Babayaro je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:17Par rijeci nakon (ne)prospavane noci. DejaVu, ove godine ranije nego inace.
Mirza pokazao naravno da je nedorastao. Niz gresaka sinoc, od kojih je najmanja bila postaviti Anicica poslije toliko vremena u prvih 11. Glavna, nedostatak plana B. Plan A je bio napuniti ih i zavrsiti sve za 90 minuta. Produzeci i penali, to se ne planira. Moguce da je Viveros stvarno jako los i ne zasluzuje sansu. Ali ubaciti Hamzu za kojeg svi znamo sta (ne)zna je kriminal.
Durakovic i Beganovic, sta reci. Beganovic jako ogranicen fudbaler, ne znam da li je jednu stvar uradio kako treba sinoc. Durakovic se izgubio, ne moze igrati na ovom nivou.
Renan me iskreno isto malo razocarao sinoc, narocito u prvom dijelu. Istina, Dalara je bio u fokusu pa nije imao lopti, ali opet.
Dal, nas nebruseni dijamant**** nas je puno vise nego sto nam je pomogao, ambicije vece od mogucnosti. I njegov otac koji mu to omogucava.
Zeljkovic i Anicic kapa do poda. Kyeremeh, **** masina. Steta sto nema zavrsnicu, bio bi bomba.
Mirvic ne zasluzuje vrijedjanje, ali zasluzuje kritiku. Sarajevo nije nicija igracka.
I za kraj, bez Hordi nema smisla, sinoc se pokazalo kao nikada.
kakav plan B, nista ni s cim. Ni s izborom, igraca, ni vodjenjem utakmice. Izmjenama, apsolutno sve a potpuni raskos njegovog neznanja je vidjen u posljednih 10 minuta sinocnje utakmice. Sta bi pravi trener radio i kakve rokade pravio, tih posljednjih 10 minuta prije produzetaka su bili jedna nova utakmica - odlucujucih 10 za ovaj dvomec. Celo ga pomeo, kad vidis da se grci kraj one aut linije a pojma nema sta da uradi na terenu. Zato i kasne izmjene i nikakve su. Na stranu evo sve bljuvotine zalizanog, on u sportskom dijelu veze nema. Odlazi pod hitno makar trenera nemali, ako cemo ovakve dovoditi. I ne mogu da vjerujem da vi ne vidite ko glavno kolo vodi na terenu, zao mi par igraca sto su zalutali u ovaj kic i sund jos im ovi kafanske sabanice moraju slusati i pravdati za svaku odluku ... dvojici "kapitena".

fuj