Premijer liga BiH - aktuelno
- siroki1991
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pravi derby veceras, ne znam kad se ovo dogodilo u BH ligi - da je jedan stadion bio pun do posljednjeg mjesta! Navijanje takodjer korektno s obje strane.
Bandic vrlo dobro sudio:
1.situacija moguci penal za Posusje: mislim da po pravilu napucana ili odbijena lopta ako udari u ruku koja je uz tijelo - da to nije penal!
2.sutuacija moguci crveni igracu Sirokog: frajer se zaletio prema sucu kao da je faul na njemu bio, umjesto da se pokrije po usima. Mogao mu je tu dati 2.zuti ali isto tako u jednoj minuti igracu dati zuti karton onda i drugi zbog prigovora je malo previse (ocito je uzeo taj kriterij posto je dosta komunicirao sa igracima)
3.situacija penal za Siroki: ovdje je sve jasno, ruka je ipak odvojena od tijela, Bandic jako dobro postavljen, ispravno dosudjuje penal.
Posusaci se na kraju imaju pravo ljutiti, ali na Bobana koji je zapucao 5 sansi.
Siroki nakon dugo vremena ulazi u sezonu sa 2 dobra napadaca…
Bandic vrlo dobro sudio:
1.situacija moguci penal za Posusje: mislim da po pravilu napucana ili odbijena lopta ako udari u ruku koja je uz tijelo - da to nije penal!
2.sutuacija moguci crveni igracu Sirokog: frajer se zaletio prema sucu kao da je faul na njemu bio, umjesto da se pokrije po usima. Mogao mu je tu dati 2.zuti ali isto tako u jednoj minuti igracu dati zuti karton onda i drugi zbog prigovora je malo previse (ocito je uzeo taj kriterij posto je dosta komunicirao sa igracima)
3.situacija penal za Siroki: ovdje je sve jasno, ruka je ipak odvojena od tijela, Bandic jako dobro postavljen, ispravno dosudjuje penal.
Posusaci se na kraju imaju pravo ljutiti, ali na Bobana koji je zapucao 5 sansi.
Siroki nakon dugo vremena ulazi u sezonu sa 2 dobra napadaca…
Prevedi sebi kako hoces znam sta sam napisao. Posto ste trenutno u nebesima jer ste prosli jedno kolo za razliku od nas, vase slijetanje na zemlju sa tih oblaka ce biti zestoko. Sta si ti sebi preveo je vec druga stvar.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑04 avg 2023, 22:20Cuj vas touch down ce biti zestok![]()
Il nam zelis dobro il si glup pa ne znas sta pises kontajuci da si napisao nesto lose![]()
![]()
Poskoci>>>>>red army
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Posušje ponovo sa daleko većom posjetom od Veleža. Prva domaća pa skoro 2000 više.
Dobra stmosfera, bakljada, svaka čast Poskoci.
Dobra stmosfera, bakljada, svaka čast Poskoci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa kada usporedis velicinu Posusja koje je deset puta manje i Mostara koje je pet puta sa Sarajevom na Grbavici bi ovo kolo bilo 50 hiljada posusaka i 25 hiljada rodjenih 

-
- Kontakt:
Kako moze prevesti sebi hoce, zna se sta je touch down, uspjesan zavrsetak neke akcije, nesto za sta si nagradjen nekim bodovima, za to se boris da dodjes do toga.nokee je napisao/la: ↑05 avg 2023, 06:38Prevedi sebi kako hoces znam sta sam napisao. Posto ste trenutno u nebesima jer ste prosli jedno kolo za razliku od nas, vase slijetanje na zemlju sa tih oblaka ce biti zestoko. Sta si ti sebi preveo je vec druga stvar.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑04 avg 2023, 22:20Cuj vas touch down ce biti zestok![]()
Il nam zelis dobro il si glup pa ne znas sta pises kontajuci da si napisao nesto lose![]()
![]()
Ima jednostavnijih nacina za izraziti se..
Lijepo smo iztrigerovali mašinovođe, raspamećeni su 24/7.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Rahmet ti duši, Nermine.
Ne znam sta je Bandić pomogao Širokom? A ako smo već kod crvenih pa koliko ih je Posusje zasluzilo?
Branko non stop u terenu, igrači Posusja udaraju i guraju Bandića on nista, Lučić napada izvođača penala Chinedua i gura ga bez kartona itd
Bandić je samo pokazao da nema autoriteta. Al nije nikoga ostetio drasticno. Upitan penal za Posusje al i za Široki na Kpanu. Ostalo sve čisto. Prije one guzve čist faul nije svirao na igraču ŠB nakon čega je i nastala guzva
10x gore suđenje je prosle sezone bilo kontra Širokog, teska krađa pa smo opet s igračem manje pobjedili.
Ponašanje Posušaka tuga
E ovo večeras je 4500 cca
A ono ostalo sto je bilo lani ili sto ce bit ove sigurno je duplanje
-
- Kontakt:
Al kad krenu odgadjat tekme jbt....zrinski ako udje u grupnu fazu odigrace peto kolo u 18om
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mislim da mogu najvise 3 utakmice odgodit,pa evo i u HNL Rijeka je mislila odgodit 2.kolo ali Hajduk odbio i odmah su iducu u 3.kolu radi europe odgodili.Jednostavno prevelik je ulog da se netko ozlijedi pogotovo jer europa donosi ogromne novce u nasem slucaju mozda i dvogodisnji proracun ako nekim cudom sa ovakvom igrom izborimo Konfe.ligu.Napoleon1921 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 10:09Al kad krenu odgadjat tekme jbt....zrinski ako udje u grupnu fazu odigrace peto kolo u 18om
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Sta ovo bi sa Nerminom?
Nek mu je rahmet dusi..
Nek mu je rahmet dusi..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Auu, samo 30 godina
, Nermine pocivaj u miru

Rahmet ti duši Nermine.
Šteta što današnje utakmice nema u prenosu jer očekujem da bude baš dobra utakmica. Ne znam razloge zbog čega ne rade neke utakmice, ali sigurno
zbog neke gluposti ne žele.
Šteta što današnje utakmice nema u prenosu jer očekujem da bude baš dobra utakmica. Ne znam razloge zbog čega ne rade neke utakmice, ali sigurno
zbog neke gluposti ne žele.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.