FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Beduin » 07 maj 2023, 23:19

Sky9 je napisao/la:
07 maj 2023, 18:54
Skver legendo, takvi postovi bi imali smisla 29. maja 2023. godine, tj. kad se završi sezona. Nisu se još 3 kola odigrala, tako da...

I da, momak je i Ninu napadao, kao i druge iz UO. Nemojte da se ovdje svađamo.

Malo smo svi na ivici zbog usrane situacije u kojoj se klub nalazi.

Ne želim biti advokat ničiji, ali ovo je realno mišljenje...
Upravo ispadas advokat druze i lazes (citaj boldirano) ovako javno, kao da ne citamo forum jbte.

Skver je npr. najvise od svih hvalio i vjerovao u Kozu kad je postavljen na celo kluba, ali kad je vidio da ne valja qurcu covjek onda je opravdano ga kudio i pljuvao.
Dosta nas je nekako pokusalo vjerovati i u sposobnost Senada, podrzavalo ga javno, hajde biznismen, par transfera finih napravi, ali cim se vidjelo koliki je levat onda smo ga mahom pljuvali i tjerali.
Tako je i sa Azmirom bilo.

A ti onda ovako nesto napises, ispadnes smijesan i nezreo s tolikom dozom hvalospjeva samo jer ti je neko u pp prvome napise svaku ubogu stvar koju cuje od Uprave ili kojekakvih igraca (a volio bih da neko izvuce moje postove tokom priprema i na samoj polusezoni kad sam pisao da ondje nema 2 spacna igraca, da je ono skupina amatera i nesposobnih djecaka koji sutaju rekreativno loptu, a vode se kao profi fudbaleri i da sa onakvom smotanim sportistima nema rezultata i svijetle buducnosti).
Pa ja skoro svaki dan cujem neke price sto od igraca, sto od ljudi bliskih njima ili Upravi, menadzerima, price oko Azmira (njega ovdje samo iz sprdnje spomenem kad je neki gaf u pitanju, a toliko toga se i oko njega prica, prica i on sam dosta toga pa ne trcimo svaku stvar vam obznaniti kao sveto pismo).

Halali mi na iskrenosti, dobar si momak i raja, ali ti SVRŠ SVRŠ fazoni su bas ono too much.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 07 maj 2023, 23:19

I proslu sezonu kad smo ispali, samo se govorilo ma necemo ipast ba necemo, i na kraju kur.cina

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 maj 2023, 23:23

Skver je napisao/la:
07 maj 2023, 18:48
Dobro je Beduin napisao, ovdje bacis insajdesrsku i pojedinci svrsavaju.....kupovanje vremena od strane UO preko nekih insajdera.....

P.S. Ko je ovdje jedini pisao sta je Nino rekao i koga Nino placa? :rol: :rol:
Znas sta je najzanimljivije ovdje, sto ako kojim slucajem ostanemo u ligi, onda su insajderi sve znali, imali info o kupljenim utakmicama, ide potvrda pp pojedinaca, Nino platio (a neke eto da vam reknu sta je bilo na tekmi koju nedavno izgubismo 0:1 na Tusnju, sta je bilo na poluvremenu sa sudijom 😂).
A ako ispadnemo, onda ide prica kako su oni samo vjerovali u opstanak i neke bodove, kako su se nadali i nisu htjeli biti negativni. How yes no.

Forum bas postao poput jaslica.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 maj 2023, 23:26

Beduin je napisao/la:
07 maj 2023, 23:19
Sky9 je napisao/la:
07 maj 2023, 18:54
Skver legendo, takvi postovi bi imali smisla 29. maja 2023. godine, tj. kad se završi sezona. Nisu se još 3 kola odigrala, tako da...

I da, momak je i Ninu napadao, kao i druge iz UO. Nemojte da se ovdje svađamo.

Malo smo svi na ivici zbog usrane situacije u kojoj se klub nalazi.

Ne želim biti advokat ničiji, ali ovo je realno mišljenje...
Upravo ispadas advokat druze i lazes (citaj boldirano) ovako javno, kao da ne citamo forum jbte.

Skver je npr. najvise od svih hvalio i vjerovao u Kozu kad je postavljen na celo kluba, ali kad je vidio da ne valja qurcu covjek onda je opravdano ga kudio i pljuvao.
Dosta nas je nekako pokusalo vjerovati i u sposobnost Senada, podrzavalo ga javno, hajde biznismen, par transfera finih napravi, ali cim se vidjelo koliki je levat onda smo ga mahom pljuvali i tjerali.
Tako je i sa Azmirom bilo.

A ti onda ovako nesto napises, ispadnes smijesan i nezreo s tolikom dozom hvalospjeva samo jer ti je neko u pp prvome napise svaku ubogu stvar koju cuje od Uprave ili kojekakvih igraca (a volio bih da neko izvuce moje postove tokom priprema i na samoj polusezoni kad sam pisao da ondje nema 2 spacna igraca, da je ono skupina amatera i nesposobnih djecaka koji sutaju rekreativno loptu, a vode se kao profi fudbaleri i da sa onakvom smotanim sportistima nema rezultata i svijetle buducnosti).
Pa ja skoro svaki dan cujem neke price sto od igraca, sto od ljudi bliskih njima ili Upravi, menadzerima, price oko Azmira (njega ovdje samo iz sprdnje spomenem kad je neki gaf u pitanju, a toliko toga se i oko njega prica, prica i on sam dosta toga pa ne trcimo svaku stvar vam obznaniti kao sveto pismo).

Halali mi na iskrenosti, dobar si momak i raja, ali ti SVRŠ SVRŠ fazoni su bas ono too much.
E je.biga sad. Znam da mu je i sve na kamaru opsovao ovdje, sjećam se jer sam se i sam iznenadio. :D

Ali hajde, poenta priče je da momak nije ničiji igrač. Prvi ja bih ga prozvao, znaš da mi to nije mrsko. :urnebes:

Ostajemo. :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 maj 2023, 23:33

Ja bih razumio da momka napadate jer laže i izmišlja, spletkari, ganja svoj interes... Ovako, stvarno nigdje veze.

Nismo normalni sekunde, a i kako bi bili kad za Slobodu navijamo. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 07 maj 2023, 23:42

Nemam ja nekog previse optimizma za opstanak, al eto vjerujem simonu haha
I nekako vjerujem da je ova nasa Sloboda macka sa 9 zivota..
Bas je zakomplikovana situacija dole na dnu tabele koga god uzmes da vidis sanse za opstanak svi ih imamo, svima nam mogu 3 boda znaci ili opstanak ili ispadanje..
Eh sad vidjet cemo sta ce biti i kako, ako budu igrali kao protiv Sloge ispadamo sigurno nema dileme ..
Ako budemo igrali kao protiv TC , i onih prvih 20 min protiv Sarajeva onda ostajemo...
Vidjet cemo sta ce i kako biti..
Sto god bilo jedno znam " Evo sad pred svima tebi kunem se da cu sve do kraja biti uz tebe, i kad Bog na nebo sebi uzme me s neba cu da bodrim crno crvene" !
❤️🖤
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 08 maj 2023, 00:00

baboedindzeko09 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:17

Ja vjerujem u ove momke na terenu i sve ljude na tribinama, u sve ostalo ne vjerujem. Širokom i Željezničaru treba za Europu, realno su kvalitetnije ekipe (ne previše), a Borca nećeš pobijediti u BL. Nek nam je dragi Bog na pomoći samo.
Od svega toga jedino vjerujem u ljude na tribinama

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simonknows » 08 maj 2023, 07:55

simonknows je napisao/la:
09 avg 2022, 11:51
Degeni vode klub, a najveći je Bob graditelj!
Prevario sam se, nema nas ovdje dovoljno informatički pismenih, pa sam evo ovdje ja izvukao post gdje sam lijepo "odbranio" Ninu. Ovo sam izvukao samo da se ne bi nekome bezveze govorilo da laže, da se nekom pushi (stvarno bi nekad trebalo pripaziti na riječi, jer ni njima se ne govore da pushe i da im se pushi) itd itd.

Opet kažem manite prozivanja, pogotovo ovi što prvi ulete u pp kad im šta treba. Nije korektno ljudi, nije. A toliko o tome da sam Ninin u postu iznad, i to ste uspjeli provaliti. :rol:

Nemojte se nervirati, ostat ćemo u ligi i onda vam me valja slušati kako vam govorim "eto jesam vam rekao", "znao sam", i sve to ne jer je insajderska, nešto dogovoreno tamo ovamo,
nego jer znam da će nas ova ekipa izvući, a šta je prošla, šta prolazi, kako je sastavljena, kakve je pripreme imala na ljeto, kakav su karakter, super su. I to će potvrditi najčišćim opstankom u moru muljatora, a onda vi što ih prozivate kako su ovakvi i onakvi, zbog obraza nemojte slaviti njihove pobjede koje oni izvuku uprkos svemu. Idemo se iskaliti na Širokom! :twisted: :twisted: :twisted:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 08 maj 2023, 08:25

Ma hajde o da je bitno, ti si cini mi se i pisao kako je Sloga najlosija ekipa i kako su u losoj finansijskoj situaciji pa vidi ljudi. :D

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 08 maj 2023, 08:32

DeZerbi je napisao/la:
08 maj 2023, 08:25
Ma hajde o da je bitno, ti si cini mi se i pisao kako je Sloga najlosija ekipa i kako su u losoj finansijskoj situaciji pa vidi ljudi. :D
Jeste, i to stoji, govorio kako neće boda uzeti u sezoni... Ali jbg, ko je znao da će ekipa koja nije najbolja u RSu pa ušla u ligu, doći do ovoga, da će sa Jagodićem uzeti ovolike bodove na strani itd itd... još sve to bez nekog budžeta, čuda se dešavaju šta da ti kažem :D

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 08 maj 2023, 09:35

Sloga ima u nazivu "MERIDIJAN". Ljudi su namjestili sebi opstanak izgleda, prejak je to lobi

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 maj 2023, 09:45

samo ljubomorni hejtaju simona. simone brate, budi to što jesi...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 maj 2023, 09:58

Sto je najgore, svi za nekog s teme misle da neko iz kluba pise, a niko od nas ni ne zna dok sta se tamo desava dok @simon ili neko drugi ne kaze neku informaciju. Ne znam, meni je simon gotivan lik. Nikad za neku informaciju nije nikog slagao, nit ista.

Protiv Sirokog u ponedjeljak u 20 sati. Ne znam Boga mi, vjerujem u ostanak iako imamo 2 teske utakmice kod kuce, Borac ne racunam. Necemo tamo bodove uzet taman da nam Zrinjski posalje sve igrace. Dok ima nade, ja vjerujem da cemo ostati. I da se ispadne, yebi ga. Ispadali su i veci klubovi u fudbalu. Uglavnom navijat cemo za Slobodu i u petoj ligi jer druge ljubavi nemamo ❤️🖤
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 maj 2023, 13:10

A ko je rek'o iliti napis'o ovdje da je Simon g0vno, papak, mrzitelj Slobode ili nesto slicno?

075 ❤

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 08 maj 2023, 13:20

Kad smo mi igrali kup one godine s Drinom Zvornik
Jel tad Azmir prodao tu utakmicu? Jel se ikaad saznala istina sta je bilo sa tom utakmicom?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 08 maj 2023, 13:24

mk1008 je napisao/la:
08 maj 2023, 13:20
Jel tad Azmir prodao tu utakmicu? Jel se ikaad saznala istina sta je bilo sa tom utakmicom?
Nije kup nego ligaška utakmica. Drina već ispala iz lige al dobiše nas 0:2 :puke:
30.4.2016.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 08 maj 2023, 13:25

senjak075 je napisao/la:
08 maj 2023, 13:24
mk1008 je napisao/la:
08 maj 2023, 13:20
Nije kup nego ligaška utakmica. Drina već ispala iz lige al dobiše nas 0:2 :puke:
30.4.2016.
Eh jel to prodata utakmica bila ?
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 maj 2023, 13:46

desperados je napisao/la:
08 maj 2023, 00:00
baboedindzeko09 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:17

Ja vjerujem u ove momke na terenu i sve ljude na tribinama, u sve ostalo ne vjerujem. Širokom i Željezničaru treba za Europu, realno su kvalitetnije ekipe (ne previše), a Borca nećeš pobijediti u BL. Nek nam je dragi Bog na pomoći samo.
Od svega toga jedino vjerujem u ljude na tribinama
I ja vjerujem samo u publiku koja je stvarno fantasticna posljednje 3 domace utakmice. Ovi momci na terenu su metaforicki receno jedna velika kuycina
tuzlanska Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 maj 2023, 15:27

08 maj 2023, 07:55

.......nego jer znam da će nas ova ekipa izvući, a šta je prošla, šta prolazi, kako je sastavljena, kakve je pripreme imala na ljeto, kakav su karakter, super su. I to će potvrditi najčišćim opstankom u moru muljatora, a onda vi što ih prozivate kako su ovakvi i onakvi, zbog obraza nemojte slaviti njihove pobjede koje oni izvuku uprkos svemu. Idemo se iskaliti na Širokom! :twisted: :twisted: :twisted:
Mozes li nam odgovoriti na cemu ti gradis svoje tvrdnje.....na osnovu toga kroz sta ekipa prolazi, njihovih karaktera :rol: .....ili mozda na osnovu tika taka ispred svog gola ili sta vec.....evo gledam ove utakmice i oci mi ispadose da vidim makar nesto iz njihovog bogatog opusa ili mi mozda treba specijalna dioptrija......ti nas decko ovdje yebes.....koga zanima ovdje jel Sabrina nekom popusila ili ko dolazi ili ko ce doci osim par djecaka koji svrsavaju sta se desava u decijem UO.....jel to ostajemo u PL zbog njihovog karaktera ili sta vec.....odgovorite ljudima.
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 08 maj 2023, 16:08

Skver je napisao/la:
08 maj 2023, 15:27
08 maj 2023, 07:55

.......nego jer znam da će nas ova ekipa izvući, a šta je prošla, šta prolazi, kako je sastavljena, kakve je pripreme imala na ljeto, kakav su karakter, super su. I to će potvrditi najčišćim opstankom u moru muljatora, a onda vi što ih prozivate kako su ovakvi i onakvi, zbog obraza nemojte slaviti njihove pobjede koje oni izvuku uprkos svemu. Idemo se iskaliti na Širokom! :twisted: :twisted: :twisted:
Mozes li nam odgovoriti na cemu ti gradis svoje tvrdnje.....na osnovu toga kroz sta ekipa prolazi, njihovih karaktera :rol: .....ili mozda na osnovu tika taka ispred svog gola ili sta vec.....evo gledam ove utakmice i oci mi ispadose da vidim makar nesto iz njihovog bogatog opusa ili mi mozda treba specijalna dioptrija......ti nas decko ovdje yebes.....koga zanima ovdje jel Sabrina nekom popusila ili ko dolazi ili ko ce doci osim par djecaka koji svrsavaju sta se desava u decijem UO.....jel to ostajemo u PL zbog njihovog karaktera ili sta vec.....odgovorite ljudima.
1. Mislim da sam bio jasan, na ekipi. Ova ekipa može, mora i hoće izboriti opstanak, bilo to tiki-takom ispred svog gola, ho ruk krkanlukom, cattenaciom, gegenpressom, čime god, nije tvoja briga to je briga Danijela Pranjića i njegove struke.

2. Tebe ako ne zanima imaš opciju tamo da isključiš moje postove i pusti dječake koje zanima da otprilike znaju koliko-toliko.

Nemoj se sikirati, dođi na stadion i podrži ekipu umjesto da ih pljuješ ovdje, puno više ćeš pomoći. Ako je neko zaslužio, oni su, jer ko se sve podržavao, ovi momci s ovim karakterom su zaslužili 300 puta više respekta, jer budi siguran sve da ne znaju šutnuti loptu glavu će ostaviti na terenu a ne srce da ostanemo u ligi, poslije 33. kola im se zahvali.

Mnogo se ovdje ljudi nervira bez potrebe oko stvari na koje ne mogu uticati, krivci se traže svugdje i u svemu. Još malo ću ja biti kriv što nisam zabio gol, možda je to moj posao. Manje stresa, posvetite se poslu, odmoru životu općenito i u ponedjeljak na stadion.

Hebem ga dosta je ovdje bilo hinjskih prozivanja pa priče "a ko je to rekao...".

:kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.