FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
65
32%

Ukupno glasova: 205

SHZ82
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SHZ82 » 09 jan 2024, 19:46

Penu svi cekamo, ali ja sam vec pisao mislim da necemo dobiti sa njim ono sta ocekujemo. Prvo bas mu je dugo trebalo da dodje u optimalnu fizicku spremu, a sad smo vidjeli na ins.stroy dok je bio na odmoru nabacio se stomacic sto znaci 3-5kg viska i vjerovatno je bio bez ilakvog treninga i velika mogucnost povrede na pripremama. iskreno volio bih da sam totalno u krivu i da zabije 5-6 golova na proljece i odigra dobro ali tesko.

prije da cemo vidjeti Ziljkica u dobroj formi

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 jan 2024, 19:51

AVNOJ je napisao/la:
09 jan 2024, 19:40
muhamedhulk je napisao/la:
09 jan 2024, 16:28
Danas stiglo a 5.1. online narucio i platio online :D

slika
Fantastičan primjer za ostale :clap: :clap: :thumbup:
29. 12 produžio 2 članske i još nisu stigle.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 09 jan 2024, 19:52

Riki10HZ je napisao/la:
08 jan 2024, 23:07
slika
Treba li vam veca motivacija.. Cast pojedincima...
Buraz kolko je tebi godina, peres ovdje raju sa clanskim. Kad ti je toliko stalo da imamo toliko clanova, ti se idi i uclani 100 puta.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 jan 2024, 19:54

Po dolasku Senahida Ibricica po mom misljenju smo popravili 4 od 7 gresaka koje sam ja uvidio

Prva doveli smo Trenera koji je u 40 godini zivota vec vodio ekipe u nasem rangu i jace koji je igrao protiv jacih protivnika, i kojem evropa nije strani pojam (FEDJA SE falio sa igranjem protiv aeka koda je izbacio real madrid a vidjelo se na Aeku da nisu igrani da je novi trener i opet je to uradio na penale) trenirao je Velez tri godine i ok..dosao u FK SARAJEVO zahtjevni klub covjek se provaljivo. Kaze intenzivni treninzi nemamo povreda nakon 5 kola pola ekipe povrijedjeno..

Posle toga spao na zelju i poso dobio tek nakon 1, 5 pauze
Krenuo je dobro (ista stvar ko i sanama ) vidjecemo sta ce bit na kraju.

Druga STVAR je GOLMAN. Sehinovic nije golman za Ambicije koje FK SARAJEVO IMA a to je dupla kruna.

3 ca stvar disciplina koja je dosla sa Ibricicom i rozmanom.

4 tvrta stvar pojacanja koje su doveli njih dvoica (plod njihovog zajednickog rada u sloveni)

Stvari koje jos nisu na nivou jeste NE PRODUZAVANJE RENANA ILI DOVODJENJE (sad vec ) spica ako Renan nece produzit i ako je cilj MIRVICA da promasena pojacanja pokusa amaortizivat RENANOVOM prodaje. SMATRAM DA se tipovima ko RENAN jer stranac je dobro igra i njega nesmijes cekat na 6 mjeseci jer tipovi ko on su ustanju da cuce na istoku 6 mjeseci tako da taj klub koji bi ga kupio neplati ostetu a lovu ostete da on dobije na ruke ili kroz platu.

Druga stvar koja se nije popravila jeste zavrsnica (rozmannje izjavio da on opste ne uigrava zavrsnicu zadnju trecinu) po mom svacanju i tu se mora uigravat imat sablone seme itd.

Potencijalna greska a odnosuise vise na Mirvica jeste ne produzetak ugovora ibricicu i rozmanu prem da to ima vremena i ako budu radili odano posteno ja da sam Mirvic ponudio bi im jos 1,5 godinu pred kraj sezone ( kolo dva do prije kraja prvenstva)

Btw; BEKOVI NISU U RANGU ROBERTA KARLOSA AL NISU LOSI I STO JE VAZNO VRIJEME KAKO JE PROLAZILI BILI SU BOLJI I BOLJI

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 jan 2024, 19:57

moreno123 je napisao/la:
09 jan 2024, 19:52
Riki10HZ je napisao/la:
slika
Buraz kolko je tebi godina, peres ovdje raju sa clanskim. Kad ti je toliko stalo da imamo toliko clanova, ti se idi i uclani 100 puta.
Ako želiš nekoga da prozivaš zbog članskih, imaš samo kedan način da to uradiš. ;)
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 jan 2024, 20:02

Morpheus je napisao/la:
09 jan 2024, 18:32
Osttribine je napisao/la:
09 jan 2024, 18:27
Ma puno lutamo u odabiru igraca, cas neki mladi pa neki "kapitalci", bojim se da je ovo opet puno promjena za prelazni rok, ali hajde vidjet cemo. Sudit cemo Rozmanu na kraju sezone i vidjeti jel kapacitet da se naredne sezone dobro pofajta za titulu, objektivno sve uslove ima za to, i sve ispod otvorene borbe za titulu naredne sezone bilo bi katastrofa. Trazile su se titule mnogim trenerima prije Rozmana i sa objektivno slabijim igrackim kadrom, ne vidim zasto bi se njemu nesto podilazilo. U ovoj sezoni ocekujem borbu do zadnje za trofej Kupa i trece mjesto u ligi.
Trojica veznjaka i jedan golman nije uopšte puno. Baltu i ostale ne računam jer su oni otpisani kada je Rožman došao, tako da ionako smo igrali bez njih.
Pa to je haman novi vezni red, nisu ni ovi postojeci umirali u nekoj ljepoti, sad dok ove uigras opet treba vremena.

P.S. sto se ovog Penjarande opet tice nemojte zdravlja vam kako nema s kim igrati u ovoj ligi (ista prica bila za TSS, pa vidimo gdje je sada), i te cinjenice igrao u Primeri, igrao je i u Bugarskoj pa evo dogurao do jedne od najlosijih liga na svijetu gdje jos nista pokazao nije, a jedan je od najplacenijih igraca u njenoj istoriji. Neka mu je sa srecom neka nas sviju demantuje na proljece, ali nemojte ga u zvijezde okivati, kao i Avramovskog i opravdanja mu stalno traziti pa mu Rozman dade nogu, da je vidio u njemu to sto su odredjeni forumasi pisali produzio bi mu ugovor.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 09 jan 2024, 20:08

moreno123 je napisao/la:
09 jan 2024, 19:52
Riki10HZ je napisao/la:
slika
Pa bratu u niku pise koliko ima godina, stvarno su ti pitanja :x

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 09 jan 2024, 20:09

GalileoGalilei je napisao/la:
09 jan 2024, 18:59
belosevic23 je napisao/la:
09 jan 2024, 18:46
mirzatele je napisao/la:
09 jan 2024, 16:37
Zdrav i spreman Penaranda je najbolji igrač ove lige u historiji!
Ne znam sto se toliko dize u zvijezde, imao je sasvim dovoljno prilike ove polusezone ali nije pokazao da vrijedi te pare. Sve sto je uradio je izboren penal protiv zrinjskog. Previse statican u driblingu, nema okomito kretanje, ne osvaja prostor...po tome svemu je Kyeremeh bolji..po mom misljenju
Prvo, Peneranda nije igrao dugo, stoga mu treba vremena da uhvati ritam. Drugo, nije odradio pripreme s ekipom, sprema mu je bila nula bodova, što je razumljivo jer nije imao utakmica u nogama.
Treće, shvatanjem fudbala je daleko ispred svih igrača, jer je čovjek igrao u Primeri, to sve govori.

Porediti njega s Kyeremehom je kriminalno. Isto kao da porediš Mbappea s Amelom Tukom.
Nema sta Pena je pokazao da je Neymar.. on i jest tip igraca kao Antony iz Utd-a skakuce oko lopte, preko lopte, joga bonito..ipak
je Kyeremeh u narodu poznatiji kao trkaća kokoš puno znacaniji za tim..vrlo cesto probije stranu i ima solidne povratne lopte i centarsuteve. Pena jedino moze iznuditi neki slobodan udarac i to pametnije ekipe ga obore na 40m i nista nisi dobio.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 09 jan 2024, 20:13

slika
Riki vec cetvrti put svrsio od kad je pogledao produzenu clansku
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 09 jan 2024, 20:38

Ja nešto mislim da će nas Sloboda odmah ohladiti u kupu. Daj Bože da griješim. Ne bih se previše fokusirao na kup, više ne obezbjeđivanju evrope i borbi za titulu do zadnjeg kola ili osvajanja iste slj sezone.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 jan 2024, 20:44

fks74 je napisao/la:
09 jan 2024, 19:51
AVNOJ je napisao/la:
09 jan 2024, 19:40

slika
Fantastičan primjer za ostale :clap: :clap: :thumbup:
29. 12 produžio 2 članske i još nisu stigle.
Istog dana obnovio svoju i uclanio sina, jos uvijek nisu stigle, kome da se obratim :think:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 jan 2024, 20:51

Zeko87 je napisao/la:
09 jan 2024, 20:38
Ja nešto mislim da će nas Sloboda odmah ohladiti u kupu. Daj Bože da griješim. Ne bih se previše fokusirao na kup, više ne obezbjeđivanju evrope i borbi za titulu do zadnjeg kola ili osvajanja iste slj sezone.
Ma nismo imali srece u kupu kao Zrinjski i Borac. Njima ce to biti laksi trening na domacem terenu a mi idemo u goste Slobodi koja je realno jaca na Tusnju od Zelje ili Sirokog npr

Ako prodjemo ide ludilo prvu na Kosevu a ako ispadnemo bice nas 3 hiljade. Bilo bi lijepo da prodjemo Slobodu znog te pozitivne atmosfere

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jan 2024, 20:53

Tatamata1946 je napisao/la:
09 jan 2024, 20:51
Zeko87 je napisao/la:
Ma nismo imali srece u kupu kao Zrinjski i Borac. Njima ce to biti laksi trening na domacem terenu a mi idemo u goste Slobodi koja je realno jaca na Tusnju od Zelje ili Sirokog npr

Ako prodjemo ide ludilo prvu na Kosevu a ako ispadnemo bice nas 3 hiljade. Bilo bi lijepo da prodjemo Slobodu znog te pozitivne atmosfere

Zar fakst mislite da ce nam sloboda prilike stvoriti? Pa ljudima je rasulo u klubu, cisto sumnjam da ce se umarati u kupu....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 jan 2024, 20:56

Rule_hz je napisao/la:
09 jan 2024, 20:53
Tatamata1946 je napisao/la:
09 jan 2024, 20:51
Zeko87 je napisao/la:

Zar fakst mislite da ce nam sloboda prilike stvoriti? Pa ljudima je rasulo u klubu, cisto sumnjam da ce se umarati u kupu....
Nagledali smo se mi svasta sa nasim klubom. Ispadali smo u gostima i od puno slabijih

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 09 jan 2024, 21:04

Zeko87 je napisao/la:
Volio bih da si sarkastican.

Tanka je linija od grupe faze evrope do tog da ce nas Sloboda ohladiti :kafa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 09 jan 2024, 21:06

Istinasamo123 je napisao/la:
09 jan 2024, 19:03

Igrao je i Ikande u Milanu :urnebes:
Ikande nema nijedan mec za prvi tim Milana, Pena ima 40 meceva u Primeri, a i dalje drzi rekord kao najmladji igrac koji je u toj ligi zabio 2 gola ;)
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 09 jan 2024, 21:07

Top video na zvanicnoj 😁

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 09 jan 2024, 21:12

Malo se previše po mom ukusu potencira članstvo i nekako se raja siluje sa tim stvarima.
Ja bih volio da znam koliko članova ima recimo Vojvodina,Olimpija,Osijek...mislim da su nam to realni takmaci, mada i za njima dobro zaostajemo po svemu.
Kuća ( klub ) se gradi od temelja, nama se ti temelji raspadnu svako 2-3 godine pa ih opet gradimo jedno 4-5 godina pa sve tako u krug.
Veliko hvala Tanu,Namu,Mirviću na svemu do sada ali nama su temelji još uvijek jako klimavi.
Vjerujem da će članstvo biti i veće i stabilnije kad klub napokin dobije stabilne temelje.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 09 jan 2024, 21:18

SamoDaKazeem je napisao/la:
09 jan 2024, 21:12
Malo se previše po mom ukusu potencira članstvo i nekako se raja siluje sa tim stvarima.
Ja bih volio da znam koliko članova ima recimo Vojvodina,Olimpija,Osijek...mislim da su nam to realni takmaci, mada i za njima dobro zaostajemo po svemu.
Kuća ( klub ) se gradi od temelja, nama se ti temelji raspadnu svako 2-3 godine pa ih opet gradimo jedno 4-5 godina pa sve tako u krug.
Veliko hvala Tanu,Namu,Mirviću na svemu do sada ali nama su temelji još uvijek jako klimavi.
Vjerujem da će članstvo biti i veće i stabilnije kad klub napokin dobije stabilne temelje.
Vojvodina, Olimpija i Osijek nisu najveci klubovi u svojim drzavama, i nemaju ni blizu navijacku bazu kao mi. Neuporedivo.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 jan 2024, 21:49

Sve ove što šire defektizam a registrovali su se zbog tog bih udaljio sa foruma. Evo ovaj lik sve I da je naš navijač treba ga udaljiti s foruma I zbog njeg I zbog nas I zbog svega. Hiljadu da niti jedno protiv.

Fk Sarajevo je daleko najozbiljniji klub u bh trenutno po svemu, rezultati ce doci. Jos da Ismir pa I Rozman skonta da je ovo seoska liga da ovdje vrijede I neka druga pravila osim profesionalizma I nadoci ce to. Za pocetak treba prestat placat porez na sve I onda nasi budzeti ogromni a neko pola novca na crno isplacuje I prikaze budzet 4 miliona a ono 8. Kad ostali pocnu placati stvarne poreze ukljucit se. Ovako je nefer. Mi za ta 2 miliona sto uplatimo mozemo pocket gradit krov npr
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, Hajdeee, mosarajvosa83 i 30 gostiju.