Za sad je jos Hrvat u Cometu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si fakat poglup. Moro sam direktno i precizno

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dočekali smo i pohvaleajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2023, 00:36Baltu i Šerbečića je završio zalizani, to znam 100% jer sam čitao poruke od ljudi vrlo bliskih njemu
Mada mislim da Besima i nije bilo toliko teško završit jer koliko su oni tražili Keša toliko je Mirvah isplatio bez ikakvih zatezanja.
Vrančića je Aylah završavala danima, da li je išla preko nekog, pojma nemam, ali realno svaka joj čast koliko god je mrzili. To joj je možda i najveći potez otkako je na funkciji, ali to je svakako neće oprati za ostale pizdarije.
Kyeremeh i Renan su došli preko Tatka, on je to uvezao sve bar koliko sam ja načuo.
Tako da ako je sve ovo istina, u ovom transfer roku učestvovali su svi a na kraju ispao odličan.![]()

vrijeme je da se osvetimo tuzli za poraz od prosle godine. Treba da ih zgaze
Zalizani uzmi Zrinjskog i Zelju pa ti necemo sina vise psovati
Zalizani uzmi Zrinjskog i Zelju pa ti necemo sina vise psovati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Docekao si pohvalu za qrvu od lika koji se okrece kako vjetar pusekenoHZ je napisao/la: ↑18 apr 2023, 11:00Dočekali smo i pohvaleajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2023, 00:36Baltu i Šerbečića je završio zalizani, to znam 100% jer sam čitao poruke od ljudi vrlo bliskih njemu
Mada mislim da Besima i nije bilo toliko teško završit jer koliko su oni tražili Keša toliko je Mirvah isplatio bez ikakvih zatezanja.
Vrančića je Aylah završavala danima, da li je išla preko nekog, pojma nemam, ali realno svaka joj čast koliko god je mrzili. To joj je možda i najveći potez otkako je na funkciji, ali to je svakako neće oprati za ostale pizdarije.
Kyeremeh i Renan su došli preko Tatka, on je to uvezao sve bar koliko sam ja načuo.
Tako da ako je sve ovo istina, u ovom transfer roku učestvovali su svi a na kraju ispao odličan.![]()
![]()
![]()
![]()
Znate sta, ne mozete natjerati sve ljude da misle isto. To nebi ni valjalo da smo svi isti. Neko ce otici na Kosevo protiv Tuzle, a neko nece. Ok, treba postovati odluku Hordi, jer se zaista primjeti njihov nedostatak i koliko su oni bitni za klub. Isto tako ne mogu oteti dojmu da svi moramo otici makar ovu tekmu i zagrmiti kako hocemo promjene. Traziti sastanak, nesto pokusati. Ovakvo stanje ne vodi ni cemu, stagniramo. U interesu naseg kluba moramo nesto poduzeti. Makar ovu tekmu otici svi grmiti cijelu tekmu da se nesto uradi i onda ne ici na Kosevo dok se ne dobije odgovor. To je moje misljenje i ne morate napadati odmah.
Nas zajednicki interes je Sarajevo, pa kakvi god mi bili
Ja ovo govorim od početka. Prazan stadion šteti ekipi, navijačima i FK Sarajevo a jedino od toga imaju korist Mirza i Ajla ... Njih boli ****, ipak mislim da bi relativno popunjen stadion bio " bolji " udarac nego prazne tribine.... Onako, domačinski Istok pri ulazu i izlazu kao i Zapad svih 90 min " objektivnog **** svega i svačega " u ložama.Kimun je napisao/la: ↑18 apr 2023, 12:12Znate sta, ne mozete natjerati sve ljude da misle isto. To nebi ni valjalo da smo svi isti. Neko ce otici na Kosevo protiv Tuzle, a neko nece. Ok, treba postovati odluku Hordi, jer se zaista primjeti njihov nedostatak i koliko su oni bitni za klub. Isto tako ne mogu oteti dojmu da svi moramo otici makar ovu tekmu i zagrmiti kako hocemo promjene. Traziti sastanak, nesto pokusati. Ovakvo stanje ne vodi ni cemu, stagniramo. U interesu naseg kluba moramo nesto poduzeti. Makar ovu tekmu otici svi grmiti cijelu tekmu da se nesto uradi i onda ne ici na Kosevo dok se ne dobije odgovor. To je moje misljenje i ne morate napadati odmah.
A da ne pričam o Sjeveru i " podrške " svih 90 min kako samo mi to znamo.
A da ne pričamo o Sjeveru i navijanju svih 90 min onako kako samo mi znamo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Pun mi je qrac vas vas pametnjakovića ovdje na forumu koji na osnovu jedne riječi stvarate mit o nekom i nečemu. Drži se Slovenije i ne pametuj previše.BordoBBoja je napisao/la: ↑18 apr 2023, 11:42Docekao si pohvalu za qrvu od lika koji se okrece kako vjetar pusekenoHZ je napisao/la: ↑18 apr 2023, 11:00Dočekali smo i pohvaleajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2023, 00:36Baltu i Šerbečića je završio zalizani, to znam 100% jer sam čitao poruke od ljudi vrlo bliskih njemu
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: ajdohordas, dana/u 18 apr 2023, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono bi da prekine bojkot na jednu utakmicu, ono bi zagrmjelo, ono bi... A ono auslender koji godisnje pogleda utakmica Sarajeva, kao ja npr. Modene - NULA UTAKMICA !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ama pise raja gluposti i idiotarije u koje se ne razumije sekunde i tjt. Osim Banja Luke koja se uradila najbrze a i tu se kasnilo dosta, nema neke razlike u radovima na ostalim terenima. Pa Tuzla je bila i "zuta" i "neravna" kao i Vrapcici pa na kraju vrhunski izgleda.harixs je napisao/la: ↑18 apr 2023, 07:14Haj grbavo ti i nekako može proći, ali sta ti znaci ovo krivudavo i žuto?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 00:01Vidjeces dok im postave travu hocel bit krivudavo,zuto,grbavo. Ako si pratio komisija je kod nas ustanovila greske,kod njih ovo postavljanje kako citam tj neke stvari su radili o svom trosku,neke druge firme,pa se nadaju da ce polrit to savez. Mrsko mi trazit slike da uporedimo,al razlika se vidi na prvu. Hebo ovaj grad i koji ga vode,nisu u stanju 20 i kisur godina da teren naprave u glavnom gradu,opet ce imat ruglo kao sad na Grbavici a dali su neki kes. Mozda za 40 godina naprave i neku tribinu na stadionu.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 apr 2023, 23:52
Hajde molim te uzmi slike kad se Kosevo radilo i uporedi i reci mi sta je to razlika pa si zakljucio da je ovdje fuseraj, a tamo pod konac. Sta kod nas nisu nasipali pijesak ravno ne kontam?
Misliš one linije sto se naprave prilikom polaganja novog turfa?
Žuta trava se ponegdje vidjela jer je u porocesu adaptacije na novu podlogu, dovoljno je dodati površinskog fertilajzera i jedna kiša i to postaje zeleno za 7 dana.
Mene jedino brine to prosivanje hibrida jel ok da se to naknadno radi ili ce ga odraditi do Tuzle?
Ovo sve ostalo, vidi frajko sliku i kaze nece Beus dozvoliti bla bla a tom istom Beusu vec probijeni rokovi i vec se zna da Zrinjski nece utakmice odigrati pod Bijelim brijegom ove sezone iako je hajco s pricom "garancije da se sve zavrsi do pocetka polusezone" sta ima kako si majstore?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nešto se Zdogađa na tartan stazi ispred istočne tribine.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Eki slovenijeajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2023, 12:49Pun mi je qrac vas vas pametnjakovića ovdje na forumu koji na osnovu jedne riječi stvarate mit o nekom i nečemu. Drži se Slovenije i ne pametuj previše.BordoBBoja je napisao/la: ↑18 apr 2023, 11:42Docekao si pohvalu za qrvu od lika koji se okrece kako vjetar puse
Nisam sirotilja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

nokee je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:24Ama pise raja gluposti i idiotarije u koje se ne razumije sekunde i tjt. Osim Banja Luke koja se uradila najbrze a i tu se kasnilo dosta, nema neke razlike u radovima na ostalim terenima. Pa Tuzla je bila i "zuta" i "neravna" kao i Vrapcici pa na kraju vrhunski izgleda.harixs je napisao/la: ↑18 apr 2023, 07:14Haj grbavo ti i nekako može proći, ali sta ti znaci ovo krivudavo i žuto?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 00:01
Vidjeces dok im postave travu hocel bit krivudavo,zuto,grbavo. Ako si pratio komisija je kod nas ustanovila greske,kod njih ovo postavljanje kako citam tj neke stvari su radili o svom trosku,neke druge firme,pa se nadaju da ce polrit to savez. Mrsko mi trazit slike da uporedimo,al razlika se vidi na prvu. Hebo ovaj grad i koji ga vode,nisu u stanju 20 i kisur godina da teren naprave u glavnom gradu,opet ce imat ruglo kao sad na Grbavici a dali su neki kes. Mozda za 40 godina naprave i neku tribinu na stadionu.
Misliš one linije sto se naprave prilikom polaganja novog turfa?
Žuta trava se ponegdje vidjela jer je u porocesu adaptacije na novu podlogu, dovoljno je dodati površinskog fertilajzera i jedna kiša i to postaje zeleno za 7 dana.
Mene jedino brine to prosivanje hibrida jel ok da se to naknadno radi ili ce ga odraditi do Tuzle?
Ovo sve ostalo, vidi frajko sliku i kaze nece Beus dozvoliti bla bla a tom istom Beusu vec probijeni rokovi i vec se zna da Zrinjski nece utakmice odigrati pod Bijelim brijegom ove sezone iako je hajco s pricom "garancije da se sve zavrsi do pocetka polusezone" sta ima kako si majstore?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko je ovo samo jadno, horor. Sad će se to povećati pa valjda bude onako kako su i pričali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne vidi se na live kameri nistaMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:28Nešto se Zdogađa na tartan stazi ispred istočne tribine.

Mada pretpostavljam da ce to malo ocistiti pomesti i postaviti reklame okolo terena, a onda na ljeto mozemo ocekivati da se nesto tu uradi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Stavljaju se neke letve po tartan stazi do istočne tribine. Ali u jednom nizu.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 apr 2023, 14:09Ne vidi se na live kameri nistaMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:28Nešto se Zdogađa na tartan stazi ispred istočne tribine.![]()
Mada pretpostavljam da ce to malo ocistiti pomesti i postaviti reklame okolo terena, a onda na ljeto mozemo ocekivati da se nesto tu uradi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Edit: a konac je zategnut što znači šta god se radi trebalo biti u "wasser vagi"MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 apr 2023, 14:11Stavljaju se neke letve po tartan stazi do istočne tribine. Ali u jednom nizu.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 apr 2023, 14:09Ne vidi se na live kameri nistaMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 apr 2023, 13:28Nešto se Zdogađa na tartan stazi ispred istočne tribine.![]()

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, nedimmmm1337, plisek, TETRAPAK i 44 gosta.