Mustafic nam je ukrao pobjedu ili bar bod kad nije dodao onu Renanu ali ne treba kriviti momka ni tjerati nego dati podrsku ovome do kraja sezone pa i pocetku sljedece pa onda ocjenjivati. Vidimo se na Kosevu na proljece

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo je istina, dosta njih se moglo i trebalo istrpiti, neki nisu mogli pritisak navijaca neki nisu dobili podrsku ali generalno Zrinjski nam je pokazao sta znaci imati ekipu duzi vremenski period - samim tim sto nisu mijenjali puno trenera nisu mijenjali ni ekipu.bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:42Ja sam bio da se istrpe i bivsi treneri Sabljica je trebalo istrpiti, Vinko, Husref, Kodro sve su to treneri koji su mogli dobiti vise vremena i podrške. Samoubistvo bi bilo i pomisliti na promjenu trenera. Treba fokusirati se na kup u prvenstvu bar 3 mjesto i spremati se za Europu. Da je dobra polusezona nije al moramo istrpiti Rozmana promjene nista dobro nece donijeti.
Svaki trener ima svoju viziju i svoje igrace, mjenjamo trenere svaki 5 mjeseci zato je pijaca s igracima 10 dodje 10 ode i tako s svakim trenerom i novom vizijom. Nema logike to je cirkus, mora se Rozman istrpiti pa kud puklo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:49Otpises u po sezone 5-6 igraca,od 3-4 bi sigurno imao koristi taman ulazili sa klupe po 20 minuta.Dajes im masne plate da sjede kuci a klupu u ovakvoj utakmici popunjavas sa djecurlijom.Nemas 2 solidna igraca na klupi da uvedes
Objasni neko gdje je tu logika
Znam ali ne rade se te stvari tako.Imas prijelazni rok pa tjeraj i dovodi koga i sta hoces.Pogledaj nam klupe danas???Sta je ovo??????Igras sa Zrinjskim za 2.mjesto utakmicu ne igras kup sa Pofalickim.bordobijeli je napisao/la: ↑19 dec 2023, 00:05Svaki trener ima svoju viziju i svoje igrace, mjenjamo trenere svaki 5 mjeseci zato je pijaca s igracima 10 dodje 10 ode i tako s svakim trenerom i novom vizijom. Nema logike to je cirkus, mora se Rozman istrpiti pa kud puklo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:49Otpises u po sezone 5-6 igraca,od 3-4 bi sigurno imao koristi taman ulazili sa klupe po 20 minuta.Dajes im masne plate da sjede kuci a klupu u ovakvoj utakmici popunjavas sa djecurlijom.Nemas 2 solidna igraca na klupi da uvedes
Objasni neko gdje je tu logika
Zamolio bih te da ga ne vrijeđaš. Momak je mentalno bolestan, imaj bar malo poštovanja.bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:25Majmune ovo rekao nas bivsi igrac Hadzic ne ja. Ja sam da se Rozmanu da šansa zato sto promjene svakih 6 mjeseci ne donose ništa dobro. Da sam zadovoljan ovom polusezonom nisam al Rozmanu treba dati vrijeme.NazorUso je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:13bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2023, 23:05Da je kojim slučajem naš Čala Janjoš trenutno šef stručnog staba znači već bi bio javno izmasakriran a ovako nije problem treba čovjeku dat dva tri prijelazna roka pa tek onda dat ocjenu.
Inače samo da napomenem da je taj isti Mehmed Janjoš Čala 2009 god sa osam i po igrača i nas još devet kloceva, sa platom mizernom svakih pet mjeseci isplaćivanom,bio treći i igrao play off lige evrope i da mene nije bilo možda bi igrali i grupu lige evrope
Al opet nije valjao e sad me zanima kako ovo u današnje vrijeme gdje treneri imaju zaista fantastične uslove za rad i kvalitetne rostere nemogu da pariraju ekipama iz vrha a da nenapominjem nekakve poraze kao što je Sloga Doboj i slično
Mislim da ova ekipa nije loša i da tu zaista ima jako dobrih i kvalitetnih igrača ali nesto nevalja
Komentar Hadzije. Kaze brat nas 8 kloceva igralo i da mene nebi igrali bi grupnu fazu, stativa u Cluju.bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2023, 22:18Realne su kritike naše igre u gostima, loše i nema se tu šta dodati, mora se to popraviti.
Ali jedini ispravan put je da Rozmanu damo podršku i vrijeme. Rozman treba da bude trener ovu i iducu sezonu, jednostavno da vidimo kako to izgleda kad imas trenera na malo duze staze, promjene trenera svaki 6 mjeseci definitivno nista dobro ne donose.
POSTO OBRAZ KERU BIPOLARNI ???
Druga polusezona ce suditi Rozmanu. Ukoliko odradi pripreme po svom planu i dobije igrace koje bude zelio onda je minimum koji se od njega ocekuje sigurno 3. mjesto,ono bez srkleta i eventualno ako se poklopi pa da nesto uspjedne uraditi i u Kupu.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 01:20Pise se "bivsi trener bi imao isto ovoliko bodova s ovom ekipom", a onda se u nastavku posta pise "ovaj trener se previse lahko odrekao dobrih igraca". Znaci dvije zivotom kontradiktorne recenice. Ako uzmemo statistiku (koju je vrlo lahko u brojkama naci na internetu), vidjet cemo da Rozman za 18 utakmica ima PPM 2.0, Mirza za 17 utakmica ima PPM 1.65. Igrali su manje-vise sa istim protivnicima. Sad kad su otjerani igraci koji su u 17 utakmica doprinijeli toj mizernoj statistici, proziva se covjek koji ih je otpisao i nakucao bolju statistiku?![]()
![]()
Naravno da nije sve idealno i da zamjerki ima, ali napredak je evidentan. I naravno da treba da trener otpisuje ko mu ne odgovara i sebi.slaze ekipu, tako se svugdje radi, samo kod nas ti neko navalja igrace po svom cejfu i dovede onda trenera koji treba to da oblikuje. A Zrinjski je u ovom trenutku daleko jaca ekipa od nas, i to treba priznat.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, Amidzaa, insimadop, MaroonBjelave, Pitar6785, Pitaristok i 61 gost.