Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam šta se raspravlja oko donacija vlasti. Mostar je iz nekolicine razloga (od kojih dosta razloga ruku na srce i nisu sportsk) idealno mjesto da država pokaže kako "ulaže" sport. Zato su oba kluba dobili novac iz budžeta i neka su. Dabogda svi organi vlasti "kupili poene" ulaganjem u sport i infrastrukturu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Taj kapacitet u Evropi bi imali i Vukovi ili npr Fukare nakon 30 godina posta svega i svaceg. Bojim se da ste svi u velikoj deluziji oko tih kapaciteta i baza. Nije mi cilj stavljati vas priblizno istoj recenici sa nama. Sretno u izgradnji stadiona, gdje ce biti gostujuci kada se zavrsi sve?Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:35Činjenica je i da vi niste nikad napunili svoj stadion od kako igrate PL.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:27Ne znam otkud poveznica sa Zeljom. Zna se ko ima najvecu posjetu kroz historiju lige.![]()
Cinjenica je da niste nikad napunili stadion od 6 hiljada od kako igrate pl, i da ste mozda to uspjeli uraditi 1-2 dok ste igrali drugu ligu. Cemu ova potreba povecanja kapaciteta, mozete pokusati i postojeci napuniti, eto i u Evropi.![]()
A pošto imamo kapacitet da u Evropi napunimo i vaš stadion, tako imamo i potrebu povećati kapacitet našeg stadiona.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bojim se da se bez razloga bojiš, a bojim se da se i vi malo kalkulišete sa brojkama, pa morate izmišljati "zadnje utakmice juga" kako bi osigurali dobar broj svojih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:49Taj kapacitet u Evropi bi imali i Vukovi ili npr Fukare nakon 30 godina posta svega i svaceg. Bojim se da ste svi u velikoj deluziji oko tih kapaciteta i baza. Nije mi cilj stavljati vas priblizno istoj recenici sa nama. Sretno u izgradnji stadiona, gdje ce biti gostujuci kada se zavrsi sve?Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:35Činjenica je i da vi niste nikad napunili svoj stadion od kako igrate PL.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:27
Ne znam otkud poveznica sa Zeljom. Zna se ko ima najvecu posjetu kroz historiju lige.![]()
Cinjenica je da niste nikad napunili stadion od 6 hiljada od kako igrate pl, i da ste mozda to uspjeli uraditi 1-2 dok ste igrali drugu ligu. Cemu ova potreba povecanja kapaciteta, mozete pokusati i postojeci napuniti, eto i u Evropi.![]()
A pošto imamo kapacitet da u Evropi napunimo i vaš stadion, tako imamo i potrebu povećati kapacitet našeg stadiona.
Gostujući će biti na ovoj novoj tribini.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 19 jan 2024, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nemoj molim te pocinjati temu o Velezovcima i posjeti, sad ce poceti kaciti slike popunjenih tribina iz doba kad im je Ćović bio bubnjarnastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:27"Od Stoca do Konjica - crvena porodica." + tvrdo jezgro Hrasnica.![]()
Nikad ih nije doslo 5000 na utakmicu. Kako?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa normala je da će svima kojima je BiH i srcu biti drago
Da se napaćeni i razrušeni dio Mostara gradi.
Ja idem na svako gostovanje u Vrapčiće i bas je bilo ružno
i tužno gdje su smjestili HZ.Pa totalno neuslovno da niko od
Njih nije imao šanse da pogleda tekmu iz mravlje perspektive.
Poenta ovih komunikacija je da si sljego iz pizdica u Glavi Grad.
Uhfatio se politike,došao na vlast i malo je sto si davao ranije
Nego daješ nezakonito preko noći i u to se uvaljuješ sa
Športskim “prijateljima” da bi ti kradja prošla!
I umjesto da financijski pomogne svog Veleza sa 1.5M on zavaljuje
Budjet Federacije za 6.5M da bi mu u suradnji da Čovićem prošlo.
To je problem
Da se napaćeni i razrušeni dio Mostara gradi.
Ja idem na svako gostovanje u Vrapčiće i bas je bilo ružno
i tužno gdje su smjestili HZ.Pa totalno neuslovno da niko od
Njih nije imao šanse da pogleda tekmu iz mravlje perspektive.
Poenta ovih komunikacija je da si sljego iz pizdica u Glavi Grad.
Uhfatio se politike,došao na vlast i malo je sto si davao ranije
Nego daješ nezakonito preko noći i u to se uvaljuješ sa
Športskim “prijateljima” da bi ti kradja prošla!
I umjesto da financijski pomogne svog Veleza sa 1.5M on zavaljuje
Budjet Federacije za 6.5M da bi mu u suradnji da Čovićem prošlo.
To je problem
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Nadam se da ce biti pokriveno da bude 2 stadion u Bosni i Hercegovini koji ce gostujuci navijaci imati natkrivenu tribinu.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:50Bojim se da se bez razloga bojiš, a bojim se da se i vi malo kalkulišete sa brojkama, pa morate izmišljati "zadnje utakmice juga" kako bi osigurali dobar broj svojih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:49Taj kapacitet u Evropi bi imali i Vukovi ili npr Fukare nakon 30 godina posta svega i svaceg. Bojim se da ste svi u velikoj deluziji oko tih kapaciteta i baza. Nije mi cilj stavljati vas priblizno istoj recenici sa nama. Sretno u izgradnji stadiona, gdje ce biti gostujuci kada se zavrsi sve?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Ma ide krov, nema tu priče više.Kamaga11 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:57Nadam se da ce biti pokriveno da bude 2 stadion u Bosni i Hercegovini koji ce gostujuci navijaci imati natkrivenu tribinu.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:50Bojim se da se bez razloga bojiš, a bojim se da se i vi malo kalkulišete sa brojkama, pa morate izmišljati "zadnje utakmice juga" kako bi osigurali dobar broj svojih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:49
Taj kapacitet u Evropi bi imali i Vukovi ili npr Fukare nakon 30 godina posta svega i svaceg. Bojim se da ste svi u velikoj deluziji oko tih kapaciteta i baza. Nije mi cilj stavljati vas priblizno istoj recenici sa nama. Sretno u izgradnji stadiona, gdje ce biti gostujuci kada se zavrsi sve?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nadam se da ce i drugi stadioni krenuti u modernizaciju svojih objekata, a ne da hodimo kroz blato i ****.
Grbavica odlična, Bilino odlično, Gradski u BL vrlo dobar, a i naš će biti odličan.
Ostali su ovi relikti prošlosti, Koševo i Bijeli brijeg, te Tušanj kojem nema pomoći jer su nesposobni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa sto onda lupas kad nemas podatak da se "haracilo" u FKS. Kod nas inace je kad o necemu pojma nemas, nego si cuo onu pricu u "Sarajevo se ulaze silan novac". Pa mozes zakljuciti iz toga ko ovdje supljira.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:12Vrlo lako je doći do podataka o davanju novca Veležu jer je danas manje više sve transparentno po tom pitanju. Puno teže je doći do podataka kada ste vi haračili državni novac. Hajde bola nismo djeca, šta šupljiraš više.nokee je napisao/la: ↑19 jan 2024, 12:58Napravi analizu pa nam je prezentiraj ovdje kad si toliko siguran. Osim novca gradjana opstine Centar koja je nesto u zadnje vrijeme ulozila (brojaci, obnova reflektora, dio za teren) i novca koje je u zadnje vrijeme Mirvic iz svog djepa dao (svlacionice, ulazi, prolazi itd) drzava nije marke jedne ulozila u taj stadion, a pogotovo FBiH. Nazalost ali je tako, iako bi to trebalo da bude nacionalni stadion itd.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 11:43
Kontam da bi se malo dubljom analizom i malo ozbiljnijim istraživanjem dalo otkriti koliko je do sada ulupano budžetskog novca u Koševo ili FK Sarajevo u zadnjih 30 godina. I odmah ću ti reć', garatnujem ti da nije malo, možda ne baš za Vemblija, ali za Parka Prinčeva vjerovatno dovoljno.
Šta sam dočekao, sarajlije kukaju zbog diskriminacije. Smiješno.
A vrlo je lako doci do podatka koliko je Velez dobio para u zadnje 4 5 godina od Federacije, uostalom sve je to javno dostupno.
Da budemo na cisto. Ja nisam protiv ulaganja (pogotovo ako je infrastruktura u pitanju) ali brate daj jednako svim klubovima koji imaju neke rezultate i od nekog su znacaja. Evo konkretno u FBiH bi trebalo da se isto izdvoji za Sarajevo Zelju Velez i Zrinjski. Ali corak
Što se tiče stadiona, pošto ni vi sami ne znate šta ćete s njim, sasvim logično je ulagati u druge, perspektivne stadione. Na kraju krajeva, mi smo vjerovatno od svih klubova u ligi najviše svojih sredstava uložili u naš stadion.
Nisam znao da je vas al hajd mozda ste sta izvarijantisali.
Slazem se apsolutno. Bijeli Brijeg i koliko toliko kroz prste da im progledas, ali Kosevo i ono blato ispred ulaza na tribine je katastrofa, nije bitno da li je zima ili ljeto uvijek je katastrofa.
Samir Radovac: Svi znaju gdje sam odrastao, drago mi je što sam došao, jer Željo je ogroman klub

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ne može se ni prilaz Koševu srediti jer je FK Sarajevo u nemilosti vlasti 30 godina, siroče, sirotinja.
A sav novac se slijeva u Mostar yebiga, kako će ljudi.
A sav novac se slijeva u Mostar yebiga, kako će ljudi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Moj post je vezan za vase posjete na domacim utakmicama u PL, ti o gostovanjima u jugi...Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:44Jok nikako, sami sto smo popisali cijelu drzavu masovnim gostovanjima. Mada to je i normalno, tako je bilo i u bivšoj državi. Sta ti mora biti u glavi pa to izvaliti kad znamo svi da niko u drzavi ne moze dici toliko ljudi da ode 100+ kilometara na gostovanja osim Veleza.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:27"Od Stoca do Konjica - crvena porodica." + tvrdo jezgro Hrasnica.![]()

Nije vas doslo koliko znam na domacu PL utakmicu 5000+ tj. niste napunili stadion nikad, a po vama je citava Hercegovina crvena, ako ne citava veliki dio, i cudno mi je kako vas nikad nije moglo doci 5000. Pola Mostara, vise od pola Hercegovine, Hrasnica... Kako?
Čitao sam do "koliko znam". Dakle, do znanja je, ne do stvarnosti.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:07Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:44Jok nikako, sami sto smo popisali cijelu drzavu masovnim gostovanjima. Mada to je i normalno, tako je bilo i u bivšoj državi. Sta ti mora biti u glavi pa to izvaliti kad znamo svi da niko u drzavi ne moze dici toliko ljudi da ode 100+ kilometara na gostovanja osim Veleza.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:27"Od Stoca do Konjica - crvena porodica." + tvrdo jezgro Hrasnica.![]()
Nije vas doslo koliko znam na domacu PL utakmicu 5000+ tj. niste napunili stadion nikad, a po vama je citava Hercegovina crvena, ako ne citava veliki dio, i cudno mi je kako vas nikad nije moglo doci 5000. Pola Mostara, vise od pola Hercegovine, Hrasnica... Kako?
I ne znaš dovoljno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovo ne treba zaboraviti. Tako da samo gradite nek puknu dusmani.Povod za još jedan apel je vječiti derbi Sarajeva i Željezničara, odigran na stadionu koji nosi naziv Asima Ferhatovića Haseta i ima prefiks “olimpijski”. Takav stadion, na zapadnoj tribini, nema gotovo nikakve uslove za rad novinara. Ne postoje radni stolovi, u toaletima nema vode i struje a prijeko neophodni internet za rad novinara je misaona imenica.
Ako će sav novac planiran za stadion - otići na izgradnju stadiona, onda nemam ni najmanji problem sa tim, naprotiv, priželjkujem da će se ta ulaganja utrostručiti. Isto kao što bi bilo dobro kad bi se vlasništvo prebacilo na Velež, ali to je uvijek problematično i ne znam da li postoje šanse da se to desi.
Zadnja smo rupa na svirali u Evropi po pitanju stadiona tako da je zlata vrijedna svaka marka uložena u taj tip infrastrukture.
E sad, naravno da će ovi sa Kromolja kmečati jer stadion je njihov vlažni san. Izredaše se silni vlasnici na njima, od Malezije, preko Vijetnama do Amerike, a niko se ne usudi da bar pokrene priču zemljišta. Ne samo to, nego im deložacija sa Koševa stalno visi kao mač nad glavom.
Zadnja smo rupa na svirali u Evropi po pitanju stadiona tako da je zlata vrijedna svaka marka uložena u taj tip infrastrukture.
E sad, naravno da će ovi sa Kromolja kmečati jer stadion je njihov vlažni san. Izredaše se silni vlasnici na njima, od Malezije, preko Vijetnama do Amerike, a niko se ne usudi da bar pokrene priču zemljišta. Ne samo to, nego im deložacija sa Koševa stalno visi kao mač nad glavom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Zadnje dvije utakmice protiv Borca je bio pun stadion....Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:09Čitao sam do "koliko znam". Dakle, do znanja je, ne do stvarnosti.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:07Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:44
Jok nikako, sami sto smo popisali cijelu drzavu masovnim gostovanjima. Mada to je i normalno, tako je bilo i u bivšoj državi. Sta ti mora biti u glavi pa to izvaliti kad znamo svi da niko u drzavi ne moze dici toliko ljudi da ode 100+ kilometara na gostovanja osim Veleza.
I ne znaš dovoljno.
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Ti si malo napredniji od prethodnika koji je replicirao, drugi rodjeni nije nikako odgovorio na pitanje, ti si bar odgovorio a onda si se uhvatio desete teme al nema veze, bar si odgovorio.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:44Ne znam stvarno. Nelogično zaista, ail opet malo više logično od onog saopštenja gdje ste bulaznili o sportskim rezultatima i nedostacima istog u trenutku kad ste bili drugi i gradili stadion, a sad vam je klub 11ti i sve je okej, ne tražite rezultat više a ni biletarnicu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:27"Od Stoca do Konjica - crvena porodica." + tvrdo jezgro Hrasnica.![]()
Jeste li postali svjesni da sam bio upravu kad sam napisao:
ili jednostavno Manijacima u skupštini odgovara ovakav klub kad se može izvuć koji dinar iz njega?killafrommanilla je napisao/la: ↑30 avg 2023, 02:07kao sfo i rekoh, idemo opasno pored vas i preskacemo vas a to ce dokazati i sd i trener, barem njihova imena, ma kako god prosli ovdje. Doci ce isti ili jos bolji, a vss ceka Nermo Basic i rang trenera ispod jos duuuugo godina i igraci s proba spremni poginuti za 800KM![]()
Šta se promijenilo brate moj![]()
Ne da mi se sa vama objasnjavati o stvarima koje svako moze protumaciti kako zeli, ja tebi sad da npisem da niko nije zadovoljan, ti ces izvuci neciji post i reci vidi ovo i tako slicne gluposti, ili ces se uhvatiti necijeg komentara na drustevnim mrezama. Tvrdite razne stvari a za slabo sta imate dokaze odnosno nemate nista, ako nesto tvrdis napisi otkud to, dokumentuj, neka slika, video, bilo sta, price rekla kazala su glupost i za debile.
Sa vama se moze komunicrati samo o brojkama, gdje jasno pise koliko, gdje i kako, kao sto je ovo da niste napunili stadion, da ste odma iza merhameta i tako to, isto tako da ste dobili milion od sponzora, i na tome cestitam. A sad da se ja sa tobom raspravljam o necemu sto ti ili bilo ko samo tvrdite, smijesno. Lupetanje bez pokrica.
-
- Kontakt:
Hercegovina je inače rijetko naseljena, a znamo da Veležu poslije rata naginje nekih 60-70 hiljada hercegovaca, tako da je i istina da u Mostaru i Hercegovini nemamo veliku bazu.Ali imamo je u Bosni, zato bez problema možemo napuniti Grbavicu na evropskim utakmicama pa i naš stadion aBd kad bude kapacitet 8-9 hiljada.Isto tako nova tribina će imati sve sadržaje koji nam trebaju da bi mogli igrati evropu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:07Moj post je vezan za vase posjete na domacim utakmicama u PL, ti o gostovanjima u jugi...Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:44Jok nikako, sami sto smo popisali cijelu drzavu masovnim gostovanjima. Mada to je i normalno, tako je bilo i u bivšoj državi. Sta ti mora biti u glavi pa to izvaliti kad znamo svi da niko u drzavi ne moze dici toliko ljudi da ode 100+ kilometara na gostovanja osim Veleza.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:27"Od Stoca do Konjica - crvena porodica." + tvrdo jezgro Hrasnica.![]()
Nikad ih nije doslo 5000 na utakmicu. Kako?![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], egocentrik, Grk1234, jurisicduska, samirr i 27 gostiju.