Mirisno su super ( ne u smislu kloniranja mirisa nego kad ih gledas zasebno ) al nemaju nikakvu trajnost i projekciju. Bilo je u prijasnjim kolekcijama nekih koji su dobri medjutim ti se ne prodaju vise... U ovoj zadnjoj kolekciji ima nekih parfema koje su napravili ozbiljni parfimeri, pa se popravila malo trajnost. Meni je najbolji Sand desert at sunset, napravio ga je Benoist Lapouza koji je kreator Angels Sharea i jos mnogo drugih. Probao sam sve iz nove kolekcije i ovaj mi je jedini pokazao neku trajnost, traje 4-5h i ima ok projekciju, okej je to stvarno za te pare koje su smijesne realno. Posto se masovno proizvode mozda budu jaci nakon par mjeseci dok malo sazriju.IceTea je napisao/la: ↑31 okt 2023, 16:34Mišljenje o Zarinim parfemima? Gledam baš dosta ljudi hvale ove "kopije" originalnih parfema. Čini mi se da postoje kopije za neke one gotivinije tipa TF TV, Gucci Guilty, YSL, Dior Sauvage. Ima kod nas u BCC izbora kamaru, drug mi preporučuje, šta ti veliš?![]()
Imam par njihovih parfema koje koristim kad idem negdje gdje ne zelim da se osjeti parfem ikako