Mašala, odlično auto. Da te posluži aBd.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mašala, odlično auto. Da te posluži aBd.
Ima , Honda
Hvala puno druže. Gledao sam još i Škodu Superb, stvarno mi se svidjelo to auto.
Njemačka luksuzna auta (Merc, BMW i Audi) jesu precijenjena kod nas na tržištu, posebno ako ti neko uvali udarano auto iz uvoza, vraćanu kilometražu jer to su pogonske jedinice kojima je milion kilometara pi.čkiin dim i ostale šanerske fazone nayebo si i valja ti radit samo za njega, ali ima i dobrih primjera npr. kod mene jaran prije par dana vraćo se s mora u E klasi (w212) 2011. godište i pukne mu most zadnjeg trapa. On ti nađe na internetu da Mercedes godinama za taj model mijenja zadnji trap o svom trošku zbog neobjašnjivog dizajna tankog i nezaštićenog lima na kritičnim mjestima.
culi od svabi i garant jedino sto su zapamtili od njemackogASD je napisao/la: ↑28 avg 2023, 09:50Zašto riječ ojro u Bosni upotrebljavaju uglavnom osobe koje ne znaju njemački?bavariapivo je napisao/la: ↑28 avg 2023, 09:46Kad vidim samo kakvi balvani su se dočepali evrope i sada su gospoda, da im sve smeta, a do jučer nisu imali ni asfalta u svojem zaseoku ,za par mjeseci postali jevropljani i sve bolje znaju i najpametniji su na svijetu i već im je svaka druga, kako se ono kaže na našem bla bla bla kao da su zaboravili maternji jezik za par mjeseci…VensanKasel je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:43
Naravno , tu nema dileme . Moja jedina zamjerka na dijasporu je "ovo samo ima u Bosni" ...
ima jedan ovdje ist isti, mada sam uvjeren da vas trola a puno ih se upeca![]()
Čuo sam, a planiram ako bude i djevojka zainteresovana, nešto mi se ne ide kao samcu. Vidjet ćemo
E, da mi se riješiti ovog, uz to imam drugi koji traje još par godina, al treba mi malo finansijskog prostorario_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:31Kad isplatiš taj uzmeš novi za rentanje, po mogućnosti na dan ako si blizu, i imaš na kraju stan otplaćen kroz kiriju![]()
Kako nemaš troška?kraljttbvb je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:32Najbolja a ujedno i najgora stvar je kupiti novo auto.
Najbolja jer nemaš oko njega troška (mijenjanje ulja i još neke male stvari), a najgora jer nakon nekog vremena ti auto "zastari".
Gledam ove sto su kupovali nove Golf 4, auto haman ni 100 000 nije preslo, a ovamo već izašao Golf 6, ono Golf 4 kanta za šesticu...
Slazem se, prelako kad si vani ili ako radis u BejHa u drzavnoj sluzbi. 90 % kod nekog robovlasnika kad radis pa kad nisi ni osiguran, tad ti ni jedna autokuca kao ni banka nece odobrit ni 5000 KM kredit, kamoli za neko auto od 40k.
Reci takvima da je Toyota unazad godinama imala najprodavanije modele na svijetu tacnije RAV4 i Corollu, te da je i kao marka bila najprodavanija. Cak bila najprodavaniji brend u SAD-u sto je prvi put u istoriji da neko skine domace proizvodjace.
Ne radiš servis svake godine.Shategabri je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:41Kako nemaš troška?kraljttbvb je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:32Najbolja a ujedno i najgora stvar je kupiti novo auto.
Najbolja jer nemaš oko njega troška (mijenjanje ulja i još neke male stvari), a najgora jer nakon nekog vremena ti auto "zastari".
Gledam ove sto su kupovali nove Golf 4, auto haman ni 100 000 nije preslo, a ovamo već izašao Golf 6, ono Golf 4 kanta za šesticu...
Pa baš novo auto dok je u garanciji radiš redovne servise, trošak fiksni.
Prije će biti da nemaš problema kao sa starim autom u smislu da ostaneš negdje na putu.
Ovo nije nikakav garant. Skoda Octavia nas ostavila na putu sa 600 kilometara na satu predjenih, bilo 7 milja maraka dijelova za popravak. Fabricka greska, naravno pokrili oni pod garancijom ali hocu ti reci da se moze i to desiti. Prije toga Octavia 2014to godiste nikad nijedan kvar nije imala, samo redovni servisi radjeni.Shategabri je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:41Prije će biti da nemaš problema kao sa starim autom u smislu da ostaneš negdje na putu.
Polovno moraš da ne bude veća havarija.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:41Ne radiš servis svake godine.Shategabri je napisao/la: ↑28 avg 2023, 11:41Kako nemaš troška?kraljttbvb je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:32Najbolja a ujedno i najgora stvar je kupiti novo auto.
Pa baš novo auto dok je u garanciji radiš redovne servise, trošak fiksni.
Prije će biti da nemaš problema kao sa starim autom u smislu da ostaneš negdje na putu.
Kod mene je auto iz salona, osim malog i velikog servisa, koje sam do sad uradio, samo ulje redovno mijenjam.
Sad mi se nešto grije zadnji tocak, ali evo Asteriks mi reče to je nešto bezveze, ništa posebno.
Dok kad uzmeš polovno, često mu nešto mijenjaš. Bar ovi u mom okruženju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.