Pamti li forum sveVirtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:14A to ti se desi kad im uđeš u glavu, toliko ih ispljeskaš da postanu opsesivni, a ovaj je idealan pacijent za to.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:58Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio![]()
Neke od njih i shvatam, ipak se grupe evropskog takmičenja igraju u njihovom gradu i cijeli svijet piše o jednom klubu iz Mostara, a taj klub nije Velež.![]()

Moze naravno. Posjeta je bila skromna zbog vjetra koji je puhao 80km/h. 1000 ljudi je potegnulo 7 kilometara po takvom vremenu da dodje gledati Velez. S druge strane, ti sto igraju Evropu protiv AZ nisu uspjeli ispuniti stadion po vrhunskom vremenu. Zrinjski je organizacijski trenutno bolji. Nije problem priznati, ali isto tako meni je dovoljno sto vidim da mi napredujemo. Ja nemam iskrivljenu sliku stvarnosti kao vi i ne interesuje me ni najmanje Zrinjski niti me pogadja sto igraju Evropu. Te djecije kod vas samo prolaze. Pricalo se nedavno samo o Velezu, pricat ce se opetKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:12Moze li diskusija a da nije iskompleksirana od vase strane. Pratite svaki post pojedinih forumasa, pisete analize i romane od Zelji a na stadionu vam 700 ljudi i to nazivate herojskom posjetom dok vam Zrinjski u gradu docekuje Evropu. Hocemo malo o tim analizama?killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:05Moze li bez suzaKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:58Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio![]()
jao mogu mislit kako te strah pred derbi
![]()

Uvijek otvoren za svaku vrstu diskusije. I uvijek cu stajat iza svega sto napisem a ne glumit da sam mrtav kao kolega