Ali druzeeeee, gdje ces ovo izjaviti

To je sasvim ok, 5% sjedećih mjesta je 200, smjestiti ih na sami kraj zapadne tribine i osigurati dovoljno dobro od ostatka. Ako tako bude, završena priča, potrošiće sve suze kmečući i na fb i ovdje.
A i kao navijac mogu se zahvaliti i reci fer i korektno ste navijali nije bilo nikakve stete a ima svakakvih navijaca das im gratis oni se kurce ko pitari npr zamisli kakih ima das gratis oni se kurce zamisli utripujes silu neku a besplatno si usao ima svakakvih jbg.Baza1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:45Nabijem i tebe i tvoje usloveopalaopala je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:15Imate sve uslove normalne sto je i potvrdjeno .Baza1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:07
Ya ba shatro piromani neki a boje nebil ko baklju ubacio u teren novilicemjeri sta ce karine ne valja im sudija ne valja im vico sad im ni manijaci nisu dobri lazni moralisti kad sam vam ja rekao furaju se ba bojkotuju jer nece da navijaju nema ih 50 clanova armije a sad kad igraju sa Željom onda ce navijati jbg vico im odobrio sada pa zato se vracaju kaze savez normala uslovi za goste
Drugo je sto ste vi tampon manijaci pa birate gdje bi , hocetel možda i da navijamo za vas ?
Kao treće spasili smo vas i dali preko 100.000 km za rentanje sugavice .
Kao četvrto priznajte javno da vas je strah i da nemate muda doći , jel strah Lendave ili ?![]()
![]()
Vi niste rentali Grbavicu sto nas volite nego sto ste imali zelju da igrate na najboljem stadionu evropu i posteno ste to platili ja vam se zahvaljujem u ime kluba pogurali ste nas al dobii ste dobru uslugu i uslove mi vas nismo pogurali nit ste vi nas pocastili nista nego platili sto ste dobili za razliku od pitara njima je stadion Grbavica preskup za rentat oni igraju u drugim kantonima a vama hvala na saradnji u ime kluba![]()
Malo je reć' shizofrenija.
Bravo Hazre
Lijepo je znat da nam i drugi citaju temu. Velika si Slobodo
Meraak1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:35Ljudima das da igraju na Grbavici , nisu kao mogli tampon zonu, kao na Tusnju sto se radi, 300-400 stolica .. oni tebi vracaju kavezima? Ma yebat cemo vam mamice ko sto smo je i yebali
Tema je tuzla city tupko
BiHForza je napisao/la: ↑04 apr 2023, 00:10Šta ćeš bola ti yebat MARŠ Prchim ti porodicu gazi male štrumpfoveeeee jwbem te usta jwbat ćemo vas kad dodjemo na Grbavica 19.4 samo čekaj… pa ćemo viditi Ko koga yebe…Meraak1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:35Ljudima das da igraju na Grbavici , nisu kao mogli tampon zonu, kao na Tusnju sto se radi, 300-400 stolica .. oni tebi vracaju kavezima? Ma yebat cemo vam mamice ko sto smo je i yebali
Ne znam da li mislis na razlog bojkota ili na naplacivanje karata na Kosevu. Znam da se pisalo dosta o naplacivanju karata na Kosevu i nisam nikad vidio da je neko to demantovao, pa ako je neko bombu bacio onda nije do mene. Svakako nije nas problem je li se vama naplacivalo ili nije.
To je taman onaj dio tribine iza gola, jedan sektor.
Karte naplacivalo udruzenje navijaca kao akciju pomoci klubu kojem je trebala sadaka, nesto slicno kao vama sada. Ako nije vas problem nema potrebe da se vrti prica i stvara mit o nekom Blekicu koji je nekom nesto naplacivao.Lewy21 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 00:23Ne znam da li mislis na razlog bojkota ili na naplacivanje karata na Kosevu. Znam da se pisalo dosta o naplacivanju karata na Kosevu i nisam nikad vidio da je neko to demantovao, pa ako je neko bombu bacio onda nije do mene. Svakako nije nas problem je li se vama naplacivalo ili nije.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, MikiPirs, Pantelija, ronaldo99, worchester i 80 gostiju.