A koprcaju se

Moderator/ica: GracanicaAA
A koprcaju se
Jedan majstor za zrak drugi za ceste, ljudu znaju i medicinu cak su i **** neki studentica i sta sve ne. Robijo citajte i uzivajte. Vidimo se na Bilinom.
Miran budiIceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 10:29Utakmica života im ova protiv naših, 10. na tabeli a najavljivali neku borbu, neko karanje Slobode, neke invazije na tribinama, a dođe 200 narkomana maksimalno, na tribinama slabiju posjetu imaju od nas. Igra se ne svodi ni na šta, ne zna se ko pije, ko plaća, hoće li ispast ili neće, igrači sad igraju, sad ne žele da igraju.
Deblokadu računa najavljuju mjesecima i godinama, nikad da se desi, dug imaju duplo veći od našeg, ali se o nama brinu. Jedini argument im stadion što im savez izgradi, a oko kojeg smrdi na 300 kilometara, zatim cijena članske. Zamisli kakav debil moraš biti da ti bude cijena članske neki argument. Fanshop postavljali smarali, kvalitet nikakav, sami priznaju da je to već propast i da nema profita. Istruhnut će u Cvajti dok se mi budemo fajtali sa najvećima, ali da, mi se koprcamo i imamo komplekse..![]()
U mozak vas udaram.Convicts je napisao/la: ↑18 okt 2023, 10:32Miran budiIceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 10:29Utakmica života im ova protiv naših, 10. na tabeli a najavljivali neku borbu, neko karanje Slobode, neke invazije na tribinama, a dođe 200 narkomana maksimalno, na tribinama slabiju posjetu imaju od nas. Igra se ne svodi ni na šta, ne zna se ko pije, ko plaća, hoće li ispast ili neće, igrači sad igraju, sad ne žele da igraju.
Deblokadu računa najavljuju mjesecima i godinama, nikad da se desi, dug imaju duplo veći od našeg, ali se o nama brinu. Jedini argument im stadion što im savez izgradi, a oko kojeg smrdi na 300 kilometara, zatim cijena članske. Zamisli kakav debil moraš biti da ti bude cijena članske neki argument. Fanshop postavljali smarali, kvalitet nikakav, sami priznaju da je to već propast i da nema profita. Istruhnut će u Cvajti dok se mi budemo fajtali sa najvećima, ali da, mi se koprcamo i imamo komplekse..![]()
![]()
FliX je napisao/la: ↑14 okt 2023, 19:14Ovo ce da bude borba za opstanak.
Dolazi Sloboda, idemo Jedinstvu, dolazi Buducnost. Bod realno u te tri utakmice i u zoni smo ispadanja. Sad treba napravit trans "Je8o Robijase, je8o Zenicu, igrajte za dugove i licencu" hahah.. U sustini to je politika kluba sadasnja.
avenija je napisao/la: ↑15 okt 2023, 00:02Postujem svacije misljenje nikoga ne vredjam, procitam svako ko sta pise ali meni ova situacija djeluje tipa imas kafic koji je u rusevnom stanju, prozori razvaljeni, promaja duva, prljav pod a ti ocekujes musterije i prihode. Jedina ti satisfakcija ostaje sto je jos ziv i mrcvaris se nekako. Ulaganja nema a ni punog kafica(gledaoca) a ni dovoljno prodane robe(sponzori, fan shop itd itd.)AllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:34Gospodin koji ce uzeti finu cifru da bude trener. Stedimo na svemu, hajmo bacati pare na trenera.
Lažem ja... Tako kažuuuu..stokasaistoka je napisao/la: ↑13 okt 2023, 18:14registrovo sam se da kritiku dam za majice iz fanšopa
drugo pranje na tri majice koje sam kupio print unisten,naizvrat okrenute bile.bolja je ponuda bila u proslom fanšopu definitivno,od printa,dizajna,ponude,sad makron samo nesto svoje gura niđe veze sa vezom
Kujice lažljiva, 20 dana prije je već bila Vozuća oslobođena, mada vi i do wc-a svog morate kroz šumu, još nemate kupatila u kućiTruhlo je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:44Mi višestruki prvak i osvajač kupa BiH, a vi najveći luzeri 90tih. Organizovali finale kupa u Tuzli u nadi da se Čelik neće pojaviti zbog četničke okupacije vozuće, ali ipak moralo se kroz šumu ići da se spriječi dodjela trofeja fukareštini![]()
Drugi trofej kupa BiH![]()
Finale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
Relevantno kao Konami Cup.
Sjecas se sezone gdje Celik tri kola prije kraja sezone ima 3 boda vise od drugoplasirane Slobode. Bas u tom momentu gostuje Slobodi gdje u slucaju pobjede Slobode, imali bi isti broj bodova, ali posto je te sezone na BP Sloboda igrala 2:2 onda bi bila automatski ispred Celika. Nakon toga bi ostala jos dva kola, gdje je Sloboda imala dosta laksi raspored i normalno titula bi joj se smjesila.. U nastavku za one koji ne znaju rezultat sa Tusnja izmedju Slobode i Celika, te komplet sezone ima u spojleru ispodConvicts je napisao/la: ↑18 okt 2023, 10:51ČELIK : Sloboda
Trofeji 7:0
Stadion 13909: 7200
Posjeta rekord 33500: 11000
Navijači 300:16
Direktni obračun u finalu kupa( Tusanj, Grbavica) 2:0
Broj pobjeda u Evropskim takmičenjima u historiji kluba:
Čelik > Sloboda
Bilino Polje category 4 : Tušanj category 0
Cijena članarine :
Čelik 60 KM : Sloboda 25 KM
Broj članova :
Čelik 1000+ : Sloboda xxx