Razlika je Mulalic i Sahinovic,vidis odma da su talenti,bez obzira na greske,kod Trake je sve ocaj zivi,nista nema bukvalno da bi postao barem solidan.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:33Trazimo radnika sa visegodisnjim iskustvom. Samo kod nas neki bauk dati mladom igracu priliku i kontinuitet. Kod drugih kad vidimo cudu se ne mozemo nacuditi.
Puno podrska i Mulalicu, Sahi, Buljubasicu, Nurkovicu i Traki.
Simptomaticno je to da se stalno isto desava, sad je Trako na redu i Saha.
Ne moramo dalje od toga da smo Pavlovicu nasli zamjenu cim prije, da se sudbina ne poigra nikad mi Vladana vidjeli ne bi. Daj malo te kohones, sta fali malom Celiku? Odradio momacki sve minute sto je dobio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:06Zar Dal trenutno nije krvopija?Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:03Možda čudno , ali ja mislim da će nama najveće pojačanje biti odlazak fudbalskog poete Avramovskog krajem ove sezone. Za te pare možemo dovesti prvenstveno ZDRAVOG igrača na toj poziciji. Vjerovatno će Avram stisnuti zube i uz inercije odigrati ova 3 mjeseca, inače vozdra karijera.
Za odlazak Anicica ćemo se nacekati.
Puno je kroz FKS prošlo krvopija, a ni jedan nije bio Akademac. Zar ne ?![]()
Svima nam pije krv na slamku.
Da Bog do da ode za milion, ali neka ga sto dalje od našeg kluba.

Možda voliš više, ali ja volim duže FKS. Bit ćemo aBd oba zadovoljni

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Dobrodosao kenozoiceedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:53Nemoj brate, sta ces ti ako ode Dalkan, tvoj zivot nece vise imat smisla.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ne pamtim kad sam detaljniju analizu pročitao.
Nadam se da će i naši sjesti analizirati ih do zadnje tačke i sve slabe tačke kod nas zakrpiti

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Nema potrebe haha, imamo mi one iz Brazila sto nam analiziraju protivnike i salju nama.Objektivac1946 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 21:19Ne pamtim kad sam detaljniju analizu pročitao.
Nadam se da će i naši sjesti analizirati ih do zadnje tačke i sve slabe tačke kod nas zakrpiti![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trako neće nikad izrasti u dobrog stopera jer je pendav i spor. To se ne može treninzima poboljsati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Pljuje par likova na forumu.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:30Zadnji put se ovoliko pljuvalo po Dupovcu kad ga je Vinko uigravao na pripremama na ljeto 2020. Kasnije nas lik popisha sve, vrhunsku sezonu odigrao, jedinu dobru u nasem dresu![]()
Daj Boze da i sa Trakom bude isto.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Udjem da procitam sta ima novo, pa vratim nazad, pa udjem opet....
Pa gledam jbt da nisam fulio pa usao na pdf kona iz doline dugova....
Kad ono nisam ....
Ljudi koji vam je qrac ?
Nikad jace Sarajevo ovdje dubioza neka.....svasta....pitarluk je **** bolest.... ne razumijem fkt eto.....
Kad ono nisam ....
Ljudi koji vam je qrac ?
Nikad jace Sarajevo ovdje dubioza neka.....svasta....pitarluk je **** bolest.... ne razumijem fkt eto.....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- ExchangeOffice
Momak iako iz rs-a potajno navija za nas
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade

FC United Of Manchester !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Inace ktb, zipce?
Isti sam ti takav, a mislim i većina nas pitara i onih koji vole FK Sarajevo.DBR1987 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:40Udjem da procitam sta ima novo, pa vratim nazad, pa udjem opet....
Kad ono nisam ....
Ljudi koji vam je qrac ?
Ipak, znaš kako kaže stara narodna, hrđavom kuxxu i dlake smetaju.
Ima nas svakakvih od opreznih, paranoičnih, optimističnih do vječitih pesimista. Jbg, tako je to, 100 ljudi 100 ćudi 100 žena 200 sisa
Ja uživam u ovom proteklom periodu, jedina zamjerka po meni mi je što Dal nije pušten u Ameriku za ozbiljan keš, jedino mi je to minus ali nikad se ne zna, vidjeti ćemo...U svakom slučaju ako ovako nastavimo ja se ne sekiram uopšte, ali fakat
Uživajte braćo i da ako Bog da sve bude kako očekujemo jer ova ekipa ima strašan potencijal, jer nikada do sada nije odrađen ovakav prelazni rok kao ovaj zadnji što nam daje za nadu da možemo nešto očekivati. Uvijek do sada je bilo neko krpljenje, ovo sada je ipak nešto mnogo ozbiljnije što na kraju MORA polučiti rezultat.
Imamo se čemu nadati i zato svi kao jedan
Volim te Saraj'vo
Bas imamo sirok roster, al ne poluigraca, konacno na svakoj poziciji imamo po dva top igraca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Šahinović, Mulalić, Trako, Aničić, Radović, Balta, Buljubasic, Mustafić, Ikić, Penaranda i Čataković.
Kad čovjek skonta, naš drugi tim bi bio kandidat za titulu

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 06 jul 2023, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovo Rajvo kad se stavi na papir je jedna sila i mora gazit sve pred sobom. E sad vidit ćemo na terenu, znaš ti nas..
Hocemol mijenjat tehnickog sponzora?? Ako necemo hocel nam erea odradit nove garniture??
Radil se sta na kosevu??
Radil se sta na kosevu??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, johntravolta123, Kyle88, Rodman, SamoDaKazeem, senad82, Sinfoc1986 i 113 gostiju.