FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 13 jul 2023, 11:00

Da nema Dalare bilo bi 0:0, ovako hladno 0:2 . Dalara gol i asistencija :kafa:
U novi boj ...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 jul 2023, 11:08

Ukinu li utakmicu na frtalj do kraja :evil:
Koševo Zapad

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jul 2023, 11:08

HAJDE ZABIJ GOOOL HAJDE ZABIJ GOOOL PA DA SLAVIMOOO
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jul 2023, 11:11

Pantelija je napisao/la:
12 jul 2023, 22:13
:urnebes:

@samozdravlje, brate, ja i dalje volim djecu iz akademije ali se tamo lose radi i propada mnogo ekstra taentovane djece...
evo sad samo cekam da vidim gdje ce staviti malog Bakira Kosu, dal na kadete sto bi bila bruka i sramota ili sa juniorima sto bi bilo jedino normalno jer je ko mladji kadet vec isprskao liku sa 15-16 golova i preko 20 asis,... vanserijski talenat

evo gleneracija o4 i o5 ja ne vidim iko da ima perspektivu neku, jer prvi tim je pretrpan i samo pravilo u21 daje neku sansu... igraci se PREKASNO prikljucuju prvom timu, umjesto sa 17 godina da vec bude na treninzima, pripremama kod nas sa 19 to docekaju ... i zato nisam zadovoljan...
Sjećam se odlično 2019g. kad su krenuli prvi "proizvodi" Akademije, od Sabanovica, Pidre, Mujakica......Ja ih emotivno, a ti stručno branio. Tako je i danas. Samo mi šega :rol: ti pišeš o Akademcima i eto 15 lajk postova , a kad ja napišem pozitivno o Ramicu, Traki(nebitno jesam li u pravu) prozivaju me pedofilom :urnebes: Ybg kad sam anonimus :njanjanja:

Protiv sam bojkota, pogotovo ovako zamišljenog, ako hoćeš pravo ovo je upravo ono što odgovara onima zbog kojih se pokrenuo bojkot. Nije mi normalno da ja iz Švrakina idem na Kosevo,a ti sa Koševskog gledaš na tv. Tvoj probem je veci,jer te raja zna,a ja i da bojkotujem i odem,koga boli "glava". No pametni ste niste djeca. Ko ce da povede na Kosevu ono: VEDRAN PULJIC i ISTINA ZA VEDRANA. Istok vjerojatno, ali nije to to.

Još se u nečemu razlikujemo, kao rodjeni Sarajlija (66) na Kosevu,a potom 60g u Švrakinu ne padam na sarajevsku furku. Moje emocije prvo idu državi BiH,gradu Sarajevu,pa onda FKS. Pidro (Bugojno ), Hamza(Krajina),Kurdic(Tesanj), Sabanovic, Mujkic(Sarajevo) svi su mi isto dragi.
Znam da znaš da je rad u Akademiji još uvijek osrednji, ali aBd bit će bolji. I to da su djeca iz Sarajeva u lošije položaju nije nimalo dobro. Valjda se i to poboljša.
Pazi ti momcino na svoje zdravlje, jer jake emocije ti mogu nastetiti. Da i za Edina Dijamanta Dzeku se slažem :bih:
Želim ti svako dobro Pitarcino. Ti FKS voliš više , ali ja ga volim duže . :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 jul 2023, 11:11

slika
Jedan je kapiten :salut:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jul 2023, 11:13

Bice tacno 3 gola na utakmici :kafa:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 13 jul 2023, 11:23

BORDO BIJELI za život cijeli :opaopa: :bih:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 jul 2023, 11:26

Nirton je napisao/la:
13 jul 2023, 09:22
Ide danas: ,,Oliveira zabio forumašu @Nirton za rođendan".
Gazi bordo Dive!
Ako ništa, zabiće ti kad se vrati.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 13 jul 2023, 11:43

Pitari, ima li neko od vas da još vrti KODI i stream na toj aplikaciji? Ako ima, može li preporuka za neki Build 😉 da mogu gledati na Areni tekmu, hvala unaprijed.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 13 jul 2023, 11:57

Samozdravlje je napisao/la:
12 jul 2023, 20:01
eccehomo je napisao/la:
12 jul 2023, 17:54
12 jul 2023, 15:12

1,5 god. nisam pratio FKS, a još manje forum. Počelo mi uticati na zdravlje i batalio, ali sam bio član i kupio godišnju svake sezone.
Sve do one sjajne pobjede u Listici. U vrijeme "sukoba" navijača izmedju Husrefa-Uprava (citaj Sabrina) dijelio sam mišljenje sa @Pantelija i bili na strani Uprave. Izvinjavam se @Pantelija ako nije bilo ovako.
Od čovjeka koji poznaje @Pantelija sam čuo sve najljepše o @Pantelija, da je nesebicni navijač FKS i da je jednom rjecju ljudina od Pitara. Vjerujem tom čovjeku sto mi reče o @Pantelija.
Imali smo nekad isto mišljenje, sad nam se mišljenja uveliko razlikuju, što i nije neka drama. Vrijeme će pokazati ko je na pravoj strani.
Ovom prilikom se izvinjavam covjeku s nickom @bordobijeli u ime svih sto smo ga baš napadali, a nije bio s vrstan, nego odmjeren i realan.
Ama kakav je to nesebični navijač FKS i pitar, a na avataru mu KLOC?
Upitno je da li je uopšte naš navijač, jer je veliki pljuvač i negator svega uspješnog i naprednog u našem klubu, i mišljenja sam da on i nekolicina rade za BORDO nePRIJATELJE, koji vode pravu harangu protiv Mirvića i Mirze, jer im nema više ni blizu svlačionici niti igračima i neće biti više nikada mjesta u upravljačkim strukturama kluba
100% Pitar, pa ja i s bratom i rajom imam različito mišljenje o raznim temama, pa i o E. Dzeki, a svi smo navijači FKS.
Imati različito mišljenje , nije grijeh. Eto ovaj put imam različito mišljenje. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, ali nema vage koja mjeri ko je veci ili manji Pitar. Da Klub treba voditi ko finansira i tu se slažemo. :thumbup:
Dobri moj SZ, ne radi se o različitom mišljenju, nego o dušmanluku prema našem klubu.
Ali, eto, kao što kažeš vrijeme će pokazati sve, samo će za neke stvari biti prekasno.
Budi mi zdrav i debeo.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 jul 2023, 12:00

eccehomo je napisao/la:
13 jul 2023, 11:57
12 jul 2023, 20:01
eccehomo je napisao/la:
12 jul 2023, 17:54

Ama kakav je to nesebični navijač FKS i pitar, a na avataru mu KLOC?
Upitno je da li je uopšte naš navijač, jer je veliki pljuvač i negator svega uspješnog i naprednog u našem klubu, i mišljenja sam da on i nekolicina rade za BORDO nePRIJATELJE, koji vode pravu harangu protiv Mirvića i Mirze, jer im nema više ni blizu svlačionici niti igračima i neće biti više nikada mjesta u upravljačkim strukturama kluba
100% Pitar, pa ja i s bratom i rajom imam različito mišljenje o raznim temama, pa i o E. Dzeki, a svi smo navijači FKS.
Imati različito mišljenje , nije grijeh. Eto ovaj put imam različito mišljenje. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, ali nema vage koja mjeri ko je veci ili manji Pitar. Da Klub treba voditi ko finansira i tu se slažemo. :thumbup:
Dobri moj SZ, ne radi se o različitom mišljenju, nego o dušmanluku prema našem klubu.
Ali, eto, kao što kažeš vrijeme će pokazati sve, samo će za neke stvari biti prekasno.
Budi mi zdrav i debeo.
Tebi je garant Panto zguzio unuku pa ga prozivas kad god sta momak napise.
Obzirom da sam imao priliku, tacnije cast, upoznati Pantu, mogu ti reci da je isti za klub uradio sto ti neces za tri zivota !!! Smeta ti avatar na yebenom forumu, a ne smeta sto je direktorica navijac zeljkana ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 13 jul 2023, 12:03

Shategabri je napisao/la:
13 jul 2023, 09:15
Nabijem ih, a i ja te sreće da mi danas istekne tri mjeseca :evil:
Ti ko da si djunup zasp’o
:rol: :rol: :rol: :rol:
Ne zamjeri,ali morao sam
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 jul 2023, 12:05

Adalberto Peneranda, zvučno ljetno pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo, stekao je pravo nastupa za Bordo klub.

To je vidljivo iz Commet informacionog sistema Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Veneculeanac je ugovor sa Sarajevom vezan do maja 2026. godine.

Vrijedi istaknuti da Peneranda nije prijavljen za prvu utakmicu Sarajeva u Konferencijskoj ligi.

Tim Mirze Varešanovića večeras gostuje kod gruzijskog Torpeda.

Kada su u pitanju ostala pojačanja, Sarajevo je na vrijeme preskočilo sve administrativne barijere.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 jul 2023, 12:07

TrofejiSuTu je napisao/la:
13 jul 2023, 12:03
Shategabri je napisao/la:
13 jul 2023, 09:15
Nabijem ih, a i ja te sreće da mi danas istekne tri mjeseca :evil:
Ti ko da si djunup zasp’o
:rol: :rol: :rol: :rol:
Ne zamjeri,ali morao sam
Ništa nisi pogriješio :mrgreen:

Ma dan je od jutros krenuo :(

Nek FKS uzme ove i sve ok :thumbup:
Koševo Zapad

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 13 jul 2023, 12:09

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 13 jul 2023, 12:11

Kad se sjetim prije peglacine mjesecima da se neko registruje,da ima pravo nastupa,brze se krava oteli..
Pa cekas kraj roka da vidis mozes li sta cvaknuti.
Sta znaci na vrijeme dovoditi,a ne u posljednji cas.

Mnogo smo napredovali u mnogim segmentima
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 13 jul 2023, 12:14

Bosniak10 je napisao/la:
13 jul 2023, 12:09
Da se hoće prekriti nečim ovo gdje je bila atletska, isto bauštela sa otoke izgleda..
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 13 jul 2023, 12:22

Ma samo da bace neku bordo prostirku povezu to na krajevima i sasvim druga slika momentalno. Kao sto Real ima pokrivenu cijelu tribinu u plavo fino zategnuto i super.
Ovako bas kao baustela plus ovaj dio atletske nista ni s cim

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 jul 2023, 12:25

TrofejiSuTu je napisao/la:
13 jul 2023, 12:11
Kad se sjetim prije peglacine mjesecima da se neko registruje,da ima pravo nastupa,brze se krava oteli..
Pa cekas kraj roka da vidis mozes li sta cvaknuti.
Sta znaci na vrijeme dovoditi,a ne u posljednji cas.

Mnogo smo napredovali u mnogim segmentima
100% brate, kad se sjetim samo da nas je Sablić polusezonu iz tunela vodio neki me stid latentni uhvati Bože sačuvaj...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: insimadop, miguelramos, nedimmmm1337, Proximic, sekac i 76 gostiju.