Truhlo je napisao/la: ↑18 okt 2023, 11:34
Uplate za gostovanje u Zenici 20 dana prije utakmice, skupljaju fukareštinu po pridnjestruvlju, u međuvremenu igraju u Goraždu duel sa ekipom iz vrha tabele, odu sa dva auta u Goražde
Parole po gradu 7 dana ranije, kako su se naložili, a doći će ih manje od atomaca
Prosite po Zenici od običnog svijeta da bi vi mogli klošarit na stadionu. Za trave i piva kraj obližnjih piljara.
Molite ljude po facebooku da dolaze na utakmice.
Najavljujete invazije na svako gostovanje, dođe 200 jadnika koji se i ne čuju kad navijaju (to sam primjetio više puta, sad protiv Baua pogotovo).
Vi sa foruma i ne dolazite, 1000 puta sam vas uhvatio kako tražite stream. Od vaših 30ak forumaša, na utakmice idu dvojica max.
Kod naših 80% raje s foruma ide na utakmice.
Najveću posjetu u ligi ima upravo FK Sloboda Tuzla.
Nek Robije svaku utakmicu dolazi 200, Fukara 50, opet vas tučemo u posjeti.
Tučemo vas na terenu, 15 bodova vam bježimo za 10 odigranih kola. Manchester City da igra federalku nama ne bi bježali 15.
Fanshop najavljivali, raspad sistema, postavljao sam šta vaša raja misli, nema prodaje, kvalitet nikakav. Nema sponzora.
Deblokada računa najavljivana mjesecima i godinama. Predzadnji put upratim u aprilu tamo nekad kao za mjesec će biti završeno. Zadnji put upratim prije 2-3 sedmice, kao iduća sigurno. Kako da ne.
Dug duplo veći od našeg a računate nešto kako mi šta vraćamo.
Nemate nikakav rezultat, računate neke ratne i bajramske kupove. Mi Evropu na vašem terenu igrali, oči vas pekle od tuge i zavisti.
Mi ćemo u PL, ganjat se s najvećima, razbijat u Kupu. Vi ćete tavorit i lomit se po Rahićima, Gračanici, Maglaju.
Mali bahati Pikće. Velika Sloboda iz Tuzle.