor,skupstinu zaboli za ovo,zaboli i mene,trolat cu malo,malo se smijati i cekati da prodje sezona pa ide nova rekonstrukcija
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 27 feb 2023, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 feb 2023, 16:19

ElCartel11 je napisao/la:
27 feb 2023, 16:09
https://www.transfermarkt.com/tomislav- ... ler/190272

Treba dovesti ovog lika dok jos nije kasno, a Baltu izbaciti na tribine.
No pošto se to nece desiti (Balta je Mirzin haver), u aprilu ce se Mirvah pitati kako to, da nam ode Evropa a on ulozio milijun kerma.
bice puno ulozio malo dobio. Varesanovic vjerovatno potpomognut Ajlom radi sta hoce od ekipe. Koristi 60% potencijala ekipe i nesto se cudimo sto nismo vidjeli gol na razglednici
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 feb 2023, 16:20

Boli me ona stvar za Aylom, Mirzom, Mirvicem, Avramom ili bilo kim drugim. Bitni su mi rezultati voljenog kluba. Ono sto je evidentno je da mi moramo imat strpljenja ako hocemo nesto napraviti. I dalje sam misljenja da smo trebali istrpiti Fedju. Sada barem do kraja sezone trebamo istrpiti Mirzu. Ukoliko ne izbori evropu a imao je i jos uvijek ima realne sanse odmah mu dati otkaz. Novom treneru reci evo ti ekipa i nastavi raditi snjom, nikako ne mijenjati deset igraca jer opet necemo napraviti nista.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 feb 2023, 16:20

onako je napisao/la:
27 feb 2023, 16:08
muhamedhulk je napisao/la:
27 feb 2023, 16:05
derbi 1.3. neradni dan. taman. :D
08.03. Naredna srijeda drug
malo sam se zanio, tek sad skonto da je uski prvo.. :D dobro je, ima i na poslu opcija da se pogleda aBda :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 feb 2023, 16:24

esprit24 je napisao/la:
27 feb 2023, 16:20
Boli me ona stvar za Aylom, Mirzom, Mirvicem, Avramom ili bilo kim drugim. Bitni su mi rezultati voljenog kluba. Ono sto je evidentno je da mi moramo imat strpljenja ako hocemo nesto napraviti. I dalje sam misljenja da smo trebali istrpiti Fedju. Sada barem do kraja sezone trebamo istrpiti Mirzu. Ukoliko ne izbori evropu a imao je i jos uvijek ima realne sanse odmah mu dati otkaz. Novom treneru reci evo ti ekipa i nastavi raditi snjom, nikako ne mijenjati deset igraca jer opet necemo napraviti nista.
NK Istrpljenje
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 feb 2023, 16:26

ElCartel11 je napisao/la:
27 feb 2023, 16:09
https://www.transfermarkt.com/tomislav- ... ler/190272

Treba dovesti ovog lika dok jos nije kasno, a Baltu izbaciti na tribine.
No pošto se to nece desiti (Balta je Mirzin haver), u aprilu ce se Mirvah pitati kako to, da nam ode Evropa a on ulozio milijun kerma.
On je potpisao za Siroki i moze igrati protiv nas.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 feb 2023, 16:27

NazorUso je napisao/la:
27 feb 2023, 16:24
esprit24 je napisao/la:
NK Istrpljenje
Nista brate ajmo sad dovest nekog trenera, a na ljeto dovest jedno 15 igraca i s.v r.s.a.v.a.t na njih :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 feb 2023, 16:28

donDondon je napisao/la:
27 feb 2023, 16:17
27 feb 2023, 13:26
donDondon je napisao/la:
27 feb 2023, 13:23
kakvi ba sistemi i igraci ,pa ovdje Bekric direktor kluba i najboji igrac kluba ahahahaha
Ahmeta mi poslali u pemziju covjek presudi zeljji
nas ucenik izbaci iz kupa,pobjego sa kontrolnog da bi nas izbacio

a vi se prepirete o sistemu o formacijama o igri,ovdje je dovljno imati zelju,volju i malo znanja,ovo sto mi gledamo je kurcobolja moj rodjak,teska kurcobolja
promijenili 9 igraca i dosli i oni i da ih qurac boli. Ne ide mi u glavu. Brate tebi se treba nesto reci da radis. Kako se ti osjecas u firmi neki nad**ani nadredjeni a veze nema. I pri tom nesto pametuje, gura na silu. Pa tek ce nam biti raspad sistema u narednim utakmicama ako se nesto ne promijeni.

Pa ne mozes ti doci u FK Sarajevo i reci hajmo talit sina bez obzira na sve. Halo majstore, vrbanjusa pa nek zabije 25 golova i 15 asistencija u kantonalnoj ligi pa bujrum da ga talimo. A ni to ne moze on jer bi ga ljudi poslije posla raznijeli na terenu.
pa jendostavno kurcobolja,misle svi stigli u najgoru ligi i sad ce sa pola gasa nesto kao maloodigrati i onda pravac srpska liga ili hrvatska liga eventualno tuska ako te malo krene.Ili dodje ovdje da sanira povredu i ode,jer ga drugi ne bi potpisali pao bi na ljekarskom
Onda imas trenera koji mislio svoje znanje skrivati iza pojacanja,pa nijedne takticke zamisli od pocetka tekme nije napravio,valjda je trener tu da vidi kad ne ide da nesto mijenja rotira,a mi prvo odigrali lose a drugo katastrofa.

Abrate na stranu Zrinja,Ti koji si igrao u 10 evropskih klubova primas cirka 8,9k mjesecno ili vise ,kakva ti komanda treba da budes bolji od treceligasa od amatera ljudi,vozaca,ucenika automehanicara,pa to da te probude u 3 ujutro i poslaju na stadion bez izmjena i trenera moras 3do poluvremena uvaliti ako vrijedis
uostalom ako direktora,predsjednika,upravni odmor,skupstinu zaboli za ovo,zaboli i mene,trolat cu malo,malo se smijati i cekati da prodje sezona pa ide nova rekonstrukcija

dodjes u kolektiv gdje babo zagalami na igrace samo kad je Dal blizu lopte, dodjes u kolektiv gdje nije bitan kolektiv nego pojedinac, dodjes u kolektiv gdje te puste ko krdo ovaca na teren. Svi ovi igraci koji su dovedeni su dobri, treba imati nekog smisla u igri. cemu tezimo?

Mi izasli s formacijom koja se igra na kontre, znaci predas loptu protivniku, cekas protivnika pa po oduzetoj lopti i brzoj tranziciji reagujes. Sta mi radimo?
S tom formacijom smo u posjedu lopte, gdje su igraci daleko jedan od drugo, ne nude se.. evo gledam 3 sezona kako nemas nikog iz sredine da se ponudi po loptu u zadnju liniju. Kyeremh siroko, Ziljkic siroko.. Dal drugog napadaca igra a njegov posao je trebao biti da se spusta u 2/3 terena i proba nesto organizovati, jer je ocito da je nafuran da bude neka desetka. I onda kazemo cirjak los, pa i ne bio los. Moze dati loptu nazad sahinovicu, vrsajevicu da ga zavali ili da proba krilo uposliti takodjer zavaljena. Sta Renan u toj konstalaciji radi? Pa on se povlaci blize zadnjim veznim ne bi li nesto iskrerali.

Znaci ono sto govorim, sto je poenta je da mali Dal nije dorastao da bude nosioc igre Sarajeva a jos manje gluho bilo neka desetka sa slobodom kretanja. Znaci ovu 4-2-3-1 ne igrati, cak i Avram da upadne umjesto Dala ne znam da li bi se mucili i dalje sa organizacijom igre.
Po meni se mora pojacati sredina naustrb napadacke/krilne opcije.

Niti sam kakav trener niti strucnjak ali ovo su svi vidjeli, samo family Varesanovic nece. I Ajla jer je toboze on jedini nas proizvod za prodati.
- 1 9 4 6 -

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 27 feb 2023, 16:29

esprit24 je napisao/la:
27 feb 2023, 16:27
NazorUso je napisao/la:
27 feb 2023, 16:24
esprit24 je napisao/la:
NK Istrpljenje
Nista brate ajmo sad dovest nekog trenera, a na ljeto dovest jedno 15 igraca i s.v r.s.a.v.a.t na njih :kafa:
Tako ce i da bidne ,dok je Mirvaha i Ajlaha zivih i zdravih !! :mrgreen:
Na ljeto ide The newest era,part 1 :mrgreen:
Pa onda na zimu isto,new newest era ,part 2.
I tako u nedogled dok Tan ne poludi i utusi Debelog u kakvoj hladnoj americkoj rijeci !!
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 27 feb 2023, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 feb 2023, 16:30

Pantelija je napisao/la:
27 feb 2023, 11:08
27 feb 2023, 10:00

Najjaca mantra za pranje mozga. MI TRAZIMO DUBINU? Sta je ta i sta znaci ta dubina, moze li neko pojasniti, u fudbalskom leksikonu zalizanog uhljupa?
Dubinu pravi napadač, i krilo (a)
Samo da bi imao dubinu lopte po koje se vraća Renan mora preuzimati Dal, a on to ne može. Dubinu bi imali sa Avramovski, imali smo je sa Rahmanovicem npr.
Kada imaš dubinu, protivnik je bliže golu i ekipa im se više "skupi pa imaš opciju kad brzo prebacio loptu da otvoriš 1 na 1 krilu. Ali da do toga dodjes treba dug put rada, objašnjavanja, ponavljanja...
Bio bi renan na liniji ofsajda 90' al onda ne bi dodirnuo loptu pa bi stručnjaci rekli da veze nema

Znam Pantelija dobri, nego imam osjecaj da misli zamajavvati javnost sa ovom dubinom a i sam ne zna sta prica.
- 1 9 4 6 -

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 27 feb 2023, 16:36

5/5 zadnjih tekmi ima Zrinjski protiv nas. Mene stid da se nazivamo najvecim, najboljim i svim ostalim epitetima. Prestati gledati na ovaj klub kroz ružičaste naočale

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 27 feb 2023, 16:39

belosevic23 je napisao/la:
27 feb 2023, 16:36
5/5 zadnjih tekmi ima Zrinjski protiv nas. Mene stid da se nazivamo najvecim, najboljim i svim ostalim epitetima. Prestati gledati na ovaj klub kroz ružičaste naočale
Divovi :crazy:
🇵🇸

xfarex
Kontakt:

Post Postao/la xfarex » 27 feb 2023, 16:42

slika

Jel ovo Kodro gledao ??

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 feb 2023, 16:43

Torino je napisao/la:
27 feb 2023, 16:39
Divovi :crazy:
vrijeme je da smanjimo ocekivanja. Kad smo ekipu odrzali na okupu barem 2 sezone na nesto smo i licli. Kad su se prodali Rahman i Tatar to bi to.

To nam treba biti vodilja za dalje. Ovo do kraja ko ziv ko mrtav. Mozda budemo po bergerovoj u borbi za opstanak pa budemo sampioni :oops:
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 feb 2023, 16:44

xfarex je napisao/la:
27 feb 2023, 16:42
slika

Jel ovo Kodro gledao ??
Kodro oprosti nam nismo znali. Kakvu bi machine gun napravio ovaj mostarski pastuh od ove ekipe.
- 1 9 4 6 -

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 27 feb 2023, 16:45

Imamo najvecu tradiciju,imamo najvecu historiju,imamo najvise navijaca,koji su uz to najbolji u svemu ! A sto se tice rezultata od 94-e do danas ima vise razocarenja nego uspjeha. Nesto kao ukleto. Sad smo vec dvije i pol godine u krizi. Nismo vise prvi na vjecnoj listi premijer lige. Najtrofejniji smo jos uvijek mada kako se ovoj krizi ne nazire kraj,vjerovatno cemo padati na svim poljima. Samo se treba nadati da ovo nece uci u rezultatsku krizu i borbu za opstanak. Prvi put poslije sezone 89/90. A ne mozes od navijaca ocekivati da budu realni,zato smo navijaci !! No,treba biti kritican,treba se boriti koliko mi kao navijaci mozemo !!

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 27 feb 2023, 16:45

xfarex je napisao/la:
27 feb 2023, 16:42
slika

Jel ovo Kodro gledao ??
a ko je ovo ispod njih :problem:
1946

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 27 feb 2023, 16:56

NazorUso je napisao/la:
27 feb 2023, 15:48
Shategabri je napisao/la:
27 feb 2023, 15:46
Krivi su igrači, navijači na forumu, savez, to što mijenjamo terene ko čarape, pritisak sa tribina...nek doda ko šta ima. Ja sam ovo pofato dosad.
Vjetar, to sto puno psujemo...

P.S. Gdje su oni sto su se skoro registrovali i imaju potrebu da nam nesto kazu, a dugo vec citaju forum ???
Šta treba? :rol:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 27 feb 2023, 16:59

lose vrijeme za nas rajske ptice

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 feb 2023, 16:59

napoleon72 je napisao/la:
27 feb 2023, 15:47
H8Z7 je napisao/la:
27 feb 2023, 14:19
Ako nekog zanima derbi u srijedu i 13h.
Derbi ce imat manju gledanost nego Kumerleove emisije na StarTVu
Trening kamp Zeeenicaaa, fudbalski tooo je raaaj...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], MSOZ101, riki46, ristagrad, supervizor, TETRAPAK, Vanja8 i 64 gosta.