Ajde ne filozofirajte pljuvali ste Serbecica gdje ste stigli sad kao greska. Pljuvali Vrancica i ucinak i platu sad bi ga nazad,pljuvali Avrama nas Zadro pa sad bi i njega
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
I tjeranje Muse i Mulalica kojo nisu nista goriod ovih parmaka je potez isto za pohvalu..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:47Definitivno,ovaj Matanovic ja licno goreg igraca nisam gledao,mada rano je jos da sudim al nit volje,brzine,znanja apsolutno lik nikakav.
-
- Kontakt:
Pa vas dvojica klovnova ocito uzivate u ovakvom Sarajevu.BordoBBoja je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:34Tlak im je na 200 otkako su nogu dobiliUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:32Vidim mahala na forumu vrlo aktivna. Idite malo vani, šetajte. Godit ce vam. Rožman ostaje
Ovaj drugi razumijem zivotna obaveza i zanimanjre mu je bacati doskocice na forumu, tri proste recenice ne zna da spoji da napise, vodi neke imaginarne ratove a Kosevo vidi na tv u...
A prvi se pojavio kako kaze lijen je bio da pravi prije profil i bas ga napravi kada je narkoman dosao i ovde dosao da nam odbranis mirzu hebo li ti on nanicu sendvicaru raspali...
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 25 feb 2024, 17:57, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Jest ali mi nemamo Vucica i komplet savez iza ledja. Svakako i nismo za nikakve titule,ove sez9ne je max domet evropa nista vise od toga,mada kao evo i godinama unazad,igraci se osile,nema nikakve zelje,ubije nas svako malo neko selo itd sve preslikano.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 14:44Zvezda da ne smjeni Bahara kaskali bi za Partizanom 10 bodova a isto je doveden na duze staze mlad, ambiciozan trener.esprit24 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 13:51Ono sto je neko juce pisao oko bojkota igraca sve vise pocinjem vjerovati u to. Imam info iz svlacionice da se covjek trudi da svakom medvjedu u ekipi nadogradi igracke sposobnosti i da ih je na pripremama bukvalno ubio. Eh sad kolko se taj sistem treniranja svidja prevarama poput Ziljkica, Beganovica(koji je u crvenom sto se tice fiz spreme) Penarande koji je svoju karijeru srozao do dna to ostaje da vidimo. Ne branim rozmana ali njegovom smjenom ispali bi smijesni do bola. Da se razumijemo nasi igraci da imalo vrijede igrali bi u nekoj desetoj ligi svijeta a ne kod nas.
Ovako doveli Milojevica provjerenog za ligu i osvojice na kraju.
Niko nije veci od kluba, ali tamo imas sistem na koji trener se uklapa a ne da dovedes kamion amaterskim slovenaca da ti ga oni uspostave...
A ne da dodje rumeni ibricic u talu sa trenerom i dovodi sta im je k cejf a vidimo sta su doveli.
Ovi ce veci nazadak napraviti od pokojnog Jesica,trpili ili ne od ovog nema nista sto igracki sto trenerski....
Mirvic je izuzetno uspjesan i u fudbalskoj bransi. Vrijednost prodanih igraca,vrijednost postotaka prodanih igraca ,posebno kapitalaca Kovacevica i Varesanovica,vrijednost igraca pod ugovorom,posebno mladih igraca od kojih kad se prodaju ce se provizije uzimati decenijama daleko prevazilaze vrijednost ulozenog. Tako da Mirvic je uspjesan finansijski,naravno ono sto nas boli je rezultatski ne( uspjeh ).OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:43Financijska moc Sarajeva se ogleda u tome da smo u mogucnosti da svako malo pravimo rekonstrukcije, odnosno placamo raskide ugovora i dovodimo novu grupu, ne boljih, nego nista manje losih ljudi. I da dovedemo ponekog propalog igraca, sa jakim imenom.
To sto je neko uspjesan biznismen u nekoj bransi ne znaci da moze biti uspjesan u drugoj ako sa njom nema dodirnih tacaka.
Pogotovo kad das klub u ruke Ajli koja tu nije sigurno zato sto je fudbalski expert, niti ima pojma sa cim se bavi. Dovodjenje Rozmana i Ibricica je davalo nadu, ali zelena grana iz truhlog korijena ne niče.
Nista mi narocito vece plate nemamo od konkurenata- Borca,svinjskog,Veleza pa cak i zeljeznicara. Osim par pojedinaca a i za njih ne znamo koliko su stvarno placeni. Sto se tice sigurnosti,dok je fudbalskih sindikata,UEFE,sportskog suda,igraci su zasticeni kao polarni medvjedi i u Vrbanjusi.
Cak i na Penitu ,Mirvic nece biti u minusu. No,tu dolazimo do naseg Skijasa. Da je forma igraca bolja i kluba. Da Penito igra,daje golove i asistencije,vec bi otisao na pazar. Kao sto se Renanova prodaja pocela pominjati poslije par dobrih tekmi.
Zato su mi smijesni forumasi sto vicu da Mirvic cuva Skijasa.

A zasad mu je shebo prodaju Ziljkica -koji je blistao pod Mirzom,Renana i naravno kapitalca Penita.
Naravno,nije mu ga lako otjerati i naci zamjenu ali sigurno je apsolutno nezadovoljan s njime. Vise nego mi,jer nama Skijas izbija zivce a Mirvicu pare.
Ja ,kao navijac,uvijek cu reci : Tjeraj Zlovenca

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 25 feb 2024, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Najjači su ovi, podrška Rožmanu, kme kme, a kad bi ostali bez Evrope, vatru bi rigali.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:51Pa vas dvojica klovnova ocito uzivate u ovakvom Sarajevu.BordoBBoja je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:34Tlak im je na 200 otkako su nogu dobiliUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:32Vidim mahala na forumu vrlo aktivna. Idite malo vani, šetajte. Godit ce vam. Rožman ostaje
Ovaj drugi razumijem zivotna obaveza i zanimanjre mu je bacati doskocice na forumu, tri proste recenice ne zna da spoji da napise, vodi neke imaginarne ratove a Kosevo vidi na tv u...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Pa nemojmo se onda busati i udarati u prsa ko tarzani i pricati da smo najveci najaci najbolji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:53Jest ali mi nemamo Vucica i komplet savez iza ledja. Svakako i nismo za nikakve titule,ove sez9ne je max domet evropa nista vise od toga,mada kao evo i godinama unazad,igraci se osile,nema nikakve zelje,ubije nas svako malo neko selo itd sve preslikano.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 14:44Zvezda da ne smjeni Bahara kaskali bi za Partizanom 10 bodova a isto je doveden na duze staze mlad, ambiciozan trener.esprit24 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 13:51Ono sto je neko juce pisao oko bojkota igraca sve vise pocinjem vjerovati u to. Imam info iz svlacionice da se covjek trudi da svakom medvjedu u ekipi nadogradi igracke sposobnosti i da ih je na pripremama bukvalno ubio. Eh sad kolko se taj sistem treniranja svidja prevarama poput Ziljkica, Beganovica(koji je u crvenom sto se tice fiz spreme) Penarande koji je svoju karijeru srozao do dna to ostaje da vidimo. Ne branim rozmana ali njegovom smjenom ispali bi smijesni do bola. Da se razumijemo nasi igraci da imalo vrijede igrali bi u nekoj desetoj ligi svijeta a ne kod nas.
Ovako doveli Milojevica provjerenog za ligu i osvojice na kraju.
Niko nije veci od kluba, ali tamo imas sistem na koji trener se uklapa a ne da dovedes kamion amaterskim slovenaca da ti ga oni uspostave...
A ne da dodje rumeni ibricic u talu sa trenerom i dovodi sta im je k cejf a vidimo sta su doveli.
Ovi ce veci nazadak napraviti od pokojnog Jesica,trpili ili ne od ovog nema nista sto igracki sto trenerski....
Hocemo li na kraju biti Bosanski Dinamo ili Bosanski Cukaricki treba da se dogovore jos ajla i ismir jel to ta era koju smo zajmili.....
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 25 feb 2024, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne mozes stvarati sanse kad nisi doveo kreatora igre na sredini.Imas igrace da vrse prijenos lopte od 30m naseg gola do 30m protivnickog ali nemas igraca sa mudima da uzme loptu predje nekoga i dadne taj zadnji pas i spoji spica sa golom(citaj-nemas Rahmanovica).
Dalje,ne moze ti stoper od 35 godina koji je u zadnje 4 godine vise bio povrijedjen nego igrao iznijeti citavu yebenu sezonu.Moze bit tu u rotaciji kao 3.opcija i neke utakmice startati ali da igra 30 utakmica po 90 minuta nemoguce znaci.Pisem pola godine da nam je to najveci problem debili ne dovedu stopera nego trpaju veznjake na veznjake.
Dalje,ne mozes bit opasan po bokovima kad nemas beka ko Musu da zna probiti i ima taj osjecaj za prostor kad da uradi overlap.10 godina cekam onakvog beka da nam dodje i debili ga otjeraju da bi ostavili Kyeremeha yebo im ja majku.
Sta sad imas?Imas 3 lijeva beka kad svu trojicu sastavis ne mozes jednog kako treba dobiti i svu trojicu bi odma sad momentalno dao za jednog Pidru.Radovic je izgleda tu najmanje los pa nek igra.
Sa druge strane imas desnog beka toliko dobrog da moras forsirati krilo na njegovu poziciju i izmisljat mu poziciju.Toliko je dobar i toliko mu se vjeruje.
I za kraj imas 2 lijeva krila koja igraju,jedan je drogos,drugi ne zeli da se bavi ozbiljnim fudbalom.A imas i Nemanju Andjusica koji je u top 5 igraca u klubu,najbolji na pripremama pokidao decko,u ligi kad god udje nesto stvori ali eto on je nedovoljan.Mene bi stid bilo a da sam na njegovom mjestu i da mi Prevaranda i petolicni Sandzo uzimaju mjesto odma bi zatrazio papire da idem.
Strasno lose selektirana ekipa.Na najmanje 5 pozicija skripi.
Sto neko napisa neki dan,nama treba trener koji ce se prilagoditi nama a ne mi njemu.Prvo nek napravi nesto sa trenutnom ekipom da vidimo taj sistem a onda nek dobije dozvolu da dovodi sta mu se svidja.U tom slucaju i da bude fula nije neka steta,ovako ako Rozman i Ibricic odu ide s njima jos najmanje 5 igraca koji ne odgovaraju narednom treneru.Valja platiti raskide silne.Vise nijednom treneru ne treba dati ovoliko odrijesene ruke.
Ova ekipa je dovoljna za 3.ili 4.mjesta na papiru ali po svemu sudeci nismo daleko i to da popusimo kako je krenulo...
Dalje,ne moze ti stoper od 35 godina koji je u zadnje 4 godine vise bio povrijedjen nego igrao iznijeti citavu yebenu sezonu.Moze bit tu u rotaciji kao 3.opcija i neke utakmice startati ali da igra 30 utakmica po 90 minuta nemoguce znaci.Pisem pola godine da nam je to najveci problem debili ne dovedu stopera nego trpaju veznjake na veznjake.
Dalje,ne mozes bit opasan po bokovima kad nemas beka ko Musu da zna probiti i ima taj osjecaj za prostor kad da uradi overlap.10 godina cekam onakvog beka da nam dodje i debili ga otjeraju da bi ostavili Kyeremeha yebo im ja majku.
Sta sad imas?Imas 3 lijeva beka kad svu trojicu sastavis ne mozes jednog kako treba dobiti i svu trojicu bi odma sad momentalno dao za jednog Pidru.Radovic je izgleda tu najmanje los pa nek igra.
Sa druge strane imas desnog beka toliko dobrog da moras forsirati krilo na njegovu poziciju i izmisljat mu poziciju.Toliko je dobar i toliko mu se vjeruje.
I za kraj imas 2 lijeva krila koja igraju,jedan je drogos,drugi ne zeli da se bavi ozbiljnim fudbalom.A imas i Nemanju Andjusica koji je u top 5 igraca u klubu,najbolji na pripremama pokidao decko,u ligi kad god udje nesto stvori ali eto on je nedovoljan.Mene bi stid bilo a da sam na njegovom mjestu i da mi Prevaranda i petolicni Sandzo uzimaju mjesto odma bi zatrazio papire da idem.
Strasno lose selektirana ekipa.Na najmanje 5 pozicija skripi.
Sto neko napisa neki dan,nama treba trener koji ce se prilagoditi nama a ne mi njemu.Prvo nek napravi nesto sa trenutnom ekipom da vidimo taj sistem a onda nek dobije dozvolu da dovodi sta mu se svidja.U tom slucaju i da bude fula nije neka steta,ovako ako Rozman i Ibricic odu ide s njima jos najmanje 5 igraca koji ne odgovaraju narednom treneru.Valja platiti raskide silne.Vise nijednom treneru ne treba dati ovoliko odrijesene ruke.
Ova ekipa je dovoljna za 3.ili 4.mjesta na papiru ali po svemu sudeci nismo daleko i to da popusimo kako je krenulo...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 feb 2024, 18:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najjaci su ovi sto prozivaju nekakve mahale. Prva mahala otjerana od druge, sad druga mahala proziva prvu jer oni zele kao da otjeraju njih
A svi su isti dio sistema mahale, samo jedni su kao bolji od drugih. Crni protiv Bijelih
Kakav debilizam, citava je drzava mahalska od dna do vrha

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Antikloc. Sve si fulio. Svake godine se vise potrosi nego sto se zaradi. I te akademce sto prodajemo, plod su jedne od rijetkih stvari koje su dobro napravljene u dalekoj proslosti, a ne od strane Mirvica.
Ko ono reče da pred početak drugog dijela da je jedan bitan prvotimac podbacio na onom testiranju? Ruka u vatru da je Aničić 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne kontam po cemu je prodaja evo naprimjer ovog malog ljukovca za sitnis, 100-150 hiljada eura dobar posao. Znaci mi od toga malca nemamo nista, nije stigao ni zaigrati u klubu, znaci nije donio svoj doprinos golovima i igrom, a nismo nista ni zaradili pretjerano.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:08Antikloc. Sve si fulio. Svake godine se vise potrosi nego sto se zaradi. I te akademce sto prodajemo, plod su jedne od rijetkih stvari koje su dobro napravljene u dalekoj proslosti, a ne od strane Mirvica.
Ja ne znam da li je to po Uefi dozvoljeno ali na čelu sa kapitalistom u klubu ja bi ih i plaćao kao kapitalista. Xy eura fiksno ostatak na učinak, pobjeda toliko eura, remi toliko eura, pa sam sebi računaj prihode.
Sesar je u onom podcastu pričao kako je sa Azmirom slično dogovorio, pa ga Azmir poslije zezao kako mu je dao puno više para nego je planirao, ali da bi opet uradio isto, jer mu se svidio njegov pristup i učinak na terenu.
Ovaj sistem uspješno funkcioniše svugdje gdje ima reda i sistema i svi su zadovoljni, poslodavci i radnici. Lično imam takav obračun za platu i zadovoljan sam 10 god već.
Sesar je u onom podcastu pričao kako je sa Azmirom slično dogovorio, pa ga Azmir poslije zezao kako mu je dao puno više para nego je planirao, ali da bi opet uradio isto, jer mu se svidio njegov pristup i učinak na terenu.
Ovaj sistem uspješno funkcioniše svugdje gdje ima reda i sistema i svi su zadovoljni, poslodavci i radnici. Lično imam takav obračun za platu i zadovoljan sam 10 god već.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma ja sad smo mi BH Telecom, dobre plate i sve top uslove i zato smo izgubili, jer nemamo motivacije da igramo...
Igrači za 6 mjeseci nisu dobili platu, ali smo opet pobjedili plave 3-1 kad je vinko bio trener, nevjerovatno kako smo tad mogli pobjedit, a igrači pola godine nisu imali novac....
Kad smo igrali protiv Celtica, pobjedili 3-0 u Derbiju
ili 1-0 pobjeda protiv zrinjski, jesmo i tad bili BH Telecom? ili smo bili Telemach?
Onda je Zrinjski HT Eronet, a Borac je Mtel, znaci ljudi imaju bolju mrežu od nas. Svašta ćeš čitat na ovom forumu.
I prije smo imali dobre plate, pa smo pobjedili Borca 4-2 kod kuće i 3-1 u gostima, uprkos tome što je bio Vico lopov predsjednik saveza. Pobjedili smo široki u gostima 3-0 kao komšije sa 3-0. Tad niko nije pisao da smo BH Telecom i da nam fali nešto, i da zbog dobre plata ili zbog sudjenje nemožemo igrati.
Idemo dalje i glavu gore kao što je rekao Mirvić, nema nazad!
Ovo nije prvi a nije ni zadnji poraz. Tamo neki Bayern koji ima preko 500 i više miliona, izgubi od amateri saarbrucken, pa nije smak svijeta.
Tamo neki Real Madrid, u gostima 2 puta u nizu nemože pobjedit Rayo, pa opet se dalje igra. Ovaj poraz od zvijezde 09 ništa nije novo. Znali smo mi izgubit i protiv zvijezde gradačac ili izgubit od krupe, pa nije smak svijeta bio.
Kako se vjetar okrene tako i ovaj forum. Rožman kad je došao, na početku sve top bilo, svi zadovoljni kako se trenira, sve se podržavalo od A do Ž. Onaj ko nepaše u sistem, treba da napusti sarajevo. Onaj ko je nešto rekao protiv toga ili imo drugo mišljenje, treba ugasit profil ili napustit temu ili je dobio teške uvrede i psovke, jer eto oni znaju sve. Kultura i ponašanje ti je sve, bez obzira što nemamo svi isto mišljenje. Znam i ja kako će biti vrijeme sutra, kad se sutra probudim i vidim sa očima kakvo je vrijeme. Tako su svi na ovom forumu. Znaju sve kad se tek nešto dogodi.
Sad odjednom smo svi pametni, što tako na početku većina vas nije pisalo? Pisalo se kao Peneranda velemajstor jer izborio penal i dobar cv, a treba mu pola godine pa će biti najbolji. Sad odjednom većina piše treba ga otjerat i nije dobar. Rožman na početku bio najbolji ko Pep, sad nije dobar, šta će on skijaš....
Vrančić kad je tek došao ista priča bila. Majstor zna lopte, kasnije treba ga otjerat jer nezna trčat, nepaše u sistem, i sad kofol što smo ga otjerali, oprosti nam mario, kakav cirkus realno.
Vi bi dragog Allaha otjerali, ako bi odigrao pogriješan pas ili ako bi izgubio od mladost kakanj, jer eto treba biti sve 100% perfekt. Možda kad igrate pes igricu, možda tu ima perfekcija, u realnom životu to nema, pogotovo kod nas.
Interesantno u našoj temi, ljudi podržavaju artetu i njegov kontinuitet, a u drugoj temi Arsenal, skoro svi bi tamo otjerali artetu jer lik pojma nezna i ništa nije osvojio.
Sad ko je u pravu to će vrijeme pokazit, ali sad nekome poslati uvrede i psovke je besmisleno i ne vodi ničemu.
Sergej je bio jako blizu otkazu u DZ, pa ljudi su ga istrpili i eto izbacili su Betis. Igraju osminu finala, to ti je rezultat kad imas sabur. Nadam se da će Mirvić istrpit ovo sve.
Idemo dalje, samo Sarajevo

Igrači za 6 mjeseci nisu dobili platu, ali smo opet pobjedili plave 3-1 kad je vinko bio trener, nevjerovatno kako smo tad mogli pobjedit, a igrači pola godine nisu imali novac....
ili 1-0 pobjeda protiv zrinjski, jesmo i tad bili BH Telecom? ili smo bili Telemach?
Onda je Zrinjski HT Eronet, a Borac je Mtel, znaci ljudi imaju bolju mrežu od nas. Svašta ćeš čitat na ovom forumu.
I prije smo imali dobre plate, pa smo pobjedili Borca 4-2 kod kuće i 3-1 u gostima, uprkos tome što je bio Vico lopov predsjednik saveza. Pobjedili smo široki u gostima 3-0 kao komšije sa 3-0. Tad niko nije pisao da smo BH Telecom i da nam fali nešto, i da zbog dobre plata ili zbog sudjenje nemožemo igrati.
Ovo nije prvi a nije ni zadnji poraz. Tamo neki Bayern koji ima preko 500 i više miliona, izgubi od amateri saarbrucken, pa nije smak svijeta.
Tamo neki Real Madrid, u gostima 2 puta u nizu nemože pobjedit Rayo, pa opet se dalje igra. Ovaj poraz od zvijezde 09 ništa nije novo. Znali smo mi izgubit i protiv zvijezde gradačac ili izgubit od krupe, pa nije smak svijeta bio.
Kako se vjetar okrene tako i ovaj forum. Rožman kad je došao, na početku sve top bilo, svi zadovoljni kako se trenira, sve se podržavalo od A do Ž. Onaj ko nepaše u sistem, treba da napusti sarajevo. Onaj ko je nešto rekao protiv toga ili imo drugo mišljenje, treba ugasit profil ili napustit temu ili je dobio teške uvrede i psovke, jer eto oni znaju sve. Kultura i ponašanje ti je sve, bez obzira što nemamo svi isto mišljenje. Znam i ja kako će biti vrijeme sutra, kad se sutra probudim i vidim sa očima kakvo je vrijeme. Tako su svi na ovom forumu. Znaju sve kad se tek nešto dogodi.
Sad odjednom smo svi pametni, što tako na početku većina vas nije pisalo? Pisalo se kao Peneranda velemajstor jer izborio penal i dobar cv, a treba mu pola godine pa će biti najbolji. Sad odjednom većina piše treba ga otjerat i nije dobar. Rožman na početku bio najbolji ko Pep, sad nije dobar, šta će on skijaš....
Vrančić kad je tek došao ista priča bila. Majstor zna lopte, kasnije treba ga otjerat jer nezna trčat, nepaše u sistem, i sad kofol što smo ga otjerali, oprosti nam mario, kakav cirkus realno.
Vi bi dragog Allaha otjerali, ako bi odigrao pogriješan pas ili ako bi izgubio od mladost kakanj, jer eto treba biti sve 100% perfekt. Možda kad igrate pes igricu, možda tu ima perfekcija, u realnom životu to nema, pogotovo kod nas.
Interesantno u našoj temi, ljudi podržavaju artetu i njegov kontinuitet, a u drugoj temi Arsenal, skoro svi bi tamo otjerali artetu jer lik pojma nezna i ništa nije osvojio.
Sad ko je u pravu to će vrijeme pokazit, ali sad nekome poslati uvrede i psovke je besmisleno i ne vodi ničemu.
Sergej je bio jako blizu otkazu u DZ, pa ljudi su ga istrpili i eto izbacili su Betis. Igraju osminu finala, to ti je rezultat kad imas sabur. Nadam se da će Mirvić istrpit ovo sve.
Idemo dalje, samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Sistem, Bayern, Arteta, zadovoljni, nezadovoljni, Dinamo, Jakirovic al se covjek nalupa glupostiBordotim je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:33Ma ja sad smo mi BH Telecom, dobre plate i sve top uslove i zato smo izgubili, jer nemamo motivacije da igramo...
Idemo dalje, samo Sarajevo![]()
Mi smo srednja zalost od kako nas je pruzeo ovaj, jedina utakmica je pobjeda nad zrinjskim da se kaze dobri smo bili derbi ne racunam igrali smo protiv najgoreg zelje u zadnjih 20 god.
A to neko sto se lozio palio na imena ova je druga prica, pricam ima godinu da jo ovo sve bacanje prasine u oci i da je ovaj tim i ss prosjek lige tj za mjesta na kojem i jesmo.
Evo trpicemo ali znajuci proslost nasu i iskustva sa objekzivnom publikom prvi ce mu majku hebat oni koji ga podrzavaju... I onda jovo na novo
Kyeremeh > Musa na desnom beku. Simon logika
Jednostavno sado-mazohizam dobrog dijela navijača Sarajeva je na visokim nivou. Mi kad zamrzimo molimo Boga da ne krene na bolje, da bi se imalo šta pričati. Ubijeđen sam da sad odigramo remi u BL i dobijemo Želju priča bi opet bila, yah, najlakše je Želju iz zone ispadanja dobijati, vidjeli smo protiv Širokog, joj šta će nam tek Zrinjski uraditi.
Toliki defetizam da je to nevjerovatno. Najviše bih volio da takvi samo prate City i Real i da se okanu Sarajeva kad ih već porazi emocionalno rasterećuju.
Toliki defetizam da je to nevjerovatno. Najviše bih volio da takvi samo prate City i Real i da se okanu Sarajeva kad ih već porazi emocionalno rasterećuju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Džaba im pričaš.Zeko87 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:08Jednostavno sado-mazohizam dobrog dijela navijača Sarajeva je na visokim nivou. Mi kad zamrzimo molimo Boga da ne krene na bolje, da bi se imalo šta pričati. Ubijeđen sam da sad odigramo remi u BL i dobijemo Želju priča bi opet bila, yah, najlakše je Želju iz zone ispadanja dobijati, vidjeli smo protiv Širokog, joj šta će nam tek Zrinjski uraditi.
23.6 Musa napustio klub
3.8 Rožman postao trener Sarajeva.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!