Upravo ispadas advokat druze i lazes (citaj boldirano) ovako javno, kao da ne citamo forum jbte.Sky9 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 18:54Skver legendo, takvi postovi bi imali smisla 29. maja 2023. godine, tj. kad se završi sezona. Nisu se još 3 kola odigrala, tako da...
I da, momak je i Ninu napadao, kao i druge iz UO. Nemojte da se ovdje svađamo.
Malo smo svi na ivici zbog usrane situacije u kojoj se klub nalazi.
Ne želim biti advokat ničiji, ali ovo je realno mišljenje...
Skver je npr. najvise od svih hvalio i vjerovao u Kozu kad je postavljen na celo kluba, ali kad je vidio da ne valja qurcu covjek onda je opravdano ga kudio i pljuvao.
Dosta nas je nekako pokusalo vjerovati i u sposobnost Senada, podrzavalo ga javno, hajde biznismen, par transfera finih napravi, ali cim se vidjelo koliki je levat onda smo ga mahom pljuvali i tjerali.
Tako je i sa Azmirom bilo.
A ti onda ovako nesto napises, ispadnes smijesan i nezreo s tolikom dozom hvalospjeva samo jer ti je neko u pp prvome napise svaku ubogu stvar koju cuje od Uprave ili kojekakvih igraca (a volio bih da neko izvuce moje postove tokom priprema i na samoj polusezoni kad sam pisao da ondje nema 2 spacna igraca, da je ono skupina amatera i nesposobnih djecaka koji sutaju rekreativno loptu, a vode se kao profi fudbaleri i da sa onakvom smotanim sportistima nema rezultata i svijetle buducnosti).
Pa ja skoro svaki dan cujem neke price sto od igraca, sto od ljudi bliskih njima ili Upravi, menadzerima, price oko Azmira (njega ovdje samo iz sprdnje spomenem kad je neki gaf u pitanju, a toliko toga se i oko njega prica, prica i on sam dosta toga pa ne trcimo svaku stvar vam obznaniti kao sveto pismo).
Halali mi na iskrenosti, dobar si momak i raja, ali ti SVRŠ SVRŠ fazoni su bas ono too much.