-
killafrommanilla
-
Kontakt:
Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 09:22
Virtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:14
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:58
Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio
A to ti se desi kad im uđeš u glavu, toliko ih
ispljeskaš da postanu opsesivni, a ovaj je idealan pacijent za to.
Neke od njih i shvatam, ipak se grupe evropskog takmičenja igraju u njihovom gradu i cijeli svijet piše o jednom klubu iz Mostara, a taj klub nije Velež.
Pamti li forum sve
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:12
killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:05
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:58
Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio
Moze li bez suza

jao mogu mislit kako te strah pred derbi
Moze li diskusija a da nije iskompleksirana od vase strane. Pratite svaki post pojedinih forumasa, pisete analize i romane od Zelji a na stadionu vam 700 ljudi i to nazivate herojskom posjetom dok vam Zrinjski u gradu docekuje Evropu. Hocemo malo o tim analizama?
Moze naravno. Posjeta je bila skromna zbog vjetra koji je puhao 80km/h. 1000 ljudi je potegnulo 7 kilometara po takvom vremenu da dodje gledati Velez. S druge strane, ti sto igraju Evropu protiv AZ nisu uspjeli ispuniti stadion po vrhunskom vremenu. Zrinjski je organizacijski trenutno bolji. Nije problem priznati, ali isto tako meni je dovoljno sto vidim da mi napredujemo. Ja nemam iskrivljenu sliku stvarnosti kao vi i ne interesuje me ni najmanje Zrinjski niti me pogadja sto igraju Evropu. Te djecije kod vas samo prolaze. Pricalo se nedavno samo o Velezu, pricat ce se opet

I ovako kako smo sad poslozeni, mozemo se i mi nadati grupama kroz par godina ako nastavimo napredovati.
Uvijek otvoren za svaku vrstu diskusije. I uvijek cu stajat iza svega sto napisem a ne glumit da sam mrtav kao kolega

Zadnja izmjena:
killafrommanilla, dana/u 25 sep 2023, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
opalaopala
-
Kontakt:
Postao/la opalaopala » 25 sep 2023, 09:31
Ne zna se ko su veće .cike ovi igrači Cmelje ili forumaši. Brukaju nam državu i narod, podanički do kraja.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 25 sep 2023, 09:39
brig je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:18
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 01:13
brig je napisao/la: ↑23 sep 2023, 00:21
Nije ti smetao Gigovic zadnju na Koševu kad Široki centra nije mogao preć?? tada ste se smijali i naslađivali.
A ovo suđenje nije ni blizu tog na Koševu bilo, imali ste šanse niste iskoristili, Široki je i ćao
Normalno da cemo imat sanse protiv bilo koga,uglavnom cekaj sad Gigana i ekipu kad vam se na kosti naklate,ti znas sta je meni smetalo,svako lose sudjenje na bilo kojoj tekmi mi smeta
Ko da ne znam da ce nas pljackat ko sto su nam uzeli Europu sad proslu polusezonu, prvi sam pisao nakon Koševa kad ste se ismijavali i naslađivali da će vam se okrenut i okrenu vas odmah iza u BL. Al ovo danas nije strasno bilo sta covjek inače radi. A bilo ko ko navija za ŠB ne zeli pomoc sudaca, da nam se izmisljaju penali ili ne znam sta. To ti garantiram
Na Kosevu je jos manje strasno bilo,druga je stvar sto centra niste znali da predjete
-
killafrommanilla
-
Kontakt:
Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 09:44
Moze li objasnjenje kako je Fadil digao Velez na noge? Da li se upumpavaju pare na mjesecnoj bazi za funkcionisanje kao kod vas, da li sjedi neki clan drzavne vlasti u UO? OK, spreza s politikom je tu u svakom klubu, posebno zbog projekata u ovoj nakaradnoj drzavi gdje ne mozes nista napraviti da ti politika ne dozvoli i da te ne sabotira.
Ili cemo samo lupati napamet da je Fadil dao 18 miliona za funkcionisanje odmah da bi sebe tjesili?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
RedBlue
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:36
Ja ne znam kako navijaci SNSD-a nakon svega imaju obraza ovdje doci,ili bilo gdje i nesta pisati.
Pa onom Marinkovicu je vise muka kad treba govoriti za TV,ne zna sta ce jedno te isto ponavlja jedino Tegeltija se oglasava al on je bas parmak.
E gluperdo jedna, ne znas ni kako se zove trener koji ti je donio titulu.
-
KONTRASVIH
-
Kontakt:
Postao/la KONTRASVIH » 25 sep 2023, 09:48
killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:22
Moze naravno. Posjeta je bila skromna zbog vjetra koji je puhao 80km/h. 1000 ljudi je potegnulo 7 kilometara po takvom vremenu da dodje gledati Velez. S druge strane, ti sto igraju Evropu protiv AZ nisu uspjeli ispuniti stadion po vrhunskom vremenu. Zrinjski je organizacijski trenutno bolji. Nije problem priznati, ali isto tako meni je dovoljno sto vidim da mi napredujemo. Ja nemam iskrivljenu sliku stvarnosti kao vi i ne interesuje me ni najmanje Zrinjski niti me pogadja sto igraju Evropu. Te djecije kod vas samo prolaze. Pricalo se nedavno samo o Velezu, pricat ce se opet

I ovako kako smo sad poslozeni, mozemo se i mi nadati grupama kroz par godina ako nastavimo napredovati.
Uvijek otvoren za svaku vrstu diskusije. I uvijek cu stajat iza svega sto napisem a ne glumit da sam mrtav kao kolega
Ko ima iskrivljenu sliku? O cemu pricas? Bojim se da imas neki svoj scenarij u glavi i da ne **** realnost ni 1%, nesto ko hulahopka na nasoj temi. Ohani, idi pokusaj slaviti taj uspjeh Veleza i tu poslozenost sa vise od 700 navijaca na utakmici. I ko prica o Velezu, pronadji post gdje sam igdje spomenu Velez, hocete na silu da se gurate da budete relevantni i da se o vama pise a niko vas ne ****. Ja evo licno ne znam nista o vama niti me interesujete, niti bih se spustio na taj nivo da ja vas nesto pratim i pisem po forumu. Vidjeli smo i nedavno oko sudijskih odluka kako pisete kad se nama steli a kako kada se npr. Sarajevu i to u utakmici protiv vas (ja sam zadovoljan

) Gdje neces biti, suti trpi i pisi analize o Zelji. Zamisli da smo jaki finansijski ko Zrinjski ili Sarajeva, pa sta bi tek onda pisali.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
opalaopala
-
Kontakt:
Postao/la opalaopala » 25 sep 2023, 09:53
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:48
killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:22

Ko ima iskrivljenu sliku? O cemu pricas? Bojim se da imas neki svoj scenarij u glavi i da ne **** realnost ni 1%, nesto ko hulahopka na nasoj temi. Ohani, idi pokusaj slaviti taj uspjeh Veleza i tu poslozenost sa vise od 700 navijaca na utakmici. I ko prica o Velezu, pronadji post gdje sam igdje spomenu Velez, hocete na silu da se gurate da budete relevantni i da se o vama pise a niko vas ne ****. Ja evo licno ne znam nista o vama niti me interesujete, niti bih se spustio na taj nivo da ja vas nesto pratim i pisem po forumu. Vidjeli smo i nedavno oko sudijskih odluka kako pisete kad se nama steli a kako kada se npr. Sarajevu i to u utakmici protiv vas (ja sam zadovoljan

) Gdje neces biti, suti trpi i pisi analize o Zelji. Zamisli da smo jaki finansijski ko Zrinjski ili Sarajeva, pa sta bi tek onda pisali.
Kako niste jaki.
Vi ste sila nebeska, pa imate učinak 4/4
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
-
CampobelloDiMazara
-
Kontakt:
Postao/la CampobelloDiMazara » 25 sep 2023, 09:56
O kakvih ovaj 700 ljudi prica
Napunili im Grbavicu 13 000 prije njih

U Zenicu na finale kupa nas 7000 otislo
Pa njih nikada iz Sarajeva nigdje nije otislo vise od tri hiljade da su potegnuli preko sto kilometara

-
letsgofighter
-
Kontakt:
Postao/la letsgofighter » 25 sep 2023, 09:57
killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:44
Moze li objasnjenje kako je Fadil digao Velez na noge? Da li se upumpavaju pare na mjesecnoj bazi za funkcionisanje kao kod vas, da li sjedi neki clan drzavne vlasti u UO? OK, spreza s politikom je tu u svakom klubu, posebno zbog projekata u ovoj nakaradnoj drzavi gdje ne mozes nista napraviti da ti politika ne dozvoli i da te ne sabotira.
Ili cemo samo lupati napamet da je Fadil dao 18 miliona za funkcionisanje odmah da bi sebe tjesili?
https://n1info.ba/vijesti/novalic-vlada ... -fk-velez/
Kao i u svemu mi Srbi ne krijemo ništa, dok je kod vas drugačije, krijete jedni od drugih, mutite iza leđa, zabadate nož u leđa jedni drugima itd...svi dobijate pare od federacije, sad neko manje neko više, što se tiče Veleža opšte je poznato da je Hasić imao veliku ulogu ali ni blizu kao vlada Federacije...eto klubovi u federaciji funkcionišu od sponzora....osim mašine za veš, njima ne trebaju pare od države, oni peru pare od države....
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
joker90
-
Kontakt:
Cijela država je uz Slobodu iduću tekmu, jedini tuzlanski klub!
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
nofearhz
-
Kontakt:
letsgofighter je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:06
nofearhz je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:04
letsgofighter je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:00
Naduvaš mi mudaa kroz tuki na 3 bara
Jos jednom napisi tako nesto otic cu ti zenu jebhat oci ce joj poispadat
Kakav degenerik matero mila, ajde rezligu majmunčino....
hebem ti materu
-
letsgofighter
-
Kontakt:
Postao/la letsgofighter » 25 sep 2023, 10:03
nofearhz je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:01
letsgofighter je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:06
nofearhz je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:04
Jos jednom napisi tako nesto otic cu ti zenu jebhat oci ce joj poispadat
Kakav degenerik matero mila, ajde rezligu majmunčino....
hebem ti materu
Što jel tvoja bolesna

-
Virtu4l
-
Kontakt:
Željo može izgubiti deset zaredom, ali manji mostarski klub će i dalje biti ujedno i najneuspješniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
opalaopala
-
Kontakt:
Postao/la opalaopala » 25 sep 2023, 10:07
letsgofighter je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:57
Kao i u svemu mi Srbi ne krijemo ništa, dok je kod vas drugačije, krijete jedni od drugih, mutite iza leđa, zabadate nož u leđa jedni drugima itd...svi dobijate pare od federacije, sad neko manje neko više, što se tiče Veleža opšte je poznato da je Hasić imao veliku ulogu ali ni blizu kao vlada Federacije...eto klubovi u federaciji funkcionišu od sponzora....osim mašine za veš, njima ne trebaju pare od države, oni peru pare od države....
Nemoj biti glup kako većina tih Srba, naravno da će vlada kroz svoje aktivnosti sponzorisati klubove iz federacije nekom vise nekom manje zavisno od projekata šta se radi, jer ne daju ljudi pare na lijepe oci predočis nešto i dobiješ nije za tekuće rashode. Za razliku od vlade rs.a koja samo gura borac i igokeu. Nit nam se daju pare kao vama po 2-3 mil za opstanak i likvidnost. Ne možeš tu stavljat znak jednako nikako
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
-
opalaopala
-
Kontakt:
Postao/la opalaopala » 25 sep 2023, 10:09
Virtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:06
Željo može izgubiti deset zaredom, ali manji mostarski klub će i dalje biti ujedno i najneuspješniji.
Polako ne guraj se, nema vise Ivice veoma brzo tonete na dno. Bili ste neko i nešto dok je bio Ivica, znamo kako i na protekcije sad ste khurcina koja pada na dno. Svi znamo kako uspješnost klubova ide koga imaš u savezu taj varira najbolje, Ivica,Vico,Beus sve u par deka
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
-
ExBlueone
-
Kontakt:
RedBlue je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:47
mma_hz je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:36
Ja ne znam kako navijaci SNSD-a nakon svega imaju obraza ovdje doci,ili bilo gdje i nesta pisati.
Pa onom Marinkovicu je vise muka kad treba govoriti za TV,ne zna sta ce jedno te isto ponavlja jedino Tegeltija se oglasava al on je bas parmak.
E gluperdo jedna, ne znas ni kako se zove trener koji ti je donio titulu.
Valjda preziva.
Možda je mislio na Macu Marinkovića

-
D7722
-
Kontakt:
Mi Srbi..... e kukala majko sta bi od onog Borca nekadasnjeg sa petokrakom Yu trobojkom i latinicom u grbu....Fadil je pomogao Velezu ko sto je i napravio Lani bazen...slikao se za medije i prosipo suplju za glasove...kakav crni Fadil, cak nije vise ni premijer a stavio si clanak star 2 godine o cemu pricate? Naopako prezentovanim finansijskim izvjetasima da bi kakav kukavni medij dobio vise klikova .....Koliko su dali velezu tolko su i ostalim...ali o tom se ne prica uzmi BH telecom koji daje 100.000 Zrinskom zasto, kojem i vlada federacije isto tako daje pare ili EP HZ HB koji je u gubitku a pumpa pare njima...ima mali milion primjera...nista Velez nije dobio vise od ostalih......je li to Vlada Federacije, grad, kanton, firma ko daje nije bitno....
Ali interesantno mnogima smeta valjda se ne uklapa u semu "nasi-vasi" cirilcni Borac - HSK HDZ ovaj Zrin(j)ski, nije pozelenila petokraka pa ne pase......
Zadnja izmjena:
D7722, dana/u 25 sep 2023, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
TurkishAirlines
Postao/la TurkishAirlines » 25 sep 2023, 10:18
Yebac plave lokomotive
I ovakvi ljepotani s vremena na vrijeme umoce, dok mi obicni smrtnici suha qurca hodamo

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
letsgofighter
-
Kontakt:
Postao/la letsgofighter » 25 sep 2023, 10:21
opalaopala je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:07
Nemoj biti glup kako većina tih Srba, naravno da će vlada kroz svoje aktivnosti sponzorisati klubove iz federacije nekom vise nekom manje zavisno od projekata šta se radi, jer ne daju ljudi pare na lijepe oci predočis nešto i dobiješ nije za tekuće rashode. Za razliku od vlade rs.a koja samo gura borac i igokeu. Nit nam se daju pare kao vama po 2-3 mil za opstanak i likvidnost. Ne možeš tu stavljat znak jednako nikako
Ja ne stavljam znak jednakosti, samo kažem da ste licemjerni kao što i jeste...ne samo po ovom pitanju nego po svemu, suđenju itd...Vlada RS gura Borac to je opšte poznato, i mi ne bježimo od toga, ali takođe to nije razlog da mi prestanemo da navijamo za svoj voljeni klub....eto bilo koga od vas da krene sponzorisati vlada, vi bi prestali navijati, pisati na forumima....de molim vas
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, 19vendetta87, Alipasino, amypitar, Antikloc, aqarius, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Fudo, Guest1945, hazarder, Hrammm1921, jurisicduska, Lecler, leo1946, perodeformero, VolimBiH96 i 140 gostiju.