Kao prvo to ja nikad nisam rekao,nemoj mi stavljat nesto sto nisam ni spomenuo. Ljudi u Americi koji ulazu u sport,imaju klubove itd placaju dosta manji porez od ostalih ili imaju velik povrat poreza tj imaju benefite. Postavio sam ovdje klip i sve objasnjeno o vlasniku jednog NBA kluba. Sad ti skontaj sam bez da ti ja objasnjavam ako imas neke firme i velik profit dali se to isplati ili ne.MostarskiSin je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:51Haj nam onda objasni kako Mirvic ulozi 15 miliona u Sarajevo a oslobode ga 50 miliona poreza u Americi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:44Buraz,meni nisu potrebni ovi clanci da bi to znao,pisao sam davno nekad kako je posten. Znam odlicno kako mu funkcionise firma i kako je zaradio te pare,zato ti kazem SDA je i majka i otac Velezu uvijek bila. Zamisli onda dodje i peres lopove ove drzave i kriminalce i velicas ih ovdje,onda prozivas ostale da su politicke prcije,koliko moras da se spustis nisko. Mada svo to bogatstvo je na papiru samo,iza stoji Bake i kompanija i to je njihovo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:40
Bas sad gledam, izbaci mi na ovom Zurnalu:
Postenjacina, kao i Kevelj. Ne znam samo je li i on kupio falsificiranu diplomuDan te je.bo kako je ono iskompleksirano. Taj Kevelj od drzave preko tendera otme milione, ali dzaba, daj mu diplomu pa makar i laznu.
Inace, ovo su te firme kojima se oni hvale. Kao, ne finansiramo se samo iz budzeta, imamo privatnike. A radi se o stranackim firmama preko kojih se namjestenim tenderima izvlaci javni novac.
Znaci ako im je na papiru 60% budzeta sadaka od raznih nivoa vlasti, u stvarnosti je to 95%. Zesci kriminal sve skupa.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
On je SDA proizvod i potrcko,to svako zna. Znas kad bi napravili te pare da im tendere nisu namjestalikillafrommanilla je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:47Jesu li se dogovorili je li Niksic ili SDA. Mozda nekad na kraju shvate da je Velez ipak brend sa ogromnom armijom navijaca i simpatizera
Ja bih isto da Hasic propadne. Smijesno covjek uspjesan uzima tendere i u RS i u FBiH. Sve mu namjestaju.

Znači milion i po KM budžetskih novaca Trojka i HDZ guraju klubu u vlasništvu Izraelca, koji kači zastave Izraela po Aluminiju i označava teritoriju, ali opet se pjeni na Velež i Sarajevo 

Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 12 jan 2024, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Eno sad kokain
Mirviceve firme u Americi milione okrecu, ali on u slobodno vrijeme krijumcari kokain i posudjuje pare klubovima. Kakvi degeni
Da im ne stavljaju nesto u vodu dole u Mostaru? Sta se desava?

Mirviceve firme u Americi milione okrecu, ali on u slobodno vrijeme krijumcari kokain i posudjuje pare klubovima. Kakvi degeni

-
- Kontakt:
Tesko je prihvatiti da si politicka stranka,onda moras da izjednacis covjeka koji je pare napravio u uredjenom sistemu. Sve se bojim da ga nebi pratili da to radi,nije to SDA i BIH da radis sta hoces,posebno ove stvari koje oni spominju,vode oni racuna o svakom dolaru. Samo sto sve dodje na naplatu kad sa politikom udjes u kolo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:00Eno sad kokain![]()
Mirviceve firme u Americi milione okrecu, ali on u slobodno vrijeme krijumcari kokain i posudjuje pare klubovima. Kakvi degeniDa im ne stavljaju nesto u vodu dole u Mostaru? Sta se desava?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 12 jan 2024, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ovo je sustina, kad svi pocistite svoje klubove od takvih likova predjite da dajete korisne savjete kako sta treba, do tada nema niko pravo nista reci. Ima stara izreka: Rugao se lonac loncu, a oba su crna. Poistovjetit se moze svako sa njomnastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:18Bošnjački mentalitet se ogleda u ovom postu:
"Mislim da je većina navijača Veleža svjesno da Kevelj nije poštenjačina i da pliva u svim vodama, ali kao takav je idealan za naše lige. Nevjerovatno je kakve veze lik ima. Imali smo prepoštenog Hasića pa smo vidjeli šta mu se napakovalo i kakav je odnos saveza prema Veležu bio u tom periodu, od katastrofalnog suđenja, suspenzija do raznih prijetnji."
Navijač veleza pravda predsjednika koji je u mutnim vodama kako on kaze, koji je lazno kupio diplomu, nebitno je da li je zaista kupio diplomu ili ne, problem je sto bi ovaj debil i to opravdao iz xy razloga. Ovaj inace vjerovatno sere po drzavi i govori kako ne valja, odose nam svi mladi i standardna prica. To je taj nas mentalitet gdje ljudi zarad svog interesa u sta spada i interes kluba za koji navijas, zazmire na jedno oko kada je u pitaju korupcija, pranje para, nepotizam i sve ono lose na sta se oni inace "gade".
Bravo glupane, dok tako razmisljas nit ce ti klub ici naprijed, a neces ni ti sam daleko. I da se razumijemo, ovoga ima u svim klubovima i nije taj kriminal poenta posta, nego pravdanje tog kriminala.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da, samo sto oni to ne razumiju. Kako su ih nakacili na budzet i ove lazne stranacke firme, tako ce ih i otkaciti. Ali i to ce rijetkima smetati. Vecina sto ovdje pise je pocela navijati za Velez kad se pojavio Hasic a.s., do tad su se pratili razni Manchesteri. Oni ce se samo vratiti na to i nikom nista.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:04Tesko je prihvatiti da si politicka stranka,onda moras da izjednacis covjeka koji je pare napravio u uredjenom sistemu. Sve se bojim da ga nebi pratili da to radi,nije to SDA i BIH da radis sta hoces,posebno ove stvari koje oni spominju,vode oni racuna o svakom dolaru. Samo sto sve dodje na naplatu kad sa politikom udjes u kolo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:00Eno sad kokain![]()
Mirviceve firme u Americi milione okrecu, ali on u slobodno vrijeme krijumcari kokain i posudjuje pare klubovima. Kakvi degeniDa im ne stavljaju nesto u vodu dole u Mostaru? Sta se desava?
Nadamo se da hoće. Za dobrobit futbOla u bejha.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Cuj osloboden poreza u Americi jer ulaze u drugoj drzav. Kakve bajke pisu ljudi, ubjeduju nekoga misle oni samo znaju, a smog im mozdane celije pojeo (pojedincima). Ljudi ih istjerali i sa Jagomira, kazu oni nisu strucni za ovakvo teske pacijente
All-Time First Yugoslav League table
Ovi i dalje o Velezu i parama, ljudi radite nesto u zivotu nemojte stalno smrditi ovde. Sta treba da zavrsite ko onaj mosarajvosa, njemu se ljudi poseru usta i onda nogom jos zaguraju. Sve ce bit uredu nemoj da ste nervozni 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:47Jesu li se dogovorili je li Niksic ili SDA. Mozda nekad na kraju shvate da je Velez ipak brend sa ogromnom armijom navijaca i simpatizera
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zato smo vasu Grbavicu lijepo napunili, doduse i vas punimo cesto u zadnje vrijeme. Nazalost, jos samo ovu polusezonu, jer slijedecu vec igrate derbi sa Gradinom iz Srebrenika. Steta.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:31killafrommanilla je napisao/la: ↑12 jan 2024, 13:47Jesu li se dogovorili je li Niksic ili SDA. Mozda nekad na kraju shvate da je Velez ipak brend sa ogromnom armijom navijaca i simpatizera
6000 =
![]()
Od ovakvih debila je krenula i priča o zlatnim kašikama birvaktile. Ja bih ga na tvom mjestu prijavio, to su ozbiljne optužbe. Samo totalni klaun može pričati takve stvari, a da nema dokaze za iste.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:24Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten .![]()
![]()
![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jednostavno.
Bili smo zanimljivi dok smo bili na dnu i dok smo služili za prodaju igrača, bodova i ostalih stvari.
Sada smo zdrava sredina, klub u izgradnji i konkurentni samom vrhu.
Zbog toga smo konkurenciji postali manje zanimljivi.
Mislim da se susjedi više raduju našem napretku zbog većeg žara u gradskim derbijima, od npr sarajevskih klubova kojima smo ugrozili stalno igranje u Evropi.
Ovako nešto se i predviđalo unazad 3-4 god.
Bili smo zanimljivi dok smo bili na dnu i dok smo služili za prodaju igrača, bodova i ostalih stvari.
Mislim da se susjedi više raduju našem napretku zbog većeg žara u gradskim derbijima, od npr sarajevskih klubova kojima smo ugrozili stalno igranje u Evropi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ne treba generalizovati na osnovu par potpuno poludjelih Pitara. Oboliše momci na temi.mozak je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:42Jednostavno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Meni je super što ste vi gore upali umjesto skretničara i lištice, ništa ja tu ne bih dirao.mozak je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:42Jednostavno.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kako objašnjavaš da igrači i treneri u FK Sarajevo imaju jedan ugovor na jedan iznos koji mu isplaćuje Sarajevo i koji je registrovan u našem savezu a imaju drugi ugovor na dosta veći iznos i taj iznos uplaćuje firma iz Amerike?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:00Eno sad kokain![]()
Ma sve je to od kokiške burazeru, pitaj @Politiku klaunaobagol je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:48Kako objašnjavaš da igrači i treneri u FK Sarajevo imaju jedan ugovor na jedan iznos koji mu isplaćuje Sarajevo i koji je registrovan u našem savezu a imaju drugi ugovor na dosta veći iznos i taj iznos uplaćuje firma iz Amerike?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jan 2024, 14:00Eno sad kokain![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo ga i @obagol je stigao, čovjek koji je svoj život posvetio istraživanju Mirvićevih biznisa, hobija.. 

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 12 jan 2024, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Beli98, elSaik, MikiPirs, mosarajvosa83 i 64 gosta.