Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Filijala
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Stvarno mislim da se cestiti pitari trebaju poceti ogradjivati od degenerika koje lozi par zeljinih forumasa
-
- Kontakt:
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:22Do govoreno.StarmoCity je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:19Proberi te Oreca sad za milion.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:16Mijesate me sa @IsmirMirvic. Nisam ja rekao da dovodimo Oreca, nego on.Jesam rekao da mozemo probrati igraca, ima ih par sto bi nam valjali.
Uh jesi zajeban, halali. Sta ocekujes od nekog ko je napustio BIH s 10 godina i to ptije 23 godine?
Znam licno i pitare koji tako misleCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:27Stvarno mislim da se cestiti pitari trebaju poceti ogradjivati od degenerika koje lozi par zeljinih forumasa
Jedno su horde, drugo su pitari
Navijaju za Sarajevo ali drugacije razmisljaju
Nije to samo od zeljinih forumasa vjeruj mi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I think da bi najbolje bilo, da onaj dumbass @IsmirMirvic vise ne piše na this forum, jer je ispao kreten drugi put u nekoliko days.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa vi ste sami krivi sto se ljutite toliko i dajete strumfovima povoda da vas loze. Sta je negativno da mi imamo saradnju kao klubovi? Je li se npr Guli fino snasao dole? Je li nama dobro ispalo da dovedemo Andjusica za rotacije? Sutra ako dovedemo lupam Hadzikica, isplatice se i vama.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:27Stvarno mislim da se cestiti pitari trebaju poceti ogradjivati od degenerika koje lozi par zeljinih forumasa
Stvarno ne znam sta je u tome lose, to sto vas neko povremeno podbode je normala i zezancija. Mi kao klub koji je finansijski najjaci naravno da imamo neke opcije koje drugi nemaju i naravno da ste vi u podredjenom polozaju u odnosu na nas s tog aspekta, ali to ne znaci da ste filijala u bukvalnom smislu te rijeci.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 05 dec 2023, 16:53, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Alo kulturniNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:42Pa vi ste sami krivi sto se ljutite toliko i dajete strumfovima povoda da vas loze. Sta je negativno da mi imamo saradnju kao klubovi? Je li se npr Guli fino snasao dole? Je li nama dobro ispalo da dovedemo Andjusica za rotacije? Sutra ako dovedemo lupam Hadzikica, isplatice se i vama.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:27Stvarno mislim da se cestiti pitari trebaju poceti ogradjivati od degenerika koje lozi par zeljinih forumasa
Stvarno ne znam sta je u tome lose, to sto vas neko povremeno podbode je normala i zezancija. Mi kao klub koji je finansijski najjaci naravno da imamo neke opcije koje drugi nemaju i naravno da ste vi u podredjenom polozaju u odnosu na nas s tog aspekta, ali to ne znaci da ste filijala u bukvalnom smislu te rijeci.
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 19:19
Vise ih Petrovic drzi. Treba im za kaznu ovog Oreca malog uzeti vec sad na zimu.
Ovo pises na temi FKS, gdje mi ne pisemo tako da to nije "povremeno podbadanje". Suplje nekom drugom bacaj, a slobodno nastavi po istom principu i mijenjaj Velez sa filijala. Ali mi se nemoj kulturan pravit.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 okt 2023, 18:24Gleda li ko ovu tekmu? Guli odlican u filijali. Opasan, agresivan, nudi se, ulazi u 16. Njemu ce ova posudba odlicno doci. Onaj mali Orec me vise odusevio. Nevjerovatno kakve igrace Hrvati prave i koliko su odmakli od nas po tom pitanju. Ko je ikad cuo za nekog Oreca, a kako igra dijete. Lik igro u Sesvetama i Kustosiji Bog te vidio, ne znam ni je li to drugi ili treci HNL, a ovdje ubija. Treba iz HR dovoditi mladje igrace kad se vec vise ne pikaju ko stranci.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 dec 2023, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vi ste klub sa kojim saradjujemo na raznim poljima, od kojeg uzimamo igrace i u koji saljemo igrace na posudbe. Eto nece vas vise niko zvati filijala, odaberite sami kako hocete da vas zovemo. Koji se termin vama svidja?
-
- Kontakt:
Filijala jer tako najbrze sletite dole u prosjek bh. lige. A po ovim zadnjim godinama i rezultatima moze i torpedo, milsami, kukesiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:53Vi ste klub sa kojim saradjujemo na raznim poljima, od kojeg uzimamo igrace i u koji saljemo igrace na posudbe. Eto nece vas vise niko zvati filijala, odaberite sami kako hocete da vas zovemo. Koji se termin vama svidja?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 dec 2023, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kakvi likovi, dobiju par utakmica isto kao da su prvaci svemira. Dobro, Oreč će ostati u Veležu, woooooooow
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Najjednostavnije rjesenje bi bilo da Mirvic kupi i Velez. Ja kao porezni obaveznik ne zelim da se moj novac preusmjerava u taj klub. Ima puno prioritetnijih stvari koje javni novac treba pokrivati, od bolnica do autoputeva.
1921
-
- Kontakt:
S obzirom da u zadnjih 30 godina bodovno nisu bili blize prvom mjestu nije ni cudna euforija.
-
- Kontakt:
Dje Sapina je li na birounastrojeni21 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:58S obzirom da u zadnjih 30 godina bodovno nisu bili blize prvom mjestu nije ni cudna euforija.

Ako Sapina uradi sta zna, bice i bolnica i autoputeva, a i KS bi mogao procvjetatiAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:57Najjednostavnije rjesenje bi bilo da Mirvic kupi i Velez. Ja kao porezni obaveznik ne zelim da se moj novac preusmjerava u taj klub. Ima puno prioritetnijih stvari koje javni novac treba pokrivati, od bolnica do autoputeva.

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 dec 2023, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Amidja s obzirom da vam je Sapina u klubu najvjerovatnije je da cete vi prvi na piku zavrsitAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:57Najjednostavnije rjesenje bi bilo da Mirvic kupi i Velez. Ja kao porezni obaveznik ne zelim da se moj novac preusmjerava u taj klub. Ima puno prioritetnijih stvari koje javni novac treba pokrivati, od bolnica do autoputeva.

-
- Kontakt:
Ogromna greska, priznajem.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:59Dje Sapina je li na birounastrojeni21 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:58S obzirom da u zadnjih 30 godina bodovno nisu bili blize prvom mjestu nije ni cudna euforija.e retarde, ne znas ko ti je u klubu a pametovao bi. Sta kaze, nije Sapina nego Jozak
![]()

Znam da ti moja izjava drma kavez ali nije vam niko drugi kriv sto ste po uspjesima na nivou rahmetli Olimpika.
Pa jaci su od vas i na terenu i na sakama
Ne znam sto se lizu s vama
I vi se dizete ko da ste najbolji
A niste
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad bude amidza rekao nazad pozajmice,govorit ce te lijepi Osim sta je ovo!
Ljudi je li realno da odgovarate i da se prepirete sa likom koji se pretvara da je Ismir Mirvić na forumu
Ili da nije

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, supervizor, Zigazaga i 27 gostiju.