Pa sto onda lupas kad nemas podatak da se "haracilo" u FKS. Kod nas inace je kad o necemu pojma nemas, nego si cuo onu pricu u "Sarajevo se ulaze silan novac". Pa mozes zakljuciti iz toga ko ovdje supljira.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 13:12Vrlo lako je doći do podataka o davanju novca Veležu jer je danas manje više sve transparentno po tom pitanju. Puno teže je doći do podataka kada ste vi haračili državni novac. Hajde bola nismo djeca, šta šupljiraš više.nokee je napisao/la: ↑19 jan 2024, 12:58Napravi analizu pa nam je prezentiraj ovdje kad si toliko siguran. Osim novca gradjana opstine Centar koja je nesto u zadnje vrijeme ulozila (brojaci, obnova reflektora, dio za teren) i novca koje je u zadnje vrijeme Mirvic iz svog djepa dao (svlacionice, ulazi, prolazi itd) drzava nije marke jedne ulozila u taj stadion, a pogotovo FBiH. Nazalost ali je tako, iako bi to trebalo da bude nacionalni stadion itd.Balorda je napisao/la: ↑19 jan 2024, 11:43
Kontam da bi se malo dubljom analizom i malo ozbiljnijim istraživanjem dalo otkriti koliko je do sada ulupano budžetskog novca u Koševo ili FK Sarajevo u zadnjih 30 godina. I odmah ću ti reć', garatnujem ti da nije malo, možda ne baš za Vemblija, ali za Parka Prinčeva vjerovatno dovoljno.
Šta sam dočekao, sarajlije kukaju zbog diskriminacije. Smiješno.
A vrlo je lako doci do podatka koliko je Velez dobio para u zadnje 4 5 godina od Federacije, uostalom sve je to javno dostupno.
Da budemo na cisto. Ja nisam protiv ulaganja (pogotovo ako je infrastruktura u pitanju) ali brate daj jednako svim klubovima koji imaju neke rezultate i od nekog su znacaja. Evo konkretno u FBiH bi trebalo da se isto izdvoji za Sarajevo Zelju Velez i Zrinjski. Ali corak
Što se tiče stadiona, pošto ni vi sami ne znate šta ćete s njim, sasvim logično je ulagati u druge, perspektivne stadione. Na kraju krajeva, mi smo vjerovatno od svih klubova u ligi najviše svojih sredstava uložili u naš stadion.
Nisam znao da je vas al hajd mozda ste sta izvarijantisali.