Ma ja sad smo mi BH Telecom, dobre plate i sve top uslove i zato smo izgubili, jer nemamo motivacije da igramo...
Igrači za 6 mjeseci nisu dobili platu, ali smo opet pobjedili plave 3-1 kad je vinko bio trener, nevjerovatno kako smo tad mogli pobjedit, a igrači pola godine nisu imali novac....
Kad smo igrali protiv Celtica, pobjedili 3-0 u Derbiju
ili 1-0 pobjeda protiv zrinjski, jesmo i tad bili BH Telecom? ili smo bili Telemach?
Onda je Zrinjski HT Eronet, a Borac je Mtel, znaci ljudi imaju bolju mrežu od nas. Svašta ćeš čitat na ovom forumu.
I prije smo imali dobre plate, pa smo pobjedili Borca 4-2 kod kuće i 3-1 u gostima, uprkos tome što je bio Vico lopov predsjednik saveza. Pobjedili smo široki u gostima 3-0 kao komšije sa 3-0. Tad niko nije pisao da smo BH Telecom i da nam fali nešto, i da zbog dobre plata ili zbog sudjenje nemožemo igrati.
Idemo dalje i glavu gore kao što je rekao Mirvić, nema nazad!
Ovo nije prvi a nije ni zadnji poraz. Tamo neki Bayern koji ima preko 500 i više miliona, izgubi od amateri saarbrucken, pa nije smak svijeta.
Tamo neki Real Madrid, u gostima 2 puta u nizu nemože pobjedit Rayo, pa opet se dalje igra. Ovaj poraz od zvijezde 09 ništa nije novo. Znali smo mi izgubit i protiv zvijezde gradačac ili izgubit od krupe, pa nije smak svijeta bio.
Kako se vjetar okrene tako i ovaj forum. Rožman kad je došao, na početku sve top bilo, svi zadovoljni kako se trenira, sve se podržavalo od A do Ž. Onaj ko nepaše u sistem, treba da napusti sarajevo. Onaj ko je nešto rekao protiv toga ili imo drugo mišljenje, treba ugasit profil ili napustit temu ili je dobio teške uvrede i psovke, jer eto oni znaju sve. Kultura i ponašanje ti je sve, bez obzira što nemamo svi isto mišljenje. Znam i ja kako će biti vrijeme sutra, kad se sutra probudim i vidim sa očima kakvo je vrijeme. Tako su svi na ovom forumu. Znaju sve kad se tek nešto dogodi.
Sad odjednom smo svi pametni, što tako na početku većina vas nije pisalo? Pisalo se kao Peneranda velemajstor jer izborio penal i dobar cv, a treba mu pola godine pa će biti najbolji. Sad odjednom većina piše treba ga otjerat i nije dobar. Rožman na početku bio najbolji ko Pep, sad nije dobar, šta će on skijaš....
Vrančić kad je tek došao ista priča bila. Majstor zna lopte, kasnije treba ga otjerat jer nezna trčat, nepaše u sistem, i sad kofol što smo ga otjerali, oprosti nam mario, kakav cirkus realno.
Vi bi dragog Allaha otjerali, ako bi odigrao pogriješan pas ili ako bi izgubio od mladost kakanj, jer eto treba biti sve 100% perfekt. Možda kad igrate pes igricu, možda tu ima perfekcija, u realnom životu to nema, pogotovo kod nas.
Interesantno u našoj temi, ljudi podržavaju artetu i njegov kontinuitet, a u drugoj temi Arsenal, skoro svi bi tamo otjerali artetu jer lik pojma nezna i ništa nije osvojio.
Sad ko je u pravu to će vrijeme pokazit, ali sad nekome poslati uvrede i psovke je besmisleno i ne vodi ničemu.
Sergej je bio jako blizu otkazu u DZ, pa ljudi su ga istrpili i eto izbacili su Betis. Igraju osminu finala, to ti je rezultat kad imas sabur. Nadam se da će Mirvić istrpit ovo sve.
Idemo dalje, samo Sarajevo