Koja je to utakmica kad ste napunili stadion PL? Iskreno cisto sumnjam, nisam siguran naravno kao ovi tvoji koji tvrde razno razne gluposti a sve rekla kazala, u ovoj sad polusezoni niste nijednom napunili a odavno niste bili u boljoj situaciji a i nekad je Virto ovdje napisao vas prosjek na domacim utakmicama u zadnjih 10 sezona i on ja bas los, realno. Al nebitno uglavnom, napisi pa da vidim, ima sigurno neka slika ili video sa te utakmice.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:09Čitao sam do "koliko znam". Dakle, do znanja je, ne do stvarnosti.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:07Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:44
Jok nikako, sami sto smo popisali cijelu drzavu masovnim gostovanjima. Mada to je i normalno, tako je bilo i u bivšoj državi. Sta ti mora biti u glavi pa to izvaliti kad znamo svi da niko u drzavi ne moze dici toliko ljudi da ode 100+ kilometara na gostovanja osim Veleza.
Nije vas doslo koliko znam na domacu PL utakmicu 5000+ tj. niste napunili stadion nikad, a po vama je citava Hercegovina crvena, ako ne citava veliki dio, i cudno mi je kako vas nikad nije moglo doci 5000. Pola Mostara, vise od pola Hercegovine, Hrasnica... Kako?
I ne znaš dovoljno.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da bi se s tobom moglo komunicirati na iole razumnom nivou, moraš znati da posjeta od 5000 i pun stadion nije isto, tj. da je moguće imati posjetu od 5.500 ljudi, a da stadion ne bude pun. Nisam siguran razumiješ li šta ti pišem, pošto se ni do sada nisi proslavio intelektom.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:20Koja je to utakmica kad ste napunili stadion PL? Iskreno cisto sumnjam, nisam siguran naravno kao ovi tvoji koji tvrde razno razne gluposti a sve rekla kazala, u ovoj sad polusezoni niste nijednom napunili a odavno niste bili u boljoj situaciji a i nekad je Virto ovdje napisao vas prosjek na domacim utakmicama u zadnjih 10 sezona i on ja bas los, realno. Al nebitno uglavnom, napisi pa da vidim, ima sigurno neka slika ili video sa te utakmice.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:09Čitao sam do "koliko znam". Dakle, do znanja je, ne do stvarnosti.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:07
Nije vas doslo koliko znam na domacu PL utakmicu 5000+ tj. niste napunili stadion nikad, a po vama je citava Hercegovina crvena, ako ne citava veliki dio, i cudno mi je kako vas nikad nije moglo doci 5000. Pola Mostara, vise od pola Hercegovine, Hrasnica... Kako?
I ne znaš dovoljno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema tu kalkulisanja, a i ne bih o brojkama grupe stvarno nema smisla.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:50Bojim se da se bez razloga bojiš, a bojim se da se i vi malo kalkulišete sa brojkama, pa morate izmišljati "zadnje utakmice juga" kako bi osigurali dobar broj svojih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:49Taj kapacitet u Evropi bi imali i Vukovi ili npr Fukare nakon 30 godina posta svega i svaceg. Bojim se da ste svi u velikoj deluziji oko tih kapaciteta i baza. Nije mi cilj stavljati vas priblizno istoj recenici sa nama. Sretno u izgradnji stadiona, gdje ce biti gostujuci kada se zavrsi sve?
Gostujući će biti na ovoj novoj tribini.
Lijepo ce izgledati stadion u top 3 u BiH cim se zavrsi. Napokon da se rijesi i dio za gostujuce.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
tbj
Inace blizu smo postavljanja slika kad je Velez igrao s dortmundom
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 19 jan 2024, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Što nema smisla, ima smisla itekako, jer treba pričati o relativnim brojevima, a ne apsolutnim.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:25Nema tu kalkulisanja, a i ne bih o brojkama grupe stvarno nema smisla.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:50Bojim se da se bez razloga bojiš, a bojim se da se i vi malo kalkulišete sa brojkama, pa morate izmišljati "zadnje utakmice juga" kako bi osigurali dobar broj svojih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:49
Taj kapacitet u Evropi bi imali i Vukovi ili npr Fukare nakon 30 godina posta svega i svaceg. Bojim se da ste svi u velikoj deluziji oko tih kapaciteta i baza. Nije mi cilj stavljati vas priblizno istoj recenici sa nama. Sretno u izgradnji stadiona, gdje ce biti gostujuci kada se zavrsi sve?
Gostujući će biti na ovoj novoj tribini.
Lijepo ce izgledati stadion u top 3 u BiH cim se zavrsi. Napokon da se rijesi i dio za gostujuce.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Gdje je ono NK Međugorje?? Daj ih ovamo, da osvetimo onog našeg plavog rahmetliju!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koji god brojevi bili u pitanju tu ste izvan top 5.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:27Što nema smisla, ima smisla itekako, jer treba pričati o relativnim brojevima, a ne apsolutnim.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:25Nema tu kalkulisanja, a i ne bih o brojkama grupe stvarno nema smisla.
Lijepo ce izgledati stadion u top 3 u BiH cim se zavrsi. Napokon da se rijesi i dio za gostujuce.![]()
Stadion Kosevo je legendarni stadion,najveći u BiH.Olimpijski!!
Stadion koji je postavio rekorde po najvećoj posjecenosti.
Gdje su igrali Cuveni Manchester United,HSV,Andreleht na
svojim vrhuncima slave i osvajanja evropskih trofeja.
Gdje je u maju 1995 Yugoslavija ugostila Mishel Platinija i
Njegovu Francusku pred 45 000 navijaca.
Stadion Kosevo je bilo i bice fudbalski hram za sve ove
Novokomponovane politicke golubarnike i livade i pasnjake.
Djaba vam kad historiju ne mozete ni izbrisat,niti kupit niti
Prekrajat.
“Stadion Kosevo fudbalski to je hram
Na njemu igra Sarajevo tim za koji zivim ja”

Prekrajat.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Klubovi se ne gledaju po utakmicama kuci nego po tome koliko je navijaca spremno sjesti u auto bus voz brod avion itd te ispilati 100+ kilometara za svojim klubom. Ne znam za prije rata ali poslje rata Zeljkana van Sarajeva nikada nije pratilo vise od 2000 ljudi. Mozda ih je 1500 bilo u Sirokom za titulu ali i to nategnuto. Tu sva prica sa njima zavrsava i smijesno se sa tim seoskim klubom u kontekst te usporedbe stavljati
13 000 Grbavica Elfsborg
8 000 Bilino polje kup Sarajevo
8 000 Grbavica AEK
7 000 Grbavica Hamrun
5 000 Grbavica Coleraine
4 000 Bilino kup Zrinjski
3 000 Otoka Olimpik 2018
3 000 Kakanj 2005
2 000 Grbavica 2006
2 000 Kosevo 2009
One utakmice Visoko Kiseljak Hadzici i ostale gdje nas je bilo po 1000 1500 2000 smo i zaboravili. Zato plavi tetrijebi i tetrijebice drzite se rostilja nemojte vi o posjetama i ljubavi
13 000 Grbavica Elfsborg
8 000 Bilino polje kup Sarajevo
8 000 Grbavica AEK
7 000 Grbavica Hamrun
5 000 Grbavica Coleraine
4 000 Bilino kup Zrinjski
3 000 Otoka Olimpik 2018
3 000 Kakanj 2005
2 000 Grbavica 2006
2 000 Kosevo 2009
One utakmice Visoko Kiseljak Hadzici i ostale gdje nas je bilo po 1000 1500 2000 smo i zaboravili. Zato plavi tetrijebi i tetrijebice drzite se rostilja nemojte vi o posjetama i ljubavi

-
- Kontakt:
Mislio sam da vam je kapacitet oko 5500, al evo vidim da je 7, moja greska. Opet ne razumijem kako vas je moglo doci 5-6 hiljada a nije 7, nije neka razlika a ipak citava Hercegovina navija za vas. Ne bih bas pricao o intelektu sa ljudima koji tvrde da je Velez glavni u Hercegovin a onda vas 30 godina ne dodje 7000 na domacu PL utakmicu. Ne ide to jedno uz drugo.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:23Da bi se s tobom moglo komunicirati na iole razumnom nivou, moraš znati da posjeta od 5000 i pun stadion nije isto, tj. da je moguće imati posjetu od 5.500 ljudi, a da stadion ne bude pun. Nisam siguran razumiješ li šta ti pišem, pošto se ni do sada nisi proslavio intelektom.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:20Koja je to utakmica kad ste napunili stadion PL? Iskreno cisto sumnjam, nisam siguran naravno kao ovi tvoji koji tvrde razno razne gluposti a sve rekla kazala, u ovoj sad polusezoni niste nijednom napunili a odavno niste bili u boljoj situaciji a i nekad je Virto ovdje napisao vas prosjek na domacim utakmicama u zadnjih 10 sezona i on ja bas los, realno. Al nebitno uglavnom, napisi pa da vidim, ima sigurno neka slika ili video sa te utakmice.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Iskljucite mu internet viseKlubovi se ne gledaju po utakmicama kuci

Pa ocito ne znas, jer napunili smo stadion, protiv Igmana je 6500 karata prodano, jos ostalo ljudi bruku bez karte koji su kasnije nagurani na RA tribinu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:07Moj post je vezan za vase posjete na domacim utakmicama u PL, ti o gostovanjima u jugi...Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:44Jok nikako, sami sto smo popisali cijelu drzavu masovnim gostovanjima. Mada to je i normalno, tako je bilo i u bivšoj državi. Sta ti mora biti u glavi pa to izvaliti kad znamo svi da niko u drzavi ne moze dici toliko ljudi da ode 100+ kilometara na gostovanja osim Veleza.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:27"Od Stoca do Konjica - crvena porodica." + tvrdo jezgro Hrasnica.![]()
Nikad ih nije doslo 5000 na utakmicu. Kako?![]()
Pises o Hercegovini kao da ima milion stanovnika,

Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 19 jan 2024, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
ja mislim da idePitarsam je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:33Stadion Kosevo je legendarni stadion,najveći u BiH.Olimpijski!!
Prekrajat.
![]()
fudbalski to je hram stadion JNA na njemu igra Partizan tim za koji zivim ja
pa jel mozes bez kopiranja tudjeg molim te
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Faco majka mu stara pa isao si na gostovanje sa pitarima, znas i sam da je to grobarska pjesma.Pitarsam je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:33Stadion Kosevo je legendarni stadion,najveći u BiH.Olimpijski!!
Prekrajat.
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
joj kako nas ofira ovaj penzioner
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Samo jos jedan od dokaza da podanik prati svaki post i da provodi 24/7 na forumu
Postao/la KONTRASVIH
17 jan 2024, 14:56
Postao/la KONTRASVIH
17 jan 2024, 16:35
Postao/la KONTRASVIH
17 jan 2024, 20:43
Postao/la KONTRASVIH
18 jan 2024, 10:49
Postao/la KONTRASVIH
18 jan 2024, 15:30
Postao/la KONTRASVIH
18 jan 2024, 18:46
Postao/la KONTRASVIH
18 jan 2024, 21:05
Postao/la KONTRASVIH
19 jan 2024, 09:26
Postao/la KONTRASVIH
19 jan 2024, 12:59
Postao/la KONTRASVIH
19 jan 2024, 14:40
Ima li neko od Zeljinih da ovog degenerika izvede negdje na sok. Tri dana bleji u forum zao mi ga svega mi

Njiva ko njivaPitarsam je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:33Stadion Kosevo je legendarni stadion,najveći u BiH.Olimpijski!!
Prekrajat.
![]()
Crni Cerak 🐦⬛
Definitivno je dosta interneta za danas.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:40Iskljucite mu internet viseKlubovi se ne gledaju po utakmicama kuci![]()

Od gradskog u BL slabo gostujući navijači nafake imaju, tri tribine i skela za goste ispod minimalno predviđenog kapaciteta od 5%.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, sarajevo19461987 i 5 gostiju.