Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 09:27
Babayaro je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:17
Par rijeci nakon (ne)prospavane noci. DejaVu, ove godine ranije nego inace.
Mirza pokazao naravno da je nedorastao. Niz gresaka sinoc, od kojih je najmanja bila postaviti Anicica poslije toliko vremena u prvih 11. Glavna, nedostatak plana B. Plan A je bio napuniti ih i zavrsiti sve za 90 minuta. Produzeci i penali, to se ne planira. Moguce da je Viveros stvarno jako los i ne zasluzuje sansu. Ali ubaciti Hamzu za kojeg svi znamo sta (ne)zna je kriminal.
Durakovic i Beganovic, sta reci. Beganovic jako ogranicen fudbaler, ne znam da li je jednu stvar uradio kako treba sinoc. Durakovic se izgubio, ne moze igrati na ovom nivou.
Renan me iskreno isto malo razocarao sinoc, narocito u prvom dijelu. Istina, Dalara je bio u fokusu pa nije imao lopti, ali opet.
Dal, nas nebruseni dijamant

**** nas je puno vise nego sto nam je pomogao, ambicije vece od mogucnosti. I njegov otac koji mu to omogucava.
Zeljkovic i Anicic kapa do poda. Kyeremeh, **** masina. Steta sto nema zavrsnicu, bio bi bomba.
Mirvic ne zasluzuje vrijedjanje, ali zasluzuje kritiku. Sarajevo nije nicija igracka.
I za kraj, bez Hordi nema smisla, sinoc se pokazalo kao nikada.
kakav plan B, nista ni s cim. Ni s izborom, igraca, ni vodjenjem utakmice. Izmjenama, apsolutno sve a potpuni raskos njegovog neznanja je vidjen u posljednih 10 minuta sinocnje utakmice. Sta bi pravi trener radio i kakve rokade pravio, tih posljednjih 10 minuta prije produzetaka su bili jedna nova utakmica - odlucujucih 10 za ovaj dvomec. Celo ga pomeo, kad vidis da se grci kraj one aut linije a pojma nema sta da uradi na terenu. Zato i kasne izmjene i nikakve su. Na stranu evo sve bljuvotine zalizanog, on u sportskom dijelu veze nema. Odlazi pod hitno makar trenera nemali, ako cemo ovakve dovoditi. I ne mogu da vjerujem da vi ne vidite ko glavno kolo vodi na terenu, zao mi par igraca sto su zalutali u ovaj kic i sund jos im ovi kafanske sabanice moraju slusati i pravdati za svaku odluku ... dvojici "kapitena".
fuj
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
zlo87
-
Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:23
Sto se tice terena, Kyeremeh daleeeko najbolji bio. Poslije njega Vrancic, Anicic i Zeljkovic prolazna ocjena. Ovo ostalo... Bekovi Allaha mi ko da za Ilijas igraju. Dal bezobrazan i neupotrebljiv. Ziljkic kad ima cist prostor i stane s loptom ja bih mu onu bradicu pocupao. Ikic je qarina sinoc bio al cijenim momka jer je direktan, odmah po ulasku u igru je servirao top.sansu za Renana jer ne pegla loptu, odmah igra. Renan nije imao dovoljno lopti, borio se momacki, i sa onih par poluupotrebljivih je uradio sve sto je mogao. Raduju muda Buljubasica, frajer je i mudovit i zna lopte, ono treba da bude novi projekat kluba a ne ona slina sa brojem 10. Malog spojit sa Vrancicem i Zeljkovicem u 433 formaciji i imat ces vezni red ko Arsenal. Avram sinoc kita neopjevana, nijedan dobar potez od ulaska nije imao. Sutnut i njega i Dala i sve qrceve desetke, izbacit izumrlu poziciju vise iz formacije.
Slazem se za Buljubasica, pogotovo sto uz Vrancica moze mnogo toga nauciti. Ostali igraci mi nisu za ocjenu, pogotovo ne odbrambeni, jer u ovom sistemu, mislim da bi i Marcelo izgledao kao neupotrebljiv.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Sanchez87hz
-
Kontakt:
Postao/la Sanchez87hz » 21 jul 2023, 09:32
Miljacka je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:41
Znam da čitaš ku.rvo, prva ti, pa zalizano go.vno. Mrš iz kluba stoko!
Dzaba kad imas predsjednika koji ce je moliti da ostane

debil obicni koji ne moze skontati da je dobar trener prvo i osnovno sto treba srediti,misli ako placa obestecenja da to vodi do grupne faze,ovaj trener torpeda nas procitao poslije pola sata u prvoj tekmi i gotovo,odma vise ne mozes maknuti dzaba sto imas bolje igrace,to je kad imas trenera kako treba,al jok zna Mirvah sa zalizanim u grupne faze

-
zlo87
-
Kontakt:
Mirvic je rekao da je cilj trece pretkolo, cilj nije ispunjen. Neko mora odgovarati, a taj neko bi trebao biti trener. Vjerujem da ce se do kraja dana to i desiti.
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 21 jul 2023, 09:36
Ako Mirza do dzume ne bude bivsi, nek onda i Mirvic kupi svoje milione i ide. Onda ce bit jasno da lik nema dobre namjere, ma sta ko govorio. I bez njega smo znali ispast u prvom pretkolu, doduse rijetko. I to u prvom pretkolu jacih takmicenja. New era. New kara jarane.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
Shategabri
-
Kontakt:
Postao/la Shategabri » 21 jul 2023, 09:37
Ako ima i malo obraza prema onima koje je pozdravio sinoć po dolasku, onda je to minimum koji mora uraditi.
Koševo Zapad
-
joker90
-
Kontakt:
Dok prođu 2-3 dana i malo se sve smiri, eto opet poziva na jedinstvo od raznih kenana, zipova i mutnih tipova. #uJedinstvuJeSnaga
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 21 jul 2023, 09:40
joker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:38
Dok prođu 2-3 dana i malo se sve smiri, eto opet poziva na jedinstvo od raznih kenana, zipova i mutnih tipova. #uJedinstvuJeSnaga
Fildzan rek'o pa prorek'o! Mirvah je znao da ispadamo...

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
tabba77
-
Kontakt:
Vrhunac neznanja je ulazak Hamze. Vadiš najpotentnijeg igrača, koji ni iz čega može zabiti i ubacuješ mrtvaca.
Kod njihovog gola je Avramovski imao priliku da napravi faul na 50-60 metara od gola, on pušta lika da prenese loptu na našu polovinu i tako omogući opasan napad.
-
samoSA
-
Kontakt:
zlo87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:34
Mirvic je rekao da je cilj trece pretkolo, cilj nije ispunjen. Neko mora odgovarati, a taj neko bi trebao biti trener. Vjerujem da ce se do kraja dana to i desiti.
Mirvic je brate pogubljen.
Ulagat toliko a Mirza ti trener Ajla direktor ocigledno ima nesto sto mi ne znamo jer ovo sve nema smisla.
Kao da namjerno tjera neki inat,izaci i reci da je projekat i buducnost kluba Dal izaziva strah kod navijaca.Ako nam je takva buducnost tesko nama
-
zlo87
-
Kontakt:
Iako se znalo da Mirza nije kompetentan za FKS kad je dosao na poziciju trenera, izborio je cilj uz igru koja je bila neorganizivana i zasnivala se na individualcima, kako god, to je bilo dovoljno da se ispuni cilj, a cilj je bio odlazak u Evropu. Postavljen je bio novi cilj, to je trece pretkolo, sto je i realan cilj. On ga nije ispunio, samim tim, mora biti bivsi trener. Sve drugo je suplja!
-
Nirton
-
Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:36
Ako Mirza do dzume ne bude bivsi, nek onda i Mirvic kupi svoje milione i ide. Onda ce bit jasno da lik nema dobre namjere, ma sta ko govorio. I bez njega smo znali ispast u prvom pretkolu, doduse rijetko. I to u prvom pretkolu jacih takmicenja. New era. New kara jarane.
Tjeranjem mirze sada bi bilo dosta lakše naći trenera, nego ono kad dovodimo nekoga u sred sezone. Novi trener bi došao na realno dobar tim, sedam dana prije početka lige(nismo u bodovnom zaostatku i pod nekim pritiskom), a i realno novac ne bi trebao Mirviću biti problem. Jedino bi trebalo riješiti se Dala i možda prodati Ziljkića, te bi novi trener imao sve preduslove da napravi dobru stvar ovdje. Samo što ja ne vjerujem ni 5% da će mirza dobiti otkaz, nego ide priča ,,podrška treneru, još mnogo posla je pred nama".
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
zlo87
-
Kontakt:
samoSA je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:42
Ulagat toliko a Mirza ti trener Ajla direktor ocigledno ima nesto sto mi ne znamo jer ovo sve nema smisla.
Kao da namjerno tjera neki inat,izaci i reci da je projekat i buducnost kluba Dal izaziva strah kod navijaca.Ako nam je takva buducnost tesko nama
Jos uvijek ne bih sudio Mirvicu, a sto se tice Ajle, nemam uvid u njen rad i ne znam koliko ima veze sa sportskim segmentom, tako da ne mogu ni komentarisati. A guranje Dala ne traje od kad je Mirvic dosao i sve bi to bilo super da Dal u pojedinim trenucima ne igra za ekipu, nego za svoju statistiku. Sve i da se proda, a vjerujem da moze, sa takvim razmisljanjem nece daleko dogurati.
-
holyman
-
Kontakt:
uhljebljenih 35 fuksi u administraciji i marketingu nije oka sklopilo, cujem da ih je bas pogodilo ovo
Zamisli stignes iz watforda i norwicha i esad selimovic ti ko objasnjava nesto
NEMA NAZAD
-
Haver !
-
Kontakt:
Ako je cilj FUDBALSKOG KLUBA redovna plata, uspjesan finansijski bilans, drustvene mreze i marketing neka se onda isto preimenuje u DOO
-
Benkara21
-
Kontakt:
Vrančić ne vjeruje šta mu se dešava.
Oliveira, Kyeremeh i Aničić juče za pohvalu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
budzak
-
Kontakt:
Jel Mirza još tu? Ako jeste, da dalje ne čitam. Samo da ponovim.. Debil glupi.
-
HarisZe
-
Kontakt:
Nista bez Husrefa haman
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 09:50
zlo87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:45
Jos uvijek ne bih sudio Mirvicu, a sto se tice Ajle, nemam uvid u njen rad i ne znam koliko ima veze sa sportskim segmentom, tako da ne mogu ni komentarisati. A guranje Dala ne traje od kad je Mirvic dosao i sve bi to bilo super da Dal u pojedinim trenucima ne igra za ekipu, nego za svoju statistiku. Sve i da se proda, a vjerujem da moze, sa takvim razmisljanjem nece daleko dogurati.
guranje dala na ovakav nacin traje. Svi ostali su ga koristili onoliko koliko zasluzuje i koliko treba.
Bebi bokserice , dalkan i baban ce nam zajebati komplet ekipu, pazi sta ti kazem! Pa sto Iliju otjera? Ilijin jedini grijeh je sto je odabrao stranu navijaca. Bravo Ilija, i ja mu porucujem sve ono sto si i ti.
TRENER DO DZUME TREBA BITI BIVSI
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 21 jul 2023, 09:51
zlo87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:45
Jos uvijek ne bih sudio Mirvicu, a sto se tice Ajle, nemam uvid u njen rad i ne znam koliko ima veze sa sportskim segmentom, tako da ne mogu ni komentarisati.
A guranje Dala ne traje od kad je Mirvic dosao i sve bi to bilo super da Dal u pojedinim trenucima ne igra za ekipu, nego za svoju statistiku. Sve i da se proda, a vjerujem da moze, sa takvim razmisljanjem nece daleko dogurati.
Pa i ne bas. Nama doveden sa povredom, i kad se oporavio kod Vinka haman da nije ni igrao. Kod Sablica takodje problemi s povredama al i kad je bio zdrav, bas mu je dozirana minutaza. Yebeni Kobiljar je imao vise utakmica od njega, sto dovoljno govori. Tek dolaskom Vasoskog on postaje nezamjenjiv, a tad je Mirvic vec bio duboko u klubu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Burberry46, ErosViverosViv, HordeSaSjevera, jurisicduska, kogmagie46, mire971, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pantelija, plisek, Proximic, riki46, Sinfoc1986, Tarapi, ubipara i 78 gostiju.