FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

Surreal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Surreal » 26 jul 2023, 17:07

Bosniak10 je napisao/la:
26 jul 2023, 17:04
Proslavljeni bh. trener Husref Musemić novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo potrvđeno je za Klix.

Musemić je napokon dobio odobrenje od čelnika kluba Igman da se nakon nekoliko godina ponovo vrati na Koševo.

Konkurent za nasljednika Mirza Varešanović bio mu je hrvatski stručnjak Ante Simundža, ali se u bordo klubu odučili za Musemića.

"Možda su emocije sada najviše prisutne i drago mi je što sam ponovo tu. Najvažnije je da fokus bude na ekipi, koja je u nažalost ispala iz Evrope. Izaći ćemo iz krize što prije, tražit ćemo kako i na koji način. I veće ekipe i klubovi se zadese u jednoj krizi pa tako i mi. Jako je bitno da ekipa u nedjelju odradi dobar posao sa gospodinom Doganom, da pokuša odigrati što bolje, a poslije toga slijedi trenažni proces, gdje ćemo se međusobno bolje upoznati i imati prostora za rad", rekao je Musemić za službenu stranicu bordo kluba.

Podsjetimo, Sarajevo je ispalo iz Evrope, što je i rezultiralo sa smjenom Mirze Varešanovića i njegovog stručnog štaba.

Pred Musemićem biti težak zadatak da probudi ekipu i vrati se u vrh premijerligaške tabele kao i borba za kup BiH.

Forum na aparatima
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

trznu se ocm
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 26 jul 2023, 17:08

Musemic za Klix moze samo reci "šta je tu je"
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 26 jul 2023, 17:09

Bosniak10 je napisao/la:
Proslavljeni bh. trener Husref Musemić novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo potrvđeno je za Klix.

Musemić je napokon dobio odobrenje od čelnika kluba Igman da se nakon nekoliko godina ponovo vrati na Koševo.

Konkurent za nasljednika Mirza Varešanović bio mu je hrvatski stručnjak Ante Simundža, ali se u bordo klubu odučili za Musemića.

"Možda su emocije sada najviše prisutne i drago mi je što sam ponovo tu. Najvažnije je da fokus bude na ekipi, koja je u nažalost ispala iz Evrope. Izaći ćemo iz krize što prije, tražit ćemo kako i na koji način. I veće ekipe i klubovi se zadese u jednoj krizi pa tako i mi. Jako je bitno da ekipa u nedjelju odradi dobar posao sa gospodinom Doganom, da pokuša odigrati što bolje, a poslije toga slijedi trenažni proces, gdje ćemo se međusobno bolje upoznati i imati prostora za rad", rekao je Musemić za službenu stranicu bordo kluba.

Podsjetimo, Sarajevo je ispalo iz Evrope, što je i rezultiralo sa smjenom Mirze Varešanovića i njegovog stručnog štaba.

Pred Musemićem biti težak zadatak da probudi ekipu i vrati se u vrh premijerligaške tabele kao i borba za kup BiH.

Forum na aparatima
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Pisano kao moj esej za maturski :kafa:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 jul 2023, 17:09

Ja sam vec nakon "proslavljeni" prestao čitati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 26 jul 2023, 17:10

Objektivac1946 je napisao/la:
26 jul 2023, 17:09
Bosniak10 je napisao/la:

Forum na aparatima
Pisano kao moj esej za maturski :kafa:
Prepisao sa klixa i malo uredio hahahaahahahahaa. De promijeni avatar gadno mi je vidjet Bgm

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 jul 2023, 17:10

ElCartel11 je napisao/la:
:rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 26 jul 2023, 17:10

Surreal je napisao/la:
26 jul 2023, 17:07
Bosniak10 je napisao/la:

Forum na aparatima

trznu se ocm
Samo što je Ante Šimićundža slovenački stručnjak :mrgreen:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jul 2023, 17:12

Pitarsam je napisao/la:
26 jul 2023, 16:14
Kakva ba nezdrava sredina?!
Ovde se prijavilo milion”nekih” i samo negativu sire.
Mi volimo Sarajevo,ne navijamo za Mirzu,Ajlu,Husrefa..
Svi oni su imali velike koristi od Sarajeva.Svi su bivsi,a nase Sarajevo igra protiv Sloge za par dana.
Imamo najace vlasnike u BiH i sire,imamo najvise navijaca u BiH.
Najveci i najtrofejniji klub sa velikom historijom.
Kad je Dudic preuzeo Sarajevo prosle godine na Kosevu 7 000 na pripremnoj.Prva 2 kola protiv malih timova 9 i 10 000.
Svi ispraceni ovacijama.
Kakva smo tad sredina i istok bili?!
Boga mi dobro zdrava.
Kao najveci i najbogatiji klub hocemo i ocekujemo,kao i nasi vlasnici da budemo daleko najbolji i najuspjesnihi na ovim prostorima.
Problem je sto se dusmanluk probudio jer je osjetio opasnost od naseg uspjeha pa se sluze svim prljavim sredstvima.
Nadam se da ce Gospodin Mirvic pronaci nacin da poslozi administraciju i klupu i da se izbori sa dusmanlukom pogotovo iz Saveza.

P.S.Za svaki uspjeh treba i doza srece.Nas je od one izgubljene titule definitivno ostavila.

Apsolutna istina,s tim što su domaći dušmani veći problem.
Krajem 2021 bili blizu Celiku. Pokušalo se nešto Bodul,Bagaric i nezamjenjivi Krle, Oremus , Heba ..
Nije išlo, Ismir snimao situaciju i doveo Dudica ,a rastjerao "ljudine" ka Igmanu. Problem sa stadionom je učinio da zaostanemo 15 b. Na zimu 23 g, doveo trenera i prava pojacanja i ostvario min. zacrtani cilj. Nedostatak sportske sreće i greške trenera sa izmjenama učinile da se traži bolji trener. Realno napredujemo, imamo roster igrača koji može biti na okupu min.2, izuzev Vrancica (?). Maraton trči Ismir, ko želi nek prati, ko ne želi nek ne podržava.
Jako je bitno da se vracaju Hz i podrže Klub kao i prije. Bit ćete vi ponosni na FKS, aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 26 jul 2023, 17:12

r3m1 je napisao/la:
26 jul 2023, 17:08
Musemic za Klix moze samo reci "šta je tu je"
Moze i
Pppppppp

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 26 jul 2023, 17:13

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 jul 2023, 17:15

bordobijelisampion je napisao/la:
26 jul 2023, 16:24
Surreal je napisao/la:
26 jul 2023, 16:20
slika
Htio sam da se riješim onog ‘ić’. Nakon toliko godina u Engleskoj osjećao sam se kao Britanac, a bilo me je i sramota što sam iz Srbije koja je tada u svijetu bila poznata kao agresor. Tiraninu Slobodanu Miloševiću, čije prezime se završavalo kao moje, sudilo se za ratne zločine
Sa Maestrom do titule! :tokralju:

Hahahahaha Brat :urnebes:

Cekajte ljudi, je li vi ne zelite ovaj hajp i ovog covjeka na klupi :mrgreen:
Ja vas ne razumijem, uopste :silent: :rol:
- FKS -

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 26 jul 2023, 17:17

Hajdeee je napisao/la:
26 jul 2023, 17:15
bordobijelisampion je napisao/la:
26 jul 2023, 16:24
Surreal je napisao/la:
26 jul 2023, 16:20
slika

Sa Maestrom do titule! :tokralju:

Hahahahaha Brat :urnebes:

Cekajte ljudi, je li vi ne zelite ovaj hajp i ovog covjeka na klupi :mrgreen:
Ja vas ne razumijem, uopste :silent: :rol:
Kako god bar ne bi igrali kao mlitave k1te.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 26 jul 2023, 17:21

slika
Ja trenutno.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jul 2023, 17:24

Ogroman se pritisak vrsi na Mirvica da Husrefa imenuje! Nadam se da nece popustiti jer je buducnost kluba na klackalici. Ili sansa za velike stvari ili opet husrefluk i raspad nakon pola godine.
Bahati, bahati Željkan!
1946

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 26 jul 2023, 17:24

Mozda se Dudic vrati.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 26 jul 2023, 17:24

Maestro ubleha teška
:rol:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jul 2023, 17:26

Husref 1+1 apsolutno moze, ali zagarantovan ugovor na tri godine nikako.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jul 2023, 17:27

ElCartel11 je napisao/la:
: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
samozdravlje čuvaj :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 26 jul 2023, 17:29

joker90 je napisao/la:
26 jul 2023, 17:24
Ogroman se pritisak vrsi na Mirvica da Husrefa imenuje! Nadam se da nece popustiti jer je buducnost kluba na klackalici. Ili sansa za velike stvari ili opet husrefluk i raspad nakon pola godine.
Ko da Mirvić čita ove gluposti pa da mu stvori pritisak. Kod njega treba samo da prevlada zdrav razum.
ISTINA ZA VEDRANA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jul 2023, 17:32

Lecler je napisao/la:
26 jul 2023, 17:29
joker90 je napisao/la:
26 jul 2023, 17:24
Ko da Mirvić čita ove gluposti pa da mu stvori pritisak. Kod njega treba samo da prevlada zdrav razum.
Ma ne pritisak foruma, mi ovdje supljiramo za sebe, niko ovo ne benda. Pritisak je od husrefovaca van foruma. Ali sto kazes samo da razum prevlada..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”