Ma kakvi posteni i on i Hasic,za Hasica sam prije pisao isto namjesto tendere i SDA od njega napravila bogatasa,klasicni SDA pijun,druga je stvar sto ovi od njih prave nekakve postenjacine. Svi znaju da je Velez politicka stranka zato su tu gdje jesu godinama.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:21Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplometersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:17S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise, neko manje varao. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Od pocetne brige zasto se ovaj novac nije ravnomjerno raspodjelio na ostale klubove, preko sto Sarajevo nista nije dobilo do ovog sad da su to pare penzionera i za pozare.
Jel ovo konacna prica il ce bit jos nesto?
-
- Kontakt:
To nije nasa prica,to je prica ljudi iz politike i to je javno objavljeno kao i reakcije na ovaj lopovluk.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:24Od pocetne brige zasto se ovaj novac nije ravnomjerno raspodjelio na ostale klubove, preko sto Sarajevo nista nije dobilo do ovog sad da su to pare penzionera i za pozare.
Taj nebitan klub je uradio samo ove godine za drzavu vise nego tvoj od kad je osnovana zajednicka liga. Ti isti “skutori” igraju egal s Aston Villom, a vas taslace Milsamiji i Torpedo Kutaisi. Uostalom sta ce vama pare, eto imate ih od Mirvica, a s njim se pokazalo koliko ste NESPOSOBNI.Pitarsam je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:45Duše naše napaćene skutorske!tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:30Duse pitarske, evo danas su zabrinuti za "pare penzionera, pozare...", a da im sad ove pare proslijedis na racun, ne bi ih ni vidio ni cuo vise.
Skoro sam suzu pustio kako se brinete za sve, ali samo onda kad pare idu nekom drugom, a ne vama u dzep. Nemoj svega ti eto.
Evo ja suze ronim za nezbrinutim penzionerima sto im
Premijer otkida od usta da pogura neki nebitan nogometni
Klub dole negdje.
Suze cu pustit kad u julu/augustu pocinju dopirati vapaji
Za pomoć jer livade gore,a poskoci se peku.
Al bit će valjda tada neka združena Vatrogasna brigada
Športskih prijateljskih klubova Veleza i Zrinjskog da to
Ugase.Ipak,u krađi je spas!
Hebemu ****,valjda odvoje love za par slaufa i naprtnjaca!
Valja gasit,neće samo.
Poklopi se usima neznalico.
A gdje tačno pravdam kriminal?nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:18Bošnjački mentalitet se ogleda u ovom postu:
"Mislim da je većina navijača Veleža svjesno da Kevelj nije poštenjačina i da pliva u svim vodama, ali kao takav je idealan za naše lige. Nevjerovatno je kakve veze lik ima. Imali smo prepoštenog Hasića pa smo vidjeli šta mu se napakovalo i kakav je odnos saveza prema Veležu bio u tom periodu, od katastrofalnog suđenja, suspenzija do raznih prijetnji."
Navijač veleza pravda predsjednika koji je u mutnim vodama kako on kaze, koji je lazno kupio diplomu, nebitno je da li je zaista kupio diplomu ili ne, problem je sto bi ovaj debil i to opravdao iz xy razloga. Ovaj inace vjerovatno sere po drzavi i govori kako ne valja, odose nam svi mladi i standardna prica. To je taj nas mentalitet gdje ljudi zarad svog interesa u sta spada i interes kluba za koji navijas, zazmire na jedno oko kada je u pitaju korupcija, pranje para, nepotizam i sve ono lose na sta se oni inace "gade".
Bravo glupane, dok tako razmisljas nit ce ti klub ici naprijed, a neces ni ti sam daleko. I da se razumijemo, ovoga ima u svim klubovima i nije taj kriminal poenta posta, nego pravdanje tog kriminala.
-
- Kontakt:
Sunce i lagani vjetar u suncanoj kaliforniji danas. Brojcanici megavata elektricne energije sa vjetrenjaca i solarnih panela

-
- Kontakt:
Sta ovoliko pjene? Sta se ovje napisalo da nije tacno da su ovako poludili? Pise vam za Kevelja SDA krimos i za ostale,komplet uprava i prije i sad politicki sluzbenici,lopovi ukratko smece.Nema kluba osma Veleza i Zrinjskog da imaju toliko politicara u klubu,klasicna politicka stranka,svi bjeze od toga a oni to zivotom brane i peru se ovdje. Jedino sto smo napisali da su politicka prcija,sad sto je to njima tesko prihvatiti njihova stvar.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Odjednom vjerujemo ljudima iz politike, samo je bitno izabrati o cemu se radi i kome sta ide u koristmosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:26To nije nasa prica,to je prica ljudi iz politike i to je javno objavljeno kao i reakcije na ovaj lopovluk.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:24Od pocetne brige zasto se ovaj novac nije ravnomjerno raspodjelio na ostale klubove, preko sto Sarajevo nista nije dobilo do ovog sad da su to pare penzionera i za pozare.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bas sad gledam, izbaci mi na ovom Zurnalu:mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:24Ma kakvi posteni i on i Hasic,za Hasica sam prije pisao isto namjesto tendere i SDA od njega napravila bogatasa,klasicni SDA pijun,druga je stvar sto ovi od njih prave nekakve postenjacine. Svi znaju da je Velez politicka stranka zato su tu gdje jesu godinama.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:21Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplometersnakvadrat je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:17S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise, neko manje varao. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.![]()
Postenjacina, kao i Kevelj. Ne znam samo je li i on kupio falsificiranu diplomuDjela strastvenog “Rođenog” govore i o zaljubljeniku u javni novac. Samo pet godina Hasiću i njegovoj farmaceutskoj firmi “Hercegovinalijek” bilo je potrebno da sklopi 1.212 tenderskih ugovora teških ukupno 75.635.332 KM.

Inace, ovo su te firme kojima se oni hvale. Kao, ne finansiramo se samo iz budzeta, imamo privatnike. A radi se o stranackim firmama preko kojih se namjestenim tenderima izvlaci javni novac.
Znaci ako im je na papiru 60% budzeta sadaka od raznih nivoa vlasti, u stvarnosti je to 95%. Zesci kriminal sve skupa.
-
- Kontakt:
Buraz,meni nisu potrebni ovi clanci da bi to znao,pisao sam davno nekad kako je posten. Znam odlicno kako mu funkcionise firma i kako je zaradio te pare,zato ti kazem SDA je i majka i otac Velezu uvijek bila. Zamisli onda dodje i peres lopove ove drzave i kriminalce i velicas ih ovdje,onda prozivas ostale da su politicke prcije,koliko moras da se spustis nisko. Mada svo to bogatstvo je na papiru samo,iza stoji Bake i kompanija i to je njihovo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:40Bas sad gledam, izbaci mi na ovom Zurnalu:mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:24Ma kakvi posteni i on i Hasic,za Hasica sam prije pisao isto namjesto tendere i SDA od njega napravila bogatasa,klasicni SDA pijun,druga je stvar sto ovi od njih prave nekakve postenjacine. Svi znaju da je Velez politicka stranka zato su tu gdje jesu godinama.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:21
Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplome![]()
Postenjacina, kao i Kevelj. Ne znam samo je li i on kupio falsificiranu diplomuDjela strastvenog “Rođenog” govore i o zaljubljeniku u javni novac. Samo pet godina Hasiću i njegovoj farmaceutskoj firmi “Hercegovinalijek” bilo je potrebno da sklopi 1.212 tenderskih ugovora teških ukupno 75.635.332 KM.Dan te je.bo kako je ono iskompleksirano. Taj Kevelj od drzave preko tendera otme milione, ali dzaba, daj mu diplomu pa makar i laznu.
Inace, ovo su te firme kojima se oni hvale. Kao, ne finansiramo se samo iz budzeta, imamo privatnike. A radi se o stranackim firmama preko kojih se namjestenim tenderima izvlaci javni novac.
Znaci ako im je na papiru 60% budzeta sadaka od raznih nivoa vlasti, u stvarnosti je to 95%. Zesci kriminal sve skupa.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 12 jan 2024, 13:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Lik ima najveću velefarmaciju u državi naravno da pobjeđuje na skoro svim tenderima u državi, pa i u RS-u je većina tendera njegovih. Pišeš gluposti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:40Bas sad gledam, izbaci mi na ovom Zurnalu:mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:24Ma kakvi posteni i on i Hasic,za Hasica sam prije pisao isto namjesto tendere i SDA od njega napravila bogatasa,klasicni SDA pijun,druga je stvar sto ovi od njih prave nekakve postenjacine. Svi znaju da je Velez politicka stranka zato su tu gdje jesu godinama.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:21
Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplome![]()
Postenjacina, kao i Kevelj. Ne znam samo je li i on kupio falsificiranu diplomuDjela strastvenog “Rođenog” govore i o zaljubljeniku u javni novac. Samo pet godina Hasiću i njegovoj farmaceutskoj firmi “Hercegovinalijek” bilo je potrebno da sklopi 1.212 tenderskih ugovora teških ukupno 75.635.332 KM.Dan te je.bo kako je ono iskompleksirano. Taj Kevelj od drzave preko tendera otme milione, ali dzaba, daj mu diplomu pa makar i laznu.
Zrinjski kao klub je od osnivanja oslonjen na politiku jedne stranke ili možda nije ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:38
Odjednom vjerujemo ljudima iz politike, samo je bitno izabrati o cemu se radi i kome sta ide u korist![]()
Dakle, što se tiče vas vi ste oduvijek vjerovali politici ali samo onoj jednoj, Jel tako ili nije?

-
- Kontakt:
On ulaze u BiH zato je osloboden poreza u Americi, on je regularan 100Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:24Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten .![]()
![]()
![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Vama je lahko, nemate ovih problema i dusmana na entitetskom nivou, cekamo 19.2 da krenu obracuni na drzavnom nivoubagniadiluca je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:37Trenutna prepirka pitica i štiglica je kao da sjede dve raveku, jedna se udara privatno sa krimosima i tajkunima, a druga radi kao sekretarica u državnoj firmi i udara je direktor, i svađaju se koja je poštenija![]()

All-Time First Yugoslav League table
-
- Kontakt:
Jesu li se dogovorili je li Niksic ili SDA. Mozda nekad na kraju shvate da je Velez ipak brend sa ogromnom armijom navijaca i simpatizera 
Ja bih isto da Hasic propadne. Smijesno covjek uspjesan uzima tendere i u RS i u FBiH. Sve mu namjestaju.

Ja bih isto da Hasic propadne. Smijesno covjek uspjesan uzima tendere i u RS i u FBiH. Sve mu namjestaju.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 12 jan 2024, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Odakle onda Nikšića i Uzunovića sa parama iz budžeta i Bosnalijeka? Odlučite se malo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:44Buraz,meni nisu potrebni ovi clanci da bi to znao,pisao sam davno nekad kako je posten. Znam odlicno kako mu funkcionise firma i kako je zaradio te pare,zato ti kazem SDA je i majka i otac Velezu uvijek bila. Zamisli onda dodje i peres lopove ove drzave i kriminalce i velicas ih ovdje,onda prozivas ostale da su politicke prcije,koliko moras da se spustis nisko.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:40Bas sad gledam, izbaci mi na ovom Zurnalu:mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:24
Ma kakvi posteni i on i Hasic,za Hasica sam prije pisao isto namjesto tendere i SDA od njega napravila bogatasa,klasicni SDA pijun,druga je stvar sto ovi od njih prave nekakve postenjacine. Svi znaju da je Velez politicka stranka zato su tu gdje jesu godinama.
i sta vi mislite hoce li moci borac izmoci sezonu kao prvi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da, sigran sam da sasvim slucajno ima veliku firmu koja stalno pobjedjuje na tenderima. I Keveljeva firma, koja sa par zaposlenih uzme milione na tenderima, isto sasvim slucajno dobija te iste tendere. Slucajno je Kevelj u SDA, a falsificiranu diplomu nije htio kupiti, omaklo mu se. Sve normalno i po zakonu. Nevidljiva ruka trzista se pobrinula da firme ljudi vezanih za vlast dobijaju javni novac. Ipak je ovo Svicarska.ra1981 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:45Lik ima najveću velefarmaciju u državi naravno da pobjeđuje na skoro svim tenderima u državi, pa i u RS-u je većina tendera njegovih. Pišeš gluposti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:40Bas sad gledam, izbaci mi na ovom Zurnalu:mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:24
Ma kakvi posteni i on i Hasic,za Hasica sam prije pisao isto namjesto tendere i SDA od njega napravila bogatasa,klasicni SDA pijun,druga je stvar sto ovi od njih prave nekakve postenjacine. Svi znaju da je Velez politicka stranka zato su tu gdje jesu godinama.
-
- Kontakt:
Haj nam onda objasni kako Mirvic ulozi 15 miliona u Sarajevo a oslobode ga 50 miliona poreza u Americi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:44Buraz,meni nisu potrebni ovi clanci da bi to znao,pisao sam davno nekad kako je posten. Znam odlicno kako mu funkcionise firma i kako je zaradio te pare,zato ti kazem SDA je i majka i otac Velezu uvijek bila. Zamisli onda dodje i peres lopove ove drzave i kriminalce i velicas ih ovdje,onda prozivas ostale da su politicke prcije,koliko moras da se spustis nisko. Mada svo to bogatstvo je na papiru samo,iza stoji Bake i kompanija i to je njihovo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:40Bas sad gledam, izbaci mi na ovom Zurnalu:mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:24
-
- Kontakt:
Pa jel oslobodjen jednog dijela poreza je ulaze u sport? Daj nam objasni posto si strucnjak? Nemas da se uhvatis za bilo sta osim nebuloze kokain i pranje para,znam da ti je vuna al sta da se radi. Ja vam kazem da ste politicka prcija zato sto to jeste a ne zato sto vas mrzim.nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:45On ulaze u BiH zato je osloboden poreza u Americi, on je regularan 100Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:24Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten .![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Cwirek, Hrammm1921, Lik, MikiPirs, PapakIzSa, Riziko, robertkosar, ronaldo99, Tatamata1946 i 90 gostiju.